×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Малки наркоманчета вилнеят нощем в клуб за психичноболни хора


Малки наркоманчета вилнеят нощем в клуб за психичноболни хора
Денем тук стоят умствено изостаналите болни хора, а нощем пейките се превръщат в свърталище на здрави младежи, които скоро може би ще са в графата на болните
02 Август 2014, Събота, 21:20 ч.

Центърът за възрастни с умствена изостаналост се превръща в място за кефене на пияни пубери

Може би Бургас е единственият град, в който около 30 умствено изостанали хора с различни заболявания, имат страхотни условия всеки ден да ходят на "училище", както те го наричат, да общуват, да рисуват, да се забавляват и да бъдат сред себеподобни. Куп социални работници се грижат за тях, преустроени бяха двете подблокови помещения в бл. 10 в ж.к. "Славейков". Наоколо всичко беше благоустроено и пригодено за нуждите на наказаните по рождение от съдбата.

Може би много хора са ги виждали. Лица без възраст, усмихнати, любезни, застинали умствено на предучилищна възраст, а иначе 30-40 годишни, безобидни и послушни.

Точно там, където беше направена хубава беседка и пейки за тях, вечер се събират млади наркомани. Денем жените чистят, нощем под пейките е пълно с фасове, боклуци и изпити бутилки, казват хората от блока .
Първо се събираха в беседката, но когато тя падна от една буря и се счупи, са окупирали пейките. Удобни са, една срещу друга са и са на сушина. Някъде след 23 часа, та чак до петляно време, от пейките звучи смях, крясъци, викове, протяжни стонове, палаво момичешко кикотене и момчешки рев, който може би минава за ухажване, или просто хормоните избиват в невероятни децибели. Съседи крещят от терасите, молят за тишина, но в отговор получават само кикот, а навярно и по някой среден пръст, незабелязан в тъмното.
Виковете и младежкото веселие продължават до 2 - 3 през нощта, а ранобудници, които излизат да разходят кучетата си, твърдят, че там понякога има и спринцовки. Хубавите пейки вече се рушат, тийнейджърите се веселят и  крещят, огласяйки целия район. Дали не е добре от време на време оттам да минава по някоя патрулка, питат от блока. Младежите са все още "начинаещи" в занаята и може да бъдат спасени. Ако някой се заинтересува от тях.       

В категории: Крими


Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
Флагман.БГ Какво уби ISQ Какво уби ISQ 02/06/2024, Неделя 12:41 2
3
Коментара по темата
3.
@@@@@@@@
03.08.2014 02:51:15
0
6
Трябва да се радваме,че пияни и дрогирани младежи вандалстват по цели нощи? Когато бабите са се надпявали, едва ли на сутринта след тях са се търкаляли празни двулитровки и спринцовки, а пейките са били потрошени.
2.
бабичка
02.08.2014 23:18:35
8
2
Ма наборки ний едно време не се ли събирахме по същия начин на седянки. Ние не се ли кикотехме, на момчешките шеги, не се ли надпявахме, вместо да се радвате, че поне сегашните не се надпяват под блока ви, вие ревете от това, че се събират на седянка.
Като прогоните от пейките младите хора, къде ги пращате, или просто да са по далече от вас, това ли искате за вашите внуци? Вместо да се радвате, че все още в България се чува българска детска глъч вие... Скоро българската детска глъч ще изчезне и тогава да видим как ще се справите с циганската детска глъч, и напевите "сае рома дале"
1.
kxkxu
02.08.2014 22:55:16
2
2
maloummmmmmmmmmm
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори