×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как бе убита 18-годишната Антоанета, която пресичаше пешеходна пътека в Бургас


Как бе убита 18-годишната Антоанета, която пресичаше пешеходна пътека в Бургас
Около гроба на18-годишната Ани е оформена цяла алея от млади хора, убити по пътищата. Снимката й грее сред цветята на съучениците й от Търговската гимназия, казаха й "Последно сбогом" твърде рано
Тема в развитие
Извънредно! Ексшефът на "Бургасинвест" Атанас Щерев, осъден за убийство на пътя, избяга като братя Галеви Ексшефът на „Бургасинвест“ Атанас Щерев опита да избегне затвора с невероятен мотив Близките на Антоанета за 3-годишната присъда: Това е подигравка с паметта на детето ни! (ВИДЕО) 3 години затвор и 160 хил. лв. кръвнина за Атанас Щерев, убил на пътя абитуриентката Антоанета Атанас Щерев към родителите на Антоанета: 2 години нямах смелост да Ви погледна в очите! Извинявайте! Шест години затвор за Атанас Щерев, премазал ученичка на зебра, поиска прокуратурата (ОБНОВЕНА) 300 хил. лв. кръвнина искат за смъртта на Антоанета, прегазена на зебра в Бургас Тръгва делото за смъртта на Антоанета, блъсната на пешеходната пътека на бул.“Димитър Димов“ в Бургас Цветя и сълзи покриха пешеходната пътека на бургаския бул. Димитър Димов в памет на 18-годишната Ани Анализ от кървави петна по дънките на Ани ще доказва как е била убита Обезопасяват пешеходната пътека на бул. Димитър Димов след трагедията с 18-годишната Ани Шефът на „Бургасинвест” Атанас Щерев: Не съм убил Ани на пешеходна пътека, дадох всичко, за да оцелее (видео) Как бе убита 18-годишната Антоанета, която пресичаше пешеходна пътека в Бургас
виж още
скрий
16 Януари 2014, Четвъртък, 20:29 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Снимки и видео Иван КОЛЕВ

Все още няма информация за кръвните проби на водача и скоростта на служебния автомобил

Положиха в ковчега 18-годишната Антоанета Димитрова с абитуриентската й рокля на 11 януари тази година. През май тя няма да отиде на бала на Търговската гимназия, нито ще стане първокурсничка в престижен университет от любимата й специалност химия, закъдето се беше запътила. Животът й бе прекършен  нелепо, безумно, непоносимо за близките – докато пресича на пешеходна пътека. Зад волана на колата е един от известните и уважавани мъже в града – Атанас Щерев, управител на общинската фирма „Бургасинвест”. Автомобилът „Форд фиеста” е служебен. Инцидентът на пешеходната пътека при бензиностанция „Шел” по бул.”Д.Димов” става около 18,30  часа на 5 януари. Ученичката се прибира у дома към жк „Изгрев”, след като е била на урок за кандидат-студентските изпити в жк ”Зорница”. 


Татко ще ми купи най-хубавата рокля за бала, казвала отличничката от Търговската гимназия Антоанета Димитрова. Мечтаела да продължи образованието си и да се занимава с химия, разказва сестра й


Пресича пешеходната пътека откъм „Зорница” в посока тротоара откъм Морската градина, за да хване автобуса за своя комплекс.  60-годишният началник, който има и проспериращ частен бизнес, се прибира към дома си в с.Лъка. Не е ясно какво е отклонило вниманието му в тъмното и защо не е видял пресичащият платното силует.  

Ако Бог може да ни размени, готова съм да скоча пред някоя кола

 Защо аз не бях в ковчега, а красивото ми момиченце?!, нарежда Мария Христова, бабата на Ани, с която се връщаме на фаталната пешеходна пътека днес, за да разберем какво точно се е случило. Родителите на Ани са съсипани, те нямат сили за разговори с журналисти. Кампанията за установяване на цялата истина е подета от по-голямата сестра на момичето – 24- годишната Станимира, която се оказва в Лондон в деня на катастрофата. Тя няма да се спре, докато гласът й не бъде чут от всички институции и виновните за загубата на скъпата й по-малка сестра.

Ужасът  в семейството е страшен, защото след катастрофата преживяват страшната гледка да я виждат в клинична смърт още 4 дни, докато изключат системите. Мозъкът на Ани е бил напълно увреден под счупения череп, тялото е с множество рани от удара, туптяло е само сърцето й. През всичките тези кошмарни часове в реанимацията на МБАЛ-Бургас докторите непрекъснато повтаряли на родителите да дарят органите й за трансплантация и да престанат да мислят, че има надежда.


Аз трябваше да съм в ковчега! Нека всички да ме чуят: Искам си детето живо, ридае баба Марийка и стиска здраво ръцете ни, търсеща утеха


Очите на почернената Мария Христова са пресъхнали, но болката й става все по-непоносима след погребението на 10 януари (вижте разтърсващото видео).

Ани е пресичала на пешеходната пътека, оставали два-три метра до отсрещния тротоар, когато върху нея връхлита  колата, движеща се от центъра към изхода на Бургас. Автомобилът блъска Ани, слабичкото й тяло полита и пада на 3 метра от мястото на удара.

 Почти веднага пристигат две патрулни полицейски коли, които викат Спешна помощ

Лекарският екип идва светкавично, момичето е интубирано на място, но не идва в съзнание. Откарват Ани в болницата – с множество охлузвания, счупен таз, прекъснат гръбначен мозък и мъртви мозъчни клетки. Тя е в кома и работи само сърцето й, поддържат я с изкуствено дишане. На шофьора на Форда – Атанас Щерев, е взета проба за алкохол с дрегер, която е отрицателна, изчакват се обаче все още резултатите от кръвните проби, както и експертизите, за да се уточни с каква скорост се е движил той.

  Ани умира, без да дойде и за миг в съзнание. „Беше най-усмихнатото, борбено и твърдо дете. Нейната смърт е кражба от нашето семейство, от света. Отнеха ни я толкова внезапно...”, каза сестрата Станимира, осъзнавайки, че никога повече няма да чуе смеха на по-малката си сестричка и обръщението „како”. Научила страшната новина по телефона от родителите си.

Краката й се подкосили като чула, че Ани е в мозъчна смърт.

Качила се на първия самолет за България, но така и не успяла дори думичка да каже на по-малката си сестричка преди да почине.

Ани с нетърпение очаквала  бала, била на диета, за да е красива, тренирала плуване. Днес обаче тя е погребана заедно с мечтите си, там където е гробът на дванадесетокласничката има десетки гробове на млади хора, загинали при нещастни случаи. В съседство е и паметникът на убития от гнило дърво в центъра на Бургас – 27-годишен Пейо Янчев.

 „На 17-ти януари трябваше момичето ми да има имен ден. Свети Антоний, чието име носи, обаче не можа да я спаси. Ани ме питаше: Какво ще ми купиш, бабичко? Много обичаше да идва при мен, прегръщаше ме. Правеше си филийки на тостера. Последно я видях преди да тръгне на урока по български език. За разлика от друг път, този ден нямаше желание. Каза ми, че не й се тръгва, но не бива да губи от уроците. Повече не я видях жива", каза бабата Мария.

Почернените близки искат от шофьора Атанас Щерев поне малко съчувствие! Те го обвиняват, че не се интересувал от състоянието й докато била в реанимация пет дни. „Вместо да ни потърси и да предложи възможност за лечение, той самият е отпътувал за Германия”, възмущават се близките. Служител на Щерев им съобщил, че щял да се завърне от чужбина на 14-ти януари, но близките казват, че вече няма каква помощ да очакват от него.




В категории: Лична драма


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
36
Коментара по темата
36.
zori
27.01.2014 18:07:01
1
3
smurt za tozi lijeguzec atanas shterev nqma da go ostavim ne nakazan da lije guzovete na ohranata v zatvora
35.
до кмета
18.01.2014 14:57:37
1
8
Кмеът Николов като представител на общината, която е собственик на дружеството Бургасинвест да поиска оставка от Атанас Щерев или да свика общо събрание за освобождаването му. Омръзна ми да слушам колко било успешно предприятието и колко кадърен директора му, който мотаeше две гоoини строежа на общинския пазар в "Меден Рудник". Сега вече става дума и за морал. Да не се случи така, че да замотаме проблема както случая с падналото дърво, убило друг бургазлия-Янчо и "липсата на виновен сружител на общината
Евгений Мосинов общински съветник
34.
Димитър
18.01.2014 13:08:43
1
4
Горкото момиче :( дано почива в мир
33.
N+
18.01.2014 09:20:16
1
6
Съдебната ни система е некротизирала,корумпирана и пошла-примери:М.Стависки-отнел 2 млади живота,под въздействие на алкохол и наркотик,да е лежал в затвора и един ден? А шофьора на такси,който помете цяла спирка хора и уби двама-ще лежи 9 години ???
Зависи от парите,връзките,приятелските кръгове и т.н.
Сега ще стане пак същото...
Спомнете си,как Община -Бургас обжалваше решението на съда за смъртта на Пейо Янчев-с каква наглост го направи само...
Сега ще е същото...За съжаление...
32.
sustezatelq
18.01.2014 01:21:26
0
8
tazi peshexodna puteka vuoshte ne e osvetena ve4er i e adski trudno da se vidi ima li chovek ili nqma,s kolkoto i da karash kato nqma vidimost pak moje da blusnesh nqkoi..tozi ychastuk se nyjdae ot svetlinen potok a ne da se osvetqva ot benzinostanciqta i ot malumnite putni lampi det svetqt kato sve6t v pustinqta, za spq6t policai tam ne e neobxodimo poneje 6te pre4i na intenzivnoto dvijenie
31.
Бетина Купенова
17.01.2014 23:08:36
1
12
Защо се случило ли ? Защото,въпреки че в близост има гимназия и всеки ден пресичат ученици,въпреки че 200 метра по-нататък има и светофар"Внимание,пешеходци",въпреки че ограничението е 50 км/ч.,въпреки че всяка година има по един блъснат човек там,някои хора се мислят за Господ и си позволяват да не спазват правилата,да не предоставят предимство,да не внимават.
Всеки ден пресичам тази улица,аз уча в Немската гимназия,всеки ден ставам свидетел да това,как не се дава път на пешеходците на въпросната пътека,как се изпреварват с бясна скорост,все едно са на рали,как господата шофьори не осъзнават,че ако те са защитени зад купчина желязо,пешеходците са сами на пътя.
Но не само шофьорите са виновни,кога общината ще освети този участък от пътя,кога ще се поставят високи легнали полицаи - по-добре да се чупят коли,отколкото да се отнемат човешки животи.
Е,господа управляващи,докога едната половина от интелигенцията в България ще се спасява в чужбина,а другата половина ще бъде избивана по пътищата от "известните и уважавани мъже в града".
Защото колкото и милиони да струва безопасността на пътя,със сигурност е по-малко от един човешки живот - животът на едно младо момиче,чиито големи мечти никога няма да бъдат сбъднати, но нищо има Господ и той вижда ,бави ,но не забравя !
Съболезнования!
30.
ГОСПОД
17.01.2014 19:49:29
4
9
ТОЗИ УБИЕЦ ДА БЪДЕ СКОПЕН. НАПРАВИ ДЕТЕ НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ А УБИ ЧУЖДОТО.
29.
Svetlana
17.01.2014 19:01:32
0
8
Може би ако всеки шофьор има достатъчно съвест, приближавайки пешеходна пътека , колкото и да е скоростта му - ще я намали да минимум за да може стигайки непосредствено до пътеката и при внезапно появил се пешеходец да има възможност да реагира адекватно, т.е. да спре веднага на място! Освен това -около пешеходните пътеки през нощта трябва светлината да е в пъти повече от останалите места, а не еднаква предвид необходимостта от повишена бдителност и с оглед опазване на пешеходците..Искрени съболезнования на близките на Ани..
28.
Нина
17.01.2014 16:59:37
3
5
Още един трагичен случай за който наказани няма...:( До кога ще е така в тая нашата България? Още едно дете загина а къде е справедливостта? :( Още едно почернено семейство с голяма болка...Почивай в мир младо дете и дано поне се въздаде справедливост и виновникът да изгние в затвора
27.
DIdI
17.01.2014 16:13:31
2
4
Преди тридесет години когато на първия ми урок по теория в курса за шофьори инструктурът ни започна лекцията с изречението ,че в Гробището на Мюнхен имало алея на загиналите с предимство в движението пешеходци.Когато като учителка преподавах в часовете на класа безопасност на движението също го споменавах пред децата,но за съжаление животът поставя нас и децата ни в ситуации които с нищо не могат да се избегнат когато някой тъпанар се прави на господ.Съболезнования за това нещастно семейство!Дано намерят сили да продължат!
26.
Справедливост
17.01.2014 14:25:45
1
13
Искрени съболезнования на семейството!Този убиец трябва да си понесе наказанието...никой не го интерисува какъв началник бил,всички са еднакви пред закона и трябва да си носят отговорноста за извършените деяния...не може да убиеш човек и да заминеш все едно нищо не е станало...ооо забравих може, в България всичко може...
25.
123
17.01.2014 13:30:39
1
8
Към №23. Така е - трябва да намали, да спре и т.н. Не го е направил и сега ще лежи в затвора, а един млад живот го няма... Random искаше да ти каже, че пешеходците трябва да са по-внимателни и да не си мислят, че ако те не се пазят, то другите ще го правят. Трябва и децата си да възпитаваме така, за да не четем повече такива тъжни новини.
24.
Бургас
17.01.2014 12:16:56
1
8
С какво толкова е известен и уважаван този Атанас Щерев,ДОБЛИЖЕН ДО КМЕТА?
23.
до Random
17.01.2014 12:10:05
2
11
Какво да гледа девойката,нали има пешеходна пътека и шофьора е длъжен да спре?Според вас пешеходеца е виновен,а не водача който дори и да няма пешеходец трябва да намали скоростта и да се огледа за пешеходци,а не да профучава!!!!
22.
Random
17.01.2014 11:55:18
9
8
Искрени съолезнования за семейството. Жалко за девойката. Всеки ден ставам свидетел на некадърните шофьори по бургаските улици. Смятам се за съвестен и добър водач тъй като нямам абсолютно никакви нарушения. Затова съм твърдо против легналите полицай. И през 10 метра да ги сложат файда няма, обществото е болно! Не овинявам шофьора но девойката не е била малка, къде е гледала като пресича? Пешеходните пътеки не са дебел бетонен коридор пазещ пешеходеца. Как все изневиделица изкачат автомобили? Българи пазете се сами не се надявайте другите да ви пазят!
21.
prokurora
17.01.2014 11:32:45
3
12
ZATVOR ZA TOZI MO6ENNIK I UBIEC.TAM MU E MIASTOTO ,A NE DA UBIVA NEVINNI DECA PO PATI6TATA
20.
r11462
17.01.2014 11:18:03
17
3
''Зад волана на колата е един от известните и уважавани мъже в града – Атанас Щерев, управител на общинската фирма „Бургасинвест”''
19.
BBB
17.01.2014 11:01:03
4
7
Общината трябва да направи най-накрая високи "лежащи полицаи" и отгоре да минава пешеходната пътека! И да се поставят камери на всички околовръстни пътища.
18.
burgazlia
17.01.2014 09:42:30
4
23
Атанас Щерев този дебел измамник .... толкова близък с Димитър Николов, който го назночи на тази длъжност управител на БУРГАСИНВЕС,защото този убиец направи кампанията на кметчето ни...... ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ИЛИ СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ТОЗИ ПЛУЖЕК !
17.
запознат
17.01.2014 09:38:47
1
18
Вече е 17 и убиецът още го няма ?!?!?!! Колко по-явно да се докаже че е УБИЕЦ?! Друг е въпроса от страна на морала, че не е трябвало ВЪОБЩЕ да тръгва ! Как може да убиеш човек но място, при това малко дете и да избягаш ? Изрод ...Атанас Щерев, работещ заедно с кметчето ни Митето Николов... а господина е управител на ОБЩИНСКАТА фирма строяща пътища.... където да УБИВА !
16.
запознат
17.01.2014 09:38:46
2
20
Вече е 17 и убиецът още го няма ?!?!?!! Колко по-явно да се докаже че е УБИЕЦ?! Друг е въпроса от страна на морала, че не е трябвало ВЪОБЩЕ да тръгва ! Как може да убиеш човек но място, при това малко дете и да избягаш ? Изрод ...Атанас Щерев, работещ заедно с кметчето ни Митето Николов... а господина е управител на ОБЩИНСКАТА фирма строяща пътища.... където да УБИВА !
15.
Служител
17.01.2014 09:25:53
4
15
Питайте го с кого е говорил,сигурно с любовницата си от която има бебе ,а внуците му са на заден план!Голям шеф,няма що!
14.
Зрител
17.01.2014 09:23:57
3
16
Сестрата на Антоанета следващия път да снима която и да е пешеходна пътека в Лондон заедно с двете жълти лампи които се намират от двете и страни и да ги занесе в общината за да видят какво да направят тия олигофрени а не да ми слагат пейки за пенсионерите в морската градина ! И да ми правят сега луксозен комплекс на мястото на КРЗ "Илия Бояджиев" ! Кметчето се прави на много хитър ама това минава само пред някой тъпанар !!! Но спокойно браточки оня от горе гледа ! Той забавя но не забравя !
13.
burg 2
17.01.2014 08:55:56
1
14
Абсолютно подкрепям Бург. Нека почива в мир Ани, Запояваме отново спор между пешаходци и абтомобилисти.Жестоки обвинениа с обидни думи,но това няма да върне момичето. По-скоро да погледнем фактите- новото икономично осветление,колкото и икономично да е създава предпоставки за смъртоносни ПТПта. Гарнирано с честите мъгли в града,нещата заприличват на клипа към Thriller от 80те години. Нека се спази закона,но и общината да си поеме вината!!!
12.
Смърт
17.01.2014 00:12:49
2
24
Няма проблеми за виновника. Наказание: Отнел е човешки живот предумишлено. Присъда: Да се умъртви и органите му да се дарят за нуждаещите се.
Нека тогава да ги видя тези, които отнемат живот дали ще си го позволят!
11.
asd123
17.01.2014 00:11:58
2
18
сто процента е бил телефонист и си гледа неговата работа а не скапания патт ей до кога ще се отнемат човешки животи по тия пешеходни пътеки еййййййййййй да почива в мир!
10.
дафи
17.01.2014 00:03:06
2
17
най-дълбоко съчувствам на хората, ужасно е, направо ужас
9.
Бург
16.01.2014 23:47:25
1
26
Жалко за това хубаво момиче . Не знам дали е тук мястото да повдигна въпроса , но откакто смениха старото осветление с новото , по европейски проект , в целия град цари сумрак . Имам фирма , ежегодно ме проверяват за осветеност на работното място , просто ми е любопитно защо са избрали осветление , което е в пъти по-слабо от старото . Мога да дам пример . Светофарът до стадиона в Комлука , на околовръстното е осветен със старите лампи , оттам по цялото околовръстно до детелината за комплекс Меден рудник са поставени нови . Разликата е фрапантна .
8.
Златина
16.01.2014 23:40:53
4
30
ЗАТВОР ЗАТВОР ЗАТВОР ЗАТВОР ЗАТВОР ЗАТВОР ЗАТВОР ЗАТВОР
7.
ЧЕСТНО
16.01.2014 23:31:43
4
21
СМЪРТ ЗА АТАНАС ЩЕРЕВ
6.
нечестно
16.01.2014 23:13:40
1
33
До кога, БЪЛГАРИНО ?! ДО КОГА ? До кога ще отнемаш човешки живот....при това на малко МОМИЧЕ ?!
5.
ужас
16.01.2014 23:05:34
4
33
искрени съболезнования на семейството, плаках с вас като гледах. Борете се, това ви е единствената утеха. И помнете Ани и многото други деца, които можеха да са на нейно място. Смелост ви желая и най-искрената ми подкрепа
4.
Biznesmena
16.01.2014 22:57:37
37
6
a da be ostava i tam da slojat legnal policai na tazi golqma ulica... stiga tolkva navsqkade ima
3.
...
16.01.2014 22:55:56
4
25
Дано почива в мир момичето, ужасна загуба! Виновникът трябва да получи справедливо наказание, стискам палци.
Надявам се родителите да са послушали лекарите и да са дарили органите...при увреден мозък, счупен череп и прекъснат гръбначен стълб наистина единственото нещо, което са могли да направят, е да се опитат да спасят някой от многото чакащи...
2.
Ую
16.01.2014 22:44:13
3
37
Каква помощ могат да очакват от един боклук? Много важно, че е шеф на голяма фирма, като нямаш съвест ако ще и шеф на Apple да е, кел файда. 100 % е говорел по телефона и е карал с над 80, там се фиркат като ненормални. А на всичкото отгоре и неосветено и поне един легнал полицай да имаше преди пешеходната....
1.
...
16.01.2014 22:36:55
1
42
Много жалко за загубения живот на това момиче...нека всички бъдем по-внимателни,по-предпазливи когато сядаме зад волана или когато сме пешеходци, не е нужно да водим тази война носеща толкова много мъка!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори