×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-хитрото мъжко наказание за една жена


14 Февруари 2024, Сряда, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Искам да й отмъстя, искам да я накарам да си скубе косите и да съжалява за стореното...

Желанието да нараниш в отговор на душевна рана, е естествено до известна степен, но в същото време е и много вредно. Случва се така, че колкото повече един мъж се опитва да отмъсти на една жена, толкова по-лошо става за него. Например, ако се опита да отмъсти на любимата си като отиде при друга жена, която дори не харесва, тогава само ще съжалява.

Мъжете са наранени от изневярата. Но ... Помислете, всъщност този мъж изобщо нямаше да се появи в живота ви, ако вашата жена нямаше нужда от другиго, освен от вас.

Не се опитвайте да давате урок на жена, да наказвате, да обвинявате, да я наранявате, така че тя да признае вината си. Напротив, трябва да станете „идеален съпруг“ за нея .
Вместо обиди, скандали, упреци, преструвайте се, че не само не знаете и не разбирате нищо, но в същото време искате да я направите щастлива.

По правило, по време на изневяра от страна на половинката, хората стават мрачни и ядосани. Опитайте обратното – дръжте се безгрижно и естествено. Подарете на жена си цветя, правете й комплименти, възхищавайте се на това, което прави, заведете я на вечеря, изведете я извън града за уикенда и т.н. Като цяло трябва да правите всичко така, сякаш сега във връзката ви всичко е наред и нямате представа за нищо.

И в този момент тя просто няма да може да ви намери вина, за да вдигне скандал, тъй като вината за развалената вечеря или пропиляния уикенд ще падне върху нея. Това означава, че една невярна жена ще приеме всички тези признаци на внимание от вас, сякаш тя все още е най-вярната, надеждна и любяща за вас.

Не след дълго тя ще пожелае да продължи да си осигурява този „сладък“ живот. По правило няколко седмици са достатъчни, за да преминете към друг етап. И следващата стъпка ще бъде да се гарантира, че самата тя признава всичко и определено чувства своята вина. Тоест можете да организирате вечеря с нея и гледайки я в очите, да я попитате - искаш ли да ми кажеш нещо?

Тя може да реагира на това по различни начини, но най-често тя ще изобрази недоумение, сякаш наистина няма какво да крие от вас. В този случай просто ставате от масата и си тръгнете завинаги. Това наказание ще е най-ефективното и болезнено за нея.

Няма нужда да водите диалог. Защото тя самата ще е пропиляла шанса си, който сте й дали. А това означава, че вашата любима наистина ви е използвала, без да се смята за виновна. Безсмислено е да се говори и преговаря с такава жена. Ще бъдете по-добре без нея!

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg
 




5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Б11
15.02.2024 08:48:24
3
4
Само гл*пости в тези статии. Събираш и багаж често и през терасата и го хвърляш го да ходи долу да си го взема и събира. Разпитваш за добър адвокат, за да получиш попечителството на децата. Защото ти не си се търкалят, като п*рцал с чужди хора по креватите. Казваш на децата каква е работата, за да знаят каква реалността. А след време може с децата да гледате "Новите съседи" и да научете с децата си техните термини. Каква е мама? И всички в един глас. -К*рва! Каква е мама? Всички в един глас - Ул*чница!
4.
:)))
15.02.2024 08:00:45
2
12
Тук гледам само експертни съвети. Авторката казва, че когато някой изчука половинката ни, ние да я водим на почивки и да се усмихваме, другия пък от коментар 1, да ходим при някоя която тя оплювала и да се женим за нея. Общо взето ако слушаме подобни хора, които си личи че нямат абсолютно никакъв опит в отношенията, по-добре е да си слагаме въжето.
3.
До 1
15.02.2024 04:25:05
7
3
от майбах на лада гледам повечето, като теб карат та не ти знам много теорията дали шма 5 ,% да е така
2.
Xxxxx
15.02.2024 02:51:38
1
11
Пълни глупости, ще и играеш по свирката за да правиш театро и първобитни драми като в текст на някоя чалгия. Обратното на любов не е омраза, а безразличие. Мъжете не се занимаваме с женски отмъщения, имаме си свои приоритети. Просто не се занимаваш, вместо да и казваш че на някой и пука за нея, докато на нея не и пука. Happy-woman ще ми казва да си губя времето за да и е хубаво без смисъл и да трупа точки за пред други.
1.
Доктор Докторов
15.02.2024 02:21:53
2
15
Каква изненада! Статия, съветваща мъжете да не отмъщават на жените, е написана от жена! Очаквах някакъв съспенс, а то... калпав фишек!

Мъже, искате да отмъстите на жена си? Намерете някоя жена, която жена ви постоянно е оплювала и искрено мрази /почти всяка дама извън манастирите има по една такава позната/, оженете се за нея и разправяйте на всички познати, че тя е най-добрата, с която сте излизали досега. Без излишни изхвърляния - само това изречение е достатъчно. Бившата ви ще чуе по някое време и ще ѝ сринете самочувствието, докато се пита "с какво тая кокошка да е по-добра от мен - баш па нея избра да ме смени", редувайки го с мерак да се върне при вас, за да прецака оная. Естествено, връщане не е вариант и при опит да си го изпроси, я довършвате с "Щом веднъж съм стигнал до Майбах, няма да се върна на Лада"! Пак заповядайте! /и да отбележа, че имам подходящ съвет и за жените, които искат да натриват носове, но не е за под тази статия/
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори