×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

13 причини дa приемете с гордост малките си гърди


26 Февруари 2024, Понеделник, 20:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Разберете колко много предимства имате

Предимствата на малките гърди често се пренебрегват. Жените, които имат по-малък бюст често страдат от комплекси и някои от тях решават да уголемят активите си оперативно (ненужна операция, която крие своите рискове), насърчавани от медиите и модата, каращи ни да вярваме, че „истинските“ жени имат големи гърди.

Социалните медии, поп културата и телевизията сякаш внушават посланието на младите жени, че няма причини да обичат малките си гърди. Това просто не е вярно! Жените с малки гърди имат много причини да обичат телата си. Те не само са освободени от постоянните мъжки коментари и закачки, които идват с по-големите гърди, но и имат повече свобода да носят каквото си искат. Жените с малки гърди също могат да се наслаждават на дейности като бягане и други спортове, без да изпитват дискомфорта на по-големите гърди.

Освен това те често могат да намерят дрехи и бельо, които са по-удобни от това, което се предлага за по-големи размери. Жените с малък бюст също могат да се възползват от многото ползи за здравето, свързани с по-малките гърди, като например по-нисък риск от рак на гърдата и други заболявания.

Има много предимства да имате малък бюст, а ето и 13 от тях:

1. По-голям и красив избор на сутиени

Едно от основните оплаквания на жените с по-големи гърди е трудното намиране на сутиени с по-големи размери. Колкото по-голям е размерът на чашата, толкова по-трудно е да се намери стилна гама, която достига до този размер. И дори да могат да намерят подходящи сутиени, те или са по-скъпи или не се предлагат в красиви модели. Жените с по-малък бюст обаче имат много по-голям избор – по-малките размери чаши са много по-разпространени от по-големите и се предлагат в много по-голямо разнообразие от стилове и цветове.

2. Няма да имате болки в гърба, причинени от тежкия бюст

Може би едно от най-големите предимства на малките гърди е, че никога няма да страдате от болките в гърба, причинени от голям бюст. Много жени с пищни активи трябва да се примиряват с това, че те донякъде затрудняват живота им и им причиняват болка.

3. Научавате се да приемате това, което ти е дадено!

Това е една друга, малко по-философска причина, но да обичате малките си гърди означава, че сте приели това, с което природата ви е дарила. Ако се научите да бъдете щастливи с това, което притежавате като активи, то вие ще усвоите един много добър житейски урок, който ще ви гарантира по-щастливо и уверено съществуване като цяло.

4. Естествена красота

Какво лошо има в това да харесваш естественото си тяло? Размерът на гърдите е част от това. Приемането на естествената красота по своята същност дава сила. Постоянният поток от медийни изображения, показващи „идеалните“ типове тяло, може да изкриви възприятията, което води до ненужна несигурност. Но не забравяйте, че това често са нереалистични стандарти, пише Tialoto.bg. Когато обичате тялото си такова, каквото е, вие заемате позиция срещу този натиск. Освен това има уникален чар в индивидуалността на всеки тип тяло. Колко скучно би било, ако всички изглеждаха еднакво!

5. Малките гърди не увисват

Една от страхотните причини да обичате малките си гърди е, че те не увисват по същия начин като по-големите и пищни гърди. По-тежкият бюст, за съжаление, увисва с възрастта. Така че погледнете нещата от добрата им страна!

6. Имате добри пропорции

Жените със слаба фигура обикновено имат малки гърди. Става дума за пропорции. Ако сте по-слаба, големите гърди биха ви направили да изглеждате така, сякаш сте напът да се прекатурите! Имплантите изглеждат смешно на слаби жени – по-големите гърди са подходящи за жени, които имат по-широки гръб и гръден кош, които да ги поддържат. Проучванията показват, че много мъже всъщност харесват жени с правилни пропорции без значение от размера на гърдите им.

7. Дрехите ще ви стоят по-добре

Наличието на малки гърди прави избора на дрехи много по-лесен. Много жени с по-големи гърди смятат, че е много трудно да се снабдят с топове, които са по мярка, защото дрехите не побират големите им гърди. С малки гърди можете да носите горнища с презрамки, без да се притеснявате, че презрамките на сутиена ще се виждат!

8. Мъжете ще ви приемат по-сериозно

Попитайте всяка жена с големи гърди и тя ще ви разкаже за мъжете, които се взират в деколтето ѝ, сякаш нищо друго в нея не им е интересно. Пищните дами все още са третирани така, сякаш големите им гърди са гаранция, че нямат мозък. Очевидно това не е така, но това е нещо, с което жената с малки гърди никога няма да се сблъска.

9. Не е нужно да носите сутиен

В зависимост от вида на блузата/ризата, която носите, не е нужно да слагате гърдите си в сутиен. Сериозно, носенето на сутиен в последно време излиза от мода, особено при дамите с малки гърди! Ако смятате, че имате нужда от някакво покритие, тогава можете да си сложите къс потник – бюстие като един подходящ вариант.

10. По-младежки вид и по-нисък риск от рак

Наличието на по-малък бюст може да бъде полезно по отношение на здравето, тъй като малкият размер е по-малко рисков за развитието на рак на гърдата. Освен това по-малките гърди могат да осигурят по-младежки вид, което може да бъде страхотен стимул за самочувствие.

11. Можете да носите всякакви бански

Жените с по-големи гърди понякога имат трудности да си намерят горнища на бански, които да изглеждат добре, да им стоят правилно или да поддържат добре бюста им.

12. По-лесно ще тренирате

Джогингът, скачането на въже или абсолютно всичко друго, което включва тичане и скачане, е много по-лесно, когато имате по-малък бюст. Жените с по-големи гърди трябва да си слагат допълнителен поддържащ спортен сутиен, за да направят тренировките си удобни. Радвайте се, че никога не трябва да се тревожите за това!

13. Можете да лежите по корем

Звучи като нелепа причина да бъдете благодарни, че имате малки гърди, но да лежите и спите по корем, когато имате големи гърди е наистина трудно! Независимо дали става дума за сън, масаж или плажни бани за тен, тази поза е доста трудна и неудобна за пищните дами. За ваш късмет, никога няма да се притеснявате за това!

Така че, ако имате чашка А на сутиена, не се отчайвайте, а обичайте малките си гърди. Всички трябва да се научим да обичаме себе си такива, каквито сме, и да не желаем да сме различни. Насладете се на предимствата на малките гърди и забравете за опитите да се стремите към несъвършен идеал.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ ПП-ДБ сглоби листите, ето кой къде ще води ПП-ДБ сглоби листите, ето кой къде ще води 30/04/2024, Вторник 15:52 0
11
Коментара по темата
11.
?
27.02.2024 11:25:55
2
2
№10,напротив, жени с естествено голям бюст често имат равна талия и възплосък задник.А тези с тънка талия имат по-развити ханш и бедра за сметка на гърдите.Различията между двата пола са много или поне би трябвало да бъдат! А за когото е важно само там отвор да има..,какво да го обсъждаме!Не съм красива,но и не се "фотошопвам",имам една само- разпознавателна снимка "у фейса".
10.
Да да до 9
27.02.2024 10:08:46
5
2
Ма що да е отвратително, жена без гърди и талия, а те обикновено вървят комплект, са си мъже ама леко неприятни, гледаш го уж жена пък то нищо, ама ти си чети коментарите у фейса, там си красива, невероятна хаха патка
9.
?
27.02.2024 09:31:58
2
7
№2,значи само "вимето"отличава жените от мъжете?Покъртително и отвратително!
8.
р
27.02.2024 09:25:38
0
9
E,чак горда от малките си гърди-не,но трябва да се приеме,не всяка би си сложила силикон!Значи дамата трябва да е перфектна-с фини крака,тънка талия,налято дупе,да не говорим за коса и черти на лицето..При толкова финес,откъде да дойдат мазнините в бюста?Защото мъжете не харесват поне 70-80 кг "крави",нали?
7.
р
27.02.2024 09:15:50
0
6
№3,не е точно така,пенисът трябва да си пасне,а гърдите са предимно визуален стимул за мъжете,които не са били кърмени достатъчно или много порно са гледали..Ако жените гледаха колко ниски и трътлести са повечето Аполоновци,не знам колко от тях щеше да ги "огрее"..
6.
Хах до 5
27.02.2024 08:55:46
3
4
Ма те к.рвите винаги могат да правят секс, със зърна, гъз, грозни, дебели са най дашни, после раждат от всеки и на така за осми март
5.
До 1- Дон Жуан
27.02.2024 07:57:28
2
4
Пич, знаеш ли още колко много години могат да правят осмомартенски с..кс жените със зърна?Ще ти отговоря веднага-много години,братле.На практика,докато са живи.Сега се замисли какво ще могат да предложат Дон Жуаните като теб на тези жени след същото това количество време?
4.
Спец
27.02.2024 05:49:06
9
7
Големите цици разсейват мъжкия поглед !
3.
Начо Видал
27.02.2024 05:18:50
6
9
Трябвало да е горда с малки гърди , ма ако види мъж с малко пишле няма да е във възторг!
2.
Хахах
26.02.2024 23:56:29
11
6
Това някоя само със зърна го е писала, бас хващам, после защо мъжете обръщат резбата, ми на за тва то дали ще е.еш такава само със зърна или някоя мъжки гъз няма разлика
1.
Дон Жуан
26.02.2024 21:31:15
3
10
.....идва осми март ще си замълча...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ От 19.30 часа обичаната поп певица Михаела Маринова ще забавлява аудиторията с най-новите си хитове Купуват климатици за властта за 50 бона Купуват климатици за властта за 50 бона Ще се оборудват резиденция Бояна и резиденция Евксиновград  Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Програмата за светлия християнски празник Великден на 05.05.2024 г. /неделя/ ще започне в 10.00 часа, в градинката пред ресторант „Свети Георги” Норвежците ни дадоха пари, за да открием затвор без решетки Норвежците ни дадоха пари, за да открием затвор без решетки В модерния комплекс, разположен върху обща площ от 150 дка, са изградени още нов арест, мултифукционална сграда включваща фитнес-център, медицински център, кухненски блок, зали за занимания в свободното време Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци 22 партии и 11 коалиции на изборите и трима независими кандидати за евродепутати 22 партии и 11 коалиции на изборите и трима независими кандидати за евродепутати В 9346 секции ще се гласува с машини Тази риалити звезда пак остана без мъж, кълне се, че не е меркантилна Тази риалити звезда пак остана без мъж, кълне се, че не е меркантилна Категорично отхвърля твърденията, че последният й приятел й е подарил Порше и подчертава, че няма такава кола Треньорът на футболния "Левски" е уволнен Треньорът на футболния "Левски" е уволнен Николай Костов е освободен след серията от слаби мачове, Елин Топузаков застава начело на отбора  Зрителите едва изтраеха тази лигла в "Хелс Китчън" Зрителите едва изтраеха тази лигла в "Хелс Китчън" Постоянното лигавене, сополивене и реване, дойдоха в повече на феновете на „Кухнята на Ада” Баща ми вече не съществува за мен, призна дъщерята на Том Круз Баща ми вече не съществува за мен, призна дъщерята на Том Круз В основата на тежкия разрив стои принадлежността на звездата към противоречивата сциентоложка църква – отбелязват таблоидите в САЩ
Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори