×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Известна певица забременя на 50


22 Февруари 2024, Четвъртък, 13:16 ч.
Автор: Флагман.БГ

Любовта й любимия Николай я тласка към това решение

Една от най-известните и обичани народни певици скандализира всички с новината, че чака бебе. Тя има две пълнолетни деца, но след като преди няколко години се венча за втори път за друг мъж, е решена да се види отново майка. 

Първият й съпруг се обеси преди доста години, но по това време известната изпълнителка вече е разделена с него. По-късно среща нов любим и се съгласява да му роди дете, макар да й е време да става баба, а не мама. 

Талантливата певица Росица Пейчева е в напреднала бременност и имала известни колебания дали да поеме този риск, най-вече заради хорските приказки. "Та аз имам две деца за женене, не ми е време за деца", колебаела се тя пред познати. Но все пак любовта й любимия Николай я тласка към това решение. 

"Най-голямата ми подкрепа в самото начало, която получих, беше от моя приятел, гримьор и кум Бони! Изключително мъдър, от много години осъзнал същността, истинските неща, без излишните суета и помпозност! Само човешкото, което кара душата да лети!
Кой е казал, че е лесно..? Не, не е, никак даже! Но най-всемогъщият, Господ Бог, когато отнеме или даде нещо, в повечето случаи неочаквано, със смирение приемете и благодарете!

Бъдете убедени, вярвайте, за по-добро е! Дълъг и трънлив е пътят, по който вървя сега, но да дариш живот отново, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя късмет на този свят, простичко е велико", написа Роси в своя профил в социалните мрежи./show.blitz.bg 


В категории: Лайфстайл


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Нддм
23.02.2024 01:21:25
3
0
Дъртичка и млада за баба
7.
Омбре
22.02.2024 17:44:23
3
1
А ергенски и момински данък от 20 до 55 години КОГА?
6.
Ужас
22.02.2024 16:59:14
1
4
До всички които, си изливат простотията, гледам, не ви пречи, че сте родители/млади/, да пишете простотии..не годините, а интелекта е този, който те определят дали си родител, а вие не сте, а сте тъпи, злобни и ограничени и децата ви ще са същите идиоти...жалко за българия, че се размножават такива, като вас
5.
До 3 (1)
22.02.2024 16:39:56
6
2
Да ти ще си с две големи деца студенти и ще раждаш от друг. То да нямаш деца, ама да имаш две големи. Срам, позор и резил. На 68 ще бъде на бала на детето. Чиста баба и съучениците ще му се подиграват а на дипломирането в университета на 73. С Памперс може да бъде. Грехота е т*потията в и липсата сиво вещество в тозиживот. Е затова е на това положение и на този хал тази държава. Имадоста е с немислещи хора . Вместо да бъде един истински отговорен дисциплиниран зрял мислещ човек здраво стъпил на земята с две големи деца и внуци, както му е реда. Те правят глупости. Това са чисти Лиготии на несериозни хора в този живот.
4.
1
22.02.2024 16:28:11
2
6
№2,в последните години много жени раждат на 40,лично познавам такива.Росица е хубава , младолика и изобщо няма да "бие на очи"като стара майка сред други майки-5-10г. по-млади!Преди десетилетия тридесетгодишните бяха "стари"за първо дете,но в старите времена жените са раждали много и докато могат.
3.
1
22.02.2024 16:16:06
1
7
№2,не знам дали съпругът ѝ има деца от предишен брак или е стар ерген и тя така доказва любовта си!Защото доста жени с дете са хитри егоистки,правят всичко възможно да обвържат ергени и ги "обработват"с:"Ако ме обичаш,ще приемеш детето ми като свое и друго не ни трябва!" Ако пък мъжа на Росица е бил вече баща,но тя е забременяла непланирано на 50г.-чудото е двойно- грехота е да прави аборт!
2.
И
22.02.2024 16:03:19
8
2
И тази не е много добре. На 50 да ражда! Като изминат няколко години и новичкият я остави заради някоя друга, защото е станала бабичка. Тогава ще види тя. Ще му се смеят на детето след 18 години на бала. Тя ще е на 68 години. Ще има го питат това баба ти ли е на бала? Нещо им става на тези жени в една определена възраст и тотално не ги мислят нещата!
1.
1
22.02.2024 16:02:06
2
8
Браво,така доказва любовта си,по трудния начин! Пожелавам ѝ здраве и сили,останалото си го има!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Катастрофирал е ТИР Днес ни очакват брутални дъждове Днес ни очакват брутални дъждове Жълт код е обявен в областите Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден В народните вярвания обаче петъчният ден е натоварен с друга енергия Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Реката в село Делейна е излязла от коритото си, а в Плевен 400 болни и възрастни хора остават без храна, защото социалният патронаж е наводнен Защо Кирил Маричков влезе в болница Защо Кирил Маричков влезе в болница Любимецът на българските рокаджии вече е минал през всички необходими прегледи и е установено, че състоянието му не е чак толкова страшно Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Автомобилът му е толкова смачкан, че мъжът не можел да излезе през вратата, но пък успял да се измъкне през люка Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Овдовялата хашемитска принцеса е сключила тайно брак с първия братовчед на йорданския крал Абдула II - принц Гази бин Мохамед Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу
Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори