×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кола танцува на леда в Меден рудник, а-ха да вземе завоя (ВИДЕО)


Кола танцува на леда в Меден рудник, а-ха да вземе завоя (ВИДЕО)
Действието се развива на околовръстното шосе в „Меден рудник”, колата е неконтролируема на заледения път, движи се на зигзаг
27 Януари 2014, Понеделник, 14:09 ч.
Автор: Флагман.БГ

Автомобилът не може да вземе завоя в продължение на 5 минути
Лека кола, най-вероятно с летни гуми, „танцува” на заледения път в ж.к. „Меден рудник”. Шофьорът в автомобила буквално е с вързани ръце. Колата се движи на зигзаг. В други моменти возилото тръгва назад и излиза на главния път, където движението е интензивно. Клипът е направен от потребител и публикуван в страницата във Фейсбук на най-големия комплекс. Действието се развива на околовръстното шосе. Въпреки че пътя не е почистен, другите автомобили спокойно минават. За да не изпадате в същото неловко положение, сменете бързо летните гуми, сложете вериги!



В категории: Пътна обстановка


16
Коментара по темата
16.
До tanq
31.01.2014 17:19:24
0
0
Моля, избягвайте псувните, защото и деца може би четат този форум.
Какъв е този език!
15.
tanq
29.01.2014 19:23:27
2
0
da vi eba maikata smotana :@ mnogo znaite vsiichkii che komentirate ai mlakvaite i si zapazete mnenieto za vas !!
14.
Мунчо
28.01.2014 22:33:14
0
0
Дава много газ и буксува. Не ми се обяснява как трябва да се шофира при такива условия, но проблемът не толкова в гумите. Само да вметна, че понякога на лед на 3-скорост с 20км/час автомобилът се движи нормално, а на 2-ра или 1-ва предавка - буксува.
13.
fast and
28.01.2014 10:01:50
0
0
Иначе много бяга алфата. Много е трудно да си подготвиш колата и да не си потенциален убиец. Ама като няма сняг как излизат със 120 от детелината към околовръстното.
12.
:P
28.01.2014 06:48:48
0
3
mnogo TAPO nqma li za kvo da se pishe 4e takiva prostotii ve4e sa v saitovete
11.
freakybs
27.01.2014 22:48:51
1
1
Няма в закона за движение по пътищата задължително условие да се кара със т.нар. зимни гуми. Така, че всичко опира до самосъзнание.
10.
burgass
27.01.2014 18:54:24
0
0
9...hem si prav hem ne si, pishe che e izchisteno, a ulicite beli, hvyrlili piasyk vyrhu snega i nishto poveche...slabo. Otnosno gumite, triabva da si tipichen bezotgovoren seltak, za da karash zimta s letni gumi! Kraino vreme e da se nalagat globi! Koito niama pari za gumi, da hvashta taksi ili avtobus!
9.
Оня
27.01.2014 16:53:25
8
11
бе я стига с тия зимни гуми има гуми за сняг, за дъжд и сухо време. Като почнете зимни гуми, летни гуми...Общината трябва да ги е нагряла тия дето уж трябва да почистват, улиците да се чистят още от първата снежинка не да ми се разхождат с дигнати гребла и да отчитат километри. Аман от мошеници в тоя живот...
8.
......
27.01.2014 16:49:01
3
12
Летните шофьори да си стоят в къщи, аз пътищата са напълно проходими при зимни условия. Всеки който не си е подготвил колата или не е виждал сняг по-време на шофьорския си опит да си стой в къщи и да не затруднява движението на другите!
7.
Borislav
27.01.2014 16:38:38
3
8
da beshe si slojil zimnite gymi
6.
Дядо Митю
27.01.2014 16:28:11
3
7
тоя няма да е от МЕДЕН РУДНИК ,най-много туй шиле да е от комплекта СЛАВЕЙКОВ ,уа
5.
Бен Хурката
27.01.2014 16:21:16
8
6
by the way си доста тъп. Цял ден вчера и днес карам и е сравнително добре почистено. Почиствасщите коли вървят, ринат и опесачават. Това че, имама малоумни шофйори които не си изпълняват задълженията и не слагат зимни гуми, както си е по закон, не е проблем на общината а на полицията.
На клипа добре се вижда че хората със зимни гуми си вземат завоя без проблеми.
4.
by the way
27.01.2014 15:32:36
10
12
Кмета и общинарите да не се ослушват,а да си изпълняват задълженията!Ако са изпапкали парите за зимно почистване да ги вадят от джоба си!Тъпанари!!!
3.
j
27.01.2014 15:05:43
2
5
Със зимни е възможно ако е поледица, както беше снощи, но при сняг е много трудна работа, освен ако не са 5-годнишни гумите.
2.
fdf
27.01.2014 14:54:40
2
9
Защо пък трябва да са летни гумите, със зимни също беше възможно сутринта.
1.
Иван
27.01.2014 14:33:17
2
9
Някой е пестил от гуми тази зима@
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори