×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът на банкерката от Бургас Любомир Симеонов: Можеше да не се случи, защо не ме спряхте


Убиецът на банкерката от Бургас Любомир Симеонов: Можеше да не се случи, защо не ме спряхте
Спомням си как изглеждаше тя, видя ме преди смъртта си, приклекна и се опита да се предпази, да избяга. Натиснах спусъка един път, куршумът отиде право в сърцето, каза Симеонов
02 Март 2014, Неделя, 10:30 ч.

Натиснах спусъка един път, куршумът отиде право в сърцето, каза екзекуторът на Павлинка Йовчева

Бих се разкаял, ако и те се разкаят. Това убийство можеше да не се случи. Защо не ме спряхте? Този въпрос зададе към българските институции Любомир Симеонов, убиецът на банкерката от Бургас Павлинка Йовчева, в интервю за предаването „На светло” по Нова телевизия.

„Можеше да не се стига дотам, ако работех ден за ден, ако мислех само за себе си, ако нямах мечти, ако нямах енергията и устрема да правя живота по-добър за хората, които работят за мен. Можеше, ако всички институции, към които се обърнах, бяха отвърнали – президент, парламент, премиер, комисия за финансов надзор, банков надзор. Можеше, само ако един беше казал – ей, да го чуем, да го видим за какво мрънка”, каза Любомир Симеонов.

Той отново подчерта, че не го е направил за пари или защото Павлинка Йовчева му била отказала кредит, за да възстановява загуби. На мен ми отпуска кредит клонът в Карнобат, обясни той. На 14 септември 2012 г. входирах в ДФ „Земеделие” проект за предприятие за преработка на билки. Кандидатствах за 1 млн. лв. банков кредит с 200 000 лв. банкова гаранция. Моят проект е за 2,2 млн. лв. През строителната компания щяха да минат 1,9 млн. лв., като най-малката печалба е 40%”, обясни Симеонов. Поискаха от мен да сменя строителната фирма, каза той и добави, че всички подобни инвестиционни проекти с кредит от тази банка се правят от тази фирма и това може да се провери.
Аз съм човекът, който се опъна, каза Симеонов.

„Никога не съм оценявал нещата сами за себе си. Ако сега кажа – разкайвам се, публиката ще реши, че го казвам, за да намаля присъдата. Ако кажа, че не се разкайвам, може да излъжа. Трябва да мине време. Гадно е, отвратително е, животът е дар Божи и никой няма право да го отнема”, заяви Симеонов.
Спомням си как изглеждаше тя, призна той. „Видя ме преди смъртта си, но нямаше време за реплики и реакции. Като ме видя, приклекна и се опита да се предпази, да избяга”, добави той.
„Не бях сигурен, но се случи, никога не си струва да отнемеш живот”, каза Симеонов. „Стана много бързо. Разбрала е какво й се пише. Натиснах спусъка един път, куршумът отиде право в сърцето”, спомни си той. „Добър съм във всичко. Ако съм престъпник, аз нямаше да бъда тук. Ако бях престъпник, аз щях да бъда най-добрият”, заяви Симеонов.
„Една-две минути след това бях в колата. Притеснява ме, че почувствах лекота. Стана ми леко, а допреди това бях под стрес. Поех към телевизията в София. Като стигнах в Сливен, ми мина през акъла, че като отида в там, всеки ще каже – „тоя ненормалник какво да го слушаме”. Отидох в полицията и се предадох”, обясни той.

„Имаше много хора отвън. Изчаках реда си. Отидох при едно младо момче и му казах – „младеж, има убита жена и стрелецът съм аз”. Устата му висна направо”, разказа Симеонов. Пистолетът го бях разглобил и беше на седалката, добави той. Не съм искал да преча на следствието. Много работи можех да направя, но не съм целял това, продължи Симеонов.
„От 10 дни си бях изключил телефоните, не комуникирах с никого, дори със жена си. Това за мен не е характерно. Беше ми гадно, играех бридж, мислех си, разхождах се, говорих със себе си да не го правя, да се откажа, но дявол да го вземе – не успях.” Така той обясни как се е чувствал и как се е решил да извърши показния разстрел в Бургас.

В категории: Бургас


28
Коментара
28
Коментара по темата
28.
d
14.04.2020 22:19:57
0
7
Този идиот никога не си е дал сметка какъв колосален глупак е. Ставайки военен е ползвал редица превилегии, за които ако е по това време е бил бизнесмен, едва ли би получил! Склонноста му към разточителство и кеф за удоволствия може да се открие и в производстевана база, оставена като един хангар, но с...джакузи в банята /за двама/! Всъщност, сокато е бил на държавната хранилка, държавата се е погрижила за него по много добър начин - па заплати, па привилегии, па ранно пенсиониране с висока пенсия...И какво е направил тоя глупак, когато е решил да го играе бизнемен? Заборчнял! Иникога не си дал сметка, че може да се откаже навреме, че не става за тия работи. И нищо няма да загуби, гладен няма да остане! Може да се откаже без сериозни последствия! Но не - тъпакът се набутал яко в дългове! И взел да обвинява другите за тях! Че даже да извади пистолет и да отнеме живот. И накрая - да завърши в затвора, при толкова благодатни условия, за които хората само мечтаят да получат на 40 г. възраст!!! Тъпако, ако някога излезеш и прочетеш това, запомни! Винаги ще търсиш вината първо у себе си. Иначе в библията адът и демоничното е описано така: "Там ще бъде плач и скърцане със съби кога видите Авраама и Исаака и Якова и всите пророци в царството Божие, а вас че сте изпъдени вън"! Така жена ти описа състоянието ти преди да убиеш горката жена - скърцал си със зъби нощем! Богословите обясняват: "Скърцането със зъби означава жестока омраза към Бог". Помисли си над това, смири се, покай се, засрами се и спре да пишеш книги и даваш интервюта, глупако!
27.
банкера
24.03.2014 13:21:00
1
4
до Професионалиста от коментар №19
Извинявай не знам що за професионалист си , може би колкото убиеца Симеонов .
Та ти не ни даваш никакъв шанс за живот .
Ако преценим да дадем един кредит , а кредитополучателя в един момент прецени ,че може да не плаща -следва смърт!
Ако пък преценим професионално ,че нямате необходимото обезпечение и не трябва да Ви дадем кредит отново следва смърт заради разбитите мечти или фантазии !
Странно е да пропагандираш заплащане с ОЛОВО на тези служители ,които следва да спазват законите на Република България и правилата на работодателя си .
Нали не си забравил , че тези хора все пак са и в твоя услуга .
26.
лаик за здравко
19.03.2014 11:06:45
0
7
До Здавко от коментар№5
Прав си ,че е тънък момента за промяна на строителната фирма.
Затова погледни коментара на РАМ под №13.
Аз му се доверих и отворих сайта за любимата строителна фирма на убиеца Симеонов "Топстрой Декор" ООД. За твое сведение Здравко именно там далаверите май са сериозни .Разследвана е от Европейската комисия за борба с измамите /ОЛАФ/ ,а един от управителите Евгени Д.Петков е следствен за злоупотреби с еврофондовете. Тогава може да се замислиш , кой в същност е далавераджията банкерката или убиецът . Дали пък причината за убийството не е провалената далавера на убиеца с тези фирми?
25.
----
15.03.2014 20:20:19
1
7
Ех Ради за съжаление си прав! Само най-жесток садист може да чувства облекчение и лекота след като е извършил предумишлено убийство на една беззащитна жена .
Как ли ще погледне на това съда?
24.
Ради
14.03.2014 17:33:40
0
11
Такова убийство е присъщо само на един изрод изгубил всичко човешко в себе си .Да виждаш една уплашена жена приклекнала и опитваща се да се предпази и най-безцеремонно и хладнокръвно да стреляш в нея.Жена ,която няма никаква друга вина освен измисленото изнудване и маниакалния стремеж на убиеца за известност .Явно за да пристъпи към токова убийство Л.Симеонов никога не е получавал майчина ласка и майчина обич за да изпълни с такава злоба и жестокост , премислено и преднамерено убийството на една майка на две деца.
А вие журналисти направихте от този отвратителен психопад едва ли не национален герой!
Продължавайте в същия дух ,но помнете ,че можете да бъдете следващите след като го издигате в култ и го давате за пример .
23.
!!!
07.03.2014 06:33:18
0
14
И 7 е много прав - защо този не е гръмнал себе си да освободи всички от присъствието си , а стреля по други хора? Това щеше да е може би най-доброто.
22.
....
05.03.2014 18:29:43
1
15
Точно за това става въпрос,Рам, но не знам колко хора го осъзнават. Затова е и по-долу въпросът - защо не им прибират оръжието при пенсиониране, а им дадоха право да си го купуват? Какво правят другите хора в неговото положение, като нямат оръжие? А самият той реши ли си проблема, като застреля жената? Много си прав.
21.
рам
05.03.2014 10:20:00
2
22
Боже ,каква мания за величие?
Новия Хитлер и Сталин едновременно.
Той е на-добрия във всичко даже и в убиването.
Всички други са виновни и некъдърни ,неразбиращи божественият му произход .
Цилукупното българско население воглаве с Призиденство,правителство праворадавателна система ,банкова система са длъжни да удовлетворяват прищевките му .Един да му дава необезпечени кредити за да разполага с джобни пари .Друг да му пише писма до поискване, трети да му осигури супер благоприятна среда за бизнес.Четвърти да си затваря очите за злоупотрибите .
Интересно ,какво ли ще пише в психологическите експертизи и психологическия портрет на
престъпника -жестокия хладнокръвен най-добър в убийство
ата Любомир Симеонов
20.
част от тоя народ
04.03.2014 08:54:04
1
3
Банките са магазини за пари.Банкерите са търговци на пари. Българските банкери и търговци са едни от най-алчните мошенници в света, но в крайна сметка продават пари, какво очаквате от тях. Българите/вкл. аз/ са много назад с интелигентността и мисленето, особено икономическото и мислят, че като вземат пари могат да не връщат. Вземат и не мислят как ще връщат, после анатемосват банките! Българските лидери и "успели бизнесмени и политици" са пример за поведенние на обществото, че успеха 'имането' се постига с далавери, лъжа, кражби, обири, отвличания и то пред очите на обществото. Обществото е в дълбока морална криза която е следствие от това което се случва от 80години власт на червените безбожници и техните наследници които творят геноцид за изпростялата ни нация. Предстоят още по тежки и разтъсващи драми в обществото докато не преживеем катарзиса си. Дано оцелеем като народ и държава приятели.........
19.
ПРОФЕСИОНАЛИСТА
03.03.2014 20:54:52
7
8
До коментар 17
Извинявам се за ПРОСТАЩИНАТА предварително.Не ми е ясно що е то ИКОНОМИЧЕСКА ИСТИНА?Както и не ми ясно как да си направя ПРОФЕСИОНАЛНА преценка дали ще мога да си връщам кредита.Все пак Вие служителите в Банките сте професионалистите.Вие трябва да направите вашата ПРОФЕСИОНАЛНА преценка на кой да давате пари за да можете да си ги вземете,а не да Ви плащат с ОЛОВО.Все пак на Вас това Ви е ПРОФЕСИЯ....И извинявайте за простащината,но явно това е начина да се комуникира с Вас.По-страшен от СПИНА и от РАКА е ПРОСТАКА.
18.
Реалност
03.03.2014 19:34:53
3
6
Докато има тъпи разсъждения ще има и смърт.Докато банките си правят каквото искат и хората ще си правят каквото искат.На никой нормален тези факти не му харесват,но пак гледаме да се обвиняваме един друг и да се избиваме.Управляващите,Държавните и Банковите институции са тези от които зависи какъв ще е крайният резултат."СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ".
17.
====
03.03.2014 13:45:36
6
9
Хайде без простащини - въпросът не е глупав, въпрос на гледна точка. А икономическата истина си е една - никой не може да харчи повече, отколкото може да изкара; и всеки преди да изтегли какъвто и да е кредит, да направи ПРОФЕСИОНАЛНА преценка ще може ли да го плаща. Колкото до банките - те са си предприятия за пари; не отричам настроенията срещу тях, но застреляната жена не е била на длъжността, от която да се коригират нещата. Затова кой за каквото учил - затова и във военните училища НЕ се учи това, което се учи в икономическите институти. Може да не е приятно, но ми се струва вярно.
16.
ВЪЗМЕЗДИЕ
03.03.2014 12:08:44
6
8
До коментар "15"
Човекът си е задал въпроса.И то не само на себе си,а и на много други институции.Отговора им е ясен на всички....Разбиране НЯМА.На въпроса "Защо един военен се занимава с бизнес",а не си гледа военните работи отговора е също много ясен.Банката и в частност Банкерката му е обявила война и той е направил това от което разбира.На такъв глупав въпрос,няма как да се даде по-добър отговор.ВЪПРОСА Е СЪВСЕМ ДРУГ.Защо цялата система ни подтиква да се убиваме един друг,да се самоубиваме,да се самозапалваме......? Въпросите нямат край.И отговора на тези въпроси е...:Докато е такава системата,докато са такива управниците ни,докато са такива Банките ни и всички институции,такова ще сме и ние.Като те ни убиват бавно и мъчително така и ние ще ги убиваме.Над това трябва да се замислят всички.Както те действат без да се замислят,така и хората започват да действат без да мислят.Каквото повикало такова се обадило.Колкото и пъти да питате "Защо еди си какво..?"Докато не се прави нищо по въпроса,а само се пита..,отговора ще е един и същ.СМЪРТ.Някой ще убие друг,някой ще се самоубие,но резултата винаги ще е СМЪРТ.Така,че хайде пак се замислете над проблема и после преценете дали да питате или е по-добре да вземете адекватни мерки за да спре тази СМЪРТНОСТ.
15.
..
03.03.2014 10:38:54
7
11
Така е, ама въпросът дали "проблемът не е и при вас" трябва да си го зададат и такива като стрелеца на снимката - не си е преценил финансовите възможности, ама накрая си го изкара на абсолютно невинна жена;тя от своя страна просто си е вършила работата.Ей затова е много прав 2 - "що да нямаме шеф в банков надзор военен"? Искам да попитам всички, които го защитават: ако един военен много разбира от такава работа, защо ли съществуват икономически ВУЗ-ове и специалности? А неговият бизнес сигурно е от сорта "видяла жабата, че подковават коня" - къде го е учил това как се прави и управлява фирма? Във военното училище ли или в поделението, където е "работил"?
14.
ВЪЗМЕЗДИЕ
02.03.2014 23:57:58
1
13
Човек отнел живот умишлено си е виновен на 100% и трябва да си понесе наказанието.Също е факт обаче,че и заради алчните схеми на банките доста хора си отидоха.Доста хора си сложиха край на живота именно заради банките.Доста хора останаха на улицата именно заради банките.Не съм чул някоя банка да си е получила заслуженото.Вероятно е справедливо хората да се самоубиват и да бъдат изритвани на улицата.....кой знае :)...Дали обаче при това положение не е справедливо тези без изход да убиват банкери...?Господа Банкери размърдайте си мозъците и вижте дали съвсем случайно проблема мъничко не е и при вас.Все пак за да се появи даден проблем винаги има две страни.Няма как когато вие убивате да сте невинни,а когато вас ви убиват да сте жертви.Едно от двете не е ИСТИНА :)
13.
рам
02.03.2014 23:50:05
10
16
До кога този шапкар ще разправя баснята са изнудването със строителната фирма?
Няма ли журналисти с елементарна компютърна грамотност да отворят сайта на Министерството на земеделието и храните мярка 123 и да види ,че никъде в правилата няма изискване ,коя фирма да строи. Министерството има договори с деветнадесет банки за обслужване на програмата .Следователно глупака е имал деветнадесет други възможности.Смешно е да твърдиш ,че те изнудват ,когато си можел да напсуваш служителите от" Уникредит" и да отидеш в друга банка.
Има ли журналист,който да поиска от МЗХ копие от декларацията за довереност на лицето Л. Симеонов ,с която се задължава да информира за злоупотреби Разплащателната агенция към фонд "Земеделие" ,Зам министъра на МЗХ и комисията по измамите със средства от еврофондовете /ОЛАФ/ ако беше писал до тях там със сигурност са щели да проверят защо" мрънка".
Сега познайте дали е писал там където е бил длъжен да пише и защо не е писал ?
Погледнете тогава, какво са писали същите вестници в края на 2010 и началото на 2011г. за любимите строителни фирми на убиеца Симеонов "Топстрой Декор"ООД и ГС"Стройинвест"Сливен .
Как ще пише? Та опита за измама ,която са измислили съвместно е можел моментално да бъде разкрит.
Господинчото и приятелчетата му от Сливен са нямали никакви намерения да строят .Намеренията им са били да крадат. Сега разбрахте ли и защо се е предал в Сливен ,а не примерно в Карнобат или в Нова Загора?
12.
бургазлия
02.03.2014 22:44:05
1
10
Лоялност на банки ли..?? Какво е това ЖИВОТНО в БЪЛГАРИЯ ??? - ПРОСТО НЯМА ТАКОВА...!!!

Пресен ПРИМЕР : от четвъртък ( 27.02.2014г. ) БАНКА ДСК ....да..да БАНКА ДСК-запомнете едностаранно решава (ВЪПРЕКИ РЕКЛАМИТЕ СИ ПО НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ..за .."...." за..."ДВУСРАННОТО ДОВЕРИЕ" ...не ги ли е СРАМ и ГНУС !!!)

да ВЪВЕДЕ ТАКСА от 1лв за ТРАНЗАКЦИЯ т.е. ТЕГЛЕНЕ на пари от тях !!!!

Набутаха всички пенсионери с КАРТОВИ СМЕТКИ - за да живеят трябва да си изтеглят поне 1 път пенсиите ( ами ако ги чака някой ИДИОТ навън , който за 5лв ще ги претрепи - примери КОЛКОТО ИСКАШ..!!!).

Тогава -да тегли по малко - да ма му вземат и малкото...НО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ НА АЛЧНИТЕ БАКЕРИ...Левче по левче, като ги сметнеш транзакциите ( тегленията) - ето ти милиончетата...и нямало да ИМАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ...Ами заработвали са си ги !!!

И ако това не е АЛЧНОСТ, БЕЗОЧИЕ и ГЕНОЦИД към НАЦИАТА СИ - какво е МРЪСНА БАНКЕРСКА СГАН ???!!!

А и "умните" банкери ЗНАЯТ, че старите хора не могат да работят с АВТОМАТИТЕ и така са ин "В КЪРПА ВЪРЗАНИ"...нали все пак трябва ХЛЯБ и МЛЯКО да си КУПЯТ, а за това трябват ПАРИ и то от БАНКИТЕ..!!!

Помислете малко БАНКЕРЧЕТА, че ГОРЕ при ОНЯ дето тук не го зачитате за нищо няма от вашите АВТОМАТЧЕТА и само той дава "пари" за мляко и хляб, така че не ги чакайте , а се молете повече да сте на ТУК( на Земата, ама ТОЙ си ЗНАЕ !), ГАДОВЕ МРЪСНИ !!!
11.
conko
02.03.2014 20:40:37
0
10
а сега пагоните пречели даваш на един полицаи или военен заем с преференцялна лихва 6.5 и еуробор 4 и когато еуробора става близко до нулата му вдигаш заема и разчиташ че под шапката няма нищо за да разберат измамата е има и умни от тях господа бaнкери а полицаи измамен си е жив дявол!питам аз иматли тия хора синдикат или нямат
10.
ЛАИК
02.03.2014 20:02:55
11
7
Да убиеш умишлено човек е въпрос на личен избор, а този нагляр се опитва да вмени вина на обществото, като цяло. сигурно и служителите на банката са направили грешки, но който от нас е безгрешен, да хвърли камък. Убийството с умисъл е смъртен грях и поведението на този в момента е античовешко. Покаянието едва ли ще е от полза на някой......дано това да не е някаква адвокатска стратегия......защото иначе горко ни всички!!!
9.
......
02.03.2014 18:31:43
13
13
На крива ракета космосът й пречи - "защо не ме спряхте"? Очевидно на това лице му липсва самоконтрол - как му е дадено това оръжие? Ако им бяха прибрали оръжията при пенсионирането, колко хора щяха да са живи ?!
8.
.....
02.03.2014 18:26:53
10
12
Много са прави и 6, и 2: както казват и двамата, какво разбира от управление на пари един военен, на който 2/3 от трудоспособната възраст са минали в получаване на тлъста заплата,а сигурно получава и пенсия? А колко станаха убитите от такива бивши военни, които всъщност нищо не разбират от истинска работа? Преди 1-2год.нали пак военен застреля цялото си семейство, щото бил теглил 400х.лв.кредит и не могъл да го изплати. Защо не им отнемат правото да носят оръжие след пенсионирането? Какво правят кредитоискателите, които не получават кредити, а нямат оръжие?
7.
????
02.03.2014 18:22:00
12
14
Абе, стига сте го показвали този, бе.Направихте го национален герой.Той си е престъпник и убиец.Като му били толкова тежко положението, защо не гръмнал себе си ами тръгнал да убива другите.И сега се пъчи по медиите, едва ли не втори Левски.Чудя се и на тези, които го защитават.Хайде да вземем да се стреляме за щяло и нещяло.
6.
ЛАИК
02.03.2014 16:55:12
17
18
какъв силен характер, какви пет лева, пълен издуханяк, комплексар и некъдърник. Цял живот на държавна ясла, тъп шапкар, който си няма понятие от бизнес, мениджмънти/или маркетинг и т.н. Глупак, който не е инвестирал и един лев в образование и си мисли, че държавата е длъжна да мисли вместо него и да му връща огромните дългове, изхарчени незнайно за какво точно, това са паразитите на обществото, никоя икономика не ги трае такива. Щом разходите на бизнеса, който управляваш лично надвишават приходите си некъдърник, боли ама това е истината, отказваш се и толкоз. Да управляваш бизнес не е, като да командваш една рота с уплашени войници. Убиеца си е убиец, както и да го наречте, какво и да говори след това. При отнемането на човешки живот не трябва да се смесва бялото с черното. При убийството черното си е черно, бялото си е бяло.....всчко станало и талаш.
5.
Здравко
02.03.2014 16:03:57
3
14
Не очаквайте някой да се замисли за причините за убийството ! Още не сме стигнали този етап на развитие !
Много тънък момент е искът за смяна на строителната фирма ! ТУК НЯМА НУЖДА ОТ КОМЕНТАР,НАЛИ ? ОТ КАКЪВ ЗОР БАНКАТА ЩЕ ИСКА ПОДМЯНА НА СТРОИТЕЛНАТА ФИРМА, КАТО ТОВА КОЯ ЩЕ Е СТРОИТЕЛНАТА ФИРМА СИ Е ТОЧНО РАБОТА НА КЛИЕНТА ! ОБАЧЕ ДАЛАВЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ И КОРУПЦИЯТА НЯМАТ КРАЙ ! ЗАТОВА И ХОРАТА ИЗПУШВАТ...СТРЕЛЯТ...ОТНЕМАТ ЖИВОТ ! "МАМКА ИМ"....БЕШЕ КАЗАЛ СКОРО МАРИАН ВЪЛЕВ В ЕДНО ИНТЕРВЮ !
4.
чакай
02.03.2014 13:39:31
9
15
4oveka e sus silen harakter vijda se, pravi biznes- pe4eli, nqkoi iska da go uni6toji - 4oveka "voiuva".. normalen muj, prosto e iskal da "otse4e glavata na lamqta" i moje bi e iskal da dade glastnost za da se izpravqt vsi4ki sre6tu bankite-porobiteli, no bulgarina e 6u6umiga
3.
ЧОВЕК С КРЕДИТ ОТ БАНКА
02.03.2014 12:07:55
6
29
моля ИНСТИТУЦИЙТЕ да вземат отношение , не може да има извършено убйство и всички да хвърлят вината само на убиеца. МОЛЯ ЗА ПОВЕЧЕ ГЛАСНОСТ НА ПРИЧИНИТЕ ЗАЩТОТО МОЖЕ ДА СЕ ПОВТОРИ...
2.
burgaski okrajen...
02.03.2014 11:07:42
2
16
predlagam choveka ot snimkata da go pratim da raboti v bankov nadzor na bnb zatvornicite imat pravo na trud koito neim se zapla6ta hem spestqvame ot edna solidna zaplata hem rabotata 6te varvi,tuk 6te kajete da ama toi e voenen nerazbira ama 6tom imame injener himik 6ef na banka 6to da si nqmame voenen v bankov nadzor-molq glasuvaite sto laika i go pra6tame da raboti choveka za naroda
1.
conko
02.03.2014 10:42:46
4
35
същата банка е съдена и осъждана за неправомерно повишаване на лихвата по кредитите а комисия за защита на потребителите отказва да заведе колективен иск срещо нея,банков надзор си трае е как танали на левон щерката работи точно там,милиони хора са излъгани вместо наполовина лихвите им се вдигат, погледнетеси договорите хора и питаите питаите защо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори