×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова версия в Сърнево за тежката катастрофа: Не Гошо е карал БМВ-ковчег


Нова версия в Сърнево за тежката катастрофа: Не Гошо е карал БМВ-ковчег
Колата била буквално размазана, трябвало да я режат, за да изкарат телата. Сутринта, когато близки на жертвите са разпознавали загиналите младежи, твърдят, че Николай е бил шофьорът
Тема в развитие
1,66 промила алкохол открити в кръвта на 16-годишния Георги Костадинов от касапницата край с. Сърнево Мародери предлагат на родителите на 4-те загинали край Сърнево деца да изкарат пари от труповете им Твоят гроб ще бъде моят пристан! Само там ще чувствам близостта ти... Гошо от касапницата край с. Сърнево щял да лети за Белгия след 4 дни Потресаващи снимки от БМВ-ковчег! Ники бил без глава след удара Нова версия в Сърнево за тежката катастрофа: Не Гошо е карал БМВ-ковчег За по-малко от 3 г. Френската гимназия в Бургас загуби две красиви момичета – Габи и Ели Прокоба над Гимназията по селско стопанство в Карнобат: Единадесетокласникът Георги загина седмица след мистерията с Мюмюн Съучениците на хубавата Елена от Френската гимназия ще се сбогуват с нея в събота в 15 часа Майката на 17-годишния шофьор на БМВ-то ковчег не вярва, че е мъртъв, чака го у дома Френската гимназия потъна в скръб след нелепата смърт на хубавата Елена и приятелите й Бащата на непълнолетния шофьор припаднал край телата на децата в потъналото в кръв БМВ Георги се забил с над 150 км/ч в цистерната край Карнобат, вадили са с флекс телата на младежите (СНИМКИ) 17-годишният Георги, който уби още трима, откраднал БМВ-то от баща си, били без предпазни колани Жестока катастрофа край Карнобат: Шофьор без книжа уби четирима с БМВ
виж още
скрий
26 Юли 2014, Събота, 13:33 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

Сутринта, когато близки на жертвите са разпознавали телата, твърдят, че Николай бил шофьорът


Шофьорът на БМВ-ковчег край с. Сърнево бил Николай Канев, а не Георги Костадинов, както бе оповестено вчера от полицията, твърдят пред Флагман.бг  очевидци. Според местни хора, разпознали труповете на четиримата младежи, Николай е бил зад волана, до него е стоял Георги. Божидар е бил зад Ники, а Ели Георгиева до него.  Във фаталната нощ те тръгнали към свои приятели в с. Аспарухово. Колата нямала бензин, питали хора в селото къде за заредят с гориво. В колко часа точно е станала катастрофата, никой не знае. В 6.20 сутринта пазачът на лозето до селото видял размазаната кола. Веднага позвънил в полицията. На място дошли вуйчото на Георги и братовчедът на Божидар – Боби, който е на 27 години. Боби научил ужасната вест точно в 8.45 часа. Дошъл на място, а полицаите му казали: „Стискай зъби и гледай, трябва да ги разпознаеш!” Вуйчото на Георги не е имал сили да разпознае мъртвите деца.

Ники и Ели били заедно от година и два месеца. И двамата били възпитани и добри деца. Ники учил в гимназията по автотранспорт, колите му били страст.

Хората от селото пък познават Георги като много добро, работливо и послушно момче.

„Не си пропиляваше времето, а работеше много и сам си изкарваше парички. Същият ден преди злополуката е работел при моята майка в градината”, разказа пред Флагман.бг Галя Анестиева, която е леля на Божидар.

Местните хора все още не знаят кой е дал идеята да откраднат колата и да тръгнат към Аспарухово.

„Някои ме упрекват, че вече нямало смисъл да изяснявам кой къде е седял, след като всички са мъртви. И мен ме боли за всички деца, но не искам да се хвърля вината върху някой, който вече не може да се защити и да каже каква е била истината. Аз също не знам истината”, казва още Галя Анестиева.

Синът й Боби още не можел да излезе от шока след разпознаването на мъртвите си приятели. Снощи са викали Бърза помощ. Младият мъж вдигнал кръвно със 180 горна граница.

„Представяте ли си какво му е било да разпознае братовчед си Божидар, приятеля си Гошо и Ели и Ники, с които до преди няколко часа е седял на кафето в село", разказва опечалената Анестиева.

Божидар Недев е единствено дете в семейството. Чакали го 8 години. Георги е е роден на 28.11.1997, нямал още 17 години.

В категории: Лична драма


12
Коментара по темата
12.
az
13.06.2016 21:37:50
0
0
колата е карана от Георги не се опитвайте да обвинявате друг
11.
zapoznat
28.07.2014 19:40:22
0
2
ymoren e prav za tezi ne6ta i za ba6tata na eli i za 4i4o i a ba6tata na georgi be6e na borsata cqla no6t nqma kak da znae kakvo stava i ako se okaje 4e dryg e karal kolata togava kakvo 6te pi6ete koi 6te e vinoven
10.
уморен
27.07.2014 01:56:41
3
7
Спрете с тези глупости. Вие бяхте ли там.... Какво значение има кой е карал. С какво е виновен бащата на Георги. Нещо писано ли е то ще стане. Ако не бяха взели неговата кола може ше да вземат някоя чужда, и тогава щеше да има гръмкото заглави "Непълнолетен проидоха открадна колата на съседа си за да отиди на дискотека в съседното село и отне още три живота".Просто човека му е имал доверие с което го е изграждал като характер. Аз си държа ключовете за колата с ключовете за дома на шкафа пред входната врата и не е необходимо да ги крия. От това никой не е застрахован. Има хора със стаж 30 години зад волана и имат същата съдба. Забраната не означава, че ще предпазиш някой от нещо. Колкото повече ограничаваш един човек толкова повече го подтикваш към глупости. Тогава когато едно дете осъзнае уважението от родителите си като пълноправен с тях човек, точно тогава няма да посегне към тези ключове.... Щом му "гласува доверие" да копае чуждите градини за да си изскара прехраната значи, че е склонен да поеме и последиците. Такава ни е държавата децата ни с раждането си си носят кръста или трябва да работят тежък физически труд от 15 годишни за 10 лева на ден или... Те вече нямат детство, щом едно дете трябва да работи то се чувства и готово да кара кола и да живее като всички ни. Рабата, баня, хляб, един трошляк с който да отидеш на кафе да разпуснеш и да си изхарчиш надника .... защото това ти остав. А знаете ли дали бащата не е бил на работа за да осигури прехрана на по - малкото си дете и изобщо не знае,че колата му не е пред тях.Това са глупости, да търсим виновни сега,
Има ли значение кой е карал.
Баща и не Ели вършеше същите неща във същото село и до преди три дни е разказвал на маса как е ходил на дискотека в съседното село по "черния" път с каруцата на дядо си или с Москвича на баща си...и как е "забил" майка и ... пак там. Всички сме минали през това. Само, че от дистанция на времето , от дистанцията,че не сме бизки на хората започваме да ги съдим. Защо ............ Да Ви кажа те са били по - успели като родители от Вас, техните деца поне са били на село, а Вие които пишете тук и нищите кой е виновен си бутате петте лева на детето в ръката и го пращате по - прашната и също толкова опасна улица на града само за да си осигурите спокоиствие, а знаете ли за какво ги харчи то.... за цигари, наркотици, алкохол,комар ..... не незнаете и не Ви интерисува. Просто се залъгвате, че то е обезпечено и си мислите, че и му обяснявате че трябва да ви е благодарно че сте направили всичко необходимо за да има щастливо детство. Само един комплексар може да търси вина в този момент......... Това което се случва е проекция на нашето мислене деиствия и бездйствие.
Тези деца са били по -отговорни и по - истински хора то Всички които си чешем езиците тук. Ако те са търсели само забавления щяха да си стоят в града, ако за тях е било най - важното да карат нечия кола колите на родителите им са пред блоковете. Сигурна съм, че за разлика от децата които" нямат село" са оплевили поне една тревичка от градините на дядовците и бабите си и са дали вода на едно животно нещо което Вашите деца немогат да направят пред входа.
Мир на праха им.
Годпод взима рано само най - добрите, както градинаря къса най - красивия цвят на розата за себе си.
9.
чайка
26.07.2014 15:53:51
1
5
Според мен има важно значение кой е карал колата,защото явно му е било гласувано доверие от останалите. Георги просто е взел ключовете от баща си,но не е шофирал той.Изкараха го убиец и какъв ли не още. Дали са да кара на най-опитният!За мен това е катастрофа която не се различава от станалите наскоро тежки катастрофи в страната.
8.
чайка
26.07.2014 15:44:25
2
1
Вие изкарахте младежите съвсем луди глави и безумни.Те са се познавали от малки и са знаели на кой какво му се отдава. Може Георги да е взел ключовете за BMW, но са дали да кара най-опитния от тях който учи в училище по автотранспорт. Малко ли катастрофи стават на пътя, защо ги нарочвате за пълни аматьори ?! Това просто е поредната драма на пътя, каквито за съжаление се случват често в страната!
7.
Kak
26.07.2014 14:26:58
3
4
до www
Е как да няма значение кой е карал колата?! Трябва ли завинаги Георги да бъде заклеймен като безотговорния, карал по селския път с 150 км/ч., вместо гъзара, убил от лекомислие и себе си, и приятелите си? А иначе жалко, че и четиримата не успяха да пораснат, да си имат свои деца, да се наживеят...Жалко.
6.
Кати
26.07.2014 13:14:58
1
8
Прочетох ..кому е нужно да вижда подобни снимки ...аз не мисля така ..нека ги видят повечето млади хора , които сядат зад волана имайки и нямайки шофьорски книжки ...любители на високи скорости ..търсачи на силни усещания или жертви на случайността ..каквото и да е ..случило се е ..но много зачестиха колите отнели толкова млади живота и почернили техните семейства ..Мир на праха на децата ..Поклон пред неизживения млад живот !!!
5.
www
26.07.2014 13:03:54
4
5
Мръсни журналистически боклуци.Има ли значение кой е карал колата или вече взехте пари и започват разни адвокатски игрички
4.
tttttt
26.07.2014 12:24:44
1
6
Сега,ако живеем в нормална държава,би трябвало собственикът на колата да понесе наказание.Без значение дали децата са я откраднали или не...Четири млади живота приключиха по ужасен начин заради това,че някой не си държи ключовете от колата на сигурно.Не може десетки млади хора да си отиват без време,а ние все да оправдаваме родителите,че е нямало как да знаят,пътя-че не е бил прав или имало дупки,времето-че не е било хубаво и т.н.За всяко нещо си има виновни,щом не са били взети мерки,преди да се случи най-лошото.
3.
.......
26.07.2014 12:06:26
5
5
Близките на жертвите ще научат истината от разследването,а не от "журнайглистите" търсещи сензации в хорската мъка.
Кому е нужно да се показват подробни снимки на автомобила след катастрофата?
2.
====
26.07.2014 11:39:23
3
9
А ако близките на някои от жертвите искат да се знае истината....... Защо обиждате журналистите?! Това е работата им
1.
.......
26.07.2014 11:12:50
4
18
А ве лешояди мръсни ,наричащи се журналисти,що не спрете да бъркате в раната на хората? Не им стига ,че са загубили деца и приятели,ами трябва да търпят и вашите интерпретации по сполетялото ги нещастие.За два дена пуснахте 10 заглавия по случая.Толкова ли няма за какво друго да пишете? Или и вие се водите от принципа ,че нещастието и трагедията продават най-много?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори