×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как барети помляха 30-хилядно циганско гето в Пазарджик преди 19 години?


Как барети помляха 30-хилядно циганско гето в Пазарджик преди 19 години?
Преди 19 години барети разхвърлиха ромско гето
29 Юли 2014, Вторник, 19:15 ч.

73-ма роми насилват един след друг бременна жена – тя абортира и умира
Арлин Антонов ръководи операцията срещу разбеснелите се цигани. 70 български малолетни момичета, вързани и насилвани за проститутки, откриват ченгетата при тараша в гетото!

Броженията срещу многолюдната фамилия на Цар Киро в Катуница са нищо в сравнение с това, което се случва преди близо 20 години в ромското гето в Пазарджик. Циганите от пазарджишката циганска махала и до ден днешен треперят, когато се сетят за нощта на 29 юни 1992 г., а в съзнанието им изплуват ясните спомени от разигралите се събития.

По това време демокрацията прохожда в управлението, а призракът на комунизма още има трайно присъствие сред хората. Известните със своята хитрост роми обаче усещат вятъра на промяната и започват да си позволяват редица своеволия. малко по малко поведението на отделни представители от малцинството излиза от релси. Едни от първите, пропищели от своеволията, са жителите на Пазарджик. Само за месец в циганското гето са регистрирани 7 изнасилвания и 8 убийства.
Прясно назначения шеф на полицията Арлин Антонов провежда няколко разговора с тогавашния вътрешен министър Йордан Соколов и главния секретар Богомил Бонев. Двамата му дават картбланш за действия и единственото, което се чака, е правилен момент за започването им.

Около 1 час след полунощ на 29 юни Арлин Антоновполучава сигнал, че в гетото е отвлечено младо семейство – на около 22 – 23 години. Мъжът е пребит с железни тръби, а жената е отвлечена в една от къщите. Шефът на РПУ-то веднага отива в управлението и започва подготовка на операцията – повече не може да се търпи, защото чашата вече е преляла.

Само за минути по тревога е вдигнат целия наличен състав на дирекцията. Мобилизирани са всички курсанти в сержантското училище. В 6 часа сутринта квартал „Изток“ осъмва блокиран – не птичка, муха не може да прелитне. Започва жесток тараш – къща по къща, барака по барака. Ченгетата вадят и трупат огромни количества крадени вещи, наркотици, оръжие…

„Заварихме в циганските къщи на махала „Токайто“ над 70 български момичета между 13 и 16 години, вързани за леглата, които са били „обучавани“ за проститутки. Под „обучавани“ разбирайте – по цял ден им се изреждат от махалата и това се филмира. Заплашват ги, че ще убият родителите им, че имат хора в полицията и гъкнат ли, ще стане много лошо“, спомня си потресен самият Арлин Антонов.
„Хващам една циганка за яката и я питам какво прави това бяло момиче тук, тя не е твоя дъщеря! А тя: „Мойто мъж дал 1000 марки, курва ша работи за нас…!“ Как да не съм бесен от наглост и своеволия?! Намерихме и отвлечената жена. 73 циганина се изредили над нея през нощта – тя абортирала, била бременна в третия месец, припадала, а ония изроди продължавали да се гаврят с нея… Издирихме ги за час и наредих да бъдат светкавично арестувани. Делата се проточиха повече от година. По-късно разбрах, че в затвора са тикнати само 4-5 от тях и то за по 5-6 години, а жената не можаха да спасят. От преживения ужас и разкъсванията тя почина дни по-късно“, допълва „мозъкът“ на МВР- операцията.

Броени часове след операцията Арлин Антонов получава обаждане от Главния секретар на МВР Богомил Бонев. „Антонов, поздравявам те! И довечера гледай непременно новините!“. От вечерната емисия Антонов научава, че по предложение на правителството на Филип Димитров е назначен за шеф на Националната служба за сигурност. Три години по-късно ченгето и бивш полковник решава да влезе в политиката. Атакува кметския стол в Пазарджик, но се класира втори.
След това на президентските избори през 2001 г. е вице на Жорж Ганчев. Но след скандал с него, го напуска и основава своя партия – „Български демократичен блок“. Днес страховития за пазарджишките роми Арлин Антонов и се занимава с любимото си хоби – нумизматика. Най-много обаче се радва на внучката си Арлина, кръстена на него.

„Не съм расист и не мразя ромите. Но не обичам и да потъпкват правата на гражданите. Някой трябва да им каже, че не може тяхното щастие да се крепи на цял набор от престъпления. Европа любезничи с тях и засипва лидерите им с пари. А ние тук си патим и ако си потърсим правата, ни обявяват за расисти и нехуманни типове. Любопитно ми е как ще реагира Сорос и другите като него, ако изнасилят техните деца? Ще бъде ли толкова застъпена за ромите Хилари Клинтън, ако нейната дъщеря Челси бъде отвлечена в някоя ромска махала“, пали се Арлин Антонов.

В категории: Ретро Флагман


8
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
8
Коментара по темата
8.
SOS
30.07.2014 10:10:19
0
3
PODOBNA AKCIA TRQBVA DA SE PROVEDE V M.RUDNIK BL.61 VH.3 ET.1 LQV.TAM JIVEE RUMEN 4OLAKOV,BIV6 PREDSTAVITEL NA EVRO ROMA ZA BURGAS.RECEVIDIST I ZATVORNIK.SINOVETE MU IVAILO I VASIL PRODAVAT NEOBEZPOKOQVANI NARKOTICI V MEDEN RUDNIK,BIQT NARED PO MALKITE I BEZZA6TITNI I SE MUTREQT.PITAM AZ KADE E RODNATA POLICIA I ZA6TO I NA KAKVO OSNOVANIE GIE OSTAVILO DA SI VAR6EQT I DA TORMOZQT DECATA NI.GOSPODA POLICAI SA6TITE TEZI GRAPAVI MANGALI UTRE MOJE DA PRDADAT NARKOTICI I NA VA6ITE DECA.DA SE ORGANIZIRAME V FACEBOOK I DA OTIDEM I DA GI IZBIEM TEQ RAJDQSALI MANGALI.KRAINO VREME E DA SLOJIM KRAI NA CIGANSKATA PRESTAPNOST V BURGAS.
7.
SOS
30.07.2014 10:10:17
0
4
PODOBNA AKCIA TRQBVA DA SE PROVEDE V M.RUDNIK BL.61 VH.3 ET.1 LQV.TAM JIVEE RUMEN 4OLAKOV,BIV6 PREDSTAVITEL NA EVRO ROMA ZA BURGAS.RECEVIDIST I ZATVORNIK.SINOVETE MU IVAILO I VASIL PRODAVAT NEOBEZPOKOQVANI NARKOTICI V MEDEN RUDNIK,BIQT NARED PO MALKITE I BEZZA6TITNI I SE MUTREQT.PITAM AZ KADE E RODNATA POLICIA I ZA6TO I NA KAKVO OSNOVANIE GIE OSTAVILO DA SI VAR6EQT I DA TORMOZQT DECATA NI.GOSPODA POLICAI SA6TITE TEZI GRAPAVI MANGALI UTRE MOJE DA PRDADAT NARKOTICI I NA VA6ITE DECA.DA SE ORGANIZIRAME V FACEBOOK I DA OTIDEM I DA GI IZBIEM TEQ RAJDQSALI MANGALI.KRAINO VREME E DA SLOJIM KRAI NA CIGANSKATA PRESTAPNOST V BURGAS.
6.
Арлин Антонов да бъде отвлечен в някоя ромска маха
30.07.2014 04:57:45
1
9
касабова се е ровила в архива да си запълни страницата.

иначе като ти подаваха сводките кой е престъпник и кой не ги преписваше в несвяст нали?

боклук
5.
do kein
29.07.2014 23:19:43
0
0
daje sa 22
4.
!
29.07.2014 18:21:18
0
5
Ний Българите, сме стара нация,древна и могъща.
Всичко за всеки знаем,но за нас си, почти нищо.
Винаги намираме проблемите на другите,и винаги имаме мнение за съседите.
Ние сме перфектни,почти във всичко,е все пак, и Господ греши(а според някои, нашенски учени,Господ, е Българин).
Българите сме ужасно гостоприемни,топли,искренни,прями и детско наивни,но и също много раздразнителни
Понеже имаме най-голямото чуство за справедливост сред народите,ний,кат нация, винаги се разделяме на няколко лагера(което е типично, за народностите с големи сърца).
Нямаме загубено бойно знаме,но имаме пропиляни векове на самоусъвършенстване(това защото се сме заетида даваме знания на другите народи)
Обичаме земята,но не да я работим,обичаме футбола,но не да го играем,обичаме жените,но най много обичаме чуждите.
И понеже съм много Ентелегентен,като истински Българин,ще се огранича с писането до тук,щото се предполага, че всички Българи дет прочетат т'ва,ще разберааааааат дори и ненаписаното
И за завършек: Дори и да сме най великите критици,и изобщо най най великите Хора на таз планета,и космоса,то ний,требе да разберем същността на също толкова древната поговорка''Кой на к'вото си постеле,на т'ва,че легне!
3.
Гражданинът Кейн
29.07.2014 17:56:55
0
5
От 1992 до 2014 годините май са 21, а не 19.
2.
МВР
29.07.2014 17:41:42
1
16
В статията не се споменава че тогавашния бос на мангалите почина от инфаркт при вида на баретите , а майка му се беше насрала от страх в буквалния смисъл на думите!
1.
българин
29.07.2014 16:34:21
1
28
Това е жестоко, но само така можем да сме сигурни, че всичко ще си дойде на мястото. те се замозабравиха, и всички други треперим от тях. Европа налива едни пари, и то немалко по разни Европректи - където няма доказване за целевото изразходване на средствата, всеки се натиска да печели парите по тези проекти, и всичко остава до там- ромите си остават неинтегрирани, безработни, неграмотни, нагли и правят каквото си искат.
Време е нещо да се направи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори