×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Използвайки трупа на Пеевски, Цветан Василев опитва да купи ББЦ с помощта на Бойко Борисов


Ексклузивно! Използвайки трупа на Пеевски, Цветан Василев опитва да купи ББЦ с помощта на Бойко Борисов
Николай Бареков от Гранд Хотел Приморец в Бургас днес: Тази вечер Каракачанов има среща с жена ми, има още няколко дни да преосмисли поведението си, а на Валери Симеонов показах невидимата част от проучването на „Сова Харис“
23 Юли 2014, Сряда, 17:19 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка: Иван КОЛЕВ

С днешна дата Делян Пеевски, Цветан Василев и Сергей Станишев са погребани политически. Основните играчи се оказват  Ахмед Доган и Бойко Борисов


- Г-н Бареков, идва ли тежко време за партия „България без цензура”, отивате ли си?

- Идва много леко време, защото става ясно, че ние сме сами срещу цялата политическа система. За мен основните опоненти на нашата партия с днешна дата, даже ще ги назова персонално, за да няма съмнения, са Ахмед Доган и Бойко Борисов. Всички тези атаки по наш адрес са абсолютно скалъпени по сценарий. Тук визирам и ситуацията с бившия колега Ангел Славчев, който наговори един куп нелепости.

- Този сценарий от последните дни ли е?

- Беше задействан преди месеци. Истината е, че скандалът „Цветан Василев – Делян Пеевски” беше опит единият от тях да добие влияние върху партията. Ще бъда пределно откровен! В случая банкерът Василев, който избяга във Виена, явно си помисли, че предвид факта, че през годините аз съм бил негов близък, му дава правото да има влияние върху най-новата политическа формация. Аз, разбира се, такова влияние отказах и не пожелах. Г-н Василев инвестира доста пари в други политически проекти. Длъжен съм да кажа, че БСП, ГЕРБ и ДПС прибраха доста пари от него през годините. Неговата банка беше развита по времето на ГЕРБ, а по времето на ДПС и БСП той беше щедър спонсор на тези две формации. Така че нека да не се правим на две и половина.
В случая г-н Василев намери добри комуникационни канали с г-н Борисов и г-н Доган и в момента буквално се паразитира върху политическия труп на Делян Пеевски. Ако не сме разбрали, че Делян  Пеевски загина геройски заедно с Цветан Василев, трябва много да сме се объркали. И да  ми се приписват с днешна дата контакти с Делян Пеевски…

-Хайде бъдете докрай откровен - кога за последно  се чухте с Делян Пеевски, защото това, което казахте дотук в нашия разговор, счупи рекорда на всякакви абсурди?

-Както казах преди месеци – нямам нищо против Делян Пеевски да го чуя и пак да го чуя, защото той вече приключи своя мач в политиката. Делян Пеевски не е фактор нито в политиката, нито в парламента. Той не може да бъде фактор, защото просто битката му с Цветан Василев му нанесе смъртоносни поражения, които го доубиха от това, което беше останало след 14 юли.

-Известно ли Ви е, че Валери Симеонов, с когото днес трябваше да имате официална коалиция,  се отдръпна от Вас, защото получи информация за Вашите непрекъснати контакти с Делян Пеевски, той не искаше да свържат НФСБ с ДПС – по никакъв начин?

- Не е вярно това нещо. С г-н Симеонов се чухме няколко пъти. Г-н Симеонов ме е молил за  услуги, които да му свърша и аз съм го правил.

- Конкретизирайте какви услуги?

- Става дума за съвсем приятелски услуги. Лично аз съм му казвал, че нямам пряка комуникация с Пеевски и той го знае това от месеци. Причината не е в това. Причината е, че и г-н Симеонов, и г-н Каракачанов в пълното си право опитват да вдигнат цената преди изборите, преговаряйки с един голям партньор. Истината е, че „България без цензура” е най-голямата партия извън парламента.

- Какво означава „опитват да вдигнат цената преди изборите” - за Валери Симеонов и за Красимир Каракачанов?

- Повече места, повече влияние в бъдещата коалиция. Аз приемам тези неща напълно нормално. Последният разговор с г-н Симеонов беше преди няколко дни, когато започна атаката на Ангел Славчев. Аз му казах: „Валери, моля те, не влизай в сценария на ДПС срещу мен!” Защото това, което прави Ангел Славчев, е продължение на факта, че НФСБ, без да са водили преговори с мен, изведнъж казаха, че искат коалиция с ВМРО. Това е истината. Не се сърдя на никого. Истината е, че истинският ръководител на ДПС е Ахмед Доган и Пеевски вече е в миманса. Така че всеки, който прави анализи оттук нататък, да се съобразява с това нещо. Големите наши противници за жалост не се оказаха Делян Пеевски, Цветан Василев и Сергей Станишев, които с днешна дата са погребани политически. Оказват се Ахмед Доган и Бойко Борисов.

- Колко души имате около себе си в този момент, които са Ви верни?

- 50 хиляди души, от които около 20 хиляди са майки и младежи. Цялата партия е с мен – до един човек. Имаме един-двама, които сме ги изключили преди седмици и месеци, най-вече за злоупотреби по време на изборите и за пасивно поведение. Те обаче не са членове на партията. Имам подкрепа от всички областни и общински структури на партията в България след случая с Ангел Славчев.

- Какво мислите за Красимир Каракачанов днес (наобед, б.а.)?

- Снощи се е чул с жена ми. Днес му предстои среща с нея.

- Със съпругата Ви има среща, странно, защо?

- Казвам – с жена ми. Коя е моята съпруга… ?! Аз съм разведен човек и не съм длъжен да давам повече обяснения.
Г-н Каракачанов има няколко дни да преосмисли какво поведение трябва да заеме ВМРО. Единственото, което смятам, е, че той е читав човек. Но той допусна няколко политически грешки през последните години и сега трябва да е много внимателен. Коалициите му с РЗС и с „ЛИДЕР” бяха два поредни провала. Г-н Каракачанов и неговата партия от години са извън българския парламент, а благодарение на „България без цензура” влезе в Европейския парламент. Г-н Каракачанов ще трябва да реши иска ли политическо бъдеще за себе си и за своята формация, или е решил геройски, а по-скоро няма и да е геройски, да си загине на тези парламентарни избори, като за пореден път партията му не влезе в парламента.
Вижте, социологията е ясна и аз го казах на Валери Симеонов. Специално заради него поръчах социологическо проучване на „Сова Харис”. Видимата му част беше публикувана, невидимата част, на закритите въпроси – не беше. Г-н Валери Симеонов знаеше, аз му споделих. Поръчал съм и още проучвания.

- Кога поръчахте това проучване и какво остана скрито?

- Това е проучване отпреди седмица. Резултатите са следните – „България без цензура” с НФСБ и с ВМРО – 11%, без тях – 10,5% на закрит въпрос. Вижте колко печеля аз от една такава коалиция. Но какво губя? Има много скрити минуси във всяка коалиция, независимо тя дали съм с тях, или с някой друг. Това, което предлагам с днешна дата като възможен сценарий – двете най-големи партии, които ще кандидатстваме да свалим БСП от власт – „България без цензура” и ГЕРБ, да подпишем помежду си споразумение, че нито една от нас няма да прави коалиция с ДПС в парламента. Аз съм готов. Даже протягам ръка към НФСБ, протягам ръка дори към реформаторите и към БСП.

- Това ли е новината от днес?

- Новината е, че г-н Борисов не ми отговаря. Сутринта г-ца Ани Цолова го попита, след като аз още вчера в парламента го казах. Тя го попита: „Защо не отговаряте на Николай Бареков за ДПС?”. Той каза: „Ами, аз не искам да правя предизборни коалиции!” Новината от днес е, че освен към Борисов, аз се обръщам и към НФСБ. Г-н Симеонов знае за тази моя идея, споделил съм му я. Обръщам се към ВМРО, към Реформаторския блок, а защо не и към БСП. Предлагам да подпишем споразумение в една точка: „Партията еди-коя си се задължава в рамките на следващото 43-о Народно събрание в никакъв случай и при никакви обстоятелства да не влиза в коалиционни споразумения, видими или невидими за обществото, с Движението за права и свободи и с лидерите на тази партия.” Ако щете може да ги изброим – Ахмед Доган, Лютви Местан, а ако щете – може да сложим и Делян Пеевски, за да няма притеснения. Макар че аз пак казвам, че Делян Пеевски с днешна дата е човек, който няма присъствие.

- Вие очаквате Красимир Каракачанов да вземе своето решение, а да не се оправдава със своите местни структури, така че да каже: „Ето, аз не съм виновният пред тебе, притискат ме отдолу!”?

-Местните структури на ВМРО са разединени. Аз имам много обаждания от страната.

- От Бургас имате ли информация, от Георги Дракалиев – лидерът на ВМРО напр., преди час той каза пред Флагман.бг,  че ще пасува?

- Не, но информацията от Ботевград е, че напускат ВМРО, ако се стигне до друга коалиция, освен с „България без цензура”. Казвам Ви го, имам десетки обаждания от цялата страна.

- Снощи четох една декларация от Ваши структури срещу ВМРО, а след това декларация от старозагорското ВМРО срещу вас.  Каква точно е ситуацията?

- В събота в Бургас взехме решение в рамките на една седмица да изслушаме всички наши областни структури искат ли коалиция, или искат самостоятелно явяване на „България без цензура”. Основното, което те искат, е ББЦ да се яви със собствена регистрация. Дали ще е в коалиция с ВМРО, с НФСБ и т. н. Има много настроения срещу ВМРО, както и срещу НФСБ, но основното, което те искат, е, ако е коалиция, да е с регистрацията на ББЦ. До днес от всички областни структури в страната имаме отговор, че това е единното решение на партията. Кой какви декларации вече прави по другите партии, мен не ме интересува. Това, което аз съм длъжен да кажа на моите потенциални партньори – Движение „Гергьовден”, земеделците от ЗНС, ВМРО, НФСБ, е, че нашата партия много трудно ще си обърне мнението и ще иска коалицията да бъде регистрирана за изборите с общо коалиционно споразумение.

- Тоест – под някакво друго наименование, ако въобще има такава коалиция.

- Хората в партията искат коалицията да се казва „България без цензура” и да бъде регистрирана на партията ББЦ. А вече как ще се разпределят субсидии и останалите неща, това може да бъде направено с отделно коалиционно споразумение.

- Любен Дилов  - син и лидерът на земеделците Румен Йончев мълчат, защо са снишени тези дни?

- Изцяло са зад мен. Няма какво да си мълчат, напротив – взеха позиция. Вчера бяха при мен в офиса ми, бяхме заедно в парламента. Вчера аз имах среща с лидерите на двата синдиката – д-р Константин Тренчев на КТ „Подкрепа” и Пламен Димитров на КНСБ. С мен бяха Румен Йончев и Любен Дилов – син, както и целият екип на партията. Основният проблем на „България без цензура” е, че сме голяма партия, като голяма партия тя има и много лица. Ние извадихме около нас лица като Светлин Танчев, като Вашия тука – бургазлията Стефан Кенов, Георги Балабанов, Рашко Динков и т. н. Това са хора с експертен потенциал, които имат образование и могат да бъдат министри. Проблемът е при по-малките партии като НФСБ и г-н Каракачанов, че там лицата, които могат да вдигнат доверието в една партия, са по-малко. Ето, аз например в НФСБ на прима виста мога да изброя имената на Валери Симеонов и Велизар Енчев. Във ВМРО освен за Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки, народът трудно ще се сети за някое друго име. Ако ние бъдем един голям отбор, имаме възможност да вдигнем 30-40 лица, които след това да бъдат лицата на нашето управление. Именно това дава големия рейтинг на една партия, а не, че партията имала декларации по някаква си тема, да речем.
Трябва да имаш управленска програма, готов екип, Министерски съвет. Хората вече гласуват, дават големите проценти за такъв тип партии и формации.

- Какво правите в Бургас постоянно, този разговор го водим пак в Бургас?

- В Бургас се озовах ден по-рано,  трябва да присъствам, заедно с израелския посланик на възпоменателното  отбелязване на годишнината от атентата на летище „Сарафово”. Събитията са утре от 17 часа на летището. Тук съм по-рано, за да проведа среща с областните и общинските структури в района. Току-що завърши срещата ми с общинската структура в Поморие, ще имам няколко срещи с политици от този район – настоящи и бивши кметове по Южното Черноморие. Така ще си осмисля днешния ден. Знаете, че в Бургас се грижа за едно момиченце – Джули от ж. к. Меден рудник, тя ме чака в компанията на сина ми. Следобед ще ги разходя из Бургас. Утре ще останем в „Сарафово”, след което ще празнуваме рождения ден на Росен Петров в Бургас. След това тръгваме за Варна, където имам Изпълнителен съвет в събота и срещи с общински и областни структури в цяла Варненска област и област Добрич.

- Г-н Бареков, каква е основната Ви теза днес?

- Цветан Василев иска да си купи влияние в партията, правейки коалиция с Бойко Борисов и използвайки трупа на Пеевски. За пръв път наричам Делян Пеевски „политически труп”, което е така. Аз нямам проблем с това нещо – да кажа очевидните неща, които на Вас се спестяват. Защото в момента омертата между ДПС и ГЕРБ е аз да бъда сатанизиран, посредством Пеевски, Цецо Василев и т. н., а те да си плетат кошницата. Те изпържиха Делян, както изпържиха и Цецо Василев. Те ги създадоха, те ги изпържиха. Бойко Борисов и Ахмед Доган – това са хората!

- Но зад тях би трябвало да има други, кои са?

- Ще ги издам по-нататък. Наблюдавайте какво се случва в медийното пространство тези дни. Медиите, за които всички твърдяха, че са на Делян Пеевски, вече не са негови. От няколко дни мен в тези медии ме правят на дармадан, а Бойко Борисов там е основният положителен герой. Аз поставям въпроса – на Пеевски ли са тези медии и ако не са негови, на кого са? Защото, ако са на Пеевски, защо Пеевски ме атакува, след като ми е приятел?!

В категории: Политика


Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
25
Коментара по темата
25.
Кой ще гласува за ГЕРБ
04.09.2014 07:15:36
1
2
За ГЕРБ ще гласуват преди всичко аутсайдерите и некадърниците...

Логиката е проста : Озлобения, неук и тъп Пешо, мрази Валентин, защото Валентин е сравнително умен и работлив, и е дръпнал малко напред - има фирмичка, работи усилено и изкарва прилични парички, има сравнително хубава кола и готино гадже. Да, ама всички знаят, че ГЕРБ съсипва малкия и среден безнес, ерго, Пешо ще гласува за ГЕРБ, с надеждата бизнеса на Валентин да бъде смачкан, и мръсната, долна душица на Пешо да бъде удовлетворена...

Това е логиката на Пешо - ще дойде ГЕРБ, и ще изравни резултата... Ама няма да издърпа глупака Пешо до нивото на Валентин, а напротив - ще срине Валентин до нивото на некадърника Пешо. Затова Пешо боготвори ББ...
24.
LORD
13.08.2014 02:39:32
0
0
DO TRAPERA : GOLIAMO "BRAVO" ZA NAPISANOTO .... TOCHNO i IASNO ...
23.
trapera
24.07.2014 13:53:32
0
5
Новият политик Бареков май много бързо остаря и махалото на фукнята го запрати в обратния ъгъл на еуфорията от предплатения му успех на евроизборите. Днес той вече заплашва, че щял да се оттегли от политиката, ако не го подкрепят медиите!

Дали наистина очаква вълна на потрес в медиите от тази мрачна за тях перспектива? Ще посочи ли от какви суми ще се лишат разчитащите на неговите поръчки медии? Или просто не може да се отърве от имитирането на Борисов, който неведнъж ни е заплашвал, че няма да ни управлява повече, ако не го слушаме?

Какво точно трябва да направят медиите, за да предотвратят апокалипсиса с оттеглянето на Бареков от политиката? Няма ли той да посочи график във времето, обем на лъчезарните медийни отзиви за него, лимит на илюстрациите на изявите му с готварска шапчица пред скарата с кебапчета или на припомнянето на подвизите му в харченето на пари в луксозен френски курорт?

И как да разбираме днешната му декларация, че бил на ръба на психическите си и физическите си възможности?

Ами ако ги прекрачи утре?

Поне за психическите изглежда, че белята вече е станала. Щом се оплаква, че го преследвала „глутница маргинали“, трябва бързо да се прегледа. От маргиналите се боят само страхливците, а не храбреците, обещаващи да разгромят всичко и всички по пътя си към гарантираната победа и управлението на страната.

А може би не? Може би все още е с всичкия си, щом „хитро“ се опитва да представи персоната и партията си като инициатори на раздялата с ВМРО днес ( а вчера и с други привлечени от корпоративите пари другари) в рамките на един развод, при който бившите му партньори в леглото на „България без цензура“ нецензурно го ругаят ( например като „келеш“, цитирам Славчев) го и напускат с презрение?

Изглежда прелъстяващият и изоставен Бареков продължава да смята всички за луди , а себе си за помазан сам да яде предоставения му зелник. До вчера тръбеше, как ще събере под крилото си всички борци срещу статуквото, а днес вече обяснява колко по-добре е партията му да се яви сама на изборите- при това по желание на „структурите“, а не защото остана сама при разтрогване на многоженството му с ВМРО и Ангел Славчев.

Заченат в корпоративен грях, проектът му явно е изпаднал в корпоративна анемия поради някои финансови и имиджови проблеми на корпорацията, която го нае. „Желаната булка“ ББЦ рязко загуби от чара си. Видя се, че без корпоративния чеиз, тя лъсна като обикновена мома за всеобща употреба. Гравитиращите около нея лакомници се разбягват със същата лекота, с която

„лапкаха“ досега на тази трапеза

Самият Бареков язвително се саморазобличи със задна дата в това отношение. Без да си дава сметка, че потвърждава очевидната схема, по която беше упълномощен да си пазарува „съюзници“, новият политик назова заплата от 9 хиляди лева, която плащал на русофилския младежки лидер Ангел Славчев. „Неее“, обидено отрече Славчев, който се самооцени на 20 000 лева, които Бареков му предложил, но той ( като един честен русофил, може би) не приел.

Вместо да осъществи обещаната операция „чисти ръце“, чрез която се опитваше да вдъхне гражданско-социална легитимност на доверието в поверения му луксозен проект, Бареков участва сега във ваденето на мръсното бельо,чрез които участниците в тази политическа инсценировка се опитваха да се представят „целите в бяло“.
22.
Махно
23.07.2014 23:22:54
4
27
Няма нищо по тъпо от тъпия български гласоподавател.Този плъх изпълзял от нечий задник е една платена политическа курва.Забравихте ли кой пусна слуха за Костинброд и така комунисти и турци окупираха власта.Сега пак под Догановата диктовка плюе и лиже задници.Събудете се заспали овце български този Доганов сценарий сме го видяли с Болен Сидеров
21.
Касабова
23.07.2014 23:12:11
3
19
Делян Пеевски си сложи Капута Бареков и разпра задника на Цветан Василев! Но нали знаете че капутите са за еднократна употреба после ги изхвърлят! Честито на Капута Бареков свършиха в него и сега отива в коша!
20.
ДО КАПУТА
23.07.2014 21:59:47
7
11
КАПУТ,КОИ ТИ СА ЛИЦАТА БЕ? ДА ТИ ГИ ИЗБРОЯВАМ ЛИ НА НА НФСБ-КАСАБОВ,БАЙРАКТАРОВ,ДРАЖЕВ,ТРЕНДАФИЛОВА,ЦВЕТКОВА,БОЖИДАРОВ,ХАДЖИЕВ,СОЛАКОВ,ЖЕЛЕВ,ЯЧЕВ,МАНЕВ,БАЧИЙСКИ,ВЕЛЕВ-ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ОЩЕ?
19.
Пеев
23.07.2014 21:50:12
4
26
Прочетох много внимателно интервюто и да ви кажа направо ме хвана страх от това същество което сега може да каже и да направи нещо, а след секунди да го отрече и да ви убеждава че това което виждате не е истина .Досега от 25 години такова чудовище не се е появявало в българската политика , не знам дали българите ще разберат (или по скоро усетят ) че Бареков е огромно зло и с негова помощ опасността от финализиране на България става съвсем реална !!!
18.
Илиян
23.07.2014 20:51:21
18
5
Ами хич да не е има логика в изказването му! Хора, дори и да ви платят да гласувате за ГЕРБ и ДПС, вземете им парите и гласувайте по съвест. За новото, за промяната, за прозрачното управление!
17.
skyman
23.07.2014 20:00:42
5
25
Барече,
времето ти изтече!
16.
14-в
23.07.2014 19:11:08
5
16
И на мен ми платиха да напиша нещо против ГЕРБ И Бойко ама забравих какво трябваше.
15.
14-в
23.07.2014 19:10:58
5
9
И на мен ми платиха да напиша нещо против ГЕРБ И Бойко ама забравих какво трябваше.
14.
13-я
23.07.2014 18:30:42
26
13
Доган наистина ще се явява с две партии, но втората е ГЕРБ. Едно време направи ББ генерал, после пиха кафе с Местан, гласуваха си заедно едни спорни закони, даже Серж каза, че в момента управляват именно те двамата. Ще останеш изненадан след изборите.
13.
БСП
23.07.2014 18:16:15
5
27
Доган ще се явява на избори с две партии с ДПС и България без цензура! Голям тарикат е Доган създаде си сам опозиция в лицето на наркомана Бареков за да го командва лесно и ако се помисли за велик Капута и спре да слуша ще го смачка за секунда!
12.
Валери Симеонов
23.07.2014 18:10:52
3
29
Бареков по добре да отиде да се обреже, а не да се коалира с мен! Целувал е ръка на Доган, а думите му пред медиите са празни приказки на един зависим палячо!
11.
1212
23.07.2014 17:59:58
3
26
Знаете, че в Бургас се грижа за едно момиченце – Джули от ж. к. Меден рудник - САМО ОТ ИЗБОРИ НА ИЗБОРИ ЛИ СЕ СЕЩАШ? НАЙ - ГРОЗНАТА ЛЪЖА!!!!!!!!!!!!!!
10.
BAREKOV, ZAGUBENA KAUZA, INTRIGANT
23.07.2014 17:57:51
5
25
.
9.
ВМРО
23.07.2014 17:49:22
5
38
Бареков е кукла на конци! Конците му ги дърпа Доган чрез Делян Пеевски! Не останаха прости хора вече няма кои да гласува за еничера! И пари вече няма продажното копеле!
8.
Коко
23.07.2014 17:45:22
35
5
ББЦ въобще да не се поддава на подобни провокации.
7.
НФСБ
23.07.2014 17:44:45
5
42
Наркозависим Капут командван от Делян Пеевски това е Бареков! Плюе ДПС с разрешение на Доган за да излъже избирателите и след изборите да слугува на турците!
6.
Боро
23.07.2014 17:34:46
30
7
Еййй ся колко злоба и псувни ще се изсипят в коментарите тук под това интервю, не е истина. Всичката комплексарщина от местното БСП и превъзбудените ГЕРБ - Бургас ще ударят оп едно минусче и ще наредят Бареков. Но този път той е прав!!!
5.
БиБи
23.07.2014 17:30:23
4
20
зик зак и Истината, имат подозрително еднакви АйПи адреси :)
4.
зик зак
23.07.2014 17:21:21
27
7
ДПС-Доган ще се побърка,докато не унищожи ББЦ на Бареков .Това е истинския му противник на тия избори
3.
Истината
23.07.2014 17:18:22
26
13
Това за Доган и Бойко е абсолютната истина. Не знам кой на кого е спонсор, но Пеевски и Цецо Василев са аут от играта. Доган си играе с хората и няма да миряса докато не махне от пътя си Бареков. Добре замислен план със сценарий.
2.
Барти Крауч
23.07.2014 17:17:05
4
40
Тоя няма ли да го прибират вече в психото. Дееба и наглото копеле.
1.
Fagman
23.07.2014 16:58:26
3
51
Тоя наркоман ли ви е новия спонсор?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла Районът е отцепен, гъмжи от криминалисти Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Лидерът на ГЕРБ не хареса въпросите на репортерите и обяви, че "меракли за премиери винаги ще се намерят" Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори