×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

15-годишна полетя от 3-ия етаж, опита да избяга с въже от чаршафи от кризисния център в Средец


15-годишна полетя от 3-ия етаж, опита да избяга с въже от чаршафи от кризисния център в Средец
Момичето се опитало да избяга заедно с две приятелки от центъра, които са на 15 и 16 години
08 Юли 2014, Вторник, 17:08 ч.

Инцидентът е станал около 2.00 ч. в нощта срещу вторник

15-годишно момиче е паднало от третия етаж на кризисния център в град Средец, който е за деца, претърпели насилие. Инцидентът е станал около 2.00 ч. в нощта срещу вторник. Момичето се опитало да избяга заедно с две приятелки от центъра, които са на 15 и 16 години.

Трите използвали идеята, показвана в хиляди филми – да си направят въже от вързани един за друг чаршафи и да се пуснат от петия етаж. Оказало се обаче не толкова блестяща идея и когато 15-годишната софиянка започнала да се спуска, чаршафите се развързали, докато била на височината на третия етаж.

Момичето е паднало на земята и се е контузило. Последвала паника и патардия. На място пристигнала линейка и го е откарала в спешното. Лекарите са установили, че има фрактури на прешлени и на левия крак, но за щастие няма опасност за живота й.

По думите на другите две момичета трите искали да посетят свои роднини и приятелки.

В категории: Средец


69
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
69
Коментара по темата
69.
РИО
14.09.2014 10:58:28
0
0
РИО - Бургас
Из Спомените на Стоян Налбантов - директор на СОУ Приморско

"... Веднъж при поредното ни посещение в инспектората, Налбантов ми разказа какъв диалог е имало между него и секретарката на Пренерова (началник на инспектората по това време). Докато чакал да влезе при Пренерова, двамата със секретарката са водели разговор в кръга на шегата, дали да я вземел на работа в училището или да не я вземел. Този разговор ставал в присъствието на други две жени, които също чакали да влязат при началничката. Тогава Налбантов казал на секретарката следното: "Не мога да те взема на работа, защото освен всичко друго ще ще трябва и да те еба! Не, много сложно ще стане... Как мислиш, ще можеш ли да се справяш с моите високи изисквания?" След като чули това, другите две жени се стъписали и както той казва "направо гледали като гръмнати". Когато говореше за този случай Налбантов буквално се заливаше от смях и коментираше: "Горките жени! Какво ли са си помислили - какъв е тоя ненормалния?"(т. е. тук Налбантов прави оценка на самия себе си)...."

(Из "Записките на българския учител")
ТОТКА КАЗАКОВА - експерт по история в РИО - Бургас
"...На мероприятието в хотел “Приморец” присъствала и Тотка Казакова – експерт по история в РИО – Бургас. Присъствието на Казакова дава повод на Налбантов да се подиграва с проф. Лалков, защото последният бил имал любовна връзка с нея. Пита го: “Я разправяй, успя ли да я изчукаш? Как е, бива ли я в леглото?...” Впоследствие Налбантов разгласява за връзката на Лалков с инспекторката на всеки срещнат: “Лалков ми се похвали, че чукал Казакова... Ма голяма работа била! Страхотни минети му правила!… Ма много доволен останал от нея! Била направо върха!… Ама да не земиш да кажиш на някой, щот’ тая кат’ разбере, направо ще ма убий!” Тези, на които разказвал тази история обещавали, че няма да кажат на никой и от своя страна разгласявали историята на други като ги предупреждавали и те да не казват на никой. Така днес тази история се знае от всички и едновременно с това всички я пазят в тайна..."
--------------------
ПЕПА ЧОЧОРОВА – експерт по математика в РИО – Бургас
(текста е взет от форума на www.bourgas.org)
"...Някъде по това време се беше развихрила една буйна любовна връзка между Налбантов и една инспекторка – Пепа Чочорова, експерт по математика. Нещата са били толкова сериозни, че са се обсъждали и варианти за евентуален брак. Двамата като специалисти педагози са възнамерявали да направят една главоломна педагогическа кариера, т. е. да се издигнат високо в областта на образователната ни система с придобиване на всичките му там научни степени, звания, титли. Всеки път, когато се връщаше от Бургас, Налбантов се хвалеше с подаръците, които Чочорова му правела - вратовръзки, ризи, чорапи – толкова много го обичала и едновременно с това се чудеше как да излъже жена си, защото тя щяла да го пита откъде ги имал тези неща. В тази връзка Налбантов много се страхуваше инспекторката да не му се изсипе с куфарите си в Приморско и да поиска да се оженят веднага. Чудеше се дали ще има къде да се скрие от срам, още повече че самата инспекторка била поела ангажимента лично да разговаря с жена му и да я разубеди да се разведат.
Покрай многото си срещи с Чочорова, Налбантов обича да си спомня и разказва за една много любопитна среща, която се е осъществила в кабинета й в РИО. Още щом влязъл вътре и видял, че Чочорова е сама Налбантов заключил вратата отвътре, “награбил я” и започнал да я обладава върху бюрото й. След известно време на вратата на кабинета започнало да се чука много силно и настоятелно като някой викал отвън:"Отваряйте, знаем, че сте вътре!" Според Налбантов навън се били струпали няколко инспекторки, които сега ревнували и затова му правели мръсно. По-късно, когато Налбантов говореше за този случай, той доразви версията като си фантазираше на воля. Казваше, че докато правел секс с Чочорова, отвън в коридора другите инспекторки се били наредили на опашка и чакали с нетърпение и те да минат по реда си, дори се карали коя от тях да бъде по-напред. Разбира се и самият той не си е вярвал на тези приказки, но факт е, че той постоянно се хвали и говори подобни фантасмагории на всеки срещнат.
Явно е, че за Налбантов образователната ни система си е една чиста порнография. За него Регионалният инспекторат, който олицетворява тази система не е нищо друго освен един публичен дом пълен с леки жени..."
----------------------
СТЕФКА КОСТОВА
- експерт по немски език в РИО - Бургас (текста е взет от www.makedonija.com, форум “Култура, уметност, наука”, тема “Българското училище – днес”)
Налбантов постоянно се хвали, че е правил секс с Костова. Когато стане въпрос за проверки от инспектората той успокоява учителите по чужди езици: "Няма страшно! Тази не е опасна, защото съм я ебал." Самата Костова много ценяла Налбантов, била силно респектирана от него и едва ли не изпълнявала всичко каквото й кажел, т. е. държала се като негова подчинена..."

РИО - Бургас
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА - началник РИО - Бургас
(Из "Записките на българския учител")
"... 7-8 месеца по-късно имах назначена проверка от инспектората. Аз естествено бях притеснен дали ще се представя добре. Тогава Налбантов ме успокояваше по следния начин: "Не се притеснявай! Разбери, тази инспекторка не идва при теб – тя идва при мен, за да я чукам". Т. е. проверката била фиктивна, само повод за осъществяване на любовна среща. Инспекторката се казваше ВИОЛЕТА ИЛИЕВА – специалист по професионална подготовка (понастоящем началник РИО-Бургас). За целта Налбантов състави един много сложен сценарий, по който трябвало да протече проверката: Когато инспекторката дойдела те щели да се заключат в дирекцията, той щял да я напие с алкохол, за да се поотпуснела и след това щял да я съблече и да правят секс. През това време аз трябвало да си карам часовете нормално, както винаги. Към 11 ч. след като часовете ми свършели трябвало да вляза при тях в дирекцията. Те вече щели да са свършили със секса, щели да бъдат облечени и да ме чакат, за да направим разбор на часовете ми и да попълним необходимата документация, все едно че наистина е имало проверка.
Право да си кажа, тогава му повярвах. Мислех си, че всичко ще мине така, както той го е предвидил по сценария. Дори не ме интересуваха моралните аспекти на въпроса. Единственото, което исках, беше тази жена да не влиза в часовете ми и затова искрено се надявах "сценарият" да се осъществи...
За съжаление "сценарият" не се осъществи (то кога ли съм имал късмет). Инспекторката дойде и си проведе проверката по най-прецизен начин. По нищо не личеше, че проверката е фиктивна или повод за осъществяване на любовна среща. Иначе Налбантов казва, че когато останал с нея насаме в дирекцията я бил понатиснал, хванал я тук-там за тялото, но не срещнал отклик и затова я оставил. Според мен много по-вероятно е инспекторката да го е отблъснала още при първите му опити за интимен контакт. Впоследствие, когато станеше въпрос за Виолета Илиева Налбантов се опитваше да наложи мнението, че уж тя много го търсела, но той не й обръщал никакво внимание и затова тя му била обидена. Като цяло това противоречи на стандартните му коментари относно служителките от Инспектората, които общо взето звучат по следния начин: "Тази съм я чукал, а тази не съм я чукал. Тази ми се натиска, ама нямам време да й обърна внимание..." Ясно е, че между Налбантов и Илиева е нямало нищо интимно, а само намерения от негова страна, които така и не са се осъществили."

МАРИАНА ПАРЗУЛОВА
През периода 1997-2000 г. е отговаряла за образованието в Областната управа в Бургас. За кратко време /от 2000 до 2001 г./ е била началник на Инспектората. През пролетта на 2001 г. след поредица от скандали е сменена от Мария Жекова. През периода 1998-1999 г. преподава във филиала на бившия Славянски университет в Приморско, който се помещава в сградата на училището. По това време тя е постоянен гост в дирекцията на училището, където директорът я посреща с отворени обятия. Възможно е връзката им да е била много по-стара. Поради честите присъствия на М. П. в кабинета му директорът е принуден да я представя като проверяваща от Областната управа. След подобни "проверки" той се хвалел на някои колеги: "Аз я наебах и тя си отиде" и други неща от този род, т. е. благодарение на него "проверката" минала успешно и тя си отишла доволна от свършената работа и най-вече от секса. В подобни случаи директорът се хвалел: "При мен проблеми няма, бе! Аз инспекторките като дойдат ги наебавам и така решавам всичките проблеми - и те са доволни, и аз съм доволен, и работата върви, какво повече искаш от това?" Но много скоро тази жена започнала да му омръзва. Както е известно директорът е имал много претоварена програма. Освен М. П. той е трябвало да посреща в дирекцията и други жени, предимно две учителки - едната по български, другата по английски, които правели секс с него почти ежедневно. Налагало се да се крие от М. П. Когато тя го посещавала той я отпращал като си измислял поводи, че уж заминавал по важна работа в общината или че някъде другаде го викали по спешност. Но тя била неуморима и постоянно го преследвала. Директорът вече се чудел как да се отърве от нея. Много често, когато М. П. идвала в дирекцията с явното намерение да правят секс, директорът излизал и викал на помощ някои от колегите си учители: "Ох, елате да спасявате положението! Тази пак ми се натресе и иска да я еба." В такива случаи той вкарвал колегите си в дирекцията уж по работа и ги задържал като ги карал да пият алкохол, за да останат по дълго докато М. П. си отидела. Когато тя си отивала директорът въздъхвал с облегчение и казвал на колегите си с поучителен тон като човек, който много е живял и препатил, че нямало нищо по-страшно от това да те преследва разгонена жена.

ВЕСЕЛИН МЕТОДИЕВ
- бивш министър на образованието и науката
Налбантов и Веселин Методиев са лични приятели. Налбантов постоянно парадирал и се хвалел с това приятелство. Понякога карал Методиев, когато имал да му съобщи нещо лично, да го направи чрез Инспектората в Бургас. Тогава Методиев се обаждал на тогавашната началничка на РИО Снежана Пренерова и я карал да предаде на Налбантов някаква лична информация – примерно, че щял да идва в Приморско и искал да се види с Налбантов или Налбантов да дойдел в София за да си поговорят. Винаги, когато по някакъв повод говорел с Пренерова, Методиев я питал: “Как е Налбантов? Какво прави?” Карал я да му предаде много поздрави и т. н. С това Налбантов искал да натрие носа на Пренерова – тя трябвало да разбере, че фактически не тя командвала, а той. Пренерова от своя страна умирала от яд, че Налбантов имал такива големи връзки и много се страхувала той да не я измести от поста й.
Налбантов винаги е подчертавал, че министрите са били все негови стари приятели, на които винаги можел да разчита. Специално с В. Методиев отношенията им са били толкова близки, че заедно са сваляли мадами. Много често е разправял за един случай, когато двамата сваляли две студентки и за целта били наели хотелска стая в един хотел в Китен. Тогава министърът бил с едното момиче на едното легло, а Налбантов с другото момиче - в другото легло.
Общо взето Налбантов не останал доволен от министъра, защото бил много вързан и не можел да сваля мацки - така цялата организация на мероприятието се паднала на него. Този случай Налбантов коментирал така:
"Е как може да е толкова вързан бе, станал цял министър, а не може да наебе една путка!? Ох, докога ще съм жив да ги оправям тези некадърници, докога ще ги нося на гърба си!?..."
Той ако бил министър, какви чудеса щял да направи...
Налбантов поддържа приятелски връзки и с Румен Вълчев – бивш зам. министър на образованието. Румен Вълчев открито демонстрира неприязненото си отношение към министър Веселин Методиев, казва за него, че бил много прост, за нищо не ставал. По-късно Румен Вълчев напуска министерството. Казал на Налбантов, че повече не можел да работи с прости хора. Налбантов се съгласил с него – В. Методиев наистина за нищо не ставал - не можел да сваля мацки: “Как може да е толкова вързан бе?! Станал цял министър, а не може да наебе една путка! Аз, ако бях на негово място какви чудеса щях да направя!” и т. н. и т. н. И двамата си попаднали на любимата тема и плюели министъра…
68.
пепи
30.07.2014 09:58:43
0
1
Стига дте плюли Палова жената поне има образование ами Клинката на кравите в парламента ли ще бабува е тои ще бъде на 73 място в листата но факт че един МУНЧО от Средец ще ни представя ако имат малко морал в което дълбоко се съмнявам тези са за изриване от там като стареишини на градчето Господи какви идиоти ни управляват за Бахурчо думи нямам ГОРКО НИ
67.
пепи
30.07.2014 09:58:42
0
0
Стига дте плюли Палова жената поне има образование ами Клинката на кравите в парламента ли ще бабува е тои ще бъде на 73 място в листата но факт че един МУНЧО от Средец ще ни представя ако имат малко морал в което дълбоко се съмнявам тези са за изриване от там като стареишини на градчето Господи какви идиоти ни управляват за Бахурчо думи нямам ГОРКО НИ
66.
До 63
29.07.2014 15:15:22
0
1
1. Знам
2. Не е вярно
65.
желязка
29.07.2014 14:37:26
1
4
Палова да се маха,няма място за такива като нея.трябва някой млад и умен
64.
Вестникаря
29.07.2014 11:05:32
0
3
Случи се случка!Ще я разберете до 2 месеца!
63.
д-р п.
28.07.2014 22:33:46
2
2
някой знае ли какво се е случило снощи на събранието наГЕРБ?Верно ли Клинков е вземал повече гласове от председателката.
62.
професора
28.07.2014 17:16:09
1
1
Един не чул, ама разбрал, друг разбрал, ама не чул! Ей, откакто нормалните ни зауправляваха, простаците се увеличавате, като лавина!
Не е Гърция, а Велинград! И не е почивка, а покупка на вила! Все пак там е СПА-столицата
61.
маша
28.07.2014 12:03:12
2
2
Права си Хриси нямяме право да говорим срещъ Жабето
60.
Обикновен човек
27.07.2014 22:39:18
3
1
Ей, големи сте глупаци и драскачи. За клюки и простотии сте винаги готови. До 54 - каква ти Гърция, чети новините, ама като не ти достига пипката. Днес кмета на общината беше на среща в Бургас с Томислав Дончев. Как ли може едновременно да е в Гърция и да е на срещата в Бургас/има снимков материал/. Пък и дори да отиде на почивка, не е толкова недостъпно да си го позволи човек. На Вас май всичко ви пречи, предния не ставаше, този не бива. Ами, хайде хвани се на хорото де, как ли ще го играеш? И понеже ще започнете да пишете, че съм служител в общината, ще побързам да ви осветля, че нямам нищо общо с нея, просто уважавам институцията кмет и не се интересувам от личния му живот, той си е негов и ще си го живее както си иска.
59.
плъха
27.07.2014 14:30:18
0
1
ВАИ ВАИИИИИ както разбирам кмето ЛЮТОВ деца првил лошо много лошо че краде и децата го знаят ама че бил коцкар това ме изненада напълно е завалията може дае решил със секс да свали малко килца но не вервм много лапа като мече е
58.
плъха
27.07.2014 14:30:18
0
0
ВАИ ВАИИИИИ както разбирам кмето ЛЮТОВ деца првил лошо много лошо че краде и децата го знаят ама че бил коцкар това ме изненада напълно е завалията може дае решил със секс да свали малко килца но не вервм много лапа като мече е
57.
До 54
26.07.2014 14:25:16
0
3
Ще си дойде, ма! Има още да почакаш докато ти дойде редът да те возят в лимузината. Ти се грижи за бебето му, че то ще ти е и заплата и пенсия и застраховка и въобще - долче вита! (Само да си хитра!Ако си помислиш,че вече си го хванала и се изоставиш,ставайки и ти "крава",като официалната "фърст лейди",сама си си виновна!Умната!)
56.
асистента
26.07.2014 12:53:04
0
3
Простаци ни управляват какво очакваш да се пише ами простотии Професоре.Бахури ,Казанови все хора на голямата погача те само простотии вършат и хората ги пишат така чеПроф. сори
55.
професора
25.07.2014 18:07:50
0
1
че е лято и е топло,да но много слънчасали,бе!Само простототии!То за нас си е нормално,но вече става бактън!
54.
Къде е?
24.07.2014 20:15:35
0
3
Него Го няма? Къде е? Дано е в отпуск! Чух за Гърция този път, но не съм съвсем сигурна! Дано да е така! Връщай се с време, че не остана до октомври и Катарската делегация идва с желание да инвестира! Какво ще им покажеш-трапове и лунни пезажи?
53.
иееееййй
22.07.2014 14:56:31
0
4
какво и е на Шарапова, бе? Здрава, права жена, в разцвета на живота! Както са казали умните и мъдрите - "хвани кака, да те отрака"!
Жечо седнали да го мислят! Хора без работа!
52.
лили
20.07.2014 17:53:59
0
4
До ?? ами така е малко селско градче хората се познават така че ако си засегната живеи по- скромно и по- човешки
51.
???
20.07.2014 09:58:08
0
2
Има ли още хора да четат тези простотии и най-вече да им вярват?Статията е по друга тема,а се пише съвсем други неща!Просто някой си няма работа и си пише неща,които чул от някъде!То грудовци освен с клюки ,с друго не се занимават.
50.
eeeeee
18.07.2014 17:10:21
0
0
AQmi sypruga i ne e li w Ispaniq na Nanka?
49.
eeeeee
18.07.2014 17:10:21
0
0
AQmi sypruga i ne e li w Ispaniq na Nanka?
48.
шопарова
18.07.2014 17:08:05
1
3
Аз шопарова го обичам и затова го сложих на този пост радвам се че почва да заприличва на мен щаслива съм яд ли ви е глигани мръсни
47.
Кой обича Жечо?
17.07.2014 21:51:12
2
0
Жечка, кой!
46.
до зззззззззз
17.07.2014 18:46:58
0
3
А бе напиши нормално какво искаш да ни кажеш, но с точка, запетая и т.н.!
45.
руска
17.07.2014 17:34:15
1
0
Нанка си нанка със Пепи Г....в.Много си хремав / ва.Ако усети свекървата лошо му се пише
44.
зззз
17.07.2014 17:30:28
1
1
ПО ПРОСТОТИИ Е НА ЕДНО НИВО КАТО БИВШАТА ДИРЕКТОРКА КЕЛКА ПАК ЖАБЕ ЛОБИРАШЕ ЗА ТОВА ИЗЧАДИЕ НА ПРИРОДАТА.ЕДНА Е ГАНКА В СРЕДЕЦ ДРУГА КАТО НЕЯ НЕМАААААА
43.
зззз
17.07.2014 17:30:28
1
2
ПО ПРОСТОТИИ Е НА ЕДНО НИВО КАТО БИВШАТА ДИРЕКТОРКА КЕЛКА ПАК ЖАБЕ ЛОБИРАШЕ ЗА ТОВА ИЗЧАДИЕ НА ПРИРОДАТА.ЕДНА Е ГАНКА В СРЕДЕЦ ДРУГА КАТО НЕЯ НЕМАААААА
42.
До пишещите
17.07.2014 14:53:06
0
0
Наистина пишете с повече подробности.Не всички сме длъжни да знаем например кого обича Жечо,с кого си нанка Нанка,кой е бай Тодор,сега и две Ганки се сборили за директорки!
Много ви моля!
41.
?
17.07.2014 13:31:00
0
0
Кои са ГАНКА и Гана?
40.
плъха
17.07.2014 12:14:13
0
10
Простотия незнам коя на кмета Лютов.Много е лобирал за директорка на с.Загорци ГАНКА Господи този тъпанар е настоявал за още по- тъпата Гана.Освен псувни и тъпотии да ръси това дебело същесво нищо друго не умее бравоЖабе голям избор си направил.Може да си я избирал на килиграми но мозъка на тази персона е колкото на КОЛИБРИ бе бахур
39.
Още един заразен
17.07.2014 11:30:22
1
4
Айде да ни припомниш
"поразийте" дето сме забравили,ама подробно, по номера:
1,2 ...5...10
Почвай!
38.
До № 36
17.07.2014 09:45:32
5
2
ТОВА, ЧЕ ЕДИН КРАДЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГ, НЕ ПРАВИ ВТОРИЯ ГЕРОЙ ! КАКТО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ ПОРАЗИИТЕ НА ПРОЙКОВ, ТАКА И СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ПРОСТОТИИТЕ НА ЖАБОВ И ЩЕ СЕ НАСОЧИТЕ КЪМ НОВИЯ МЕСИЯ, ПОДАДЕН ОТ БУРГАС.
37.
щуреца
16.07.2014 16:25:10
0
4
Да като доиде зима че ни изръзнат цигулките само деблият Мечо в общината ще оцелее.брррррррр.Даваи кмете тука е село без кучета само годжуци.Гуджук е куче без опашка сиреч помияр
36.
До "тапаци"ООД
16.07.2014 13:40:42
1
6
Айде още едно зомби се напъна и изцвъка поредния тъпизъм! Как ще ги приравняваш, бе идиот(ке)! Ти кьорав ли си? Сегашните наглеци вече се нагушиха и за внуците, а той тръгнал да ръси умности, кой лапал! Загрижи се как ще връщаме 12те милиона заем, дето за пред хората ги заровиха в разкопаните улици, а иначе супер качествено си ги "усвоиха", а за награда им подариха и по някое апартаментче!
35.
"..........." ООД
16.07.2014 12:08:42
3
1
Как ще е поносимо? И той беше голям лапач и въобще не са 250 хил. лева, а много повече. Комично е това сравнение между двамата крадци.
34.
До падналата от Марс
15.07.2014 15:27:47
1
7
Разбрах! Според намекът ви тези 250 х.лв. са откраднати! Може, но за два мандата е поносимо!
А сегашният "балерин" такава сума вече беше "усвоил" още на първата си коледа! Помним щастливите хикикания на балеринката при паленето на елхата! Пресметнете вече докъде са с "материала"!
33.
каля
15.07.2014 14:25:26
6
1
Бившия кмет като че ли падате от луната
32.
?
14.07.2014 17:54:25
0
0
Кой е бай Тодор и какви са 250 000 лева?
31.
пъпеша
14.07.2014 14:58:58
0
0
АААА тои ги ..внасял>> без човечеца да знае,Съпругата му е еднсвения наследни.ЯССССССССС но
30.
брррррррр
14.07.2014 14:55:07
1
1
Колкото баи Тодор може да даде обяснение откъде братът на съпругата му вечна му памет пенсионер банката му откри 250000 лева.Интересно нали
29.
Наблюдател
14.07.2014 11:22:51
0
5
Тази твоя съборетина не ти ли я ремонтирахме най-стене? Вземи се спри, Тя стана направо нова! Разбирам, че бързаш, но до октомври за катарската делегация има време! Давй го по полека, дразнещ е вече тоя твой гьонсуратлък!Прави си план как ще обесняваш произхода на средствата за ремонти, апартаменти!
28.
до леля хриси
13.07.2014 12:38:40
0
1
То онова местенце отдавна е изтръпнало вече така че не се изхвърляи толкоз Хрис
27.
до леля хриси
13.07.2014 12:38:39
0
2
То онова местенце отдавна е изтръпнало вече така че не се изхвърляи толкоз Хрис
26.
25тото лелино
12.07.2014 15:38:21
1
6
русо гладно няма лелиното,затова според теб съм дебела,но щом чичо ти ме харесва такава ще съм!Всичко усещам,затова чичо ти ще продулжи докато завърши и ви направи селото град,макар че не заслужавате!Даже ме е гнус да се правя уж,че ми е много приятно да се поразхождам сред "хората"!
25.
Лельо №23
12.07.2014 11:31:53
0
3
Ти си руса и дебела. Затова не можеш да ги усетиш тези работи. Поразходи се сред хората и ще разбереш!
24.
лельо,лельо
11.07.2014 22:04:00
0
6
мълчанието и на твоята спалня е родило безумие! Жабата вечен и нeпоклатом!!!!земи викни комшията да те "прескочи"!
23.
леля ви
11.07.2014 14:55:35
8
1
Следващият отново ще е Жабов, затова не се притеснявай!И по-следващият пак,докато той сам не реши няма кой друг да му се опре!Свиквайте,защото сега ви гледа сеира,а после ще ви навре в... сещайте се!
22.
Нагъл
11.07.2014 14:36:12
0
11
Някой се опитва тук да сравнява Жабата с предшествениците му. Не може да се намаже на малкия пръст на всички преди него! Защо казвате на черното бяло? Всеки е управлявал в различно време при различни условия, но простотията и неграмотността не могат да се скрият. Дано следващия да не е още по-ограничен от този!
21.
Айде нема нужда
10.07.2014 20:49:40
1
8
С крадливите педали от герб хич не щем да сме задружни!
20.
Една от многото
10.07.2014 19:04:07
9
4
Статията е за съвсем друго стига сте си чесали езиците с това кой какво е направил или кой от коя партия е.Няма ли къде да се чекнете,че тук намирате сили и инерция за спорове и кавги.Хора не тук е мястото за вашите простотии.А относно това,че града е разкопан трябва да сте запознати че хората правят и подменят уличната канализация и това за всички вас ще е по добре.Говорете по същество,не се заяждайте с управата и не се делете.Бъдете задружни и в радости и в беди само така ще излезем всички от тази тиня
19.
до дебелтските селяндури
10.07.2014 18:24:18
6
0
и на вас ли грудовци са ви нещо виновни, Ивана да ви направи референдум и отивайте къ м камено или Руен!Там ще цъфнете
18.
Ей,прости хора
10.07.2014 17:44:17
10
1
Взели да мрънкат за нищожно нещо като бензин а не виждат голямото,което се гради сега! И без вас Средец ще стане един красив град и то благодарение на Жабов и екипа му,за разлика от всички некадърници до сега.
17.
от Дебелт
10.07.2014 17:34:38
1
3
Вчера ни престъргаха /намалиха/ височината на изкуствените неравности който бяха направени от грудовските "майстори" да си трошим колите.Сега се минава спокойно през тях и наистина започнаха да запълват дупките , но не са от Община Средец -пазнах по това че работиха в най големия пек- около 14,00 часа.
16.
до № 15
10.07.2014 17:24:45
0
6
няколко литра гориво ли? ама вие сериозно ли? дори стария Кмет в събота и неделя си караше личния автомобил, няколко литра гориво - ама то по 2,58 лева за литър, и кой плаща ? а дупките по улиците , тази година няма ремонтирани улици ама на кого му пука ,те минават по ул васил коларов до Общината. Дори в Дебелт започнаха изкърпване на дупките по улиците - и забележете без участието на Общината - Ивана се е справила някакси , а ние тука тоз директор , таз директорка и накрая нищо. Не е важно кои са те , а какво вършат !
15.
наистина стига
10.07.2014 16:30:40
10
1
И няколкото литра гориво ли ви дразни?Голяма работа! Да тръгне по рейсовете ли?Защо не видите истинското което създава? ЗА ВАС!
14.
....
10.07.2014 14:50:03
0
6
А кой да е виновен, Лало ли? Той ли разкарва всеки ден семейството си със служебната кола - дори в София и чужбина?
13.
стига вече
10.07.2014 10:58:15
8
4
Не ви ло омръзна?За всичко Иван Жабов да ви е виновен! Ако е млада, защо не е стара, ако е стара - не можа ли да сложи млад човек!Няма угодия и това е!А Жечо го сложи Пройков,а не Жабов!
12.
111
09.07.2014 23:14:42
0
6
Директорката си е за наказание,но за наказание е й този,който я е сложил на този пост,без стаж и познания.Това са деца с по особени потребности,тоест нужно им е внимание,топлота приятелство и т.н.Така е ,който е назначил Жабата .......!!!!
11.
вики
09.07.2014 21:43:38
3
0
изгоря даскало какво ке правим без даскаля бре хора
10.
Решетки
09.07.2014 15:55:11
0
5
На подобен обект са задължителни!по-добре обвинение в нехуманност,отколкото размазано на плочките лайненце,за което някой даскал ще изгори до живот!
9.
Казва се
09.07.2014 15:16:11
2
2
жилязка хем име хем единица за прустотия( нали ма герберска гнидо ,гад долна мъря гнусна
8.
лало циганина
09.07.2014 15:12:07
2
2
Тои Жабока да е сложел един свестен някъде.Само дебелосерци като него.Жечо тои е човек на мадам Помпадур демек Шопарова тои е неино творение.Малоумно дебело петле но сърцето на Помпадур подскача само като чуе за него то стар боклук като се разгори селото ще подпали.
7.
лало циганина
09.07.2014 15:12:07
2
5
Тои Жабока да е сложел един свестен някъде.Само дебелосерци като него.Жечо тои е човек на мадам Помпадур демек Шопарова тои е неино творение.Малоумно дебело петле но сърцето на Помпадур подскача само като чуе за него то стар боклук като се разгори селото ще подпали.
6.
Мари Георгиева
09.07.2014 14:54:57
0
7
Тези деца които се държат като гамени не са деца в риск,това са деца престъпници.Как е възможно момиче на 15г.да е наркоманка,да пуши трева и да няма капчица възпитание от родителите си.Какви са тези родители които ще пощуряват детето си с пари за да не му обърнат никакво внимание.Всяко едно дете до определена възраст има нужда от вниманието на мама и татко.А този кризисен център за тях е като хотел,храната им безплатна,водата също,телевизията също не са ги държали насила вътре просто са ги пратили тук да се променят.Как родителите не са разбрали по-рано,че това момиче има нужда от психолог ..............Това което става в нашата страна вече излиза извън граници.Контрола го няма.Нямам думи просто............
5.
Лила
09.07.2014 13:06:59
0
1
Коя е директорката? я й кажете името, че не се сещам?
4.
??
08.07.2014 20:21:01
0
9
Жечка, сори! Ама много директори, много нещо! Как да не се объркаш! И какъв е тоя твой ЦОП?
А не подценявайте ПИКЛИТЕ, особено били сервитьорки! Те карат кръвта да заври и се подмладяваш! С какъв акъл си му отпуснала юздите, градоначалничке? Ще ти остане само оселеняването в Безмер! А твоя вечно млад с млади "директорки"!
3.
НЯКОЙ СИ!
08.07.2014 19:45:52
0
7
КЪВ ЖЕЧО БЕ, Жечката е на ЦОП, А НА ТОЗ КРИЗИСЕН ЦЕНТЪР Е ЕДНА ПИКЛА ЗА ДИРЕКТОР 20 ГОД, ЧУДЯ СЕ НА ЖАБАТА КАК СЛАГА ЗА ДИРЕКТОРИ /ДОБРЕ ХОРА С ОБРАЗОВАНИЕ/ АМА БЕЗ НИКАКЪВ СТАЖ, А ТАЯ ИМА СТАЖ КАТО СЕРВИТЪОРКА В КАФЕ АВЕНЮ И ТЯ МИ Е ДИРЕКТОР
2.
?
08.07.2014 16:36:23
2
4
Кой? Жечо, кой? Нали е директор!
1.
...
08.07.2014 16:24:46
0
7
А, сега да потърсят кой луд е настанил деца с психически травми на петия етаж!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна народният представител от ПП-ДБ Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори