×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Олаф Шолц отказа ракети "Таурус" на Украйна


Олаф Шолц отказа ракети "Таурус" на Украйна
Крилати ракети "Таурус" няма да бъдат дадени на Украйна, но външна министърка Аналена Бербок намекна за замяна с британски "Сторм шадоу"
12 Март 2024, Вторник, 07:55 ч.
Автор: Флагман.Бг

Володимир Зеленски пък заяви, че ситуацията на фронта е значително по-добра сега, отколкото преди 2-3 месеца

Берлин няма да предостави на Киев крилати ракети "Таурус" - това потвърди германският канцлер Олаф Шолц, цитиран от БНТ.

Поредният му коментар по темата идва след изказване на германската външна министърка Аналена Бербок, че е възможен вариант ракетите да бъдат дадени на Великобритания, а в замяна Лондон да изпрати на Украйна ракети "Сторм шадоу".

За подобна възможност намекна и британският първи дипломат Дейвид Камерън, според когото не е основателен страхът на Шолц, че предоставянето на ракети "Таурус" ще доведе до ескалация на конфликта.

Темата за ракетите, които имат обсег от 500 км. стана актуална, след като руска медия публикува запис от разговор между германски военни. През май Киев призова Берлин да му изпрати "Таурус", но германските власти са против. На този фон - украинският президент Володимир Зеленски заяви, че ситуацията на фронта е значително по-добра сега, отколкото преди 2-3 месеца.

По думите му, въпреки изказването на френския президент Макрон, че не е изключено войски на НАТО да отидат в Украйна, засега това не е нужно. Той обаче поиска "технически персонал" за съвместното производство на самоходни артилерийски установки "Сезар" и за подготовката на украинските военни.
 


В категории: Войната в Украйна


8
Коментара
Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
8
Коментара по темата
8.
до 7: стига queer смешки
12.03.2024 11:57:28
2
8
"ядреното гориво е американско"????
От 60те години САЩ не обогатяват уран, отдавна нямат работеща технология за обогатяванена уран и внасят всичкото си ядрено гориво, като около 40% от този внос е от Русия. Ако Русия спре вноса на ядрено гориво за американските АЕЦ, до 6 месеца източните щати на САЩ ще останат без електричество, защото половината електричество там е от АЕЦ.
Стига queer смешки!
Дали внасяното руско ядрено гориво ще бъде по-евтино, ако се внася от САЩ със съответните непоносими надценки?
А ако Русия спре износа на ядрено гориво за САЩ, откъде ще получава ядрено гориво България? Това е въпрос с повишена трудност за queer смешници.
7.
*********
12.03.2024 11:30:30
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
"Изтичане на информация за Taurus"
12.03.2024 10:22:09
4
4
Вчера, 11 март, Германия трябваше да даде обяснение на Русия относно записания разговор за подготвян терористичен акт с германски ракети Taurus в руски Крим. По международните закони, това е акт на война на Германия срещу Русия. Може да очакваме всякакъв отговор на Русия, включително военен отговор.
Да си спомним за скандала по всички световни СМИ (с изключение на българските) с публикуването на разговори на немски офицери, планиращи бомбардировката на Керченския мост с германски ракети Taurus.
Какво се оказа накрая?
Разбрахме, че има "queer Bundeswehr" или queerBw както и queerУкрайна, имат дори свой официален сайт, сигурно има и сайт "queerNATO": https://cutt.ly/Rw0fYbeR
На ЛГБТ-та все руснаците им виновни...
"Изтичане на информация за Taurus: ЛГБТК транс жена оглавява киберсигурността на Бундесвера"
https://cutt.ly/Jw1wOxq8
Става въпрос за използване на услугата Webex на Cisco. Cisco е притежание на Blackrock и е известна с вграждането от NSA на задни вратички за шпиониране в продуктите на Cisco, това се дискутира от 2014 на Wikipedia.
Но решението за ползване на Webex на Cisco е взето от ЛГБТК транс жената Marc "Anastasia" Biefang, оглавяваща киберсигурността на Бундесвера, където тя е заместник председател на "queer Bundeswehr" или queerBw.
Бифанг е командир на 381 батальон за информационни технологии от 2017 г. От 2020 г. Бифанг е началник на отдела за операции и планиране на учения в Командването за киберпространство и информационно пространство в Бон.
Тя се бори за правото на женски тоалетни за транссексуалните хора и правото им да се къпят сред жените.
В телевизионна изява, която стана вирусна като видеоклип, Бифанг не скрива желанията си:
"Тъмни стаи: Обичам да ме чукат"
https://youtu.be/WMblRSZQdKY
5.
kak she umre zelenski
12.03.2024 09:34:19
3
6
tova e vaprosa zalagam 4e she go ubiqt negovi xora okolo nego po pora4ka na usa s cel da se obvini putin ...Ruskata me4ka gi izqde vsi4ki
4.
???
12.03.2024 09:20:01
6
17
И с кое ти е по-добре ситуацията сега бе наркоман прост? Взеха ви Аец Запорожие, 41 въглищни находища, 27 находища на природен газ, 14 находища на пропан, 9 нефтени находища, 6 находища на желязна руда, 3 на титанова руда, 2 циркониева руда, 1 за стронций, 1 за литий, 2 за уран, 1 златно находище и най-голямата кариера за варовик и каолин. Взеха ви и добива на газ в Черно и Азовско море. Оценката е 34 трилиона долара.
3.
XX
12.03.2024 09:19:26
4
4
До 2

Пич, знаем, че си про'с'т, пий си е хапчетата.
2.
Da
12.03.2024 08:26:43
14
14
Браво.Да спират да избиват хора.Тоз глупак Зеленски не юоже да разбере че няма шанс.Путин е луд ще ги избие всички.То си бе ясно.Сумати народ измря заради тез двамата
1.
паткан
12.03.2024 08:21:19
3
19
Това се очакваше.
За това сега натискат некрофила , а той изглежда по податлив.
Държат го с нещо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори