×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

[+16 ЕКСКЛУЗИВНО] Посланик Камиса Раз изпраща телата, Израел не дава да ги пипаме


[+16 ЕКСКЛУЗИВНО] Посланик Камиса Раз изпраща телата, Израел не дава да ги пипаме
Наш екип бе допуснат до специалистите от Тел Авив, които трябва да обработят силно обгорелите останки и да ги транспортират, охраняват ги от МОСАД и униформени от военното им министерство
Тема в развитие
Примамиха свидетели на атентата в Бургас с хитрост, показаха им „домакина“ Ал Кайда-Джихад пое отговорност за атентата в Бургас Предполагаемият съучастник може да носи втора бомба Взривът 3 кг – наш е, камикадзето с пъстри очи от арабски произход Покриха Петьо от Поморие, дал описанието на камикадзето на летището Полицията издирва съучастник на атентатора, направен е фоторобот Ексклузивно: Камикадзето - с къса коса, докато уговаря колата под наем в Поморие /ОБНОВЕНА/ Търсят следи от камикадзето от къща на къща в Равда Терористът бил в Равда преди атентата, стигнал до летището с такси Терористът-камикадзе се взривил на вратата на автобуса Израелски туристи в ужас, отказват да се качват на автобуси [+16 ЕКСКЛУЗИВНО] Посланик Камиса Раз изпраща телата, Израел не дава да ги пипаме Жертвите от атентата на летището щели да отмарят в „Лагуна Парк“ в Слънчев бряг 4 кораба на НАТО акостираха във Варна МВР твърди: Това е камикадзето! Ето тялото на камикадзето - без главата и десен крак [ВИДЕО] Спасени десетки от Братислава, третият автобус е на Алтурс, Борисов лети за Бургас [ВИДЕО] Бомби имало и в двата автобуса, загиналите са над 20 [ВИДЕО] Автобус с евреи се взриви на летище Бургас, има десетки ранени. Атентат?
виж още
скрий
19 Юли 2012, Четвъртък, 13:41 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимка и видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Наш екип бе допуснат до отделението по Съдебна медицина в МБАЛ-Бургас, не препоръчваме видеото за хора със слаби нерви

Посланикът на Израел  Шаул Камиса Раз лично пожела да ръководи операцията по пренасянето на тленните останки на своите сънародници от Бургас до родните им места. Както вече се разбра израелските власти не желаят тук да бъде извършена аутопсията на шестимата техни загинали и настояха да си ги приберат у дома. Първо обаче, още на летището бяха взети проби за идентификацията им, които вече се анализират. Резултатите от пръстовите отпечатъци на терориста вече се въртят в обмена на международните спецслужби.

В бели пластмасови контейнери бяха докарани частите от телата на четирима израелски граждани, които са разкъсани. На носилки бяха две тела – на мъже на средна възраст. Общо седем за загиналите в Бургас – в т.ч. камикадзето и българския шофьор, осмата жертва е починала от раните си при транспортирането до столична клиника. Посланикът продължаваше да обяснява по телефона си на чужди медии, че дъщеря му не е сред пострадалите и че има грешка.

Болницата в Бургас се охранява от спецчасти на МОСАД и униформени военни служители, с които разговаряхме. Вижте заснетото видео:






В категории: Разследване


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
38
Коментара по темата
38.
.........
21.07.2012 16:18:45
2
3
Много ми е интересно като сме тръгнали да лаем срещу вся и всьо-ние като граждани какво правим по въпроса за нашата си сигурност.Нима бай ти Танас от село Уйньово или кака ти Гана от Несебър са отишли някога в районното да споделят,че са при тях са търсили квартира някакви съмнителни арабски типове,па да не задавам въпроса дали им е минавало през главата даже да си помислят да ги регистрират в полицията когато са ги настанявали в квартирите си-ами не, щото алъш-вериша трябва да върви па и данъци се плащат за туй нещо нали.
37.
някой си
21.07.2012 16:11:18
2
1
Еми vovo скудоумието българско безкрайно и това си е-когато се случи нещо негативно у нас, започва да се леят реки от простотии,всеки втори спец по всичко става та даже и по контратероризъм,всеки тръгва да обвинява някой си и да псува държавата тем подобни.Даже на общия фон на случилото се за един най-важното нещо което осмисля дните му е да разбере аджеба по силата на коя ли международно-правна норма са допуснати израелски специалисти-сапьори,лекари и полицейски служби в България.Еми има интернет Баце,книжарниците пращят от правна литература,в която са публикувани всички ратифицирани спогодби между страните,има държавен вестник,па ако щеш и задай въпроса си официално до Външно министерство да ти начешат юридическата краста.Нима жертвите не са израелски граждани,нима израелските сапьори не са най-добрите в света,нима полицейските им служби не са достатъчно компетентни да разследват подобен вид атентати-щото те от създаването на Израел за първи път сигурно виждат такова чудо-за разлика от България.
36.
vovo
21.07.2012 14:58:31
0
2
вместо да си чешем езиците за стотии и други не е по добре да започнем дискусия за сигурността и как всеки гражданин би могъл да помогне защото всеки си мисли че него това не го засяга по добре да показваме слабите срани в сигурността като отворените врати на автобусите за проветрение и да няма ников в тях и тн всеки да посочи по нещо което да се промени
35.
apisman
21.07.2012 12:03:16
1
6
besove, имам 2 въпроса:

1. За вас няма ли морал, та снимате загиналите?
2. По силата на коя международна правна норма /МПП-международно публично право/, на наша територия са допуснати чуждестранни полицейски и военни представители?
34.
gre6nik
21.07.2012 11:18:16
1
3
Peter - за съжаление не са измислици - новия световен ред си го има. Това че твоята канбанария е ниско и не виждаш на далеч не означава че всичко друго извън кръгозора ти е измислица. Почти всички неща които се случват и не са нещастни инциденти са проявление на нечии планове на високо, а "високото" има различни нива. И не търсете вината в това правителство - не вярвам че което и да е от предишните правителства да беше на власт би могло да предотврати този атентат.
33.
Христо Стоянов
21.07.2012 08:37:21
2
6
Снощи в Шоуто видях физиономията на уж съсобственичката на този сайт - говореше с апломб в стил "най-големият ми недостатък е,че съм невероятен журналист"...Пълна скръб и комплексарщина.Да те изхвърлят от толкова работни места не е само и единствено заради невероятната ти честност и "работохолизъм".
32.
ivan
21.07.2012 02:46:52
2
4
abe vie ne vizdate li 4e izrael i u.s.a. iskat da udarqt iran ami gotovo aide pari trqbva da se vartqt v voini i nie da mrem v bednos i izmisleni krizi.zamislete se tapaci koi upravlqva sveta ami evreite. sto ne izbivat eskimosi.ari otgovorete umnici.
31.
Поклон пред загиналите
20.07.2012 16:03:49
4
7
Мир на праха им...Прочетох статията ,но не гледах видеото от уважение към ТРАДИЦИИТЕ на този изстрадал народ. Нима не разбирате какво значи да се уважават и зачитат РЕЛИГИЯ И ТРАДИЦИИ? Много жалко,защото това показва,че всичко се е объркало напълно в този свят.
30.
Peter
20.07.2012 14:48:36
4
1
Ей,омръзна ми да чета измислици за нов световен ред и разни други конспирации...Още повече ми омръзнаха неграмотници на "n"-та степен,които не могат да вържат по едно изречение,без да объркат по 5-6 пъти.
29.
bg ДО 27
20.07.2012 13:55:46
1
6
27 Защо да не може да ги снимат нас как може да не би да са избран народ колкото до мосад то стана ясно че това е поредното откланяне на вниманието жалко за хората на същия ден мосад взривиха почти целия щаб на вътрешната сигурност на сирия и брилянтно отклониха вниманието в най- верния слуга на ерец израел опита за държава наречен Чалгария искате факти единствена българия изгони посланика на сирия другите се ослушват колкото до убитите съболезнования жало за хората използвани за разменна монета в борбата за нов световен ред
28.
Sani
20.07.2012 05:48:16
3
6
Искам да кажа благодаря за съчувствието на българи, az свързанa с България в продължение на 20 години, работa, почивки почти всяка година. Българите са топли, мили и весели хора, благодаря на всички! Тези, които дойдоха да събира останките не са Мосад, това са хора, които са свикнали , страхува да говори, да се събират останките и да ги върнат при семействата си, е религиозните хора, хора, които имат ужасна работа. За съжаление, и за щастие не е има практика в България да върши тази работа, така че не обвинявам никоj.
27.
Простаци
20.07.2012 02:00:22
8
7
Вие, от Бесове сте абсолютни простаци, а не журналисти. Как може да си позволявате подобно безобразно поведение. Та нали има журналистическа етика. Нима търсите сензация, а не чисто човешката трагедия. Е да, за да привлечете повече хора да влизат в сайта ви и да печелите от това сте способни на какво ли не. И ние имахме хиляда и една възможности да си покажем и снимките и видеата от този ад, но не го направихме. И никой да не ми говори какво имало в CNN, BBC, ABC , защото това не е вярно. Хората се съобразяват с религията на пострадалите и техния бит и каквото друго ви дойде на ума! Ако сам на мястото на близките на снимания мъртвец ще осъдя Катя Касабова да ми плаща до края на живота си! Ама нищо чудно видеото да се отзове на точния адрес!
26.
анти джйу
20.07.2012 01:51:19
3
6
големия въпрос е. найстина мосададжийте са навсякъде по принцип покрай туристите. къде са били в този момент ми е въпроса?
25.
ДС
19.07.2012 22:42:56
1
6
Учудвам се на хората, негодуващи срещу кадрите. Защо кликат на новината тогава? Напишете в гугъл бомби, камикадзета, израел и вижте какви кадри ще ви покажат CNN, BBC, ABC и всички най-големи информационни агенции. Ааама хА!
24.
МОСАД
19.07.2012 21:18:46
6
9
Ей тъпи коментари.Вие които искате да знаете МОСАД са най - великите в света.Не се чудете и не си задавайте въпроса защо се разпореждат в нашата страна.Няма по-големи специалисти от тях в целия свят.За няколко часа те разбраха всичко за разлика от всич(ки останали.Така че не се месете където не вие работата.
23.
жалко
19.07.2012 20:43:25
7
9
Бесове, жалки сте
Чудя се каква е разликата между вас и камикадзето, мисленето ви е садистично и сбъркано, но имате потенциал да се развивате в тази посока
22.
Възмутен
19.07.2012 20:40:24
7
9
Как ги не е срам да снимат телата на загиналите. Малко уважение бе хора.
21.
Възмутен
19.07.2012 20:38:27
8
10
Тези с камерата нямат уважение към загиналите. Няма що- голяма сензация.
Как ги не е срам. Като показват тези кадри, показват колко са жалки.
Моите исрени съболезнования към близките на загиналите.
20.
meri
19.07.2012 19:41:38
2
2
abe xora ne razbraxte li 4e ot tezi po golemi tapaci ne sa ni komandvali sabrani sa otbor ot stoika4ii i kloyni ami i bez tova vsi4ko pravqt v tqxna polza pari4ki imat ami vzemete si kypete nqkoq televiziq i Boiko i cqlata my blije6ta brigada da se izqvqvat tam
.... a naroda i bez tova ni komandorqt ot vsqkade ima li zna4enie ako ne sa qnkite to 6te sa evreite NE se sardete zadnite ni 4asti vinagi 6te sa pod naem
19.
Жоро
19.07.2012 18:50:05
5
5
Адски ми е тъжно за избитите и страдащите невинни жертви... зиродите причинили това просто трябва да бъдат открити и жестоко наказани.. И тук няма никаква политика уважаеми лешояди плюещи в момента, това може да се случи навсякъде и на всеки, просто тероризма трябва да бъде изкоренен с огън и меч!!!
18.
Жоро
19.07.2012 18:49:58
4
4
Адски ми е тъжно за избитите и страдащите невинни жертви... зиродите причинили това просто трябва да бъдат открити и жестоко наказани.. И тук няма никаква политика уважаеми лешояди плюещи в момента, това може да се случи навсякъде и на всеки, просто тероризма трябва да бъде изкоренен с огън и меч!!!
17.
LILI
19.07.2012 18:45:00
3
9
Kak mojaxte da snimate telata na pochinakite ei xi4 vi nqma.
16.
alex
19.07.2012 17:09:52
3
2
sluchiloto se e INSIDE PODLOGA JOB!!!
15.
.
19.07.2012 16:34:03
0
0
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=345230708888995&set=a.131701556908579.35119.113827015362700&type=1&theater tova li e toi?
14.
Моеихей
19.07.2012 16:26:13
0
3
И как така не дават Израелците,има си ред за разследване на територията на РБ,
13.
Моеихей
19.07.2012 16:26:11
2
11
И как така не дават Израелците,има си ред за разследване на територията на РБ,
12.
герберчо
19.07.2012 16:25:56
3
22
...досега ни бяха сини гърдичките от биене по тях за построени магистрали...сега ще ни станат червени дупетата защото ще ни шамаросват отвъд океана.От цялата герберска пасмина поне Цецко да се оттегли,за да измие срама!!!
11.
?
19.07.2012 15:46:00
10
26
Нещо не разбрах , България да не е колония на Израел? Та се разпореждат в страната ни!?
Къде е отворкото, защо се крие? Да покаже снага по новините, да измучи нещо?
10.
!!!
19.07.2012 15:42:40
5
23
Това не е държава!
Къде е премиера, ами министъра на вътрешните работи. Заплюйте ги тези изроди, продажни!
9.
dgvdfgdf
19.07.2012 15:16:44
7
27
Прост народ слаба държава ! Направо ни го набиха с този случай и кога в друга държава ще пуснат Мосад и военни да се разпореждат.Жалка картинка сме.
8.
dzak
19.07.2012 15:01:30
3
24
какъв диалог да има, бе Ivo. не виждаш ли че хората работят и са супер спекли. на теб ще ти се говори ли в тази ситуация.
не е малко че са ги пуснали да снимат.
обгорелия труп е ужасна гледка, но това е реалността - никой не е защитен и това е дело на ХОРА, МРАЗЕЩИ ДРУГИ ХОРА. АКО НЕ СЕ ОСЪЗНАЕМ ВСИЧКИ НАВРЕМЕ, СКОРО ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТАКИВА КАРТИНИ НА ЖИВО ПО УЛИЦИТЕ НА ВСЕКИ ГРАД!!!!
7.
Ivo
19.07.2012 14:41:26
7
10
ми то нищо не казаха и нищо не видяхме, дрън, дрън, допуснали ги били........никой не ги отрази, по-добре да бяха влезли истински журналиси, за да има някякъв диалог
6.
БОП-Бургас. ненужни
19.07.2012 14:28:39
2
19
и къде беше БОПа Бургас тука?

заети в корупционнии схеми, рекет и наркотици.

за терористи са чували само от филмите
5.
хопси
19.07.2012 14:09:00
3
5
Хопси, тропси, тралала, Бесове пак ви бръкнаха в ....
4.
карабас барабас
19.07.2012 14:04:03
8
11
от Бесове ги допускат навсякъде, понеже са обективни и точни. останалите бургаски журналя да ходят по кафетата и капанчетата и да не се пречкат на истинските журналисти
3.
ИЗУМЕН
19.07.2012 14:03:13
9
17
ВИЕ НЕ СТЕ ЖУРНАЛИСТИ - ВИЕ СТЕ НАГЛИ СЪЩЕСТВА, КОИТО ОСВЕН ВСИЧКО ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ПОДВЕДЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА ПРЕДХОДНИЯ ВИДЕОМАТЕРИАЛ - С КАМИКАДЗЕТО!
2.
5
19.07.2012 13:59:04
12
16
Който ви е допуснал до тази т.н.стерилна зона е за пребиване.
То бива-бива нахалство,псевдожурналистика и паника,ама чак пък да се наврете като лешояди до човешките останки...това на нищо не прилича
1.
Дедо
19.07.2012 13:54:07
4
15
Интересно ми е, не съм специалист, но в България няма ли ред за следствие, изнасяне на труп и т.н.?!?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори