×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова любов за Овена, а Телецът е като барут и може да направите нещо, за което ще съжалявате


Нова любов за Овена, а Телецът е като барут и може да направите нещо, за което ще съжалявате
Рибите може да потърсят и нови източници на доходи. Хороскоп за днес за всички зодии
08 Май 2024, Сряда, 05:05 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хороскоп за деня – 8 май 2024, сряда

Овен
Не пренебрегвайте съветите на по-опитни хора! Можете да правите планове за бъдещето, за разширите дейността си. Пред вас се откриват повече възможности и навярно ще ви е по-лесно да реализирате целите си. Това е и добро време за нови романтични връзки.

Телец
Избягвайте конфликтните ситуации. Днес сте като барут. Има риск да направите нещо, за което ще съжалявате. Затова, ако ви провокират, не отговаряйте на злото със зло! И най-малкият проблем може да ви извади от равновесие. Не допускайте емоциите да замъглят разума ви!

Близнаци
Можете да намерите нужната подкрепа, за да осъществите това, което сте замислили. Нужно е обаче да се освободите от съмненията. Не отказвайте пътуване и срещи! Добре е днес да не употребявате храни, съдържащи много течности. Благоприятно ще ви подействат отвари от билки.

Рак
Ще имате днес успех на работното място, само ако се занимавате с това, което ви допада. Не очаквайте обаче другите да ви изпълнят задачите, спестете си разочарованията! Не вярвайте на хора, които ви обещават лесни пари! Това е ден за любовни терзания. Не се поддавайте на отрицателните емоции!

Лъв
Трябва да сте готови да вземете големи и важни решения. Бъдете внимателни, ако се налага днес да работите с електрически уреди или да шофирате! Възможни са аварии и злополуки. Предстоят ви вълнуващи срещи и забавления. Добре е да излезете сред природата или да медитирате.

Дева 
Сега е желателно да сте пасивни и да се носите по течението. Не започвайте нищо ново, но трябва да завършите това, което не търпи отлагане. Не влизайте в спорове с близките си! Може да започнете диета, но освен храната, ограничете и секса! Не си пилейте енергията!

Везни
Пълни сте с енергия. Заемете се обаче с решаването на неотложните проблеми и не се съмнявайте в благоприятния резултат! Това е ден, в който може да придобиете нови умения, да усвоите знания, които ще са ви от голяма полза. Не вярвайте на обещания от хора, които не познавате добре!

Скорпион
Въздържайте се от големи покупки! Може сега да се справите с всякакви проблеми, ако не вземате прибързани решения и се вслушвате в съветите на хората с повече опит. Добър е денят за активна творческа работа и за лечение. Не е желателно обаче днес да се обяснявате в любов. 

Стрелец
Имате прекрасен ден. Енергийният ви потенциал е достатъчен, за да се справите с трудностите на работното място. Може да покорите нови върхове с помощта на близките си. Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Козирог
Сега е моментът да се заемете с важни дела, да се осъществяват глобални проекти. Това е време на разрушаване на старото и създаване на новото. С хората, които обичате, трябва да сте откровени, за да запазите доверието си един в друг. Възможни са болки в областта на гърдите.

Водолей
Време е да обърнете повече внимание на кариерата си. Може да спечелите доверието на началниците и да се издигнете в служебната йерархия. У дома обаче са възможни недоразумения, но не се затваряйте! Поговорете спокойно с партньора си и кажете какво не ви харесва! 

Риби
Безработните имат шанс да си намерят работа, а бизнесмените да разширят дейността си. Това е ден за вземане на важни решения. Може да потърсите и нови източници на доходи. Добре е да носите планински кристал. Той преобразува енергията в положителна.

Дневен хороскоп за всички зодии 
 


В категории: Хороскоп


Коментари
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-безсърдечният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-безсърдечният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори