×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изненадите в листите на ПП/ДБ - генерал Атанасов не е водач


Изненадите в листите на ПП/ДБ - генерал Атанасов не е водач
Лидерът на ДСБ ще атакува парламента от втора позиция
08 Май 2024, Сряда, 10:13 ч.
Автор: Тодор БЕЛЕНСКИ

На миналите избори ген. Атанасов беше водач в Кърджали

Знакови имена за ПП-ДБ няма да са в листите за следващия парламент. Сериозното пренареждане е при партньорите от “Демократична България”, а рокадите станаха ясни по-малко от два часа преди крайния срок за регистрацията.

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов няма да е водач на листа на ПП-ДБ за предсрочните парламентарни избори на 9 юни. Това става ясно от списъка с водачите, изпратен от пресцентъра на формацията, която се регистрира за участие в изборите последна от парламентарните партии. На миналите избори ген. Атанасов беше водач в Кърджали, откъдето коалицията не взе мандат. Той влезе в парламента от листата в 23-и МИР, където беше втори. Сега в Кърджали повежда ново лице - Радослав Милев. Той е бизнесмен, има частна верига заведения и хотели. Бил е и общински съветник в Кърджали.

Доскорошният лидер на “Зелено движение” Владислав Панев изобщо не е кандидат. Интересното е, че Владислав Панев напусна“Зелено движение” заради решението срещу общото явяване на изборите с ПП-ДБ. Зелените бяха третата формация в дясната коалиция освен ДСБ и “Да, България”.  В Търговище пък водач отново ще бъде Илина Мутафчиева, която преди няколко месеца напусна “Зелено движение” и явно е решила да остане с ПП-ДБ.

Лена Бориславова (ПП) пък отсъства от кандидатите на коалицията и за националния, и за европейския вот. Назад минава бившият вътрешен министър Бойко Рашков, който през април м.г. оглавяваше листата на ПП-ДБ в Перник.

Уволнената от служебния кабинет областна управителка на София Вяра Тодева, която разреши и организира демонтирането на Паметника на Съветската армия, пък влиза в две от софийските листи.

Евролистата на формацията пък е водена от Никола Минчев, който беше свален от председателския пост на Народното събрание с водещата роля на ГЕРБ и ролята му на жертва го направи популярен сред избирателите на коалицията.

Втори след него е Стефан Тафров от "Да, България", а на трето и четвърто място са поставени Даниел Лорер и Деница Симеонова от ПП. Настоящият евродепутат от ДСБ Радан Кънев е пети, а Христо Петров-Хазарта - шести. За ПП - ДБ е характерно, че избирателите им гласуват с преференции, което означава, че на вота листата може да бъде пренаредена.


В категории: Политика


12
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 5
12
Коментара по темата
12.
Тишо
14.05.2024 15:45:29
0
0
Няма какво да се изненадваме…ТО там цари пълен хаос
11.
Павел
12.05.2024 18:14:47
0
0
Все едно дали ще е водач на листа или не. Вече никой няма вяра на продажниците от ПП-ДБ.
10.
Красимира
12.05.2024 12:22:44
0
0
Демократична България са все хора, които са се провалили в политиката и в живота. До вчера подкрепяха ГЕРБ, а сега ги плюят. На това му се вика, само да си гонят интереса. Правят само това, което им е изгодно за тях, когато им е изгодно. На такива не може да се разчита, защото по всяко време могат да ти подлеят вода.
9.
Петър
10.05.2024 13:27:03
0
1
Още по-добре щеше да не участва изобщо в листите
8.
Пацо
09.05.2024 21:25:07
0
0
Те тия ще са още по-изненадани като не влязат в следващия парламент
7.
Асен
09.05.2024 13:17:15
0
1
Този псевдо генерал отдавна му е време за пенсия
6.
Гарантирано от ГЕРБ
08.05.2024 15:08:49
2
12
Браво!
Без Гнома в новия парламенте!
5.
Денков няма да пътува,гнома е никой
08.05.2024 14:15:07
3
21
ГЕРБ и ДПС убиха ПП-ДБ, те още мърдат, някак си са живи, но са смъртоносно ударени и с няколкото крачки, които ще извървят в рамките на кампанията, те ще се срутят накрая. Скандалите които ги застигнаха, бяха действително тежки. Те са свързани с корупция и овладяване на контрабандните канали за цигари и наркотици по митниците. ПП-ДБ на практика кадруват в митниците, назначават Банкова и Живко Коцев, за да покриват контрабандни канали.
4.
Просто идиотите
08.05.2024 12:50:47
3
20
Гномчето ако не влезе в събранието какво ще работи?
Ще се тръшка на жълтите павета за баница и сладолед или ще прескочи до Росенец,там ги приютяват в скута с вазелин.
Като пчеличката Мая, Танка партизанка , Мими Капоне Грух-грух, те друго не могат да работят освен да плюскат в бюфета на събранието.
3.
До 1
08.05.2024 11:56:24
17
5
В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Могат да бъдат хора, които искат да привлекат вниманието върху своята персона или фанатично вярващи в нещо (за по-голяма яснота можем да наречем тази група „обикновени тролове“). Троловете от този вид се наслаждават повече от процеса, отколкото от резултата.

Троловете могат да бъдат и такива, които са наети от политически партии или конкуренти за извършване на рекламна дейност, която би могла да се съчетае и с тролско поведение (за по-голяма яснота можем да наречем тази група „платени тролове“)
2.
паткан
08.05.2024 11:33:49
3
17
Няма да е водач, щото броят на офтсете значително намаля напоследък
1.
Фалшификатори,контрабандисти,корумпирани траверси
08.05.2024 11:04:37
7
23
Кирил Петков и ПП-ДБ са създадени от модела КОЙ като фалшива промяна и като поредната политическа измама.
ПП-ДБ не могат, некадърни са. И покровителите им от чужбина го разбраха! Паднаха те от власт и горивата паднаха с лев. Около 4-5 млрд. лева от джоба на българина го източиха през бензиностанциите! Преди 2 г. едни хора, обединени под вдигнат юмрук, тръгнаха да променят държавата ни. И успяха – замениха стабилността с рекордна инфлация и авантюристични бюджети. Активното строителство – със застоя и нескопосаните медийни изяви, с които прикриват своята некадърност! Крайно време е да спрем шарлатаните и тези, които не знаят и не могат да бъдат отпред!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство
Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори