×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майките на Крисия и Симона се хванаха за косите чия рожба е по-талантлива


Майките на Крисия и Симона се хванаха за косите чия рожба е по-талантлива
Двете талантливи красавици са на път да ревнат заради амбициите на родителите си
07 Февруари 2014, Петък, 21:30 ч.

Двете деца са шашнати и стресирани, чакат най-после края на конкурса

Война между родителите на талантливите деца от конкурса на "Шоуто на Слави" избухнала задкулисно. Майката на Крисия от Разград - Ангелина е бясна на тази на конкурентката й Симона Иванова от Свищов. Валерия и открито й показала, че ще се бори със зъби и нокти за победата на наследницата си. Разградчанката била ядосана, че Слави хвали конкурентката на дъщеря й и даде много повече ефирно време на Валерия да рекламира дъщеря си.

Отношението на Дългия от самото начало дразнело родителите на детето-чудо Крисия Тодорова, която смая цяла България с чара и гласа си. Учиндолецът нито за миг не опита да прикрие, че харесва най-много Симона от Свищов, въпреки че публиката е на страната на 9-годишната разградчанка.

Всички в Ку-ку бенд подкрепяли 8-годишното момиче, защото семейството й било близко до Евгени Димитров-Маестрото, издават от предаването. А освен това Симона била по-естествена и земна от Крисия, която пък е от богаташка фамилия и ни спира парадира с положението си. Именно защото се държала надуто, не я харесвал и г-н Андреев. Всички везни накланят към Симона, но публиката е щура по Крисия. Тя е силно устремена към победата и е свръхамбициозна. Такива са и родителите й, които се борят със зъби и нокти тя да спечели и за това и подеха медийна кампания да вдигат имиджа й. Майка й Ангелина е много настървена и пощурява всички от екипа, само и само Криси да е най-добре гримирана, с най-хубавата прическа, да пее първа на сцената и да получава по-добрите песни, обясняват хора от екипа на Слави.

По думите им това също била причина Дългия да недолюбва толкова момичето от Разград и да не спира да хвали Симона и с дразнел много от самочувствието на родителите на Крисия Ангелина и Марин, които се държали като типични богаташи. Снощи Дългия отново не пропусна да изтъкне качествата на конкурентката й, като единствено за нея от трите момичета заяви, че има огромен талант. Специално искам да поздравя майката на Симона Валерия, че е отгледала дете с такава голяма дарба, подготвена артистично и наистина изумителна. Тя е и голям сладур, занарежда Трифонов, с което мигом ядоса майка на Крисия и след шоуто тя си изкарала нервите върху свищовлийката.

Ангелина от Разград изсъскала, че нейната дъщеря е бижуто и любимката на България и колкото и Валерия да се напъва и да парадира с подкрепата на водещия и екипа му, в крайна сметка Крисия ще спечели конкурса и ще стане звезда, издават очевидци на грозната сценка. Беше като тигрица зад кулисите и не се притесни, че децата гледат, за да се скара с майката на Симона. Тя обаче е икономистка, възпитана жена, работеща в банка и предпочете да замълчи. Проблемът е, че скандалите влияят на момичетата и им пречат да се изявяват. Симона е много разстроена последните два пъти и не успя да си изпълни песните добре, коментират хората на Дългия и признават, че детето от Свищов вече нямало желание да се състезава и се е предало, което в крайна сметка ще реши надпреварата в полза на всенародната любимка Крисия, пише ПИК бг. Междувременно записите на Крисия изчезнаха от Ю туб и на тяхно място пише, че върху тях има авторски права.

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 3
10
Коментара по темата
10.
talanti
09.02.2014 10:03:51
1
3
Spor nqma che Slavi pobutva napred i Simona i Krisiq,no realno nai-dobre pee Gergana -to pee s dusha i syrce . No kakto stava v Bg pyrvo se gleda krasota ,materialno systoqnie na roditeli i nakraq TALANTA
9.
Tatjana Ivanova
08.02.2014 14:33:47
1
2
Pozdravi ot Frankfurt! S netarpenie cakam vinagi predavaneto i se vazhishtavam na talanta na tija deza, no za zhalost darzhanieto na vazrastnite e uzhasjavashto! Zavist, zloba, obidi, arogantnost!
8.
zritel
08.02.2014 13:57:35
0
0
Като зрител на мен пък ми се струва, че най-големите суперлативи се казват за Крисия. Както и да е,почва вече да става досадно и е нормално децата да се изнервят. Иначе както родители могат да закопят децата си, никой не може-снощи избраните от родителите песни бяха възможно най-неподходящите. Все едно и също-ама ти знаеш ли тая песен колко е трудна.
7.
Маги
08.02.2014 13:26:29
3
3
Защо не можем да оценим безспорния талант на едно дете, а започваме да ровим - било богаташка щерка, разглезена и не знам какви щуротии още.Спрете се бе хора!!!!!Трябва да се гордеем че в България има такива деца. Историята познава много скандални личности, които са взривявали световните сцени а публиката не се интересува от личния им живот и скандалното им поведение.....тя или ги харесва или не.
6.
xah
08.02.2014 12:22:06
1
3
Simona e po-dobra a roditelite i po skromni i obiknoveni hora.Razbira se che shte predpochete Simona.
5.
Ронин
08.02.2014 12:01:50
0
3
Научете се да пишете коментари олигофрени такива!!!...донус.. спрете се ве.. с малка буква ,както ви падне-неграмотници!!
4.
Нина
08.02.2014 10:11:51
0
3
Слави е виновен, видиоти децата.
3.
аЗ>сЪм
08.02.2014 09:24:30
0
1
Вие и за майките си ще напишете донус, само за единият интерес........ Като се замисля, че се гневя на тази гнусотия и се замислям дали проблема не е в мен.
Но по жалко е да пуснеш такава новина, а още по жалкото е да ти дадат работа и да ти плащат да пишеш такива боклуци.
2.
Абе, хора,
08.02.2014 08:23:41
1
1
нямате ли други теми да пишете по тях, а ни занимавате с подобни тюрлю-гювечи!
1.
..
07.02.2014 23:20:49
2
5
boje kolko prosta i lajliva statia ave sprete se ve
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори