×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Миро купи подарък за 5 бона на Лена Бориславова, защото много я обича


12 Март 2024, Вторник, 17:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Острието на ПП преди дни цъфна първо в Би Ти Ви, а после в Нова телевизия с елегантно бижу на врата си

Лена Бориславова остави майчинството на заден план и напоследък все по-често снове из студиата на телевизиите, за да брани партийните интереси. Острието на ПП преди дни цъфна първо в Би Ти Ви, а после в Нова телевизия с елегантно бижу на врата си. Модни познавачи веднага разгадаха, че колието, което представлява нежна златна верижка с нанизана халка на нея, всъщност е емблематичен модел на най-известната бижутерийна къща в цял свят „Картие“, пише Ретро.

Герданчето носи заглавието „Тринити“ и се предлага в различни разновидности и на различни цени. Те зависят от материала, от който бижуто е изработено, както и дали има по себе си скъпоценни камъни или не. Моделът на врата на Лена е среден клас, а цената му е близо 5 хиляди лева.

Изработен е от злато. Близки до юристката споделят, че дискретната огърлица ѝ била сантиментален и специален подарък. Вероятно бившата говорителка на Кирил Петков го е получила от възлюбения си Мирослав Иванов по повод тяхната годишнина. През 2024 г. се навършват 10 години от началото на любовната им приказка, издават техни близки. Връзката им пламнала, докато били студенти в СУ, а малко след това се сгодили. Бориславова дълго време не носеше годежния си пръстен от Миро, което доведе дори до скандали около нея, но впоследствие си взе поука и сега внимава да не го забравя у дома, за да не буди спекулации в обществото относно семейното си положение.
Десетата годишнина от началото на връзката им е подходяща и за вдигането на сватба. Родителите им отдавна чакали този моменти и напирали младите по-бързо да се решат да минат под олтара. Лена и Миро неведнъж са споделяли, че са имали сериозни планове кога и къде да сключат брак, но те се осуетили заради пандемията от Ковид-19.

После дошли ангажиментите им в политиката, а след това пък изненадващата бременност на Бориславова. Въпреки че мнозина очакваха депутатът от ПП и юристката да минат под венчилото, докато тя бе бременна, за да си спестят някои бумащини около припознаването на бебето, те така и не го направиха и се наложи Миро да подава купища заявления, за да удостовери бащинството си. Щерка им Деа се роди през септември миналата година и на 19 март ще стане на половин годинка. Възможно е през предстоящото лято родителите ѝ наистина да се оженят, изчаквайки дъщеричката им да поотрасне малко.

Запознати издават, че Лена и Миро искали малка и скромна сватба, само в компанията на най-близките роднини и шепа приятели. Те били обединени около идеята, че не желаят тържеството им да бъде в столицата или в родния град на Иванов – Ямбол, тъй като предпочитали да избегнат привличането на излишно любопитство към себе си. За кума Бориславова мечтаела да покани по-малката си сестра Маргарита, с която са особено привързани една към друга. Тя е лекар анестезиолог в парижка болница. Основната интрига около евентуалната сватба на Миро и Лена обаче ще бъде дали на нея ще присъства съпругата на Кирил Петков Линда след скандала „Парапетгейт“, който месеци наред тресеше страната.
 




В категории: Политика


Полски съдия избяга в Беларус
Полски съдия избяга в Беларус 09/05/2024, Четвъртък 17:00 0
16
Коментара по темата
16.
Фхжж56
13.03.2024 17:09:57
0
0
Купил й го щото много обича баджанака си Кирчо даже и щерка му и той и родата гледат да се облажат всички от народната пара
15.
Руя
13.03.2024 06:38:48
0
7
Тая пачавра .
14.
До 12
13.03.2024 05:46:18
1
8
Сън не си спал ве педи , командва Курвалена на майка си путката откачена, щом пишеш в 01:50:30 си някой наркоман психясъл, пицата с кристали ли ти свърши?
Долнопробната курва е парцал, да си гледа копелето дето не се знае кой е бащата и да не се бърка в политиката.
Скоро ще бъдат в канала джендърската измет от промяната.
Вземай си дозата и заспивай.
13.
do 1
13.03.2024 01:53:27
9
4
Долно пробна мастия може да е Деса Атанасова и Румяна Бъчварова от ГЕРБ
Тази си е млада нормална ср.статистическа жена
12.
до 7
13.03.2024 01:50:30
1
5
Таз Лена командва БГ служби и казва на машиниста на къде да завива
11.
Авей
12.03.2024 23:43:58
0
10
Ако той го е купил, пак с пари от Кирчо, значи иска некоя служебна услуга от бащата
10.
Амии
12.03.2024 22:53:35
0
12
До #9 само след 2- 3 години ще е разплута мустаката лелка, особено ако реши да роди още едно чааве от Киро или баджанака му. То и псевдоготвачката на Канадецо е една убавица, ама нали му трябваше за канадско поданство и имение там
9.
Наблюдател
12.03.2024 22:34:27
1
11
Тоз Киро какво й харесва не знам.
8.
Koko
12.03.2024 21:23:50
0
14
Ех парапети,парапети....
7.
Политически некоректно
12.03.2024 21:19:12
0
14
Тази Лена освен да се хваща за члена друго работи ли?
От нерегламентирани доходи е получен този подарък, Миро на работа, тя си развява дупарата на някой парапет.
6.
един нормален
12.03.2024 20:57:28
0
18
Еленът Рудолф, но не на Коледа...
5.
Глупости!
12.03.2024 20:48:17
0
12
Направил е партия с Кики. Иначе откъде пара.
4.
Размера
12.03.2024 19:57:51
1
23
Подарък да и напомни да си пази халката, не да я разхожда по парапети
3.
Дурак
12.03.2024 19:47:03
2
25
Голям глупак е мъжът й.Жена му се пляска посред бял ден.И тези кадри с гъза и са гадни за гледане.Малоумници колкото щеш.
2.
Абее
12.03.2024 18:41:14
4
27
Купено е с парите от Кировия парапет, Ленка нема нужда от рогача да й купува дрънкулки от същия финансов източник
1.
Въпрос
12.03.2024 18:21:59
7
36
Какво острие може да е една долнопробна мастия?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Събитието ще се състои утре, 10 май от 13.30 часа в двора на гимназията Кметът на Дупница окачи руското знаме пред Общината, ДАНС му звънят незабавно да го сваля Кметът на Дупница окачи руското знаме пред Общината, ДАНС му звънят незабавно да го сваля Кандидат-депутат сам свалил флага и го хвърлил в кофата  Зелен активист, блъснат на магистрала „Струма“, води 9 дела срещу завършването й Зелен активист, блъснат на магистрала „Струма“, води 9 дела срещу завършването й Еколозите от коалицията „За да остане природа в България“ са водили над 1100 дела срещу различни държавни, общински и частни проекти Компания от ОАЕ иска да купи Виваком и Нова ТВ Компания от ОАЕ иска да купи Виваком и Нова ТВ Юнайтед груп може да поискат около 8 млрд.евро за активите си  Ваня Григорова и Мая Манолова с червен спрей през ПСА: Тук пак ще има паметник Ваня Григорова и Мая Манолова с червен спрей през ПСА: Тук пак ще има паметник Заради загражденията не усхяха да се доближат до паметника Зрители на бунт срещу шеф Ангелов Зрители на бунт срещу шеф Ангелов Фенове на предаването са гневни  Никол разкри за задкулисни игри в Кухнята на ада Никол разкри за задкулисни игри в Кухнята на ада Тя споделя, че от няколко седмици Станислав е най-добрият сред мъжете и вижда него като потенциален победител Вълни до 2,5 метра връхлитат Бургаско утре Вълни до 2,5 метра връхлитат Бургаско утре В шест области е обявен жълт код за силен вятър бТВ трябва да изгони ергенът Алек, заяви риалити звезда бТВ трябва да изгони ергенът Алек, заяви риалити звезда Алек наруши правилата на формата, смята Верислав Туджаров Може ли да го познаете. Той бе най-известният майстор, а днес е пътешественик Може ли да го познаете. Той бе най-известният майстор, а днес е пътешественик Оказа се, че Влади Караджов си живее живота – това личи по снимките, които споделя в социалните мрежи
Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Западът изкривява истината за Втората световна война, защото пречи на колониалната му политика, обяви президентът
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори