×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Главчев: Министър Йовчев се изживява като Христос, докато цунами потапя България


Главчев: Министър Йовчев се изживява като Христос, докато цунами потапя България
Държавата ни все още не е във фалит, но политическото управление в лицето на тройната коалиция е в политически банкрут, каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ
Ключови думи: ГЕРБ, Главчев, банки, КТБ
14 Юли 2014, Понеделник, 13:46 ч.

Държавата все още не е във фалит, но политическото управление в лицето на тройната коалиция е политически банкрут, каза депутатът от ГЕРБ

Държавата ни все още не е във фалит, но политическото управление в лицето на тройната коалиция е в политически банкрут. Производството по несъстоятелност беше открито на 14 юни миналата година от хората, които излязоха на улицата и всеки ден, в който продължава това „дело“, води към фалит. Разрази се цунами, което започна да руши всяка институция. Това трябва да бъде прекратено с оставката на кабинета „Орешарски“, каза заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Димитър Главчев. Той бе в студиото на БНТ заедно с Димитър Горов, за да коментира новината, че липсват документи от кредитни портфейли на банката за 3.5 милиарда лева, а собственикът й Цветан Василев е изнесъл 205 милиона лева.
„От една страна е изненада, че БНБ представиха по такъв начин това, което се случва, а от друга не е сюрприз вестта, че поредна институция губи доверие. Тезата е, че има криминална атака към банката. Ако е така, има правоохранителни органи в лицето на МВР и ДАНС. Смешно е да се твърди, че носим някаква вина, заради това, че банката се е развивала по време на управлението на ГЕРБ. Осигурили сме условия за всички финансови институции, а това, че някой е бил по-конкурентно способен, какво трябваше да направим? Да фалираме банката ли?“, коментира депутатът от ГЕРБ.
„Йовчев казва, че има криминална атака. Кой трябва да следи за това, ако не той и ДАНС? А него сега го е обхванал бразилският дух и единият ден казва, че не бил Дилма Русеф, за да носи отговорност, както тя няма вина за катастрофалната загуба на Бразилия от Германия. Вчера пък се изживя като Исус Христос, като каза да не се споменава напразно неговото име. 3,5 млрд. лева дупка в една банка е повече от бюджета за здравеопазване за една година. Кой допусна това? 200 млн. лева, изнесени в чували, биха свършили добра работа на НЗОК“, каза още Димитър Главчев. Той призова за пореден път правителството спешно да си подаде оставка, защото като няма доверие в него, то не може да си върши работата.

В категории: Политика


Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
6
Коментара по темата
6.
Dedo Bart
14.07.2014 13:57:05
1
2
A Kaput Barekov koga ste vyrne 30 mil. obratno ???
5.
ГЛАВОЧ от Тиквената партия ГРОБ
14.07.2014 13:05:09
3
5
Както прежде коментиралият изказването на Главоча от ГРОБ, истината за КТБ и "изчезналите" пари, СЪВСЕМ СЕ ОКАЗА НЕИСТИНА.
Ето вчера СГП оттегли обвиненията си към банкерите, че са присвоили 205 мил.лв.
Днес обаче, ИСТИНАТА излезе на яве и ОБРУГА "мислите" в ефира БНТ на поредния ГЛАВОЧ от Тиквената партия, та ето ви фактите.

Прословутите 205 887 223 лева, за които БНБ и прокуратурата обявиха, че са изнесени в брой от банката от лице, което ги е предало на Цветан Василев, не са изнесени, а са внесени, твърди Bulgaria news.

Мажоритарният акционер Цветан Василев е направил опит да прехвърли милионите, получени като дивиденти, от сметката на една своя частна фирма към сметка на КТБ в опит за подпомагане на нейната ликвидност след паниката на вложителите. За да стане по-бързо, трансферът е бил оформен с износни и вносни бележки на каса. Но след влизането на квесторите и стопирането на всякакви преводи,парите са били върнати на частната му фирма. Те са там още и ще бъдат използвани за удовлетворяване на вложителите на банката, тъй като след отнемане на лиценза на КТБ се одържавяват всички сметки на мажоритарния акционер.

Прокурорите или не са си свършили работата,както трябва,или са използвали манипулативно получената информация.

СГП оттегли обвинението за неправомерно теглене на скандализиралите обществеността милиони.
4.
Prokljatieto GERB
14.07.2014 12:36:07
3
4
EPIDEMIJATA si ima ime i to e GERB - mafiotsko-mutrenska partia na Komunisti, Komsomolski sekretari na BKP i Partiini sekretari na BKP.
A i tuk tam nekoja MEKA KITKA ili Moma , za da ima koi da krade evrofondovete i respektivno sled kato se razshumi, da obere peshkira !

GERB e prokljatieto za Bulgaria, natreseno ni ot Ahmed Dogan i Rumen Petkov, dvamata s nai-golemi zaslugi Mutra da stane pyrvo glav.sekretar na MVR, sled tova kmet i min.predsedatel. Tova e prokljatieto nad UMNITE, CISTOPLYTNI i UMERZENI ot mutro-cengetata bulgari.
3.
111
14.07.2014 12:09:04
1
3
А какво мислите,не е ли възможно тези пари да са проиграни на световната борса!
2.
Д-р
14.07.2014 11:29:00
2
7
тоя главанак пак се е натровил!при тях е епидемия!
1.
Gong
14.07.2014 11:21:38
5
3
"200 млн. лева, изнесени в чували, биха свършили добра работа на НЗОК“ 1,5 млрд. от фонда на касата, които вие изхарчихте биха свършили многократно по-добра работа. Долни наглеци, с нищо не сте по-добри от сегашните боклуци. Поне се скрийте и не се обаждайте, защото всички сте за затвора начело с вожда ви. Костов поне се беше покрил навремето за няколко години, и не лееше ъкъл след като се нагуши. А вашия не спря да лае, такава безгръбначна наглост не съм срещал никъде.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори