×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кръчмари вадят маси пред общината, oчакват пушачите да ги подкрепят


Кръчмари вадят маси пред общината, oчакват пушачите да ги подкрепят
Протестиращите настояват тоталната забрана за пушене да отпадне.
22 Ноември 2012, Четвъртък, 08:11 ч.

Ресторантьори и пушачи протестират срещу закона, който убива бизнеса им

Бургаски ресторантьори и клиенти ще изнесат пред общината днес, за да кажат «Не на закона, който убива любимите ни заведения!». Празни маси като символ на опразнените кръчми ще красят площада до часовника. Протестът започва в 15,30 часа.
Националният протест срещу забраната за пушене в заведенията ще се проведе в същото време и в другите областни центрове на страната.

Протестиращите настояват тоталната забрана за пушене да отпадне и да се върне старият вариант на закона, който разрешаваше зали за пушачи и непушачи в заведенията.
Само за половин година, откакто е въведена забраната за пушене, оборотите на заведенията са паданали драстично.

Някои от собствениците на заведения са започнали да теглят кредити, за да изплащат заплати, други са пред фалит. Според тях, освен че носи финансови загуби, забраната е дискриминационна, тъй като 80% от клиентите им били пушачи.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
32
Коментара по темата
32.
ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ .
22.11.2012 20:42:38
0
1
ЗАПОЧНА СЕ, А МУ ДОЙДЕ И ВРЕМЕТО, ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА И ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ПОЛИТИКАТА на ГЕРБ.

САМО ТАКА, ЩЕ БЪДЕМ НАРОД, А НЕ МЪРША ЗА КОЯТО СА НИ НАРЕДИЛИ СЪС ЗЪКОНИТЕ СИ - МУТРОЧЕНГЕТАТА.
31.
До Сашо
22.11.2012 15:45:32
0
1
На сила ще я приемеш ти, защото първо е вредна за бизнеса, второ е дискриминационна спрямо по-голямата част от клиентите и трето твоето ходене на обяд само не отговаря на ходенията на пушачите, които на всичкото отгоре дори и в твоята компания са болшенство. Ще си стоиш като плъх сам в залата за непушачи!
30.
Сашо
22.11.2012 15:40:09
2
0
Е, това е другият проблем. Че приемато пушенето като конституционно право. Не е така. Ще ви се наложи да приемете промяната насила. В България по друг начин не стават нещата

Аз пък ходех почти всеки ден на обяд в Инканто. След като подкрепиха този протест кракът ми повече няма да стъпи там. И на 20-ината човека около мен също. И половината са пушачи да ти кажа :-)
29.
Ирод
22.11.2012 15:34:20
1
0
До 26

По думите ти усещам някакво недоволство в теб :-) Според мен не си в правилната държава. Тук само те дискриминират. Това, на което си свикнал още го има на изток от Турция или пък в повечето Африкански държави. Избор имаш :-) На запад вече не става :-)

Запали си една цигарка и се успокой, така и така нищо няма да промениш :-)
28.
до Сашо
22.11.2012 15:33:51
0
2
Сашо, напротив! Аз и сто процента от познатите ми пушачи не ходим, защото нямаме пари, а защото не ни се стои отвън завити с одеала. Преди ходех по два пъти на ден на ресторант- в обедната почивка и след работа, а след това в петък или в събота и на дискотека. Сега дори на кафе не ми се ходи, защото мръзна. Отказвам да излизам отвън-не мога да ставам да стоя в студа пред вратата! За кафе и за кръчма българинът винаги е имал пари! Не си измисляйте оправдания. Залите не ви пречат!
27.
Сашо
22.11.2012 15:28:12
3
0
Всички кръчмари знаехте какво ще се случи. Ама всички до един. Или твърдиш, че понятие си нямал как ще се развият нещата? Разделянето на залите беше отстъпка за известно време докато се подготвтите за пълната забрана.

Съди колкото искаш държавата, никой няма да ти обърне внимание, т.е. ще потрошиш едни доста повече пари от тези, които си дал за разделяне на зали вместо д ги инвестираш в подобряване на бизнес модела, така че да привлечеш повече клиенти.

А забраната за пушене не е единствения виновник за намалялата клиентела и смея да твърдя, че е може би най-маловажният.

Хората зверски обедняха и отвсякъде ги цедят - това е истинската причина. При нас кризата се усети с 2 години закъснение. Хората предпочитат да се събират по къщите на заради пушенето, а понеже не могат да си позволят да ходят по заведения.
26.
До Ирод
22.11.2012 15:23:00
0
1
точно това ти казват бе дебил стой си в залите за непушачи и никой няма да ти нарушава личната свобода,само се замисли колко пъти си стоял с твои приятели в залата за непушачи или заради тях влизаше в гругата.аз също не пуша но предимно излизам с пушачи и искам неискам седя с тях,а сега пак го правя но не в кръчми а по вили кадето се сабираме точно поради това че не се пуши
25.
Павлов
22.11.2012 15:17:36
1
3
Всичката ни е наред в държавата за цигарите се хванаха.АЗ НЯМАХ НУЖДА ДА СИ РАЗДЕЛЯМ ЗАВЕДЕНИЕТО НА ПОСЛЕ ДА МОНТИРАМ И ВЕНТИЛАЦИЯ ИМАХ ДОСТАТЪЧНО РАБОТА И БЕЗ ТОВА,РАЗДЕЛЯНЕТО НА 2 САМО МИ НАМАЛИ КЛИЕНТИТЕ А ВСИЧКО ТОВА МИ СТРУВАШЕ 12000.СЕГА НАНОВО ТРЯБВА ДА ГО САБЕРА В ЕДНО.Сериозно мисля да заведа дело за тези безмислени изисквания,за това което вложих в тях за пропуснатите ползи и в крайна сметка това ще се плати от държавата,а тя естествено ще ги вземе от данакоплатеца.В крайна сметка всички кръчмари набихме луди пари в нещо което е ненужно за нас ВЕЧЕ И НЕИЗПОЛЗВАЕМО
24.
до непушачите
22.11.2012 15:15:35
0
2
Тези тук непушачи къде са се разписали са едни долни злобари! Нищо повече. Понеже не пушат са нервни и агресивни! Те не само, че не иска да им се смърди, но не искат и ЗАЛИ. Такива идиоти са, че искат въобще ние пушачите да не ходим, защото точно това се случва в момента! Кои сте вие, че искате да ни дискриминирате? За какво вие да сте там, след като ясно се вижда, че е вредна за бизнеса на хората?! Цървули с цървули!
23.
Ирод
22.11.2012 15:09:02
1
0
Продължаваш да се излагаш. Да беше помислил малко.

Знаеш ли, защо не можеш да си представиш забавление без тютюнев дим? Понеже в мозъка ти вече има трайни изменения, благодарение на употребата на никотин, така че самата мисъл за него стимулира производството на допамин :-) Имаш изграден условен рефлекс - автоматично да свързваш "забавленията" с цигарите.

Какви бохеми сте пушачите? Ти изобщо знаеш ли какво означава думата "бохем"? Далече си от това :-)

Нищо не ти пречи ако ти се пуши да излизаш пред заведението, което е изключително малка цена за ефектът, който се получава, а именно че спираш да пречиш на хората, които не са болни като теб. Ама неудобно му било, ама студено му било - това са глупости.

Пак ви казвам - конфликтът не е пушачи-непушачи, както се опитват да го изкарат, тези, които дирижират протеста. Пушете си - нищо против нямам. Обаче в момента, в който ми духнеш в лицето вече си ми нарушил личната свобода, така че ще ви се наложи да се научите да се съобразявате. Това е.
22.
И аз съм непушач но........
22.11.2012 15:08:22
0
2
Да споделя само.Като собственник на заведени с доста редовни клиенти забелязвам,че компаниите които ме посещават са предимно пушачи.Сефа все още го правят но хапват пият по 1 и напускат с цел да си допият на домашни условия.Клиенти които оставяха минимум 200лв сега плащат не повече от 80.Както споменах в предишен коментар е нужно да съкратя поне 5 човека с които не бух искал да се разделям но няма как.И ето резултата непушшачи пушачи ще плащат за тези хора помощи благодарение на закона,а нима и държавата няма да е на загуба.Аз с малко заведение ще освободя 5 човека от 01.12 е весело ще си изкарат празниците.Акакво да говоря за заведенията които ще затворят и за големите такива които ще съкратят не по 5 а по 20 човека.ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ
21.
до 19 и 20
22.11.2012 15:00:35
1
4
Вече тотално се уверих, че повечето от непушачите сте болни мозъци. Пушачите са бохеми, не го ли разбирате това. Няма да ходя по заведенията да си гризя ноктите. Ходя там да се забавлявам-пуша, пия, ям и да се занимавам с такива малоумници като вас. Къде си въобразявате, че като не пушите ще живеете 100 години! Нещастници!
20.
Сашо
22.11.2012 14:45:21
2
1
Така де - наистина няма смисъл да се коментира. Това ще се случи независимо колко глупости ще изпишете и колко ще протестирате :-)

Нито ние ще разберем някога как може да сте толкова глупави и да се тровите и да си харчите парите за глупости, нито вие ще разберете как ние сме толкова прости и не искаме да ви разберем :-)

За собствениците на заведения - наистина ги съжалявам, но отпреди повече от 3 години се знаеше какво ще е положението и какво ще се случи. Не знам на какво са се надявали повечето - да минат между капките ли, да се отложи за пореден път ли? Светът не е справедлив и това е. Да си променят бизнес модела като не се справят. Имаха достатъчно време. Факт е, че има заведения в които стриктно се държи на забраната и въпреки това не се оплакват от липса на клиентела. Пазарна икономика в действие. Това е положението.

И нещо друго - тук противопоставянето не е пушачи-непушачи. Повечето се бъркате и пишете без да помислите. Проблемът е, че шепа т.нар. ресторантьори не искат да се променя удобното за тях статукво и да им е лесно и удобно. За повечето клиенти не е чак такъв проблем да излязат и да изпушат една цигара навън, а за тези за които е - пак казвам - никой не им гарантира правото на пушене. Светът се променя и от вас си зависи дали ще сте в крак или ще си циклите една и съща както си знаете :-)
19.
до алекс
22.11.2012 14:40:39
3
0
Аве той май пушенето вреди и на малките ви мозъчета. Ти да не би да ходиш по заведения, за да пушеш, умнико. Това ли ти е целта като излезеш навън по заведенията - не да се забавляваш и да се срещаш с хора, а за да си пушиш цигарките. Ако е така - то тогава сте жалки всичките. Жал ми е за вас, не само защото скоро ще умрете от рак, ами и за това, че социалното ви ниво е нула - 0.
18.
алекс
22.11.2012 14:25:49
1
2
Абе вие непушачите малоумни ли сте? Кой ви говори да се пуши и да ви се дими? Става дума да има зали! Подкрепям Лора- пушачите спряхме да ходим в заведения, а вие непушачите сте първо малцинство, второ не сте и клиенти като хората! Не им трябвате на заведенията! Ходете по сладкарници и бозаджийници след като не искате зали!
17.
Сашо
22.11.2012 13:34:27
3
1
Защото досега свободата на пушачите е била за сметка на непушачите - ясно и точно.

Заведения само за непушачи няма как да има - предполагам, че за всички е ясно. И по смисъла на конституцията това е дискримниация, тъй като непушачите са лишени от право на избор :-)

И като заговорихме за свободи - свободата да пушиш никога не е била дефинирано гражданско право. Докато свободата да живееш и се движиш в здравословна среда е :-)

Същите приказки имаше и при приемането на закона за задължителните колани в автомобилите - пак протести, мое право си е да решавам и т.н. В момента на никого не му прави впечатление. Точно така ще стане и с тази забрана. Почакайте да мине още година-две и всичко ще си дойде на мястото.

А до тогава - протестирайте си, пишете си по форумите и т.н. Всеки момент ще свърши гратисният период, който ви беше отпуснат да свикнете и ще започнат наистина сериозните санкции :-)

А много ми е интересно не се ли усещате за каква глупст протестирате? Вместо да се обърнете към реалните проблеми и да дойдете на истинските смислени протести се занимавате с глупости. Никой няма да фалира и никой няма да си изгуби работата, ако заплатите са нормални, ако системата работи и никой не се прави на тарикат за сметка на другите.
16.
И аз съм непушач но........
22.11.2012 13:27:16
1
4
Да попитам като ви тровят цигарите и сте солидарни със закона,защо не протестирате да затворят нефто завода,защо не ходите пеша,а се качвате всеки ден в колите и автобусите.Или те не ни тровят.Имам заведение което до скоро работеше добре,а сега мисля да освободя поне 5 човека и се чудя кои да са защото всеки си върши перфектно работата но съм притиснат
15.
trapera
22.11.2012 13:19:19
0
6
Драги съфорумци,отново сме разделени като народ,сега на пушачи и не пушачи.Великата житейска правда повелява:ЖИВЕЙ И НЕ ПРЕЧИ НА ДРУГИЯ.Просто и ясно.Защо свободата на едни ще бъде за сметка на други.Защо непушачите ще диктуват живота на пушачите.Преди правителството да се о..ре с последния закон нещата си бяха канализирани,пушачите в едните непушачите в другите заведения,кафенета и.н.-мир и любов.Нескачайте един срешу друг,скачайте срещу тези .които докараха българина до тук.
14.
Лора
22.11.2012 13:17:24
0
5
Май не ме разбрахте добре. Аз казах НЯМА ДА ХОДЯ ПО КРЪЧМИ И КАФЕНЕТА, ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЯ ДА МИ ОГРАНИЧАВАТ ПРАВАТА. Жертвам се в името на непушачите. А какво ми пречат пияните ли? Първо крещат, сякаш останалите сме глухи. Второ започнат да налитат на масата ти и искат да седнат до теб, досаждат и ти става противно. Трето почват да тропат, да вият, да се държат като животни. Аз не зная човек на три цигари да си изгуби връзката с главния мозък, но на три ракии - да. Ако ти заговорят насреща те облъхва такава смрад, че цигарите в сравнение с нея миришат на теменужки:) И освен това никъде не съм чела "Човек на три цигари уби дете", но за сметка на това всеки ден чета в този сайт за шофьор с един колко си промила как е пратил на оня свят поредния невинен. Ето това е разликата!
13.
Сашо
22.11.2012 12:10:49
3
1
Разбира се, че всеки е свободен да си пуши колкото му душа иска :-)

Обаче го има и "хлъзгавият" момент с преченето и непреченето на другите, за което е излишно да се коментира - консенсус няма да се постигне. Преди два дни изхвърлих един "келеш" от асаньора защото си беше запалил фаса вътре. Даже и не разбра, че прави нещо нередно.

Мотивът за загубените работни места, падналите обороти и т.н. е супер несериозен. Все още няма нито конкретна статистика, нито е минало достатъчно време за да се правят изводи. По-скоро се опитват да ви манипулират за тези протести, ама не се усещате :-) Много ясно, че целият персонал на Рубаят ще дойде на протеста. И на другите заведения също. Ето ти масовката :-)

И да, демкорацията е точно това - в едно общество да има ясно изразени правила, които да се спазват от всички. И понеже българският манталитет е точно на противоположното мнение решението е само сурови забрани и санкции. Още 2-3 поколения и ще стане работата. Сега сме деформирани. Пожелавам на всички ви да поживеете в някоя наистина "бяла" държава, да се върнете тук и тогава пак ще говорим :-)
12.
112
22.11.2012 11:57:32
0
3
Престанете да давате акъл на хората дали да пушат или не. Всеки сам си решава . Рубаят е гадна кръчма . Но всички трябва да протестираме , защото ни налагат все повече и повече забрани и ограничения. Това ли е демокрацията . Да се върне старата положение - зали за пушачи и непушачи . Защото ако работите в заведение и от тази работа си храните семейството и децата , и ви съкратят заради липса на оборот друга песен ще пеете , дори и да не пушите .
11.
Сашо
22.11.2012 10:52:57
6
1
Не се ли усещате, че в глобален мащаб работата отива на забрана на цигарите? Просто лобито е много силно и ще отнеме време, но ще се случи :-) Това са само първите стъпки.

И опиумът е бил разрешен, а за измислянето на лоботомията са дали нобелова награда, но това не означава, че в момента се приемат.

Замислете се малко как сте пропушили и ще ви станат ясни доста неща. Това си е един натрапен "социологизиращ" фактор, без който спокойно може да се мине. Това е един от последните разрешени наркотици и не случайно е с една от най-високите степени на пристрастяване.

Така че - протестирайте си на воля :-) Слава богу - разумът започва да надделява в последно време и ще ви обърнат точно толкова внимание, колкото обърнаха на онзи нещастен концерт в София преди няколко месеца.
10.
До Лора
22.11.2012 10:17:41
4
3
Лорче, пияницата пречи ли ти с нещо докато си пие на масата и не те занимава? Като почне да повръща и убива идват едни органи и го прибират. Аз пушач не съм видял да го прибират като почне да ме трови с дима от цигарите си, нали? Трябва малко да помислите, ама вие не виждате повече от носовете си с тия цигари.
9.
Лора
22.11.2012 09:45:06
2
12
Благодаря за загржеността на всички!:) Електронната цигара има повече никотин и е гадна. Това, че пушим с приятелки вкъщи си е наш избор. Правим си кафе, гледаме някой филм, забавляваме се. На никого не пречим. Това заведение даже не го зная къде е, вие ще ме изкарате негов агент още малко. След като пияниците имат право да се оливат, повръщат и убиват, където си искат, аз също искам някакви места, където мога да отида с компания, която също пуши. Всяка година ходим на нова година на ресторант, но тази ще пропуснем. Даваме път на вас, непушачите да си пийнете като хората на чист въздух. А днес не ми пречете да отида на простест. Това пък си е мое право!
8.
до Лора
22.11.2012 09:29:35
8
2
Лорче, мога да помогна на проблема ти. Имам една много вкусна пура, която ще ти дам да попушиш, че гледам си се поизнервила от непушенето. Иначе забраната остава и на всички пушачи в устата...
7.
gb до Лора
22.11.2012 09:16:16
4
4
Купи си електронна цигара и си пафкай на воля - така и въздуха по-чист и ти ще си по-задоволена.
И излез малко навън - цигарите не могат да бъдат причина да киснеш у дома.
6.
gb до Лора
22.11.2012 09:14:09
7
2
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/11/22/1952604_upravliavashtite_niama_da_otmeniat_zabranata_za_pushene/

Недей да се хабиш напразно, освен ако не искаш да изпушиш една цигара със съмишленици на площада пред общината.

Нямам нищп против протест от някакъв род, НО когато някой плаща за да се раздухва протест това е друго - то освен Рубаят и The Place са спонсори на сайта. Нищо чудно защо са тези стоически напъни да се организира протест.
5.
до Лора
22.11.2012 09:07:57
4
12
Браво, Лора. И нашата компания така - само на домашни партита сме, особено откакто захладня. Само се усещаме, че нещо са ни намалели социалните комуникации и се е обострил алкохолизма, ама до там ни докараха :)
Освен пушачи ще ни направят и битови алкохолици
4.
Лора
22.11.2012 09:01:33
4
14
1. За сведение на номер 2 протестът е национален. Пояснение - във всеки град
2. Аз, като пушачка, откакто е излязъл закона, си стоя вкъщи и не съм отишла в нито едно заведение, за да не преча на вас, непушачите. Ако днес реша да протестирам, не ми пречете и вие на протеста.
3. Ясно ли се изразих, или ви трябват още пояснения?
3.
до 2
22.11.2012 08:59:46
2
12
Представи си че:
1 това е новина,
2 не само Рубаят ще излиза на протест,
3 и гей парада си е новина и според мен няма лошо репортерите да го отразят
4 ВСИЧКИ на протеста - и пушачи и непушачи. Да се спре с това разделение!
2.
gb
22.11.2012 08:55:46
9
4
Въпрос 1: Този протест и подкрепата му от сайта ви има ли нещо общо с наливането на пари за реклама от ресторантите Рубаят.

Въпрос 2: Ако гей организацията Джемини ви плати реклама - ще пускате ли статии колко хубаво нещо е гей-парада?
1.
т.м.
22.11.2012 08:23:27
1
7
Абе не протестирайте. Отидете в Несебър и вижте как е там .По всички оборотни заведения се пуши без ограничения.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори