×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ почете Деня на храбростта и празника на Българската армия в София и Бургас (СНИМКИ)


НФСБ почете Деня на храбростта и празника на Българската армия в София и Бургас (СНИМКИ)
Дошъл е моментът, в който трябва да се изправим срещу змея, срещу най-големите си страхове, заяви Слави Бинев, като направи препратка от празника на „Св. Георги” към предстоящите избори за ЕП
06 Май 2014, Вторник, 08:00 ч.

В морския град патриотите първи отрупаха с венци и цветя на признателност паметника на 24-ти пехотен Черноморски полк




НФСБ отбеляза Деня на храбростта и празника на Българската армия в София и в Бургас. Кандидатите за евродепутати Данчо Хаджиев, Слави Бинев, Велизар Енчев, Силвия Трендафилова, Александър Минев и Любомир Желев поднесоха венци пред Паметника на Одринската епопея, издигнат в памет на загиналите от Бившия 58 пехотен Одрински полк през Балканската война. По покана на Патриотичния фронт, пред събралото се множество мъжки военен хор изпълни възрожденските песни „Край Босфора шум се вдига”, „Стани, стани, юнак балкански!” и „Вятър ечи, Балкан стене”.
В Бургас патриотите първи отрупаха с венци и цветя на признателност паметника на 24-ти пехотен Черноморски полк. Членове и симпатизанти на Патриотичния фронт отбелязаха Деня на Българската армия по-рано от официално обявените тържества. „Има решение на Общинския съвет да се изгради паметник на 24-ти Черноморски пехотен полк, но такъв нямаме. Нямаме все още и паметник на независимостта, много неща нямаме, но за сметка на това имаме няколко разрушени паметника”, каза Валери Симеонов, съпредседател на НФСБ и водач на евролистата на Патриотичния фронт.

В днешния ден липсва българският воин, той се превърна в категория от историята на Българи я, а мястото му в Обединена Европа го няма никакво и армията ни е сведена до санитарния минимум”, каза Симеонов пред „Фокус”. „Тази армия не е способна на никакви военни действия и за съжаление не е способна да извърши основното си предназначение - защита на териториалните граници и интересите на България. С този процес на разпад е крайно време да се приключи и едно национално отговорно управление на България да възстанови и да възроди Българската армия и на първо място, българските ракетни войски с обхват на поражението поне 400 километра”, допълни той.

„От НФСБ сме призвани да защитим България от разрухата, в която все повече потъва, от процесите на разпад, от агресията на външните враждебни сили, и от отчаянието, което е обхванало българския народ. Това отчаяние е в основата на бездействието на народа и това отчаяние не му позволява да упражни и своето основно демократично право - правото на избор”, каза Валери Симеонов. „Българинът не вижда смисъл в нищо вече и на това е време да се сложи край. Това е сериозният проблем, с който трябва да се преборим. Ще бъде продължителен процес и сме наясно, че изпълнението на тази задача ще бъде доста трудно. Затова сме въвели и тази терминология от войсковия речник – фронт, защото сме наясно, че ще имаме продължителна, мъчителна и трудна битка, но съм сигурен, че ще се увенчае с успех . Поздравявам всички истински българи, в чиито сърца не е угаснала любовта към България и готовността за саможертва”, каза още Валери Симеонов.

„Дошъл е моментът, в който трябва да се изправим срещу змея, срещу най-големите си страхове”, заяви Слави Бинев, като направи препратка от празника на „Св. Георги” към предстоящите избори за ЕП. Той поздрави присъстващите за Деня на храбростта и празника на Българската армия и каза:  „Длъжни сме в името на историята да  повярваме в себе си, да се преборим със страховете си и да победим в името на България.”

„Нашата армия се е доказала с много победи и е направила България фактор на Балканския полуостров. За съжаление днес ние нямаме армия. Да се поздравим за днешния празник с поглед в миналото и с надежда, че в бъдеще пак ще можем да се гордеем с българската армия” – заяви Данчо Хаджиев. Той допълни, че НФСБ е зад позицията за задължителна 6-месечна наборна служба и против изпращането на български военни мисии: „Ние трябва да защитим държавата си тук, нашите граници на място, а не да доказваме достойнството си в чужди битки.”

„На военната мощ на България е нанесен страхотен удар. На страната ни и трябват не наемници, а войници, които да служат на отечеството си. Войската трябва да е символ на дълг и достойнство!” – допълни Силвия Трендафилова.

 




В категории: Политика


Коментари
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори