×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Самолет с експерти на ДАНС и ДОТИ заедно с Борисов кацна в Бургас


Самолет с експерти на ДАНС и ДОТИ заедно с Борисов кацна в Бургас
Човешки останки има пръснати навсякъде из паркинга на летище Бургас, все още броят на загиналите е неизяснен, има нова версия - за жена камикадзе в автобуса
Тема в развитие
виж още
скрий
18 Юли 2012, Сряда, 19:02 ч.
Автор: Бесове.бг, снимка Булфото

Искат оставката на Цветан Цветанов заради ада

Току-що в 20.31 часа на аерогара Бургас се приземи единствения самолет, на който бе даден позволение от летищните власти да се презими. Пътническият трафик е отклонен към Варна.

Досега беше ясно, че от областната структура на НДСВ в Бургас първи реагираха с искане за оставка на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, както и на шефа на ДАНС Константин Казаков заради атентата на Летище – Бургас. Не може да се допусне подобна трагедия, въпреки предупрежденията, че са възможни терористични актове срещу израелски граждани на чужда територия – туристическа дестинация.

Президентът Росен Плевнелиев отмени визитата си в Поморие, която трябваше да се състои днес.

В ДАНС са мобилизирани всички служители, върнати на работа са дори хора, които ползват отпуска, събират всякаква възможна информация по случая, казаха служители.

Всички полети от летище Бургас са пренасочени към летище Варна., където са извикани на работа допълнително служители. Създадена е необходимата организация и пътниците от летище Бургас се превозват с автобуси от и до Варна. Действията се координират от сформиран кризисен щаб в МТИТС.

Министърът на транспорта Ивайло Московски прекъсна официалното си посещение в Брюксел и замина за мястото на инцидента.

 
Същевременно от ръководството на хотел „Хризантема” в Слънчев бряг, за който се споменаваше, че са пътували израелските туристи, съобщиха, че изказват съболезнования на близките на загиналите. „Във връзка с появили се неофициални информации и ваши въпроси, държим да ви информираме официално, че в хотел „Хризантема” в Слънчев бряг през цялото денонощие днес не са настанявани и не са очаквани да пристигат израелски туристи”, казаха от хотела.

Атентатът на Летище-Бургас влезе във всички световни медии. Еuronews пусна новината оцветена в червено под рубриката Breaking News около 18 часа българско време. Изнесени бяха данни за трима загинали по първоначална информация.


В категории: Крими


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
9
Коментара по темата
9.
Субективен
19.07.2012 21:35:36
1
2
Стига с тези оставки....ставате смешни,ка може да се предотврати това.?????? В Америка свалиха небостъргачите,а ми говорите за Сарафово..палачори
8.
до никой
19.07.2012 08:02:46
0
1
Как няма да има полицаи извън летището, при толкова туристи, как няма да се правят проверки, недоумяваме. Като искаме да имаме туристи, трябва да има и подобаваща охрана навсякъде. Не ги защитавайте, защото не са си свършили работата. Цецо да не ни се хвали, а да си подаде оставката.
7.
kina
18.07.2012 20:54:09
0
5
ne zastavaite sreshtu xorata koito praviat vsichko vazmojno da si varshat rabotata i imaite malko sastradanie kam xorata koito sa zaginali i kam blizkite im
6.
Никой
18.07.2012 20:50:43
2
8
г-н Виктор Атанасов , автобуса се е намирал пред терминал пристигащи ..това трябва да ви наведе на мисълта ,че е извън самите летищни терминали , а там проверки няма и не можем обвиним полицията по простата причина ,че нямат физическата възможност да правят проверка на всяко превозно средство , което е на паркинга. Ако това трябва да се случи , то населението на нашата страна трябва да е представлявано от около 2 млн. полицай.
5.
СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА
18.07.2012 19:47:09
21
5
БУРГАС, НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ и ЛЕТУВАНЕ !?? ТАКА ПИШЕ НА ОГРОМНИ ТАБЕЛИ, ТОЧНО НА ВХОДА ПРИ ЛЕТИЩЕ БУРГАС ..... ТОВА Е, ПИ АР на КМЕТА и ПП ГЕРБ ... КОЯТО ЗВУЧИ СТРАШНО И МЕРЗКО ПРИ СЛУЧИЛОТО СЕ.
4.
Виктор Атанасов
18.07.2012 19:35:29
4
7
Вижте.... ясно е какво е станало. Друг е въпросът кой, защо и как така го е допуснал.... Бургазлии знаят добре, че още от сутринта е имало проверки на летището - Защо? - ами защото г-н президентът е трябвало да лети от Бургас. Закономерни въпроси към кого..... : Кога са пристигнали на летището автобусите, които е трябвало да вземат пристигналите пътници от Израел - преди или след като е излетял г-н президентът, и съответно - ако е след като е излетял - какво е станало с проверките? Защото е ясно , според мен , че бомбата или бомбите са пристигнали с автообуите или пък вече са били на летището и просто след отпускането на проверките след заминаването на президента са били поставени , където трябва. Ама има и друг въпрос......"Баси съвпадението....!"
3.
zagrijen
18.07.2012 19:30:56
1
2
къде е нощуваl този автобус снощи сlед като е на пlовдивска фиpма??? Нощуват по поlяни и гоpи а шофьоpите им спят по седа.ките за да намаlят pазходите и да возят по-евтино!
2.
Виктор Атанасов
18.07.2012 19:26:46
1
4
прЕзимяват се само мечките, когато си лягат за зимен сън. Самолетите обикновено се прИземяват.
1.
ммммм
18.07.2012 19:26:37
1
2
по кадрите се съди за съжаление че всички в автобуса са загинали а ранените са от са от съседните автобуси,дано не е така,взризът е бил много силен и има малка вероятност за оцелели целия покрив на автобуса е отнесен при тази сила едва ли има живи...дано не е така
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори