×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жертвите от атентата на летището щели да отмарят в „Лагуна Парк“ в Слънчев бряг


Жертвите от атентата на летището щели да отмарят в „Лагуна Парк“ в Слънчев бряг
Министър Делян Добрев и неговия заместник Иво Маринов дойдоха в Слънчев бряг да чуят туроператорите по повод вчерашната трагедия
Тема в развитие
Примамиха свидетели на атентата в Бургас с хитрост, показаха им „домакина“ Ал Кайда-Джихад пое отговорност за атентата в Бургас Предполагаемият съучастник може да носи втора бомба Взривът 3 кг – наш е, камикадзето с пъстри очи от арабски произход Покриха Петьо от Поморие, дал описанието на камикадзето на летището Полицията издирва съучастник на атентатора, направен е фоторобот Ексклузивно: Камикадзето - с къса коса, докато уговаря колата под наем в Поморие /ОБНОВЕНА/ Търсят следи от камикадзето от къща на къща в Равда Терористът бил в Равда преди атентата, стигнал до летището с такси Терористът-камикадзе се взривил на вратата на автобуса Израелски туристи в ужас, отказват да се качват на автобуси [+16 ЕКСКЛУЗИВНО] Посланик Камиса Раз изпраща телата, Израел не дава да ги пипаме Жертвите от атентата на летището щели да отмарят в „Лагуна Парк“ в Слънчев бряг 4 кораба на НАТО акостираха във Варна МВР твърди: Това е камикадзето! Ето тялото на камикадзето - без главата и десен крак [ВИДЕО] Спасени десетки от Братислава, третият автобус е на Алтурс, Борисов лети за Бургас [ВИДЕО] Бомби имало и в двата автобуса, загиналите са над 20 [ВИДЕО] Автобус с евреи се взриви на летище Бургас, има десетки ранени. Атентат?
виж още
скрий
19 Юли 2012, Четвъртък, 12:23 ч.
Автор: Женя АТАНАСОВА, снимка автора

Туроператори с оптимистични прогнози за сезона, очакват броят на туристите да нараства въпреки трагедията вчера

Жертвите на вчерашния атентат на Летище Бургас, който потресе целия свят, е трябвало да отседнат в хотел „Лагуна Парк“ . Това стана на ясно на пресконференция днес в сградата на Слънчев бряг АД, където министърът на икономиката и енергетиката Делян Добрев лично дойде за да чуе мнението на туроператорите и проблемите им, свързани с терористичния акт. На срещата дойдоха и неговият заместник Иво Маринов, депутатът от ГЕРБ Димитър Бойчев, директорът на АД-то Златко Димитров и началникът на РУП Несебър Стайко Манев.

„Мерките за сигурност са засилени.  Цялото РПУ се занимава с проблема, както и командированите полицаи. Работят КПП-та към Варна и Бургас. На пристигащите и заминаващите еврейски туристи е осигурен ескорт, увери шефът на Полицейското управление в Несебър и Слънчев бряг Стайко Манев.

„Не се наблюдава отлив и откази на туристи, въпреки че някои еврейски компании вече се нулирали нощувки, но местата им са заети от руски туристи, съобщи министър Добрев.

Той апелира туроператорите да бъдат нащрек и ако видат необичайно поведение в туристите да сигнализират веднага на телефон 112.

Според него трябва да се обърне особено внимание на пострадалите туристи, защото най-вероятно ще имат нужда от психолози. Възможно е следващите 24 часа да изпитат дискомфорт или да изпаднат в шок. Той е категоричен, че през следващите дни няма да има проблеми с пристигащи или заминаващи туристи.

Добрев е категоричен, че много еврейски туристи ще се върната в България. Те са уверени, че страната ни ще стане една още по-сигурна зона, въпреки трагедията.

През последните 12 часа много хора са се обадили на телефон 112, искали да станат доброволци по кръводаряване.

Това са се очаквали още 200 000 евреи за летния сезон, коментираха туроператори. От туроператора Теди Кам очакват броя на туристите от Израел да нараства, а инцидента да не повлияе на пазара като цяло.

 


В категории: Бизнес


5
Коментара по темата
5.
Бяс
19.07.2012 18:32:57
0
2
Не е в Лагуна, но няма значение.
бай Ганьо пак се изказа. Има ли значение за какво идват и колко време остават. Парите са си техни ще ги харчат за какво си искат. По-добре 5 дена да харчат, от колкото 10 дена да стоят само с лентичките на ръцете и да си тъпчат чантите с храната от олинклузив, като руснаците и пенсионерите англичани.
4.
ДВА СВЯТА
19.07.2012 15:30:29
0
2
ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТУРИСТИ ДОШЛИ ДА ПОЧИВАТ 20-30 ДНИ и ТЕЗИ КОМАРДЖИИ, КОИТО ИДВАТ ЗА ПО 5 ДЕНА, ДА ИГРАЯТ КОМАР В КАЗИНАТА на СЛ.БРЯГ и СЕ НАЛИВАТ С АЛКОХОЛ, ЗАЩОТО в ИЗРАЕЛ Е ЗАБРАНЕН ХАЗАРТА и АЛКОХОЛА.
ХАЙДЕ СЕГА, ПОСПРЕТЕ ДА ГИ ОКАЙВАТЕ И ЖАЛИТЕ. ДРУГ Е ВЪПРОСА ЗА НАСИЛСТВЕНО ОТНЕТИЯТ ИМ ЖИВОТ С ТОЗИ ВЗРИВ.

АПРОПО, ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОСТАВИ ВЪПРОСА ЗА СИГУРНОСТТА и ОХРАНАТА НА ЛЕТИЩА БУРГАС, ПРЕД ОПЕРАТОРА на АЕРОГАРАТА - фирма "ФРАПОРТ" и СЪДРУЖНИЦИТЕ ИМ от ТИМ - Варна !??
3.
лили
19.07.2012 13:28:02
0
4
оф че сте прости вие двамата долу... министърът го е казал... навсякъде го казаха... пак чули недочули коментират компетентно
2.
турист
19.07.2012 13:00:56
1
2
ех къхи лейки .хора умират а те си правят реклама на умрелея хотел Лагуна ,и чак преживяват че нямало да има туристи засрамете се бре уроди.та и компанията написах те Теди Кам бре голямата компания . на кой правите реклама ? вместо да страдате с израелския народ вие пишете глупости. ега да нямата туристи та да умрете от глад мизерници
1.
Мдам.
19.07.2012 12:48:58
0
3
Вчера изрично беше казано да не се споменават хотелите, в които израелците имат резервации, ама на госпожа авторката явно не и дреме, щом даже в заглавие го е изкарала. Ех...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС
Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори