×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той е като турист от Африка, смята Делян Добрев


12 Февруари 2024, Понеделник, 12:25 ч.
Автор: Флагман.бг

Депутатът от ГЕРБ с остър коментар по адрес на Асен Василев

Острието на ГЕРБ Делян Добрев коментира по любопитен начин визитата на финансовия министър Асен Василев в САЩ. Ето какво написа Добрев във фейсбук:

Гледам снимките от посещението на кабинета в Щатите. По-всичко изглежда, че си направиха готина екскурзия, на държавни разноски в шоурумите на МЕТА, TESLA и др. Няма лошо, ама да си вземат отпуска и да си плащат сами като обикновени туристи. На снимката: Асен Василев пробва очила за виртуална реалност като някой турист от Африка. За негово сведение - такива има и в моловете в София, няма нужда да троши държавни пари за цяла седмица в САЩ.


В категории: Политика


9
Коментара по темата
9.
Политиколюбец
12.02.2024 20:30:31
1
3
Присмял се хърбел на щърбел. Вие сте един да хванеш, че другия да блъснеш.
8.
Празна тиква не зрее
12.02.2024 15:20:10
1
6
Де факто тука всички разполагат с факти. И само на ГЕРБ са им добри фактите.Другите факти са лоши
7.
Adfdfhr
12.02.2024 14:26:45
2
7
Кога меката китка Кокорчо ще декларира ,че е смотан гей ?
Откраднал от съдружниците си кинти, има офшорки за което трябва да подаде оставка. Замесен в далаверите с доставките на енергийни ресурси и получил тлъсти комисионни.
Сега си развява перчема на държавни разноски на екскурзията до Щатите, без да има полза за държавата.
6.
eqwe
12.02.2024 13:31:57
2
14
Защитавай си фирмите на мама и тати за фиктивна продажба на дървесен отпадък, не си ти в самолета в скута на Бойко и мърмориш като изоставена и недовършена лека жена Делянчо, никой не те харесва.
5.
До 2
12.02.2024 13:29:51
2
10
Разбира се , че не е глупав, самите негови бивши ортаци, които са му яли попарата , казват, че е умен, даже прекалено умен измамник!
Признават си го хората и са го установили, макар и късно !
Както и ние, всички ще го установим, макар и късно!
4.
Ей, завистливо племе
12.02.2024 13:05:25
1
18
Голяма работа , че Асенката и още двама похарчили едни 100-150 хилядарки народна пара за тоя дето духа!
Не стига че човека ви уреди с още едни 45-50 милиарда повечко заеми да има да плащат и правнуците ви, вие завистливци такива в паничката му гледате !
3.
Pff
12.02.2024 13:01:28
0
18
100% гледа гей порно с негри
2.
Не е глупав, ама леко се излага
12.02.2024 12:50:09
7
14
Гледам го и веднага ми минава през ума, че се опитва да изкара някой лев за себе си чрез тези срещи. Иначе не е глупав. Със сигурност е с поне 2 пъти по-високо IQ от Боко
1.
Мдаммм
12.02.2024 12:40:44
11
22
Ейиии,завистливо племе.Делянчо да каже ква файда от посещението му в САЩ юни месец миналата година на държавни разноски.Яд го е,че мета,тесла и др са го одрязали или по-точно бил е нежелан казано по-дипломатично.А инак точно тези "очила" с тази система ги няма още в мола!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство
Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори