×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-голямата национална рент а кар компания обнови автопарка си с Рено Клио IV


Най-голямата национална рент а кар компания обнови автопарка си с Рено Клио IV
Водещата национална компания за автомолиби под наем Top Rent A Car ще допълни автопарка си с над 100 нови автомобила от гамата на Renault
26 Април 2013, Петък, 15:03 ч.

Първите 11 автомобила бяха получени от шоурума на “Омникар Ауто” в Бургас

Водещата национална компания за автомобили под наем Top Rent A Car ще зарадва своите клиенти, като допълни автопарка си с над 100 нови автомобила от гамата на Renault. На 25.04.2013г. в шоурума на “Омникар Ауто” в Бургас се състоя предаването на част от автомобилите Renault Clio IV. Новото Clio IV e с модерен дизайн и заредено с технологични иновации.

Какво очаква клиентите, които наемат новото Clio - икономичност, простор, добра маневреност и комфорт при извън градско шофиране, стандартно оборудване с климатик, всички системи за активна сигурност като ABS, ESP, TCS, ASR, HSA (асистент за потеглянето под наклон), електрически сервоусилвател на волана, регулиращ се във височина и в дълбочина волан, круиз-контрол с ограничител на скоростта. Автомобилите имат вградени 7-инчови тъчскрийн системи за навигация MEDIA NAV с подробна карта за България, управление на мултимедийната система от волана, Bluetooth телефония, аудио стрийминг, свързване с външни източници на музика чрез USB и др.

Изборът на Top Rent A Car не е случаен – новото Renault Clio IV спечели редица престижни международни награди като Златен Волан 2012 на списанията BILD am SONNTAG и AutoBILD. Чрез изборът на точно този автомобил, Top Rent A Car предлага на своите клиенти освен комфорт и удобство, и най-високото ниво на сигурност – Clio IV спечели най-високата оценка – 5 звезди - на краш-тестовете организирани от Euro NCAP в категория Супер Мини.

Top Rent A Car поддържа най-големият автопарк за коли под наем в страната, съставен oт нови автомобили в перфектно техническо състояние. “Омникар Ауто” и “Рено Нисан България“ЕАД са едни от най-добрите партньори на фирмата. Благодарение на успешното сътрудничество с водещият автомобилен производител Renault, това лято клиентите на Top Rent A Car ще могат да се радват на чисто нови автомобили Renault Clio IV и общо над 100 нови автомобила от всички класове с марката Renault.

Top Rent A Car е основана през 2003 г. във Варна. За 10 години фирмата се превръща във водещата национална компания за автомобили под наем с офиси на летищата в София, Бургас и Варна и офиси в централните части на Бургас и Варна. Фирмата обслужва над 7 000 клиента на година. Предимствата пред останалите рент-а-кар компании са доброто разположение на офисите, качественото обслужване, новите автомобили, достъпните цени с включени застраховки и такси, неограничения пробег при наем, както и единствената по рода си онлайн платформа за резервации: http://www.toprentacar.bg/ Средната оценка при проведените измервания на потребителската удовлетвореност от независими източници е 9.5 от 10 звезди.

Top Rent A Car очаква силен летен сезон 2013, а освен звездата в автопарка - новото Renault Clio IV - компанията подготвя редица други изненади за своите редовни и бъдещи клиенти по повод предстоящата 10-годишнина.

„С „Рено“ си партнираме от доста години. Тази година решихме да заложим на новия модел „Рено Клио“ 4, който като цена и качество е водещ на пазара и много предпочитан от нашите клиенти“, разясни Момчил Йорданов, мениджър на „Топ рент а кар“. Фирмата на Йорданов е от 10 години на пазара. В последните 5-6 години се превръща в пазарен лидер за отдаване на коли под наем. Компанията има офиси в София, Варна и Бургас. Разполага с над 500 автомобила за летния сезон

"Обслужваме основно гости на Бургас и чужденци. Може да ни намерят на летище „Бургас“, а от началото на тази година за удобство на нашите клиенти отворихме офис и на паркинга на МОЛ „Бургас Плаза“. Разчитаме на добра ценова политика, за да можем да привлечем повече клиенти“, поясни Атанасов. По думите му изключително активна е таргет групата на руските туристи, които са изключително отворени за този тип услуга, както и българите, работещи в чужбина, които вече са добре запознати с удобствата на услугата рент а кар.





В категории: Бизнес


3
Коментара
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
3
Коментара по темата
3.
Ели
30.09.2013 23:33:26
1
0
Аз винаги използвам рент а кар от Летище София http://g-rent.eu и бих казала, че съм много доволна препоръчвам горещо, на който има нужда.
2.
hhop
27.04.2013 08:44:13
0
0
хахахаххх
1.
николаи
26.04.2013 17:04:32
0
2
стига с тия долнопробни публикации.КАСА-бова жалка ставаш вече стига си близала стъргалото
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори