×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 тайни принципа на богатите и успели жени


23 Януари 2024, Вторник, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Мъдрите и успели жени познават и спазват стриктно следните принципи

Мнозина трупат финансови запаси от заплати, инвестиции, спестявания, наследство и други ресурси, но в отношението към парите има и важни психологически фактори. Вярно ли е, че хората, които умеят да обичат парите по специален начин, са обречени да бъдат богати, независимо от всичко? Тук ще изследваме пет навика или принципа, които богатите жени следват и много добре знаят за финансите.

1. Богатата жена споделя.

Но не всичко. И само това, което тя има в изобилие. Тя няма да наруши принципите си и да раздаде всичко, което има. Психологията на изобилието е „Искам и мога да споделям, ще дам, защото имам такава възможност“. А психологията на бедността е „Нямам достатъчно“, пише actualno.com. Първоначалните материални данни може да са едни и същи, но онези, които мислят „лошо“, имат малко и винаги ще имат малко. Те или не споделят, или споделят в своя вреда и с надеждата за получат благодарност за героизма си. Или по-добра публика. Но споделянето не винаги означава понасяне на материални загуби, от които толкова се страхуват стиснатите. Дайте това, което имате в изобилие: време, опит, връзки. Помогнете с грижа, подкрепа и любов. Когато си щедър, не ставаш беден.

2. Богатите са наистина благодарни за това, което вече имат.

И Вселената продължава да ги дарява, защото те знаят как правилно да си партнират с нея. Сериозно: представете си, че Вселената сте вие. Бихте ли се радвали да получите изключително нелепа реакция в отговор на вашите подаръци, съвети, нови възможности? Оплаквания, претенции и резерви: благодаря, разбира се, но заплатата можеше да е по-висока, децата можеха да са по-добре (принцът на онази беше по-хубав, конят по-бял, обувките по-кристални...). Вечно недоволните нямат късмет в приказките и чудесата. Богатството не ги преследва, защото не могат да бъдат задоволени, каквото и да им се случи. Освен това такива хора са токсични: със своето недоволство те морално потискат онези, които според тях не им дават достатъчно. Те обезценяват усилията и искрените импулси на другите, убиват желанието да се предложи нещо. В техния свят предлагането никога няма да надвиши търсенето - така че то просто намалява до нищо.

3. Богатите жени несъмнено избират най-доброто, което могат да си позволят.

Те приемат като свое право да направят това. Това означава, че знаят как да виждат и оценяват възможностите във всичко. И затова дори в ситуация на криза, а за богатите такива ситуации възникват, както при всички останали, те не свалят летвата. Но бедните са съгласни на всеки минимум, стига да има такъв. Те не чувстват собственото си достойнство и правото да се сдобият с нещо повече. Те живеят на принципа „най-доброто е враг на доброто“. Те се управляват от ограничаващи стереотипи и нагласи в духа на „искаш много, получаваш малко“. По правило тези виждания идват от детството: родителите не могат да изпълнят желанията на дъщеря си и, за да не усетят своята неадекватност, поемат по лесния начин - позволяват на детето да разбере, че е грешно, лошо и срамно да иска много. Това е толкова дълбоко залегнало в подсъзнанието на много жени, че дори и след като придобият независимост, те продължават да ограничават без причина себе си. Те все още се срамуват от желанията си и отричат ​​правото на желанията да съществуват.

4. Богатите жени знаят как да се забавляват.

Да, трябва да можете да се забавлявате! Погрешно е да се смята, че за да реализирате желанията си, трябва да се напрягате и работите повече, без да си давате почивка и право на отпускане. Състоянието на мир не трябва да предизвиква чувство на вина, безпокойство и паника. „Щом спечеля пари, тогава ще си почина“ е много коварен сценарий. Не ви позволява да спрете, да разберете, че „тогава“ вече е настъпило, че не е нужно да запълвате всяка секунда с нови задачи. И дори тялото започва да се бунтува. Подсъзнанието не разбира защо да опитва, ако все още няма награда за усилията, а включва вътрешна съпротива, саботаж, здравословни проблеми, а така и все повече паника, и отново вина. Всичко, което трябва да направите, е да си позволите дързостта да се погрижите за себе си и ресурсите си, необходими за изпълнение на по-нататъшни задачи - за да получите незамъглено удоволствие.

5. Жените, които знаят как да увеличат парите, уважават енергията на парите.

Уважението означава да знаеш как да работиш с енергията: как да привличаш и разпределяш, как да спестяваш и харчиш, да натрупваш и инвестираш... Ако е правилно ориентирана към богатството жената ще намери как да спечели от усилията си. А психологията на бедността принуждава жената да вярва, че всичко това са ненужни или трудни задачи. В заключение: психологията на богатството не е нищо повече от съзнателен избор за самостоятелно поемане на отговорност за условията на живот. Без претенции, без напрежение, с отворено сърце и неизменно отношение към успеха.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда 21/05/2024, Вторник 11:32 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Гринча е в серия от 3 поредни победи, а в последния си мач печели Интернационалната титла на световната боксова федерация WBF с нокаут в 9-ти рунд, срещу коравия Дауди Мгая „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си
Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори