×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Възкресяват „Бързи, смели, сръчни” и в Средец


Възкресяват „Бързи, смели, сръчни” и в Средец
Мнозина помним как участниците в състезанието бяха разделени на отбори и мериха сили при изпълнения на различни физически задачи
02 Юни 2012, Събота, 09:48 ч.

Деца мерят сили на Градския стадион в града

Спортно-развлекателното ТВ предаване от едно време за малки, големи и още по-големи- „Бързи, смели, сръчни”вече не съществува, но ДФК „Звездичка” го възкресява на Градския стадион в Средец навръх 2 юни 2012 г.- Деня на Ботев и загиналите за свободата на България.

Мнозина помним как участниците в състезанието бяха разделени на отбори и мериха сили при изпълнения на различни физически задачи. Също толкова забавно но в по- осъвременен вариант, „Звездичка” залагаше на такъв род игри за 10- 15 минути преди започването на същинските мачове от проведените досега футболни турнири в Бургас.

Сега и в родния град на Златко Янков- Фара игрището ще е разделено на няколко квадрата и в рамките на час- час и половина, във всеки един, възпитаниците на школата ще тичат между конуси с и без топка- със смяна на посоката, забавни игри със смяна на местата, пасове, клякания, подскоци, тичане, координация, удари във вратата, щафетни игри, финтови движения, че дори и дърпане на въже, скачане с чувал и придвижване в тунел.

Дейността на „Звездичка” в учебните заведения на града е от скоро и няма да има типична надпревара със срещи в групова фаза и финал но и на това скоро ще му дойде времето. Партньор на това и следващите интригуващи мероприятия е община Средец като не е тайна, че спорта е слабост на кмета Иван Жабов който е футболен вратар от близкото минало. Предвидени са поощрителни награди за децата които ще демонстрират умения под звуците на динамична музика. В Бургас се утвърди като традиция всеки турнир да започва с химна „Мила Родино”, така ще бъде и днес в комбинация с едноминутно мълчание заради датата 2 юни.


В категории: Средец


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
uvhhcfxtz
19.06.2012 02:33:35
1
0
TJkWfW <a href="http://znicnkluiztv.com/">znicnkluiztv</a>
16.
wlkgnxcg
18.06.2012 18:11:49
1
0
UoBval , [url=http://afdohcpuxtnp.com/]afdohcpuxtnp[/url], [link=http://vlbtsehtodwh.com/]vlbtsehtodwh[/link], http://axroekqkdmhy.com/
15.
aetzbeblmof
17.06.2012 21:26:29
1
0
i9srV8 <a href="http://jrvjxurshbci.com/">jrvjxurshbci</a>
14.
Psyche
17.06.2012 09:53:07
1
1
I thank you humbly for shranig your wisdom JJWY
13.
do Stanislav
05.06.2012 17:21:38
0
3
Я,ходи с баща си на лов и трай,ма!
12.
.....
05.06.2012 17:15:08
0
6
Тоя "Станислав"лев ли е,или му бият у лево?Големи шопи станахте селяните от Карабунар.
11.
do 123
04.06.2012 19:44:12
3
0
hahah казвам се Станислав и ако реша да мина у лева първо на тебе ще кажа.Спрели хора !
10.
123
04.06.2012 19:15:04
0
2
Уточнение:"дипломирането"е в детската градина.Очаквайте:дипломиране в ясла(с участието на кмета,разбира се!)
9.
123
04.06.2012 19:01:06
0
5
А,тях как не ги е срам да се натискат в децата,за да са ежедневно в ефир?!Кога си видяла кмет-2метра 150 кила да се кипри с букетче с 20 деца по случай "дипломирането"им?!На всяко малко гърненце-похлупак.А на цукалото с екскременти праща други!
8.
.....
03.06.2012 22:55:52
6
0
Как не ви е срам под статия за деца от Средец свързана със спорта да пишете такива глупости !
7.
нюз
03.06.2012 18:01:34
0
6
Джаба бил в Загорци с неговата Пиги,Кума Лиса и съветника Димитър Калайджиев.И ТОЯ СТАНАЛ СЪВЕТНИК!!!Два пъти го хващаха да източва(КРАДЕ)гориво от тръбите на НЕФТОЗАВОДА.Денем работеше като пълнач там(заплата+пари от всеки шофьор-за да сипе повече),вечер-крадеше гориво!НЕ ГО ЛИ ПОМНИТЕ?!Беше най-богатия в града-мерцедеси,скъпи костюми...Но,при второто му хващане трябваше да си даде парите,за да отърве панделата!СЪВЕТНИК???!НАГЛОСТ!!!
6.
юнг
03.06.2012 17:31:05
0
4
"Всеки,който СЪЗНАТЕЛНО се опитва да бъде избран на обществена длъжност,автоматично е НЕДОСТОЕН за това"-15 век.Лошото е,че тия,които пишете тук сте малко и ...грамотни.Изродите купуват гласовете на тези,които нямат и телевизор,а те са болшинство!
5.
СЪВЕСТ
03.06.2012 12:23:15
0
4
Съграждани!Вижте какво става в страната и града ни!На власт е цвета на опростачването,мутраджийството и чалгаджийницата!Първия в града,като първия в страната държи да е всеки ден в медиите.И тъй като на се случва нищо-той създава смешни"събития,за да е в центъра им!Защо не го видяхме при циганския бунт в махалата,ами прати съученика си,инструктора Желев?Защото не иска да го свързват с нищо отрицателно!Къде го виждаме-при рязане на ленти,хора,срещи с деца.Гавра с Ентусиазма на Република България(ГЕРБ)ще ни довърши!Вижте какви боклуци назначава на работа и шефски места!ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ,МЪЛЧИМ И ПОДВИВАМЕ КРАК?!И на преклонената главица ще й дойде реда,ама достойните вече ще ги няма!Горко на децата ни!Ще растат в посредственост и непочтеност!
4.
зиги
03.06.2012 11:51:52
0
4
Точно така!Точ индивид го гледаме само по профански,перфидни,счкаш правени за него мероприяти!На 02.06-с децата на стдиона и с бабите в Загорци-бил им обещал панаир.Жабов работи само на хорото с жена си...А,извинете-и свидетелства за завършена детска градина раздава!АКО ИМАТЕ НЯКАКВО" КУЛТУРНО" МЕРОПРИЯТИЕ(кръщене,отпушена тоалетна и др.)извикайте кмета.Идва в екип-жена,кума,лакеи.Ще ви отразят събитието в мас медиите!
3.
???
02.06.2012 22:13:49
0
5
Най-жалкия кмет,който има в историята си Средец.Превърна града в детска градина.Тук празненство,там празненство и той с неговата примадона на първа линия.Хазната празна,проектите спрени,работните места дето обеща ги няма ,но за сметка на това има нов кабинет и нова кола.Изобщо другите кметове" ряпа да ядат" в сравнение с него.
2.
бг
02.06.2012 17:26:12
0
4
Поклон!Дълбок поклон на милионите,дали живота си през хилядолетията за свободата и независимостта на милото ни Отечество!Как ли приемат посредствеността,егоизма,лицемерието,кариеризма,алчността,раболепието,блюдолизието ни...Приема ли се изобщо?!Мир на духа им!И вечна им памет!
1.
Мунчо
02.06.2012 10:42:06
3
11
Защо не отбелязахте вчерашното откриване на 2 социални проекта в Средец-обществена пералня и озеленяване.Жабов ленти ряза,на децата питки в устата пъха(Ако Бойко почне да пърди на обществени места,считайте,че Жабата ще се насере-от напън да имитира).САМО ДЕТО НЕ КАЗА НА НАРОДА,че той няма никакъв дан за тия проекти-те са правени при Пройков,а сега Жабов само реже ленти за чужди постижения(ТОЙ ТОВА И ЦЯЛ ЖИВОТ ПРАВИ,БЕЗДАРНИКА!)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас
Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори