×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Боби на Черната Златка убил двама в катастрофа


Боби на Черната Златка убил двама в катастрофа
Ако Боби се оправи, го очаква съд и може би затвор
19 Декември 2013, Четвъртък, 17:59 ч.

По-добре да беше събирала пари за болно дете, съветват я зрители

 

Победата на Златка Димитрова „Биг Брадър“ предизвика противоречиви реакции – според мнозина импулсивната брюнетка не е заслужавала първото място и е преигравала с благотворителната акция за събиране на средства за 26-годишния Борис Христов. Други обаче са на мнение, че триумфът на Черната Златка дава шансове на Боби да събере средствата, необходими му за операция в Москва, и да стане от инвалидната количка. Още на старта на „Биг Брадър“ Златка обяви, че ще дари хонорара си и че ако спечели, ще продаде луксозната кола, за да осигури парите за скъпоструващото лечение на младия мъж.

26-годишният Борис е от столичния квартал „Свобода“ и е известен на съкварталците си с прякора Боби Турбото заради гибелната му страст към високите скорости. Младият мъж живее втори живот след свирепа катастрофа случила се на 29 август 2010-а. Тогава Боби предизвиква тежък удар с мощния си мотор на тихата столична улица „Народни будители“. В катастрофата умират двама души, които нямат късмета на моториста – 78-годишна старица, блъсната с мотора от Боби, и 22-годишният Кирил, който се вози отзадТрупът на убитата от Боби възрастна дама. Младежът буквално помита старицата с мощния си мотор, не спазвайки ограничителната скорост от 40 километра. При удара умира и возещият се отзад Кирил

 

Кирил е най-добрият приятел на Борис и загива часове след кървавия удар в болницата. Лекарите са категорични, че ако младежът е бил с каска и ако Боби е управлявал мотора със съобразена скорост, а не е хвърчал по улиците, той е щял да живее. Според техническата експертиза, моторът се е движил с над 75 километра в час при ограничителна скорост на улицата от 40 километра. Мощният мотор на Борис връхлита върху възрастна дама пред блок №30 в квартал „Свобода“, която отива да хвърли боклука си и я убива на място. Возещият се отзад Кирил е изхвърлен на 20 метра. Младото момче наранява смъртоносно черепа си, тъй като е без каска. По волята на съдбата в свирепия удар оцелява единствено виновникът за катастрофата Боби. Момчето прекарва близо месец в кома, събужда се в средата на септември 2010-а. Оттогава Боби е прикован към инвалидната количка, но състоянието му се подобрява. Младежът се нуждае от огромна сума за присаждане на стволови клетки в Москва и за възстановителни процедури в руската столица. Тежката съдба на младия мъж обаче съвсем не е обединила всичките му приятели от детинство. Намират се и такива, които винят Боби за смъртта на другия младеж Кирил и на възрастната дама. Те още не могат да му простят престъпното нехайство да кара толкова бясно с мотора си. Боби и майка му Таня се борят за бъдещето си и вероятно поради тази причина спестяват цялата истина за това как той пострада всъщност. Истината не е тази, която се представя пред обществото. За жалост Борис носи вина за удара, в който умряха двама човека. Той на практика ги уби. Те нямаха неговия шанс да оцелеят. Покойният Кирил има брат и сестра, които трудно преглъщат сълзите на Черната Златка и воплите й, че Боби е пострадал при нещастен инцидент. Защото злополуката нямаше да се случи, ако той управляваше мотора си с разумна скорост и спазваше знаците…“, тъжно констатират съседи на 26-годишния столичанин. Преди да се случи инцидентът, Боби и друг път хвърчал с несъобразена скорост. Не случайно в квартала го наричали Боби Турбото. Любимо забавление на младежа било да хвърчи с над 100 километра по малките улички и да плаши възрастните хора. "Ситуацията с Боби наподобява случая с Максим Ставийски. И той уби двама души в катастрофа, но имаше късмета да не пострада. Е, Боби пострада жестоко, но все пак е жив. А други двама души нямаха този шанс. Той на практика отне живота им“, коментират мрачно в квартал „Свобода“.

В категории: Животът


Автор
4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
1230
20.12.2013 08:52:49
1
9
Добре де , защо никой не написа в медиите това докато събираха пари , а сега след дъжд качулка.
3.
Таня
19.12.2013 22:21:36
0
3
Миндил!
2.
jjj
19.12.2013 22:17:29
0
13
Тая виеща крава не можа ли да си намери някакво болно дете да спасява, или самотна жена, ами намерила прстъпник да вдига на крака! Фитка!
1.
Ана Батанова
19.12.2013 20:42:33
0
3
Това не е ли Боби, който участва в Предай нататък?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори