×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жена едва не изгоря в бургаския ж.к. "Славейков", заради трите си котки, вдигна пожарната на крак


Жена едва не изгоря в бургаския ж.к. "Славейков", заради трите си  котки, вдигна пожарната на крак
Димитър Желязков се прибра в дома си, където само преди минути жена му Минка вдигна на крак пожарна и спешна помощ, тъй като въпреки пожара остана вкъщи да пази трите си котки
07 Април 2014, Понеделник, 11:59 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки Георги ДИМИТРОВ

Гръмнал фризер причини пожар и лека телесна повреда на случаен огнеборец

Екшън с елемент на трагикомедия се разигра в бл 11 на ж-к. "Славейков" преди около час, когато вой на сирени огласи комплекса. Стар фризер в апартамента на Минка и Димитър Желязкови гръмнал и се запалил. Цялото помещение и коридорът се обвили в гъст смрадлив дим. Минка се развикала, но отказала да излезе, за да не изгорят трите й котки, които от страх се скрили под леглата и тя не можела да ги измъкне. Съседи се обадили на 112 и към местопроизшествито тръгнали пожарна и линейка.   
Достъпът до жилището на семейството, където е гръмнал фризерът, е барикадиран с вехтории и метална врата. Пламъците можеха да станат повод за истинска трагедия

Пожарната се оказала излишна, защото младеж, който в това време ремонтирал съседния апартамент, самоотвержено се хвърлил да гаси огъня с кофи вода. Линейката обаче дошла тъкмо на място, защото в бързината работникът се ударил в кофата и си разбил устата. Оказана му е помощ на място и раната е дезинфекцирана. 

В същото време съпругът на Минка - Димитър, бил извън къщи. В блока са вдигнали ръце от него, тъй като вън храни поне 30 котарака, които мяучат, размножават се, влачат бълхи и си вършат естествените нужди в градинката, в която играят децата.

Домът на семейство Желязкови е ограден с желязна решетка и съседи коментираха, че пожарникарите е трябвало да я разбиват, ако огънят се беше разрастнал. В импровизираното антре е пълно с натурии. На много от етажите също стоят стари кашони и мебели и ако не се беше появил смелият работник, можеше да стане трагично и да пламнат коридорите до последния етаж на блока, казаха стреснати съседи. Минка не се появи и остана в дима да утешава котките си, които са прибрани от улицата.       

В категории: Крими


15
Коментара
Флагман.БГ "Петлите" с фурор на фестивал в Прага "Петлите" с фурор на фестивал в Прага 19/05/2024, Неделя 15:53 0
15
Коментара по темата
15.
бургазлия
08.04.2014 10:40:40
3
5
Хора,защо сте толкова злобни-щом гледаа и се грижат за животинки,значи хората са добри и състрадателни-нещо,което явно ли липсва на повечето-те и на хора ще помогнат-за разлика от васдано да са повече такива!
14.
Do prirodozashtitnicite
08.04.2014 09:37:55
2
4
Elate na Sheinovo I is priberete mirizlivite vushliasali kotki dete kmeta papa parite a kotkite sigurno sa pone 40 br. Skoro shte ni upravliavat mangali s kotki i edin dva pitbula
13.
GG
08.04.2014 09:18:46
4
4
Идолопоклоници на кучета и котки. Едва ли не животните са по-важни от хората. А тези въпросните не са клошари, просто са дошли от село. Очевидно е.
12.
DD
07.04.2014 23:10:17
3
8
ГОЛЯМ ВОЙ ТУК ЗА ЖИВОТА НА ТРИ ПЪРШИВИ КОТКИ. А АКО В СЪСЕДНИЯ АПАРТАМЕНТ ИМА БЕБЕ? НАИСТИНА ЖИВЕЕМ В ПРИМИТИВНО ОБЩЕСТВО, УБИВАМЕ БАБИ ЗА ДВА ЛЕВА, НО СЕ ПРАВИМ НА ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ И ГОЛЕМИ ХУМАНИСТИ. ЗАВРЕТЕ СИ ЛИЦЕМЕРИЕТО В ПОСРАНИТЕ ЖАЛКИ ЗАДНИЦИ!
11.
DD
07.04.2014 23:10:17
3
5
ГОЛЯМ ВОЙ ТУК ЗА ЖИВОТА НА ТРИ ПЪРШИВИ КОТКИ. А АКО В СЪСЕДНИЯ АПАРТАМЕНТ ИМА БЕБЕ? НАИСТИНА ЖИВЕЕМ В ПРИМИТИВНО ОБЩЕСТВО, УБИВАМЕ БАБИ ЗА ДВА ЛЕВА, НО СЕ ПРАВИМ НА ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ И ГОЛЕМИ ХУМАНИСТИ. ЗАВРЕТЕ СИ ЛИЦЕМЕРИЕТО В ПОСРАНИТЕ ЖАЛКИ ЗАДНИЦИ!
10.
ННН
07.04.2014 23:05:53
2
7
МОЖЕМ САМО ДА СИ НАПРАВИМ ИЗВОДИТЕ В КАКВО ОБЩЕСТВО ЖИВЕЕМ - НЕДОРАЗВИТО И ПРИМИТИВНО. ОБЩЕСТВО, В КОЕТО ХУМАННОСТТА КЪМ ЖИВОТНИТЕ СЕ ПРИЕМА КАТО НЕЩО ГРОЗНО И СМЕШНО. И КАТО ГЛЕДАМ ОЗЛОБЕНИТЕ КОМЕНТАРИ ПО-ДОЛУ, ИЗЛИЗА ,ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ ПОЖАРЪТ Е СТАНАЛ ЗАРАДИ КОТКИТЕ , А НЕ ЗАРАДИ ФРИЗЕРА..................КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ КЪМ ЕВРОПА БЪЛГАРИНО.................
9.
kom6
07.04.2014 22:55:29
1
2
Xax abe v 13 blok sam pak ne sam 4ul nikav voi na sireni flagmanmalko far4ite v oblacite
8.
ivan
07.04.2014 22:11:40
3
5
......ЖУРНАЛЯТА ОТ ФЛАГМАН И ПОДОБНИ, СЪВСЕМ СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ! ЯСНО, ЧЕ В БУРГАС НЕ МОЖЕ ДА ИМА СВЕТОВНИ НОВИНИ, НО СЛЕД КАТО ИСКАТЕ ДА СИ РАБОТИТЕ ПРОФЕСИЯТА = ПИШЕТЕ КНИГИ, ОЧЕРЦИ, ПЪТЕПИСИ...ПИШЕТЕ СТИХОВЕ И СЕ РАЗВИВАЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛНО! ИДВАТ СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ! ЖИВЕЕТЕ В 200.000 ГРАД! БЪДЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, А НЕ ПИСАЧИ НА СЕЛСКИ ТАБЛОИДИ! НО ЗА КАКВО ИЗОБЩО ДА ПРИКАЗВАМЕ,СЛЕД КАТО ЗАД ФЛАГМАН, СТОИ СКАТ И НЕГОВИЯТ АРКАДАШ СЛАВИ БИНЕВ АРХОНТА! ЕДИН КРЪЧМАР ЩЕ НИ УЧИ НА МОРАЛ! НЯМА ПО ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ В ЖУРНАЛИСТИКАТА! ЧУДЯ СЕ СТИГНАХТЕ ЛИ ДЪНОТО ИЛИ ОЩЕ ЩЕ ДЪЛБАЕТЕ! А НА СКОТОПОДОБНИТЕ СЪЩЕСТВА, НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ ЧОВЕЦИ, ЩЕ НАПОМНЯ ДУМИТЕ НА ПОЕТА С ВАТЕНКА - ЕДИНСТВЕНИЯТ ВЕРОЯТНО БАРД, КОЙТО НЕ ПОИСКА ДА СТАНЕ ЛАКЕЙ НА ВЛАСТТА - ПЕНЬО ПЕНЕВ: ...."..АКО ЕДИН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ МАЛКО ОТ ЛЮБОВТА СИ НА ЕДНО КУЧЕ ОТ УЛИЦАТА..ТАКЪВ ЧОВЕК ПО ДЯВОЛИТЕ..." БЕЗ КОМЕНТАР!!!!
7.
pitbul
07.04.2014 21:24:12
5
4
ГНУСЛИВИ КОТАРКИ ДА ГО.ДУХАТЕ И ВИЕ 1,2,3 ИЗРОДИ ПОДЛУДИХТЕ ГРАДА С ТИЯ КОТКИ,ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НЯКОЙ БАРА ЛЕВ Н А ВАШ ГРЪБ МАЛОУМНИЦИ
6.
Antonia
07.04.2014 20:44:53
6
12
Абе хора, само вижте в каква кочина живее това семейство. Виждам снимката пред вратата и не искам да си мисля какъв ужас е вътре с три улични котки. Това е престъпление бе, хора, да живееш като клошар в блок. Какво са виновни съседите, които са щели да изгорят заради прищевките на някой да събира вкъщи дръгливи котки? Хайде да се разберем, ние, хората, или котките? Аз все пак съм за хората!
5.
киро
07.04.2014 20:15:10
2
7
1, вземи се гръмни в чест на 50 котки. Като чета какви ги дрънкаш направо чак разбрах, че ползата ще е голяма. Абе я, се скрий
4.
до смешничката по-долу
07.04.2014 20:12:13
4
14
айде, стига бе, аз съм в съседния блок, подобен на този. Честно да ти кажа - ако стане пожар и заради лудостите на някоя си пламнат три апартамента - котките ще й хвърчат след нея. И сега - чудесно. Трите котета здрави, а момчето с разбита уста. Просто думи нямам
3.
do 1
07.04.2014 20:10:08
10
1
Много точно , правилно и ясно -
ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
2.
До смешниците Флагман
07.04.2014 19:54:04
8
11
трагикомични сте вие, наричащи себе си журналисти. И защо да не спасява котките жената? Защо вие определяте каква била ситуацията? Браво на жената, а вас, флагман, ви усетихме.... Първо ще искате да снимате умрелите животни и хора, а после може би ще помислите за ситуацията.
1.
...
07.04.2014 19:34:15
23
15
Какви продажни хора.. домашното животно е отговорност. Все едно да си оставиш децата в пожара! И аз лично ще тръгна да спасявам котката си, ако ще и да умра! Какво животните нямат право да живеят? Уверявам ви, г-жа Иванова, че животните имат много повече право да живеят отколкото вие!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култовата участничка от риалити формата Киара, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Безразсъдният на пътя фолкаджия преди 2 години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния „Студентски град“ Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори