×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лена крие развод


11 Януари 2024, Четвъртък, 11:27 ч.
Автор: Флагман.бг

Родителите й се разделили 

Лена Бориславова крие поредна лична драма, а именно раздялата на родителите си. Оказва се, че баща ѝ Здравко и майка ѝ Искра не съжителстват заедно, а таткото на Лена дори има нова жена до себе си. Именно с нея той позира на профилната снимка в личния си фейсбук, а кадърът е заснет по време на тяхна романтична почивка във Венеция.Впечатление прави, че явно родителите на Бориславова не са запазили съвсем топли отношения, защото дори не са приятели в социалните мрежи и не поддържат контакт там, пише Ретро.

Майката на Лена споделя единствено самостоятелни снимки и такива с двете си щерки, но продължава да се представя с фамилията на своя съпруг. Към момента тя работи на висока позиция в българския филиал на голяма датска спедиторска фирма за превозване на различни товари. Бащата на Бориславова пък е бизнесмен. Той е собственик на две дружества – „МЛ-92“ ЕООД и „МЛ-98“ ЕООД, чиито имена са съставени от инициалите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита.

И двете са регистрирани на територията на София и се занимават с търговия с различни медицински консумативи.Таткото на Бориславова е съдружник и в известен софийски дентален център, който предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лечение, консултации и редица други. Здравко участва още и в управлението на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава допълнителни финансови инжекции.

Лена Бориславова упорито се опитва да крие семейството си от общественото любопитство, насочено към нея и личния ѝ живот в последно време. Тя не споделя снимки с роднините си с изключение на по-малката си сестра Маргарита, която е лекар по професия и работи като анестезиолог в болница в покрайнините на Париж. За пръв път майка си пък бившата говорителка на Кирил Петков показа по случай погачата на новородената си дъщеря Деа.

Тогава тя събра нея и свекърва си в столичен ресторант, където бе направен ритуалът по орисването на дъщеричката ѝ. На събирането обаче присъствали само жени, както повелява традицията.Впечатление прави, че никой от семейството на Бориславова не взема отношение по повод скандалите, които непрестанно бушуват покрай нея, нито пък се вълнува публично от политическите ѝ напъни, но пък дейно помагали за отглеждането на бебето. Годениците Лена и Миро станаха родители за сефте през септември миналата година. Доскоро двамата живееха в малък апартамент в стара кооперация в столичния квартал „Лагера“, но от няколко седмици насам били новодомци. Те се преместили в луксозна сграда, намираща се буквално на жълтите павета в София, където наели жилище под наем.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" 09/05/2024, Четвъртък 13:31 1
В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
13
Коментара по темата
13.
Сокола
13.01.2024 15:09:36
1
6
станаха родители за сефте
-------
Браво, журналисти мои! Научили сте книжовен български език. Още има думи за премахване и добавяне на истински от 15-16 век, но и това ще стане. Това не може да стане за година - две, но сме на прав път. Сега пренаписваме учебниците
12.
Георги Илиев Митев
13.01.2024 12:20:56
6
6
Майка , баща и дъщеря им са " един , дол дренки.".
11.
БТ
13.01.2024 11:53:57
6
12
И какво ни интересува тази куха лейка.
10.
*********
13.01.2024 00:04:52
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
*********
12.01.2024 23:50:08
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
AcaciyTrendafilov
12.01.2024 21:04:37
7
18
Навремето, големия бг сатирик имаше специален израз, който много приляга на г-ца Парапетова- Кариера вагина. Другото около нея е само офисен планктон.
7.
Карък
12.01.2024 15:21:02
8
28
Стига ни занимайвате с тая шаситата...... С какво е толкова известна,ааааа с Кирето.ad600
6.
Кочо Паламарката
12.01.2024 15:11:14
8
29
Вместо да ни занимавате с родителите на г . дията, да бяхте ни информирали къде
се е покрил лопатар Миро и дали вече си е прибрал рогата от химическо чистене.
5.
хихи
12.01.2024 13:57:26
9
29
Миро, виж кво правят Мъжете!?
Развеждат се1
4.
т.е. на тоз
12.01.2024 12:38:49
13
23
п.а.р.цал втурварлъка му е генетично заложен
3.
Боровил
12.01.2024 12:25:41
9
23
Е и Лена и е сладка шекерената пръчка
2.
Мария
12.01.2024 10:17:42
12
41
Айде сега и с родителите на Парапетова почнете да ни занимавате.А нещо за баба и дядо да знаете?
1.
Климбо
11.01.2024 13:36:47
13
54
Какво нещо са парапетите...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чакал се разходи в ж.к."Меден рудник" Чакал се разходи в ж.к."Меден рудник" Животното изглежда изплашено и не доближава до хората Жена от ж.к. "Възраждане" висна през терасата и опита да се самоубие, психолози часове я разубеждават Жена от ж.к. "Възраждане" висна през терасата и опита да се самоубие, психолози часове я разубеждават Eкшънът се разигра на ул. "Г.С. Раковски" Млад мъж е с опасност за живота след брутална катастрофа на АМ "Тракия" Млад мъж е с опасност за живота след брутална катастрофа на АМ "Тракия" Водачът от Пловдив бил зад волана на лек автомобил, когато губи управление над возилото, напуска платното са движение и след като се удря в мантинелата се преобръща в крайпътната зона Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Баку проявява интерес към предстояща процедура за търсене и проучване на природен газ Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Поведението на певицата вече е повод и другите да възстанат срещу постоянното ѝ нахалстване и желание да командва парада Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Президентът Радев се ръкува с участници в шествието на Безсмъртния полк Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Този път в сюжета в подигравателното им видео, което се върти в социалните мрежи, се включва най-малкият Супермен Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" Натали Трифонова е абсолютният фаворит във формата Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Множеството се извиваше чак до книжарница "Хеликон"   Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Вдигат данъците 
Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Западът изкривява истината за Втората световна война, защото пречи на колониалната му политика, обяви президентът Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Алек я отхвърли, но тя си намери човек, който може да й осигури желания живот  Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори