×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Червен депутат не ще да сади със синя лопата дърво в Бургас


Червен депутат не ще да сади със синя лопата дърво в Бургас
Бившият зам.-министър и виден партиен функционер на БСП Светла Бъчварова вече е щастлива. В ръцете си държи една от двете червени лопати
01 Април 2014, Вторник, 13:58 ч.
Автор: Флагман.бг, Георги ДИМИТРОВ

Шарени лопати изиграха лоша шега на официалните лица по време на символична акция за засаждане на дръвче в горското стопанство в Бургас


На особена депутатска суетност се натъкна репортер на Флагман.бг. при празненствата по случай Седмицата на гората в Бургас. Тази сутрин председателят на парламентарната комисия по земеделие в 42-ото Народно събрание проф. Светла Бъчварова се включи в символичното засаждане на дръвче в двора на бургаското горско стопанство. Миг преди да хвърлят пръст върху предварително подготвено дръвче, се оказа, че домакините са осигурили  пет лопати – две червени и три сини.

Официалните лица обаче бяха над 10, заради което се врътнаха на два тура. И докато на никого от първата петорка – министърът на земеделието Димитър Греков, заместниците му Бюрхан Абазов и Валентина Маринова, изп.директор на Агенцията по горите Григор Григоров и председателят на Съюза на лесовъдите Иван Палигоров не му направи впечатление кой с каква лопата е, не така стояха нещата във втората петорка.

За пред фоторепортерите на бившия зам.-министър на земеделието Светла Бъчварова бе дадена синя лопата, но тя започна да се вайка и веднага се намери кой да й помогне. „Ето Ви червена“, с усмивка се намеси Иван Палигоров. Отхвърлената от Бъчварова синя лопата за малко да се озове в друг червен депутат - Пенко Атанасов, който предвидливо я смени, за да отиде накрая тя в ръцете на кмета на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов.

„Ако Станишев ги види, ще им се скара“, шеговито коментираха очевидци.

При посещението си в Бургас в края на януари по повод евролистата на столетницата Сергей Станишев беше ужасен от инициалите "АБ" на завесите на бургаския Драматичен театър "Адриана Будевска". Огромните златовезани букви избодоха очите на лидера на БСП заради явната препратка към проекта на президента Георги Първанов "АБВ". За да не му бъде дискомфортно на червения водач, служителите на театъра трябваше за секунди да заличат инициалите от чисто новите завеси на сцената на ремонтирания театър. Зла поличба и черна прокоба за резултата от евровота съзряха тогава бургаските социалисти и лидерът на столетницата Сергей Станишев при посещението му в морския град.

Преди време и Бойко Борисов дълго се вайкаше, че столовете на бургаската опера са червени. Това бе първото нещо, което направи впечатление на бившия премиер, след като влезе в обновената зала. "Пак червени седалки", затръшка се тогава лидерът на ГЕРБ.

В категории: Политика


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
mapmalad
02.04.2014 00:54:12
0
7
Отчайващо ,и това е елита на държавата.
Къде е синята метла!!!
3.
caca
01.04.2014 21:48:09
0
3
tova moge da go napravi samo covek bez elementarna kultura pfuuuu
2.
123
01.04.2014 16:21:31
1
18
мама ви крадлива да вземе човек с тази лопата да ви заваска малко ви е кучета такива
1.
!!!
01.04.2014 16:21:14
1
12
Сигурно и само червени прашки носи :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори