Любовницата на убития бизнесмен Стоянов оттегли иска си за 600 хил. лв.


Любовницата на убития бизнесмен Стоянов оттегли иска си за 600 хил. лв.
Мария и Стоянов на годишнината на фирма „Гранити” през 2008 г. Манекенката, която има дъщеря от бизнесмена, се оттегли като страна в съдебния процес
14 Януари 2013, Понеделник
Автор: Бесове.бг Снимка Арихв

Мария Милкова е депозирала молба в БОС в края на миналата година, с която желае да бъде заличена като страна в съдебния процес

Красивата Мария Милкова, приятелка на убития собственик на фирма „Гранити” Стоян Стоянов, оттегли гражданския си иск за 600 хил. лв. срещу обвиняемите по делото. Това стана ясно на първото за годината съдебно заседание срещу килърите на бизнесмена. Милкова е депозирала молба в Бургаски окръжен съд /БОС/ в края на миналата година, с която желае да бъде заличена като страна в съдебния процес. Тя твърди, че върху решението й не е оказван натиск, пише Е-Бургас.

Няколко месеца след убийството на Стоянов през 2008 г. Мария роди дъщеря от него - Стеяна. Манекенката е екссъпруга на Тодор Стамов - Малкотърновския, в миналото гравитиращ около наркобандата на Димитър Желязков-Очите. От него пък 36-годишната красавица има две дъщери.

Днес пред съда се изправи и Жельо Демирев, съкилийник на Манол Хаджиев, сочен за физическия убиец на Стоян Стоянов.

Процесът ще продължи и утре с разпит на свидетели. След последното заседание през октомври делото тръгна в друга посока. Килърът Недялко Димитров – Момата тотално се отметна от първоначалните си показания, в които подробно разказваше как Стоян Петров му поръчал да убие Манол Хаджиев и Златомир Калайджиев. Пред съдия Захарин Захариев през октомври Момата заяви, че е казал така, защото искал да натопи Стоян Петров.

На делото ще трябва да се гледа и искането за промяна на мярка на задържания Стоян Колев. Варненецът вече четири години лежи в затвора, а в това време съдът на няколко пъти връщаше обвинителния акт на прокуратурата.

Казусът влезе в съда още през май 2011 г. и от тогава бе връщан 4 пъти обратно в прокуратурата. Председател на съдебния състав бе Събчо Събев, който си направи отвод по искане на прокуратурата. На негово място застана Захарин Захариев.

На съд са общо петима обвиняеми – бившият варненски съдия Галин Костов, бившият шеф на Агенцията за държавни вземания Станислав Михайлов, който в момента е обявен за издирване, Нено Стоянов, Стоян Колев и Стоян Петров.


В категории: Темида


5
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
5.
хаха
05.04.2017 14:40:52
0
0
Манекенка?!? Продава турски боклуци разни миризливи сапуни и Вера.
4.
СЪДИЯТА НА СЪДИИТЕ
04.08.2013 15:17:59
1
0
Събчо Събев ще бъде наказан от всички земни и небесни сили за всичко лошо, което е причинил на хората. Не става само въпрос за това дело, а изобщо за всички, които е осъдил или повлиял за окончателната им присъда. Пожелавам му, да му се случи това, от което най-много се страхува!
3.
ivan
15.01.2013 07:35:33
0
0
Не се притеснявай,ще се намери кой да ти изпълнява съпружеските задължения!!!
2.
korupciq
14.01.2013 21:23:05
3
0
prokurora Angel Georgiev e za zatvora, zaedno s edin kup chengeta i sadii
1.
Корупция в БОС
14.01.2013 16:17:26
2
1
БОС – Бургаски Окръжен Съд

Копие до:

ВСС – Висш Съдебен Съвет, Инспекторат

Копие до:

Вр. и. д. Гл. Прокурор на Р България

Г-н Бойко Найденов

Копие до:

адв. Иван Томов от ВАК

М О Л Б А

От Стоян Илиев Колев ЕГН 72….

Адрес: гр. Варна ж.к. Владиславово бл.226 вх. 3 ет. 2 ап. 58

Понастоящем находящ се в Затвора Бургас, подсъдим по НОХД № 823/2012 г. по описа на БОС

Задържан на 07/07/2009 г.

Относно:промяна на МНО „задържане под стража” в по-лека – парична гаранция или подписка

Уважаеми Г-н Председател,

Моля да разпоредите на осн. Чл. 270 от НПК насрочване на дело за промяна на мярката ми за неотклонение, която в момента е най-тежката такава, в по-лека на следните основания:

1. Невинен съм, не съм извършил престъпленията, в които съм обвинен и нямам никаква съпричастност към тях, което се потвърждава не само от липсата на доказателства в подкрепа на обвинението, а точно обратното – в кориците на делото са налични такива, доказващи моята невинност.

2. Задържан съм на основание „косвени доказателства”, което е недопустимо според законите на Република България, конкретно скалъпени от полицията и прокуратурата.

3. Това, че съм лежал в затвора, не е основание за задържането ми, тъй като друга причина няма, това е единствената.

4. Преклузивният двугодишен срок за задържане без даване ход на делото ми беше отдавна изтекъл към момента на „даване ход на делото” ми, което меко казано е блудство със закона от страна на властите, отнели свободата ми. Във връзка с промяна на МНО „задържане под стража” на другите двама обвиняеми по делото съдът се обоснова, че срокът им от 2 год. и 6 мес. на единия и 2 год. и 9 мес. на другия за задържане, е прекалено дълъг, а на последната ми молба за промяна на МНО, за моя срок от 3 години и 3 месеца Уважаемият съд се произнесе, че бил разумен. Към настоящия момент този срок е вече 3 години и 7 месеца. Според тези определения излиза, че 2 г. и 6 мес. е по-дълъг срок от 3 год. и 3 мес. В противен случай се касае за двоен страндарт при отсъждане на един и същ казус.

5. Изтича вече четвърта година от незаконното ми задържане.

6. През цялото това време от момента на ареста ми лежа в Бургаския затвор при възможно най-тежкия режим – специален – като осъдените на доживотни присъди, че дори и по-зле от тях, тъй като някои от килиите им имат тоалетна, за разлика от нашите. Същите условия като на най-тежко наказаните – запечатка, като на вече осъдени. За сведение през всичките тези години от задържането ми аз нямам нито едно провинение, но съм длъжен да преживявам някак си невероятната мизерия и унижения. Което естествено се отразява на физическото ми и психическо здравословно състояние, бих казал пагубно и фатално с необратими последици.

7. Условията в Бургаския затвор не отговарят на минималните европейски изисквания, задължителни за България, като страна членка на ЕС или според ратифицираните от нас международни конвенции за правата на човека, за неизпълнението на които България подлежи на финансови и други санкции.

8. Условията в БЗ са нечовешки. Доказателство за това са многобройните осъдителни присъди на България в Международния съд по правата на човека в Страсбург специално за условията именно в този затвор.

9. Отношението на медицинския персонал, надзирателите и администрацията на затвора към мен е унизително и накърнява човешкото ми достойнство – отказ от лечение, липса на елементарно възпитание, отказ от свиждане с децата ми, 3 на брой, родени 5 дни преди задържането ми.

10. Като затворник съм заложник на нечии интереси, чиито представител са представителите на обвинението, които вместо да търсят или по-точно арестуват истинските извършители на това престъпление, са се хванали за мен, като удавник за сламка. Не случайно казвам това, тъй като смятам, че много добре ги знаят кои са по простата причина, че работят заедно във връзка със замитане на следи и прехвърляне на вина на невинни. До това заключение освен нас, стигнаха вече и децата. Моля почитаемият независим съд да не става с действията си техен съучастник. Относно удавника и сламката за мен действията им към мен са напълно обясними, тъй като като вариантът за дело за отвличане и убийство, но без задържан (в случай на моето освобождаване), е повече от смехотворен и равен на пълен разгром на обвинителния им акт.

11. Здравословното ми състояние вследствие престоя ми в затвора е критично и застрашава живота ми. От две години съм хипертоник и кръвното ми налягане стига на моменти границите 200/120 – установено в МБАЛ Бургас.

12. Преди около 1 година получих животозастрашаващото заболяване „гръдна жаба” или стенокардия – установено в МБАЛ Бургас, от което нощем се събуждам от задушаване и постоянно потене. Възможно е да имам проблем и с белите дробове, но не съм изследван.

13. Преди около година и 10 месеца в МБАЛ Бургас след остри болки в слабините, които и сега продължават, след съответния преглед бе установено, че имам херния.

14. Имам спешна нужда от операция на хернията, която е животоспасяваща. Според преглеждащия ме лекар всеки момент при леко натоварване бих могъл да получа преплитане на червата, след което следва летален край – при не вземане на спешни мерки чрез операция.

15. Според преглеждащия ме лекар стенокардията изисква строга диета, тъй като в противен случай е възможно и съвсем реално да последва фатален за мен край.

16. В условията на затвора в Бургас е невъзможно да бъде спазвана дори и подобна диета. Доскоро в лавката имаше само кафе, цигари, тоалетни принадлежности и вафли, а хранителните пратки са пълни с абсурдни ограничения.

17. Според преглеждащия ме лекар хипертонията изисква лечение /поддръжка/ с различни видове медикаменти, както и строга диета, като тук особено акцентирам на последното, т. е. на диетата.

18. Имам заболяване на черния дроб и жлъчката – това беше установено от няколко прегледа в МБАЛ Бургас преди около 2 години и 4 месеца. Лечението според лекаря изисква строга диета и медикаменти. Тук проблемът е отново диетата, а и с медикаментите също.

19. Имам много често остро главоболие, което, както и болките от хернията, поддържам само с болкоуспокояващи, към които се пристрастявам и ми действат все по-слабо. /Вместо да бъдат лекувани – първопричината за главоболието ми да се търси, операция на хернията ми/. Липсата на това лечение причинява постоянно мъчение, а болките са равносилни за мен на изтезание. „Никой не може да бъде подложен на изтезания или нечовешко или унизително отнасяне или наказание” (ЕКЗПЧ, чл. 3). „…”изтезание” означава всяко действие, с което умишлено се причинява силно физическо и психическо страдание или болка на дадено лице” (Конвенция против изтезанията и форми на жестоко, нечовешко или унизително отнасяне или наказание, чл. 1). Припомням задължителния за изпълнение характер на тези конвенции за България.

20. Поради болките в слабините и главоболието не мога да спя. По тази причина страдам от безсъние, което е допълнително мъчение за мен.

21. Тъй като имам някакъв проблем в стомаха, вследствие на това получавам постоянни чревни разстройства. Това за мен е истинско мъчение и изтезание, тъй като администрацията на затвора в Бургас ни предоставя една кофа за мен и моя съкилийник, в която съм принуден да удовлетворявам естествените си нужди пред съкилийника ми в килия 170/320 см. Също и по малка нужда ходя много често заради простатата ми и хернията. Това за мен е унижение и грубо потъпкване на човешкото ми достойнство. Целта на моите мъчители, унижаващи и изтезаващи ме, е само една – да склоня да свидетелствам неистини в полза на така скалъпеното обвинение срещу обещание за свобода или свобода. Доказателства за това са няколкото посещения на БОП-аджии тук в затвора с конкретни оферти, придружени и със заплахи за семейството ми – че ако не приема офертите им, ще изчезне семейството ми.

22. Развих клаустрофобия от тясното помещение – килия с размери 170/320 см, което се отразява много зле на психическото ми състояние.

23. Имам проблем с простатата, установен от лекар уролог в МБАЛ Бургас във връзка с болки ниско долу в таза, по същото време, когато ми беше открита и хернията. Изисквало се, според лекаря, специално лечение, невъзможно в условията на затвора, където пък ми казаха, че нямали възможност да ми бъде направено такова изследване и лечение и не ми го разрешиха. Ако не предприема мерки, следва, според уролога, усложнение в бъдеще.

24. Тук в затвора получих и прогресивна загуба на зрението ми. Към момента на ареста имах перфектно зрение. Вследствие денонощното луминисцентно осветление в момента имам нужда от около 2 диоптъра за четене.

25. В затвора получих и в момента имам много сериозни проблеми със зъбите. През месец Март 2010 г. зъболекарят на затвора ми извади един кътен зъб, което ми създаде огромен проблем, от който едва не загубих живота си – получих подуване и посиняване на лицевата част, след което и заразяване и 82% отравяне на кръвта, установено и документирано в Стоматологичната клиника в Бургас. Това наложи около 2 месеца след вадене на първия зъб спешна намеса под пълна упойка на лицево-челюстен хирург – цепене на горната ми челюст от двете страни, на синусите, както и на бузите. Това натравяне наложи наложи ваденето и на още два кътни зъба от другата страна.

През цялото това време от ваденето на зъба до относителното стабилизиране на здравословното ми състояние – около 3 месеца, бях подложен на невероятни мъчения, изразяващи се в непоносими болки. Принудително бях подложен на тримесечен глад, тъй като ми бе невъзможно да се храня. Дори кисело мляко не ми разрешаваха да получавам на свиждане, въпреки многократните ми молби за това. Единствената храна, която приемах със сламка, бе сухата супа от лавката. За 3 месеца от 112 кг станах 73. Загубих от отношението на затворническата админисртация към моето здравословно състояние 39 кг, което с чиста съвест мога да нарека опит за убийство. В подкрепа на това твърдение ще добавя, че ме оставиха в килията сам да си бия инжекции на определен час с някакъв антибиотик, без да ме питат мога ли или не. Наложи се да мога за да оцелея. По някаква случайност оцелях. Получих страхова невроза, страх от реално предстоящата ми смърт, което чувство е неописуемо ужасно и се отрази зле на психиката ми.

Интервенцията от лицево – челюстния хирург ми бе извършена в стоматологична клиника по зъбна хирургия в центъра на Бургас, когато вече бях в предсмъртно състояние, напълно безпомощно. Бях полужив. Тази операция платих по принуда, не по собствено желание, чрез жена ми, 800 лв, от които 300 за анестезиолог, понеже исках да живея. В противен случай нямаше да има операция, въпреки, че според ЗИНЗС съм задължително здравно осигурен от държавата от деня на задържането си. Освен това отпреди ареста ми се осигурявам здравно от 15 години. Ако нямах тези пари, сега нямаше да съм жив.

След този ад аз не мога да преодолея психологическата бариера да отида отново на зъболекар, който е един за затвора, а нямам право на външен, с което продължавам да търпя допълнително страдание и мъчения, породени от болните ми зъби.

Ще допълня само, че дежурният офицер Ивайло Иванов (Даскала), който по Великденските празници по спешност ме закара на зъбен хирург да ми сцепи челюстта и предпише инжекции, когато бях вече в безпомощно състояние, е наказан за тази си хуманна постъпка, за това че не ме е оставил да умра, а ми е спасил живота. Тогава също платих чрез жена ми 180 лв за инжекциите, естествено не по собствено желание, а по принуда и чрез изнудване, като залогът отново бе моя живот.

26. Затворът в Бургас не полага абсолютно никакви грижи за моето лечение. Преглеждащите ме лекари ми предписаха необходимите за лечението ми лекарства, но от стационара в затвора отказаха да ми ги снабдят, тъй като трябвало сам да си ги закупувам, без да ме питат дали имам такава възможност.

27. Нечовешко отношение към мен в Бургаския затвор – въпреки многократните устни и писмени молби, не получавам никакво лечение.

28. В условията на Бургаския затвор вследствие задържането ми нямам никакви приходи и финансова възможност за закупуване на каквито и да е лекарства във връзка със здравословното ми състояние, тъй като ми провалиха бизнеса.

29. Съществува реална опасност да ме уморят с бездействието, безхаберието си и отказа от лечение – тук здравето и човешкия живот нямат абсолютно никаква стойност. Нещо като при Сталинизма в Съветска Русия е.

30. Желая лично да се погрижа за собственото си здраве, тъй като възнамерявам поне още няколко години да поживея, затова имам спешна нужда от свобода, като лично ще предприема необходимите за това мерки. Ще се погрижа сам за себе, доколкото това е възможно, за възстановяване на здравословното ми състояние, каквото беше към момента на ареста ми на 07/07/2009 г.

31. Моля, с цел да докажа влошеното си здравословно състояние, което се явява основание за промяна на МНО ”задържане под стража” съгласно чл. 270 ал. 1 от НПК, да бъдат назначени съответните съдебно-медицински експертизи, на следните специалисти: коремен хирург, сърдечно съдов лекар, кардиолог, уролог, зъболекар, очен лекар, пулмолог и специалист по вътрешни болести. Това мое желание е с оглед да не остана голословен в твърденията си, че наистина съм с много влошено здравословно състояние.

Моля за Вашето разбиране в това отношение, защото това ще се отрази не само на мен, но и на всички следващи съдебни актове, които иначе в противен случай ще бъдат абсолютно уязвими, съгласно ЕКЗЗПЧ.

Предварително благодаря за Вашето разбиране.

32. Високо ценя и уважавам СМЕ No 85/2012 на подписалите се под нея д-р Янков, началник ОСМ при МБАЛ Бургас и д-р Танева, кардиолог към МЦ „Св. Никола Чудотворец” гр. Бургас, но не съм съгласен с тяхното заключение, че в това състояние няма пречки да пребивавам в затвора в гр. Бургас с МНО „задържане под стража’. С оглед Хипократовта клетва, която са полагали, не мисля, че подобно заключение кореспондира с хуманността, а по-скоро с определени представители на полицията и прокуратурата. За Ваше сведение, само преди няколко часа днес следобед на 30.12. 2012 г. на карето тук в затвора в гр. Бургас внезапно почина едно момче на 29 години с подобни, много по-малки в сравнение с моите сърдечно – съдови проблеми. Причината – несериозното отношение на затворническата администрация към здравословния му проблем. Доколкото разбрах, дори са го приели като нещо съвсем естествено, а след 2 дни на 02.01.2013 г. му изтича присъдата.

33. Чрез своя адвокат Иван Томов подадох молба за извършване и на останалите СМЕ, но получих мълчалив отказ.

34. Наложително ми е да работя за да си осигурявам финансови средства за лечение и поддръжка на загубеното ми вследствие на незаконното ми задържане здраве. В противен случай съм обречен.

35. Желая да възстановя работата и бизнеса си, които вследствие ареста и задържането ми загубих. В противен случай ще трябва виновният да ми ги възстанови, но след водене на скъпи за държавата дела.

36. Вследствие този незаконен арест загубих майка си, за чието здраве аз се грижех, докато бях на свобода. Представителят на обвинението за мен определено има основна вина за нейната смърт. Бях лишен и от възможността да присъствам на погребението и.

37. Имам постоянен адрес и адресна регистрация.

38. Нямам намерение да се укривам, тъй като няма защо. Пред правосъдието съм чист и досега никога не съм се укривал и не съм бягал от отговорност.

39. В случай, че бъда освободен няма и не мога да преча на съдебното следствие, а напротив, ще съдействам за разкриване на обективната истина, което и в момента правя.

40. Нямам намерение да извършвам каквито и да е престъпления.

41. В закона няма член за превантивно задържане с цел да не бъде нарушен закона (който е решил и като задържан може да извърши престъпление).

42. Няма нови, а и каквито и да е доказателства в подкрепа на обвинението във времето на престоя ми в ареста, както и преди това. Т.е. арестът ми е абсолютно безсмислен, тъй като с нищо не е допринесъл за разкриване на обективната истина.

43. При промяна на МНО от „задържане под стража” в „домашен арест” ще е несправедливо с оглед моята невинност.

44. При МНО „домашен арест” /при евентуално такава промяна/ няма да имам възможност да работя, за да се лекувам.

45. При промяна на МНО в парична гаранция ще е несправедливо с оглед моята невинност, но в името на моето здраве, моя живот и моето семейство, ще взема пари на заем, за да платя гаранцията. /Ако все пак е по възможностите ми такъв заем/

46. Трите ми деца, тризнаци, от общо 4, които се родиха 6 дни преди ареста ми на 01/07/2009 г., не ме познават – за целия ми престой в затвора съм имал едно свиждане с тях – през месец май 2011 г., тъй като получавам постоянно отказ за свиждане от компетентните власти.

47. Вследствие задържането ми не мога да упражнявам /възпрепятстван съм/ родителските си права и задължения.

48. Поради същата причина не упражнявам и съпружеските си задължения.

49. В случай на насрочване на бъдещи съдебни заседания обещавам да получавам редовно призовките на посочения адрес и да се явявам на съд. заседания до приключване на делото, както и пълно съдействие.

50. Не желая да ощетявам повече държавата със завеждане на бъдещи искове срещу нея във връзка с удължаване престоя ми в затвора и с оглед всеобщата криза при еветуална осъдителна присъда за България в Страсбург за незаконно задържане, нечовешко отношение и условия в ОЗ Бургас.

51. Зачитане върховенството на закона и на човешките права и свободи.

52. Спазване Конституцията на Република България.

30.12.2012 г.

С уважение: Стоян Колев

Гр. Бургас – Затвора
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Тема в развитие
» И съдружник на убития Стоян Стоянов заподозрян - часове след отвличането Ангел Христев бил на тайна среща край бензиностанция в Пазарджик » Любовницата на килъра Индианеца натопи в съда топченгета, подправили й показанията » Магистрат от Върховния съд последно видял жив отвлечения шеф на „Гранити” » Ухо в Бургаския затвор за убийството на шефа на „Гранити”? » Любовницата на убития бизнесмен Стоянов оттегли иска си за 600 хил. лв. » Съдия Захариев гони журналисти от буксуващото дело за убийството на бизнесмена Стоянов » Тръгна мегапроцесът за убийството на бизнесмена Стоян Стоянов » Любовницата на убития Стоянов иска 500 000 лв. кръвнина, делото пак зацикли » Галин Костов дава милион и 600 хиляди, съдът го пуска под домашен арест » Заради пробойни на прокурор, за 4-ти път връщат делото „Гранити” » Четвърти обвиняем по делото "Гранити" прибран зад решетките » Прокурорът по делото „Гранити“ е луд?
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада На вниманието на ИАРА! Цигани-бракониери влачат с мрежи рибата от "Вая" Хотелиер си върза отпадните води към дъждовната канализация, фекалии се изсипаха на плажа в Каваците Жителите на Банево внесоха подписка в Общината, настояват за спешно асфалтиране на квартала На вниманието на Община Бургас! Нужни са две паркоместа за инвалиди пред блок 295 в ж.к.”Меден рудник” Бургазлия алармира: Източват ни с подла SMS схема, пазете се! Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ) Съседските войни в Стария Несебър загрубяха, ето как си отмъщават
Европа е застрашена от повторна миграционната криза
Европа е застрашена от повторна миграционната криза Цинизъм е да се игнорира темата, предупреди Мартин Шулц
Всичко в категорията
Тежки поражения в "сърцето" на талибаните
Тежки поражения в "сърцето" на талибаните Инцидентът се е случил в петък при операция на афганистанските сили за сигурност срещу бунтовниците


Всичко в категорията
ЗD принтер ще изработва сувенири на туристическото изложение WTM 2017 в Лондон Берлин със страшно разкритие: Режимът в Дамаск убива с химическо оръжие! Виктор Орбан: Оградите по границите спират мигрантите мюсюлмани Депутат след мегаподкуп: Който не може да си купи два iPhone-а наведнъж, е голо*ъзец Георги Марков: Съдии, прокурори и следователи нямат право да получават други пари освен от бюджета Супер финансова новина: Родените преди 1978 година българи може внезапно да забогатеят! Фирмата, вбесила премиера Бойко Борисов заради пътя Бургас-Слънчев бряг клекна, оттегля жалбата си Борисов скръцна със зъби: Взе главата на началника Пешко от АЕЦ Козлодуй след скандалното видео Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО) Милиардният холдинг на Делян Пеевски Секссимволът на БСП Краси Янков крие жена като манекенка
Първо във Флагман.бг! Острие на „Господарите“ и бивш общински съветник е пострадал при мелето в бар „Бикини“ Само във Флагман.бг! Джендов и Рочата нахлуха въоръжени в бар „Бикини“ с още 10 души, потрошиха заведението и пребиха охраната Моторист се надбягва с вятъра, но направи най-голямата беля Тежки поражения в "сърцето" на талибаните Спипаха българин в Холандия с оръжия и 132 кила хероин! Агенцията по храните в Бургас подгони нелегалните търговци на риба, Калин Орела и брат му изгоряха (ВИДЕО) Ускориха делото за дълга-наследство към ДСК на Здравко Донев-Капона, процесът може да продължи в Бургас Ужасни подробности за майката, която зверски удуши детето си, ето какво разказа тя Биячът на бременно момиче и приятеля ѝ на АМ "Тракия" с невероятна история пред съда Обирът на века! Не 5, а 50 милиона свили крадците от къщата на братя Илиеви в Бистрица! Зверски побой! Четирима непълнолетни счупиха черепа на 23-годишен заради обиди във фейсбук
Опитният магистрат Веселин Енчев поема "горещия картоф" - Административен съд Бургас Ускориха делото за дълга-наследство към ДСК на Здравко Донев-Капона, процесът може да продължи в Бургас Адвокатът на шведа Ралф, който преби зверски камериерка в Слънчев бряг, се оказа измамник Алоизмамник, отмъкнал 40 хил. лв. от старица, твърди, че е беден като църковна мишка Вижте как Съдебната палата в Бургас свети за красота и сигурност Съдът глоби 3000 лв. циганката от Кумлука, която преби заради 250 лв. служителка на социалните След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство Депутат от ГЕРБ рекетирал търговец от името на Бойко Борисов (допълнена) Разпитват Деница Златева и Вежди Рашидов за НДК Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност Издирват очевидци на побоя над бременна бургазлийка на "Тракия" (ВИДЕО)
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Въпросът е поставен отново пред началника на политическия кабинет на министър-председателя и работата по него ще продължи, твърдят от Министерския съвет
Всичко в категорията
Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама 6 явни признака, че на жената й липсва секс Боршош прави незаконни преустройства в НДК Първата дама блесна в бял тоалет на рождения ден на Царя (СНИМКА) И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт!
За втора поредна година почитателите на седмото изкуство в Бургас ще се насладят на отбрани кино заглавия
За втора поредна година почитателите на седмото изкуство в Бургас ще се насладят на отбрани кино заглавия В програмата са включени над 30 филма от България, Румъния, Молдова, Украйна, Русия, Грузия, Армения, Турция и Гърция
Всичко в категорията
Бургаска гордост! Най-популярната абитуриентка на Флагман за 2014 г. завърши с отличие в Дания Добрата новина! Търговската гимназия в Бургас сбъдва мечтата си (СНИМКИ) Хаос с приема след 7-ми клас в Бургас! Закриват 6 паралелки, ученици търсят пожарни варианти Български математици обраха медалите в Сингапур НАП напомня: Бъдещите студенти внасят сами здравните си вноски през лятото Кандидат-студентски бисери, от които свят ще ви се завие! Пишат с грешки, но пък "майсторят" нови думи Въпреки протестите на родители и ученици: Уволняват учителка от Математическа гимназия Вдигат с 50 лв. стипендиите на македонските студенти у нас Строителният е в топ 6 на най-желаните училища в Бургас, на второ място е сред професионалните гимназии Несебър събра математици от различни краища на света 7klas.mon.bg – първото класиране за гимназиите е факт
Бум на летни вируси по морето: Температура, повръщане и диария – заради лоша храна и хигиена
Бум на летни вируси по морето: Температура, повръщане и диария – заради лоша храна и хигиена Плажът може да бъде източник на чревни инфекции и просто заради струпването на много хора


Всичко в категорията
В Спешното отделение на УМБАЛ Бургас помагат на 140 души на денонощие, отчитат ръст на пациентите с алергични реакции Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Счупена ръка на дете в Бургас показа парадокса на здравната система в България Рак на пикочния мехур мори стотици българи всяка година Доц. Николаева: Морето не ни е виновно за заразите, спрете вирусите с драконовска хигиена! (ВИДЕО) Д-р Каспарян към родителите: Прегряването може да отключи главоболие и гърчове, не водете децата на плажа в най-топлите часове Детският ортопед проф. д-р Владимиров от УМБАЛ "Дева Мария": Повиването води до тежки увреждания при бебето! Чували ли сте за Хепатит А и Хепатит Е? Те са сред вирусните стомашно-чревни инфекции, с които може да се заразите и през лятото Нови наркотици заливат пазара Анестезиолог: „Райският газ“ в Слънчев бряг може да ви разсмее, но уврежда мозъка (ВИДЕО) Трагедия! Военен почина след преглед от стажант в болница
Бащата на българчето, самоубило се заради играта "син кит": Разбит съм, но ще продължа напред (ВИДЕО) Нана: Ракът ми ще умре преди мен (ВИДЕО) Феновете на Linkin Park скърбят! Страшна драма застигна вокалиста на метъл групата Почернени родители вече 8 години чакат справедливост за смъртта на 16-годишната Петя Нова жертва на морето навръх Илинден! Вълните погълнаха 18-годишно момче (СНИМКА) Зов за помощ! Поразена от тежка болест бургазлийка се бори живот, необходими са й 15 000 лв. на година Млада вдовица зове: Не карайте пияни или дрогирани, не се превръщайте в убийци! (ВИДЕО) Млад мъж се нуждае от 50 000 лева за операция в Турция (ВИДЕО) 24-годишен загина при нелеп инцидент в Германия, потопи в траур бургаското село Маринка Скръбна вест: Почина един от най-уважаваните специалисти по право в България Трагедията е огромна! Колегите на загиналия бургазлия Милен не могат да повярват, че вече го няма
Световноизвестен дизайнер се изгаври с Николета Лозанова, закопа я с едно изречение (СНИМКА)
Световноизвестен дизайнер се изгаври с Николета Лозанова, закопа я с едно изречение (СНИМКА) Феновете я обвиниха, че за пореден път е изложила страната ни и то на световно ниво


Всичко в категорията
Астролог: Грешника го чака възмездие, а праведника ще го настигне благото
Астролог: Грешника го чака възмездие, а праведника ще го настигне благото Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно днес ще постигнете милостта на нощната богиня
Всичко в категорията
Катастрофа на входа на Приморско превърна трафика в ад
Катастрофа на входа на Приморско превърна трафика в ад Предната част на автомобил Мицубиши "Аутлендър" е буквално размазана
Всичко в категорията
Тираджия и барман - елитните професии на соца
Тираджия и барман - елитните професии на соца За да станеш межуднароден шофьор и да обикаляш Европа, трябваха връзки


Всичко в категорията
Сребро за България от Световното в Лондон
Сребро за България от Световното в Лондон Радослав Златанов остана втори в скока на дължина


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Приморско
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Само до месец май общият брой посещения на чуждестранни туристи в България е близо 2,2 млн - ръст с близо 13.5% в сравнение с предходната година


Всичко в категорията
Проверяват сигнал за злоупотреби срещу директора на бургаското спортно училище Мисията успешна: Юристите на ул. „Хан Аспарух” успяха да се отърват от пречещата им бреза (СНИМКИ) Ускориха делото за дълга-наследство към ДСК на Здравко Донев-Капона, процесът може да продължи в Бургас Бургазлии полудяха по "Жена ми се казва Борис", комедията гостува отново в града Тодор Байчев иска от министър ремонт на път, за да спре обезлюдяването в Карнобат и Средец Само във Флагман.бг: Намереното тяло в центъра на Бургас е на Иван Руснака от ж.к. "Меден рудник" (СНИМКА) Жестока битка кой да ремонтира "Богориди" за над 2,6 милиона лева Вижте как Съдебната палата в Бургас свети за красота и сигурност Профилактика спира тролеите на "Бургасбус", вижте кога Закон за 10-годишна давност на необслужваните дългове, предлагат „Обединени патриоти” Ето го бияча на бременната бургазлийка и приятеля ѝ на АМ "Тракия"
Пламна общинско жилище в бургаския ж.к. „Меден рудник”, дете е откарано в болница (СНИМКИ) Част от ж.к. "Меден рудник" остава без вода, вижте къде и кога Станаха ясни имената на загиналите при жестоката катастрофа край Джъмбо, погребват ги днес Трупът в бургаския ж.к.”Меден рудник” е на 42-годишен мъж, получил масивен инфаркт Първо във Флагман.бг! Труп на млад мъж вцепени от ужас бургаския ж.к."Меден рудник" Пияна шофьорка предизвика катастрофа в ж.к. "Меден рудник", рани приятелка Ученикът Георги след юмручния удар към учителя: Какъв мъж си ти, че ще ме ковеш пред директорката си?! Огромен проблем за жителите на два блока в ж.к."Меден рудник". Има ли свлачище под терасите им? (СНИМКИ) Отмъщение по меденруднишки! Пияна леля прати 3-ма биячи на съсед, направил й забележка Контрабандни цигари издадоха Велин, отглеждал дрога в „Меден рудник” Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник"
Цистерна се запали след удар с бус на пътя Провадия – Айтос
Цистерна се запали след удар с бус на пътя Провадия – Айтос Шест противопожарни екипа гасиха огъня, движението се отклонява
Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг: Стана ясно кой ще преобрази айтоския рай - парк "Славеева река" Районният съд в Айтос поиска бившето Детско отделение, ще го превърне в модерна Съдебна палата Осъдените за изнудване, побой и загуба на око Тихомир Петров и Златко Кънев обжалваха, но не се появиха на делото Съмнителни фургони в Айтос разпалиха страстите: Спокойно, не са за бежанци! На летището в Брюксел ни казаха, че не сме българи - в Европа сме разпознаваеми с циганите си Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет Над 20 кандидати подадоха оферти за пречиствателната станция в Айтос Айтос е столица на българския фолклор! Най-добрите ансамбли у нас участват в „Славееви нощи” (СНИМКИ/ВИДЕО) Находка! Сгащиха 36-годишната Надя с над 3 кг. безбандеролен тютюн, носила го със себе си на работа Красива айтозлийка потъна вдън земя, издирват я! (СНИМКА)
Извънредно! ТИР размаза жена в Карнобат
Извънредно! ТИР размаза жена в Карнобат Катастрофата стана на бул.”Москва” тази сутрин

Всичко в категорията
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Само до месец май общият брой посещения на чуждестранни туристи в България е близо 2,2 млн - ръст с близо 13.5% в сравнение с предходната година


Всичко в категорията
Разврат на Слънчака! Израелски турист натиска посред бял ден мъртвопияна холандка (УНИКАЛНО ВИДЕО) Несебърското с. Баня отбеляза празника си с откриване на библиотека и богата музикална програма Тита чукна 18 с Криско на Слънчака (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров влезе в руския парламент (СНИМКИ) Изверг преби 13-годишно момиче в Несебър, психопатът набил и възрастна жена на спирка Екшън! Шофьор простреля англичанин след конфликт на пътя край Слънчев бряг ИАРА се поставя над закона – отговорен е директорът Галин Николов, който не си върши работата Разголена и пияна като кирка шотландка втрещи Слънчака! Спретна зрелищна каскада, след като разтресе телеса (ВИДЕО) Намериха мъртво 11-годишното момиченце, което изчезна в морето край Слънчев бряг Футболните отбори на Созопол и Несебър отново завършиха с равенство Двама пострадаха при тежката катастрофа край Слънчев бряг, водят ги към Бургас
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Само до месец май общият брой посещения на чуждестранни туристи в България е близо 2,2 млн - ръст с близо 13.5% в сравнение с предходната година


Всичко в категорията
Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Военният санаториум ще отваря врати, но не за пациенти, а за клиенти Ако не предприемем мерки, до една година ще загубим Военния санаториум Само във Флагман.бг! Ето я схемата за кражбата на Военния санаториум в Поморие Историческа сесия! Поморие си връща Военния санаториум, за да го дари отново на държавата Поморие развали дарението за Военния санаториум Хибридна война в Поморие преди ключовата сесия за Военния санаториум утре Първа филмова прожекция в обновеното лятно кино „Яворов“ в Поморие! Входът е свободен Пиян евреин вдигна на крак полицията в Поморие, твърди, че видял терорист Поморие почита 180-годишнината от Апостоловото рождение Ася Пеева с интригуващ дебют в парламента – пита Валентин Радев за тероризма, имигрантите и Шенген
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Само до месец май общият брой посещения на чуждестранни туристи в България е близо 2,2 млн - ръст с близо 13.5% в сравнение с предходната година


Всичко в категорията
Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО) Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Зелена светлина за остров „Свети Кирик” в Созопол – превръщат го в Черноморски културен център (ВИДЕО) Превръщат остров Свети Кирик в музей (ВИДЕО) Конкурсът Мис Созопол: Високи токчета, много грим и декламиране на наизустени въпроси (СНИМКИ) Шпалир от луксозни джипове посрещна гостите на Audi Summer Drive в Созопол Морското училище в Созопол е пред срутване, кейовата стена – напукана, чакат премиера Първо във Флагман.бг: Ето я красавицата, която грабна титлата Мис Созопол! (СНИМКИ) Кметът Панайот Рейзи с амбициозна задача: Созопол да има конгресен център до две години Футболните отбори на Созопол и Несебър отново завършиха с равенство Созопол празнува в чест на покровителката си Света Марина (СНИМКИ)
Гол мъж тормози спасителка на плажа (ВИДЕО)
Гол мъж тормози спасителка на плажа (ВИДЕО) Беше до колене във водата и каза „ела да ме хванеш“, споделя Яна
Всичко в категорията
Катастрофа на входа на Приморско превърна трафика в ад
Катастрофа на входа на Приморско превърна трафика в ад Предната част на автомобил Мицубиши "Аутлендър" е буквално размазана
Всичко в категорията
Агенцията по храните в Бургас подгони нелегалните търговци на риба, Калин Орела и брат му изгоряха (ВИДЕО) Министър Николина Ангелкова и посланик Анатолий Макаров проверяват в международни лагери в Приморско и Китен Днес Приморско навършва 20 години от обявяването му за Община Полицията погна дилърите по морето: Закопчаха трима след акции в Царево, Синеморец и Приморско (СНИМКИ) Откриха уникален подводен град край Приморско - с голямо тържище и пристанище Изключителен интерес към подводния риболов в Созопол, вижте кой спечели купата „Света Марина” Спомени от соца: Изоставеният Летен театър в ММЦ – Приморско Майстори на длетото ще творят в Ясна поляна Русалка ще обитава морето на Приморско Нашествие на туристи до Бегликташ, представят светилището като крепост (ВИДЕО) Приморско и Китен събират майсторите на танцовото изкуство
Кметът на Средец: Подменихме подземната инфраструктура в града, търсим около 15 млн. лв. за ремонт на улиците Поликлиниката в Средец пред фалит, лекарите без заплати от година Високо напрежение в Средец! Майката на Барсалата обвини кмета Жабов в корупция, той обмисля дали да я съди Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа Средец развива туризма в Странджа с канализация за „Божура“ Средец в крак с новите технологии, развива туризъм с 3D музеи Продават старата сграда на болницата в Средец, за да направят модерно вътрешно отделение Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева Прокуратурата проверява документи при областните управители на Бургас, Хасково и Ямбол, свързани с оградата по границата
Всичко в категорията
И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена) И пенсионираният временен началник на парк „Странджа“ има право да участва в конкурса за поста, колебае се
Златна монета е открита при разкопките на крепостта Русокастро (СНИМКИ) Мъж от Хасково подхвърли 20 лв. на полицаи, помолил да му се размине Помогнете! Отстраниха тумора на 7-годишния Боби, но са нужни още 47 хил. евро за лъчетерапия Бъдещи първокласници от Камено с невероятен концерт, подготвени за училище по проект „Ранно детско развитие” Кметът Жельо Вардунски разреши дългогодишен проблем, Камено има Спешна помощ и линейки "Лятно кино с БНТ1" идва в гр. Камено на 19 юли с филма „Каръци” Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ) Бургас е неузнаваем в последните 10 години благодарение на Димитър Николов и ГЕРБ Детски хепънинг „Наше Лято 2017 година“ с много изненади този петък в Камено Превръщат крепостта Русокастро в най-атрактивната туристическа дестинация в Бургаска област Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата”
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата” Бившият депутат може да получи задача да укрепи структурите в региона след конфликтите около парламентарните избори
Всичко в категорията
Тъжна вест: Почина най-дълго управлявалият кмет в Бургаско
Тъжна вест: Почина най-дълго управлявалият кмет в Бургаско Осман Мехмед бе управник на руенското село Скалак цели 5 мандата

Всичко в категорията
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата” Руенско пред екокатастрофа: Мандра замърсява река Шиваровска Извънредно! Хванаха убиеца от Снягово, крил се в гората като партизанин, но изгладнял Срам и позор! Вижте как тези роми "уважиха" химна на България ДПС показа мускули, изсипа цялото си ръководство в Руен (СНИМКИ) Това ли е убиецът от Снягово? Ако го видите, обадете се в полицията! (СНИМКА) Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща!
Бургас трябва да постави фокус върху културно-историческия туризъм, той ще е хит през 2020 г. Интервю Всички интервюта Живко ТАБАКОВ, председател на Комисията по туризъм към ОбС Бургас: Бургас трябва да постави фокус върху културно-историческия туризъм, той ще е хит през 2020 г.
Важно за Бургас като дестинация на четири сезона ще бъде и отварянето на целогодишните връзки на летището

Глас отвътре Всички webcafe.bg, webcafe.bg Кой изяде суджука на премиера или как се роди най-колоритната история в българската политика Дали не е търсил винпром, за да го изнудва за съответното пиене

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Морето пълно с деца, а спасителите на Северния плаж в Бургас спят и цъкат на телефоните си Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада На вниманието на ИАРА! Цигани-бракониери влачат с мрежи рибата от "Вая" Хотелиер си върза отпадните води към дъждовната канализация, фекалии се изсипаха на плажа в Каваците
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 23.07.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Ще се справите със задачите си с лекота до обед, ако сте търпеливи и най-вече отговорни. Не допускайте провал в начинанията, които може да започнете следобед. Планирайте за следващата седмица деловите разговорите с ръководството, ако трябва да получите писмено разрешение за стартиране на нов проект. Новите запознанства в този ден са източник на приятни емоции, които ще ви заредят с добро настроение. Радват ви приходи от търговия. Нетърпението в поведението към близките ви е ваш враг. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени от колегите ви, ако ги поднесете спокойно и без опит да наложите мнението си. Променливото ви настроение продиктувано от емоцията може да ви обвърже с неподходящи хора. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални успехи няма да се осъществят, защото сте допуснали грешки, които трябва да поправите. Не пропускайте възможността за нови полезни срещи, обещаващи ви успех в материално отношение.  Бъдете отговорни към обещанието, което сте дали на ваш колега и му помогнете. Задълбочаването върху вашите задачите на работното място и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и в този ден. Помислете върху случилото се през изминалите дни от началото на месеца. Говорете откровено с колегите и близките си и изяснете причините за тяхното отдалечаване. Не се съгласявайте на допълнителна, натоварваща ви работа, дори и ако е доходна. Рискувате да се провалите и да съсипете настроението си. Проявете предпазливост в общуването с непознати. Пазете се от конфликт заради отказът ви да проявите разбиране към близките си. Тактът е задължителен. Не е добре да обмисляте смяна на професията си или на вашето работно място, защото ви липсва професионална квалификация. Не е изключено заради непланирани покупки за дома да претърпите загуби. Запазете доброто си настроение. Трудностите на работното ви място са преодолими и не заслужават вниманието ви. Ако искате успехът да бъде с вас, не пропускайте добрите възможности за доходна работа. Не сте склонни да се срещате с непознати хора, които са обсебили съзнанието на ваши приятели и виждате променени в негативна посока. Откажете тази среща. Не пътувайте. Бъдете търпеливи с колегите си. Заемете се със задачите си и успехът ще ви следва по петите. Приходите няма да закъснеят. На работното място успехът е с вас. Разговорите с деловите ви партньори са затруднени. Няма да донесат очакваните резултати. Бъдете толерантни към колегите си.  Трудно ще допуснете финансови загуби, защото няма как да ви изнудят да харчите пари за ненужни покупки за дома или за капризите на децата си. На работното място отхвърлете до обед задачите си и завършете започната преди време работа. Решили сте вечерта да посетите ваши приятели, но без семейството си, а това ще ги изнерви и притесни. Обещайте им, че няма да закъснявате много и за вечеря ще сте си у дома. Обърнете внимание на препятствията по пътя си, защото те са предупреждение. Всеки опит да блеснете и да надскочите себе си ви вреди и срива авторитета ви заради допуснатите непоправими грешки.  Не пътувайте, за да не обидите вашите близки че не сте се прибрали у дома, за да посрещнете роднини, които сте поканили. Очаквайте делови предложения чрез които ще се доберете до бъдещи финансови успехи. Стабилизирайте материалното си състояние. Започнете работа по ваши стари проекти, като след ден-два може да ги прегледате отново и да планирате времето си.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип