×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Автобус мина напряко, потроши плочките по главната ул. „Александровска” в Бургас


Автобус мина напряко, потроши плочките по главната ул. „Александровска” в Бургас
Единственото, от което може да се напукат плочките, е тежко натоварване, каза зам.-кметът по строителството Костадин Марков
20 Юли 2014, Неделя, 13:53 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Димитър ПЕТРОВ

Канализационните шахти ще бълват като гейзери при всеки дъжд, докато не построим помпена станция, каза зам.-кметът по строителството



Шофьор на автобус с кюстендилска регистрация премина безцеремонно през пешеходната зона в центъра на Бургас, алармира читател на Флагман.Бг. „Хората наоколо бяха изумени, тъй като по ул. „Александровска” съвсем спокойно се придвижи рейс, който стовари пътниците си пред хотел „България”. Нестандартното решение шофьорът може би беше взел, тъй като в този момент валеше силен дъжд и хората със сигурност щяха да се измокрят до кости, ако бяха тръгнали да вървят. Проблемът е, че след минаването на автобуса, плочките са потрошени, и сега най-вероятно ние ще ги плащаме”, пише ядосаният бургазлия.

„Единственото, от което може да се напукат плочките, е тежко натоварване. Възможно е да е станало от автобуса”, каза за Флагман.Бг зам.-кметът по строителството към Община Бургас Костадин Марков.


Ще има проблем, докато не се изпълни тази помпена станция, каза Костадин Марков
Той обясни, че шахтите бълват като гейзери, когато завали силен дъжд, защото канализацията на Бургас е стара и няма капацитет, затова се пълни, връща се обратно и прелива през шахтите. Трябва да се направи помпена станция на изхода към морето, за което отдавна водим разговори с ВиК, каза Марков. Надяваме се скоро да получим финансиране и да започне изпълнение на такъв проект, добави той.

„С промените в Закона за Водния сектор, които бяха направени, се създават смесени дружества между всички общини и държавата. Тези смесени дружества ще придобият цялата собственост, след което ще започнат и да я поддържат. Община Бургас сама няма как да изгради такова съоръжение. Проблемът ще продължи, докато заработят тези смесени дружества. Реформата във Водния сектор се забави много, но тя не зависи от Общината. Ще има проблем, докато не се изпълни тази помпена станция”, каза още зам.-кметът Марков.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА [email protected]



Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
17
Коментара по темата
17.
292
21.07.2014 17:38:28
1
4
Ама верно ли, автобусът сюктисал плочките? Че те преди да мине този лош автобус нали бяха най-здравите, най-качествените и най-нечупливите на света? Пък и едни евтини и красиви, мали-и-и! И тая гадна канализация, и тя не можа ли да хлъцне веднъж-дваж и да не връща! Сега при следващия дъжд, всичко като стане дроб сърма, добрият кмет ще плачка. Мъка!
16.
смехурко
21.07.2014 13:18:00
0
0
Смехорийки разни............
15.
Иван
21.07.2014 09:35:02
2
5
Нали казаха,че и танк да мине няма да им има нищо!
Тия рязани плочки на всичкото отгоре са поставени така,че всяка е в собствена равнина!Суматия народ се спъна в тях!
14.
коцето коцев
21.07.2014 08:02:29
1
4
Това с автобуса,не е прецедент. Редовно си влизат от там. А и защо е отворена улицата от посока гарата???
13.
7590
20.07.2014 20:03:01
1
16
Шофьорът не е виновен, а този, който му е разпоредил да мине през улицата. Аз предлагам ремонтът да се плати от хотел "България", защото това е редовна практика. А може и солидарно да си ги поделят с Костадин Марков и шефа на КАТ. Това се случва с тяхното знание и съгласие. А и защо НЕ, след като сметката я плащаме всички НИЕ с нашите данъци!!!
12.
АБВ
20.07.2014 19:03:22
5
4
Ами сега този отворен шофьор да плати плочките или ако не могат да вземат парите директно от него - най-вероятно няма да могат защото нали сме "демокрация" - да изпратят сметката на шефа му. Ще бъде добър сюрприз в края на месеца за отворкото. Ние ще плащаме за нечия простотия, наглост и безхаберие.
11.
Гост
20.07.2014 17:24:43
9
14
Не ни трябваха плички, идиоти недоклатени! Улицата си беше супер и преди! Вместо да дадете тия пари за по/належащи неща, решихте да ги откраднете!
10.
Жоро Бекъма
20.07.2014 16:21:56
2
13
Е нали там е пешеходна зона, законите за какво са за четене ли?
9.
normalno
20.07.2014 16:09:24
3
19
естествено че като вместо асфалт сложите плочки на един път те ще се напукат но така пък ще можете да правите по-често далавери по Закона за обществените подкупи.
8.
Petko
20.07.2014 16:06:40
1
22
Че канализацията там е на 3 годин, какви ги говори този идиот. Това че изядоха парите и ни заблуждават с красивата гледка не значи, че отдолу не е простотия.
7.
BS
20.07.2014 16:03:33
2
18
ТОВА НЕМУ ДАВА ПРАВО ДА НАРУШАВА ЗАКОНА И ТО В ЦЕНТЪРА НА БУРГАС
6.
строител
20.07.2014 15:56:19
1
22
Плочките се пукат, когато трамбовката е некачествена.
5.
Нямам думи!
20.07.2014 15:47:34
3
21
Марков, сега и специалист по ВиК стана. Тоя дребен селски мошенник, дето докара турските плочки да не се оправдава с автобуса, защото такива МПС-а влизат редовно по Александровска и в дъжд и в сняг - което не е правилно разбира се. Проблема е в некачественото изпълнение, подложка на плочките а и самите плочки и нах-вече Костадин Марков. който опъна големия рушвет и се хилеше мазно на всички.
разкарайте това мекере от политиката най-накрая, заради него маса народ е разорен и подложн на тормоз...
4.
petko
20.07.2014 15:45:36
7
21
Ежедневно автобуси с туристи минават по ул."Александровска" до хотел "България". Все пак Община Бургас е разрешила движението на автобуси до хотела. Да не забравяме, че преди да сложат плочките имаше паркинг за автобуси точно пред хотела на ул."Александровска". Така, че отново глупава и невярна статия с измисления т.нар. алармиращ "читател на Флагман.Бг."
3.
iva
20.07.2014 15:25:34
6
23
Хайде сега осъдете го този малоумник,да плати плочките и ремонта.Вземете му книжката.Ако всеки започне да кара в пешеходната зона с оправданието,че ще се намокри,какво ще стане?
2.
пурко
20.07.2014 15:20:29
3
25
по голям ГЕЙзер от марков няма
1.
бургазлия
20.07.2014 15:16:58
7
25
Защо Коцето не казва колко мангизи опъна, за да правят ЛАРГОТО с тези скапани плочки и то върху НИКАКВА КАНАЛИЗАЦИЯ !!!

Нали и за нея опънаха ПАРИТЕ..??? Или с какво щеше да строи ПРОГИМНАЗИЯТА на "Богориди"...

Да не ни прави толкова на улави, а на този с АВТОБУСА му покажете НОМЕРА и физионамията, за да забрави Бургас за следващите 50 години !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град
Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори