×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потресен баща: Сексът по витрините в Бургас развращава, свалете порното и разголените жени


Потресен баща: Сексът по витрините в Бургас развращава, свалете порното и разголените жени
Младият баща Георги Йорданов се е заел да снима горещите модели по рекламите в Бургас, след като преди месеци същото направи и друг гражданин Петър Танев
11 Март 2014, Вторник, 14:15 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки Георги ЙОРДАНОВ

Георги Йорданов настоява табелите със сексуален подтескт да бъдат премахнати

Консервативен бургазлия написа жалба до Община Бургас, потресен от реклами и табели със сексуален подтекст. Той е вторият мъж, който настоява с жалба до Общинския съвет местната власт да преразгледа витрините, на които се пъчат разголени жени. Въпреки очакванията, че подателят може би е възрастен консервативен човек, той се оказа 30-годишен работещ мъж.
Авторът на жалбата до Общината старателно се е постарал да събере снимков материал

„Наблюдавам какво се случва по улиците от известно време и ми прави впечатление, че голотията става все повече. Сега реших да напиша жалба, защото станах отскоро баща и тези картинки още повече ме дразнят”, каза авторът на жалбата Георги Йорданов пред Флагман.бг. Той е събирал подписи в подкрепа на своята теза от близки, приятели, бил подкрепен и от непознати хора.  Сред обектите, които са трън в очите му са секс-шопа зад хотел „Атаген” до ОУ „Васил Априлов”.
„Там има граничещи с порнографията изображения на секс играчки, на голи и разголени жени, позиращи дори и в актови пози. Цялата тази „картина” е в непосредствена близост до основно училище и детска градина. Друг подобен случай е рекламата на кабелна телевизия RN-TV, намираща се на кръстовището на пл. „Трапезица”. Рекламата представлява гола жена, прикрила умело интимните части от своето тяло с вериги – всичко това в размер с височина от около 6-7м.”, пише в жалбата си Йорданов. Той подчертава, че глава втора, член 3, алинея 6 от „Наредбата за опазване на обществения ред на територията на община Бургас” гласи: „Забранява се извършването на действия, които нарушават моралните норми за поведение на обществени места.” Смятам, че именно този текст не е спазен чрез гореописаните ситуации.

Като баща считам за своя лична отговорност да възпитам сина си, че сексът и голотата имат своето място в живота, но то не е на улицата. Че неморалното не бива да бъде показвано и неглижирано, още по-малко да бъде приемано и подкрепяно като част от нашето ежедневие. Отново искам да цитирам член 3 от „Наредбата за опазване на обществения ред на територията на община Бургас”, но този път алинея 22, в която е вписано следното: „Забранява се допускането на деца до обществени места, в които се представят програми с еротично или порнографско съдържание, в игрални зали или игрални казина”. Това е чудесно, но никъде не се споменава, че е забранено това еротично и порнографско съдържание да излиза извън тези обществени места. Нещо, което очевидно е факт.”, смята Йорданов.

В категории: Бургас


32
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
32
Коментара по темата
32.
only 14
13.03.2014 21:42:45
2
5
Какво общо има между сектантите и разпоредбите, които са приети от властите? А и едно е да отидеш на плажа, а друго- да се разхождаш по улиците и да гледаш голи "манекени" , които остават играчки във всяко подсъзнание!
Всъщност... прави сте! Няма нищо странно в тези витрини! То всичко е порнография вече: реклами, билбордове, интернет, виждал съм дори кулими, тапети и покривки с "полу"- голи жени! То можеше поне Бургас да е различен и по-красив, но нали трябва да върви заедно с Европа...
31.
Гост
13.03.2014 10:50:54
5
3
Стига сте обръщали внимание на разни талибани. Никакви отстъпки пред тия сектанти! Лятото им пречи плажът, зимата - рекламите. Като не им харесва, в Саудитска Арабия. Там са им сходни вижданията. Да ходиш да документираш жени по бански на снимки си е отклонение. Ако отгоре на това ти пречи, проблемът е в твоя мозък.
30.
закона
12.03.2014 16:16:08
3
4
до една бургазлийка ;оффф;въй;Селянина;румяна и сие подобни сте по зле и от сектанти сигурно ако имате малки деца им казвате как се прави секс и ги пращате на публични места да го правят и да се разголя т явно вие сте дота болни като общество в содом и гомор че и повече лощо лошо зле и по зле сте
29.
Petrova
12.03.2014 11:44:30
2
5
Tolkova godini liveq v Evropa gospoda,no kato reklamite v Balgariq ne sam vidqla.V Evropa pazqt dezata si,ot prostotiite i marsotiite!
28.
една бургазлийка
12.03.2014 10:45:38
5
6
И аз както всички жители на града често вървим по улиците, много пъти съм виждала тези реклами...някои от тях по няколко пъти дневно...и защо за бога не предизвикаха никакви сексуални помисли у мен?Странно защо този мъж виждайки едни ...снимки, мисли за секс...та той явно непрекъснато мисли за секс.Секса, както са казали старите хора не е между краката, а в главата...та...само мога да му съчувствам.Моля, споделете...тези снимки предизвикват ли у вас сексуални мисли и желания.И...още нещо..."порнография" и "еротика" са две различни неща...хайде господина да не вижда във всичко порнографията...защото до сега порнографски снимки не съм видяла никъде.
27.
Boyana
12.03.2014 09:23:43
3
7
Флагман ако е обективна медия не трябва да заема позиция. А в случая го прави. Човекът бил КОНСЕРВАТИВЕН. Аз смятам, че човекът е НОРМАЛЕН и иска и децата му да са такива. Аман от парадиране на разврат! Който е развратен да се оправя без да натрапва душевната си мръсотия на душевно чистите, особено децата! Агресията на разврата трябва да бъде стопирана от нормално мислещите хора.
26.
Вивиан
12.03.2014 00:13:06
5
7
Както казва В. Уестууд: "Моралът е като средния пръст. Всички го размахват, когато нещо не им е наред."
25.
neli
11.03.2014 23:49:55
2
6
golotia i prostotia....tova e v bg,i ako niakoi e protiv tova stava konservativen i smiax za drygite.mnogo e prav 4oveka,i az kato roditel ne sam saglasna dezata mi da gledatrazgolenite reklami i razgolenite pevizi navsiakade ,dori i po tv,ne iskam podsaznaniata im da se promeniat za vsiako newto si ima vreme ,a ne ot 4-5 godinki dezata da znaiat za mrasotiite na tozi sviat,za niakoi moje da e smewno no predi imawe moral i kyltypa a sega gledame kak da se prodavame i kak da izkarvame platta si na pokaz ,kato si mislim 4e tova e goliam napredak...goliama prostotia. da i az podkrepiam tezi poditeli ,koito sa protiv,zawtoto sme izrasnali s pravilno vazpitanie i za niakoi moje da badem eretizi ili sektanti ,ili konservativni i smewni no tazi e istinata ,v bg taka progresirvat....
24.
оффф
11.03.2014 23:35:11
9
8
Сектантите пак се активизираха. Скоро ще искат от общината да затвори плажа...
23.
ани
11.03.2014 23:33:00
5
8
Нали пак сме наи-добрия град за живеене в България?! А защо не се спазват правните норми, приети от Общинския съвет? Това, че сме туристически град не означава, че всичко може и трябва да се рекламира с голотия дори и по най-представителните улици на града. Има го навсякъде. Жената е красива и прилично облечена. Обичайте и уважавайте повече децата си, когато това все още е във вашите възможности. А общината НАЙ-ПОСЛЕ да изпълни задълженията си!!!!!!!!!!!!!!
22.
Йорданова
11.03.2014 22:00:40
7
7
От утре моля всички солариуми да си сменят рекламите и да сложат на вратите си по една забулена кадъна,че съпругът ми по цял ден виси да гледа жени по бански на входове ви
21.
do only 14
11.03.2014 21:55:48
7
11
Ами спазва се закона,няма нищо порнографско в рекламите.Да Бургас е български ,но България се намира в Европа,а не в Анадола.Така поне съм учил в училище
20.
Краси
11.03.2014 21:51:53
10
12
На този господин жена му на плажа с рокля ли се пече?А той сигурно обикаля да види някоя хубавица по монокини и после се крие някъде или е от онези дето надничат през дупките на Евиния плаж!
19.
only 14
11.03.2014 21:48:00
6
11
Материалът е страхотен и напълно прав. Колкото до коментарите не си заслужават четенето. Няколко човека дори не знам защо са го чели. Те възприемат съвсем нормално това. Добре! ... и "Бургас бил европейски град"... не! не е европейски! Български е! и България може да го промени! Пък и защо всички се хващат за тaзи Европа? Да, по-силна е, може да ни защити или унищожи, но всъщност тя не прави нищо с нас. България е просто още една играчка от колекцията на "Великите сили" и ако ne са против нас, може би дори не ги интересуваме.
А какво лошо има в това да си моралист? Това означава да имаш най-елементарно достойнство или доказателство, че не си животно. Всъщност при животните при всяка среща от два индивида от двата пола мъжкият символично се съблича със своя танц (ухажване). Единствената разлика е, че ние използваме женския пол, защото е по-атрактивен... Това е жалко!
А и последно. Защо не можем поне да спазваме закона си? Толкова ли сме нисши и заблудени, че не можем да спазваме това, което ние самите сме избрали да спазваме?
18.
бс
11.03.2014 21:21:20
15
14
За по-голям малоумник не бях чел. Сигурно жена му е първата му. И правят секс само ако ще зачеват дете.
17.
Вили Пефтичева
11.03.2014 21:09:55
2
10
Напълно подкрепят, макар и да е много трудно да се ограничи тази наводнена страна от реклами с такива мотиви... За жалост секса продава и това го знае всеки. Аз като рекламист съм наясно с тези принципи, но според мен е редно поне да се ограничат както е забранена и рекламата на алкохол и цигари в радиус от 100 м до училища и детски градини.

Това е едно добро начало!
16.
въй
11.03.2014 20:35:41
7
10
Въпросът е по-скора на подсъзнание, а на господина определено му е доста мръсничко.....Утре ще се оплаква и от бананите по сергиите, че му приличат на нещо
15.
pena
11.03.2014 20:31:36
5
4
Айде сега моралисти.Да се спазват законите в таз държава.
14.
коментар
11.03.2014 20:20:38
3
6
След като Бургас се напълни с миндили от Айтос и Карнобат,това е най-малкия проблем.Миндилите правят къде по-интересни неща за 20 лева от показаното в рекламите.
13.
xah
11.03.2014 20:09:29
8
6
ae toq bashta da ne e pedal be
12.
Дипаяров
11.03.2014 18:54:50
10
17
Те после синовете им като почнат да им водят Зетове в къщи,ще има да се чудят,къде са били тия Еротични Реклами!!!
11.
нетаниахууууу
11.03.2014 18:48:25
4
9
Еврейски виц защо евреите гледат порно филми отзад напред защото курвите имвръщат парите !!!!
10.
Селянина
11.03.2014 18:11:50
8
5
Сектант, те не гледат но правя по 6-7 деца!
9.
Ной
11.03.2014 18:08:02
9
15
Напълно подкрепям материала. Време е да се спре с налагането и злоупотребяването с еротични реклами и билбордове на публични обществени места. Жалко и трагично е когато се прави компромис с фундаментални морални принципи заради бърза печалба и това да бъдеш харесан и избран. Нищо добро неможе да се случи в Бг, докато не се освободим от чалга-културата и нисшите страсти.
8.
bs
11.03.2014 17:15:45
12
10
Тоя моралист,как ли го е направил това дете?Морално и възвишено....Бе,няма лошо.Колкото повече моралисти,по-добре за неморалните....
7.
Баси
11.03.2014 16:10:18
4
9
Старец при проститутка:
- Вътре ли е?
- Не!
- Баси, и отвън го няма!
6.
ГРОЗДЬО СТРАНДЖАНСКИ
11.03.2014 16:02:02
13
13
НА ТОЯ СИГУРНО ЖЕНА МИ Е МНОГО ГРОЗНА И ЗЛОБНА ИЛИ ПЪК Е ЖЕНЕН ЗА МЪЖ
5.
Кака
11.03.2014 15:58:27
14
14
На тоя очевидно жена му не му пуска след раждането и вече вижда секс на всяка автомивка :D
4.
хипи
11.03.2014 15:57:53
4
26
да ги забраняват, вече направо се погнусявам от тази агитация. Крем за хемороиди се рекламира с опипваща гърдите си жена, да ти втръсне направо...който иска порно да си го плаща и да ис го гледа
3.
румяна
11.03.2014 15:48:42
17
14
Поредният сектант!Най-пропадналите морално пледират за морал!Бургас е европейски град,да си ходи на село,там няма реклами;
2.
Геша
11.03.2014 14:48:24
11
23
Страшна порнография са жените по бански. И ходенето на плаж да поиска да забранят
1.
moche
11.03.2014 14:36:22
14
16
Това влиза в стратегията на еврогейовете от европейския парламент за развврат на бялата раса и нейното ликвидирване защото само расата на белите хора е пречка пред окнчателното завземане и чипиране на света от педерунгелите от йерусалим ние белите сме за тях ГОИ (добитък)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори