×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъжете разкриват какво точно искат в леглото


Мъжете разкриват какво точно искат в леглото
Източник: Една.бг
Ключови думи: мъже, секс, флагман
16 Февруари 2024, Петък, 21:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Обръщай внимание на тялото му

Някога питали ли сте се какви мисли и желания се въртят в мъжкия мозък? Е, да… това си беше абсолютно излишен въпрос. Разбира се, че сте се чудили и със сигурност не е било никак лесно да намерите отговор на този въпрос.

Твърди се, че мъжете не са чак толкова сложно устроени същества и е лесно да разкрием базовите им нужди и желания, но дамите най-добре знаят, че няма нищо просто и лесно, когато става въпрос за мъж, който има силата да ни подлуди.

Темата за нещата, които се случват под завивките, е повече от любопитна и със сигурност ни се иска да имаме повече вътрешна информация, за да знаем как да задоволим партньора си.

Е, днес ще ви разкрием няколко мъжки признания именно по тази тема - ето какво харесват и искат те от преживяванията в леглото.

Мъжете искат редовен секс - колкото по-често, толкова по-добре. Мъжете обичат секса, но обожават редовния секс. Мъжът може би не винаги е в настроение за изпълнения под завивките, но никога не би пропуснал такава възможност.

Искат продължителен секс - да, те се радват на доброто старо “да го направим набързо”, но всъщност предпочитат да се наслаждават колкото се може по-дълго на акта, особено ако са с подходящата жена.

Искат да се наслаждаваш - те се чувстват длъжни да те задоволят и искат да се чувстваш добре, точно толкова, колкото и самите те.

Не искат да симулираш - мъжете определено не харесват тази способност на жените да се преструват, че достигат връхната точка. По-добре е да ги насочваме, а не да се преструваме.

Обръщай внимание на тялото му - мъжете са като ловци, които оглеждат своята плячка, но истината е, че и самите те искат да се почувстват оценени и да видят, че оценяваме начина, по който изглеждат.
 


В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" 09/05/2024, Четвъртък 13:31 0
В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" Натали Трифонова е абсолютният фаворит във формата Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Множеството се извиваше чак до книжарница "Хеликон"   Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Вдигат данъците  Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден ден Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" До няколко дни предстои агенция "Митници" да изготви техническа спецификация на проекта за разширяването на пункт "Малко Търново" и процедурата да бъде задвижена приоритетно по ресорните институции "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика В Черноморец отключиха морето В Черноморец отключиха морето През шпалир от военнослужещи, водено от отец Стилиян от храма „Свети Никола“ в 10.00ч. тръгна шествие с иконите на светеца - покровител на града, на Богородица и Исус Христос до пристанището Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Някогашната беквокалистка в „Шоуто на Слави“ изглежда по-добре, отколкото на 20 години Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му В лицето на възпитаниците на СУ „Н.Й.Вапцаров“ – гр. Царево служителите в общинска администрация имаха достойни заместници, които се справиха отлично с поставените им задачи и показаха силна амбиция и мотивация за работа
Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори