×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дерат живи лисици и норки в китайски ферми за кожа (ВИДО +18)


Дерат живи лисици и норки в китайски ферми за кожа (ВИДО +18)
Това куче току що е загубило кожата си и въпреки това намира сили да погледне към камерата
04 Март 2013, Понеделник, 10:18 ч.
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Тайно заснети кадри на PETA разплакаха интернет пространството

Разследващи екоактивисти от Swiss Animal Protection/EAST International успяха да проникнат в една от най-големите фабрики за кожа в Китай в провинция Хебей. Кадрите коит още видите по-долу са заснети през миналата година и не се препоръчват за хора с чувствителна психика. Много от потребителите в интернет, гледали видеото, са плакали и сънували кошмари.

Преди да бъдат изгонени, снимащите природозащитници станали свидетели на ужасяващи сцени, каквито няма и в най-бруталния филм на ужасите. Редки видове лисици, норки, хермелини и зайци са умъртвявани с палки, ритници или ток, след коет оса одирани живи. Телата има са изхвърляни на огромна воняща купчина, където някои от тях все още мърдат. Във видеото се чуват писъците на животинките, докато колачите режат части от телата им.

В друга част кадрите показват как се пренасят животните. Десетки от тях са натъпквани в малки клетки, които биват хвърляни от камиона на земята. Костите на животните се трошат, някои от тях умират още при пренасянето. Така съществата чакат своята смърт. Случва се бременни животни, побъркани от тормоз и гаври, да изяждат новородените си.

Според природозащитниците основната причина за съществуването на такива ферми е глобализацията на пазара и засиленото търсене на продукти от кожа, произведени в Китай.





Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
9
Коментара по темата
9.
Liliq Rafailova
27.04.2017 12:46:06
0
1
Ако не защитим тези създания, за какво живеем?
8.
ioan
16.02.2017 07:32:37
0
3
искрено се надявам властите да направят нещо а тези хора заслужават да бъдат изгорени живи
7.
Мери
02.02.2017 20:01:34
0
2
Е, Нямам думи. Исусееее ела си пребери вересиите. Моля те Боже, убой всички които причиняват болки на хоратаби животните. Нямам думи, направо съм като гръмната. Скоро видях как дерат живи зайци или ги оскубват. Заради тези постъпки хората ще бъдат наказвани, цялата Зема ще плаче, ще трещи, затова има в Китай и там около Агрика катаклизми, теИ безверници си го заскужават. Нямам думи. Иде ми да се застрелям за да не гледам какви ги вършат! И онзи мерзаввц ги кара...да са жестоки! Исусе, спаси ни от самите нас. Никога не прощавай! Аз която храня бездомни животни, ако работя там или ще сънувам кошмари или ще затворя шефа и ще онагледя как се дерат хората на живо. Нямам сили вече. Боже дай ни сили да устоим на злите! Помогни ни!
6.
Tsveti Germanova
15.01.2017 00:46:38
0
1
Nqmam dumb.
5.
Атанаска Костова
20.03.2016 17:27:33
2
5
Осъдени и в затвора. Мръсни изверги да ви одерат вас живи дано сантиметър по сантиметър. Извергиииии мръснииии
4.
Йордан
06.02.2015 19:57:40
1
5
Изврги
3.
Riona
03.02.2014 00:01:56
0
3
Изверги и демони! Заради ей такива човечеството върви към затриване ! имаше едно видео как скубят ангорски зайци живи ! Хората трябва да обявят бойкот на китайските стоки !
2.
Румяна
26.12.2013 14:35:30
0
5
Този филм на ужасите http://www.vbox7.com/play:20a6a811?r=google е доста близък до случващото се с животните
1.
Rumqna
26.12.2013 14:06:38
3
5
Горките животни.Много съжалявам хората които са го снимали и са видели тези неща на живо,а тези които извършват тази дейност са изроди безчувствени изроди.А да не говоря още колко видеота има на животни измъчвани в Китай и Япония.Има видеота в които се вижда как някакви изверги сядат и настъпват животни тези животни умират от болка но на хората не им пука.Искам само да попитам тази фабрика още ли извършва такива дейности и още ли избиват животинки по този изродски начин?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори