×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хаос в държавата? Сачева не знае колко са външните ни министри в момента


Хаос в държавата? Сачева не знае колко са външните ни министри в момента
Деница Сачева призна, че се върви към избори 2 в 1, като изтъкна, че това пишело и в меморандума на ПП-ДБ
22 Февруари 2024, Четвъртък, 10:16 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Заместник-председателката на ГЕРБ обвини конституционните си (не)партньори в опит за натиск и за манипулация

През последните няколко седмици България внезапно се сдоби с няколко външни министри. Това каза ненадейно заместник-председателката на ГЕРБ Деница Сачева в „Тази сутрин“ по бТВ. 

„Николай Денков очевидно държи да подчертае, че обича да пътува, тъй като непрекъснато е в чужбина. Заедно с него вече две седмици министърът на финансите също е зад граница – беше в САЩ, в Мюнхен, а вчера се озова в Париж“, каза с нескрита завист тя. 

„А само преди пет дни Мария Габриел се върна от Франция, където имаше официално посещение. След това внезапно вчера без консултации и без разговори с който и да било разговор с ГЕРБ-СДС се реши, че се сливат НАП и „Митници“. Сменен бе и директорът на Агенцията за държавна финансова инспекция“, заяви бившият социален министър. 

„Никой не представи тези хора, които заеха позициите. Там сякаш нямаше изисквания за прозрачност, независимост, безпристрастност. Появи се обаче внезапно един меморандум – ултиматум и трябва да се обясняваме защо не искаме да се работи по този начин“, добави тя.

„В самия меморандум се казва, че ако не се подпише меморандум, се върви към избори 2 в 1. Явно това е визията на колегите от ПП-ДБ“, заяви Сачева без да излага каква точно е позицията на партията й за вота през юни.

Самият начин, по който се случва всичко през последните дни, говори за опит за натиск и за манипулация, но не и за добронамерено партньорство, подчерта тя. 
 


В категории: Политика


12
Коментара
Флагман.БГ На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт 13/05/2024, Понеделник 17:20 0
12
Коментара по темата
12.
Вече не плюе?
23.02.2024 04:22:56
0
1
От плюеща по Боко станала зам. председател на Герб? Един вид тая е нещо като дясна ръка на Боко в момента ли?
11.
Тим Себастиян
22.02.2024 17:06:00
0
4
На интервюто ми с нея видях, че много неща не знае. Или се правеше, че не знае. На един въпрос даже ми отговори с откровена лъжа
10.
Бургазлията
22.02.2024 15:01:46
1
8
То , ако я питате не знае и кога за последно е правила сехс ...
9.
до 7
22.02.2024 12:54:24
1
6
Минусите са от тролчета гроб или флегман. Може да ги видиш под профила на баце в фейсбук. Едни и същи са и спамят едно и също.
8.
до 6
22.02.2024 12:52:33
2
7
Не знам за какви тролчета бълнуваш. Думите на Сачева са от 2013та година много преди да се появят ППДБ и да се коалирате с тях а умните хора на ГРОБ ги видяхме. То не бяха прости кърджалийски п*тки барнита незнаещи какво правят и други подобни експерти които в офиса си имаха 20 икони но не и компютър.
7.
292
22.02.2024 12:26:27
12
11
Като гледам минусите на хора, които коментират лесно проверима публична информация за миналите убеждения на Сачева и Биков и какви са ги вършили на тяхна база, направо съм потресен от наивността на българите. И се чудя, като не могат да направят собствен анализ, защо не се доверят на синтезираната от дедите ни мъдрост, че "Вълкът козината си мени, нрава не", "Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия" и много подобни на тях. Сигурно, защото това е валидно и за "Слънцето", на което се кланят доземи.
6.
Много съм доволен
22.02.2024 11:34:25
12
31
Платените тролчета на ПП-ДБ изпаднаха в дива ярост!
Свърши се далаверата на ПП-ДБ, независимо колко се овъртолват в скута на Пеевски!
ПП е силно дебалансирана и във вътрешен конфликт. Асен Василев, защото е по-интелигентен, логично не може да понася Киро и Лена, които се опитват да контролират всичко. Киро е една обсесирана играчка в ръцете на Лена, която иска да е властовият център в партията. Ако нещо не минава през Лена, то бива унищожавано от нея. Тя трябва да раздава всичко.
Радев не просто направи грешка с лансирането на тези. Той направи историческа грешка, трудно поправима, която катастрофира държавата. Не просто профука доверието, което имаше, но унищожи възможността България да тръгне нагоре с умни хора.
5.
Тьотката с пеньоарчето
22.02.2024 10:50:11
17
21
Да пита галя от посолствоТО тая овца малоумна.
4.
Слона мой приятел
22.02.2024 10:40:22
21
23
Слоница Сачева (Добруджански слон) която ИМА най-много на брой 167 броя ВИСШИ образовавия и след дипломни квалификаци на всемъзможни Университети е "НАЙ-подходяща" за МВнР министър а езно време беше от явлена критичка ва мафиота от Банкя който обаче се оказа нахуз(водач на Слонове) и успя да опитоми поредния критикувящ го досущ като Тома БИКов(който каза че Борисов на диктатор а КАРИКАТУРА на диктатор а после стана ГЕРБдепутат с голяма ЗАПЛАТА)
3.
1
22.02.2024 10:35:40
21
20
Държава отдавна няма благодарение на свинята и себеподобните й продажници. Тази калинка е поредната която влезе в политиката като опозиция на ГРОБ. Отворете тубата и вижте какви ги дрънка Деница Сачева, 2013 година: ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма!
2.
ГРАЖДАНИН
22.02.2024 10:33:46
9
9
ЗАКРИВАЙ.....
1.
Гробарите са царе на хаоса
22.02.2024 10:31:59
17
16
И мътните води
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Медиите в РС Македония отразиха рамахания пръст от Гърция, но неглижират България Медиите в РС Македония отразиха рамахания пръст от Гърция, но неглижират България Изданията в сграната цитират различни изказвания на гръцки предстаители Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42 г., Нелина на 51 г. Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42 г., Нелина на 51 г. 100 Кила също влезе в клуба на образованите, завърши гимназия на 37 Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Пострадалият дължал пари на извършителя Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за вписване в Търговския регистър днес  На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт Национален план за борба с болестта все още липсва Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Тестът за употреба на алкохол на водача бил отрицателен Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Водачът е летял с много висока скорост по правия булевард, а след удар в дърво автомобилът буквално е разполовен Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Основната идея на форума е кандидат-гимназистите да направят своя правилен кариерен избор Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Дават субсидии за предаване на скрап на дизелови коли
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори