×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тя заряза веганството, защото усети, че е страшна глупост


11 Януари 2024, Четвъртък, 10:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Ядем си месце, ядем си агнешко по Beликден,свинско по Коледа, гледаме да са изчистени продуктите, призна Камелия 

По-различен и много специален рожден ден посреща тази година фолк звездата Камелия, която преди десет месеца стана майка на син. Мъникът, носещ древното и позабравено българско име Баян, е малкото чудо за певицата и дългогодишния й партньор в живота Цветин. Затова личният й празник тази година със сигурност ще бъде още по-вълнуващ и емоционален, пише Галерия. По начало изпълнителката на хита „Името ти“ от години пропуска големите партита за ЧРД, така ще е и тази.

„Не съм привърженик на големите и шумни рождени дни. Предпочитам да съм в по-интимна обстановка. Понеже дълги години сме си го празнували само аз и Цвети, родители и най-близки и това ми е останало като част от начина ми на празнуване. Без големи ексцесии и шумни партита“, казва пред „Галерия“ Камелия, която вероятно и заради работата си, се е наживяла на големите пиршества и забави. „Когато работиш с много хора на среща си, някак си тези лични празници ги свързвам малко повече с уют и по-интимна атмосфера“, потвърждава тя.

„Не съм планирала нищо специално. Исках да си правя по-голямо празненство за юбилея, но пък тогава беше ковид и нямаше как да се случи. Така да се каже и природата беше против“, разяснява още певицата, която на 10 януари навършва 53 години. Цифрата обаче ни най-малко я притеснява и не само защото гените й са спомогнали да съхрани младостта си. „Нямат никакво значение годините, за мен това са поредни цифри ивъобще не им обръщам внимание. Важно е как се усеща човек. Може да си много щастлив и когато си на половин век, и може да си много сдухан, когато си на 20 години. Усещането е по-важно, не броя на годините. Не се сдухвам от това, че съм на 53, просто една цифра отгоре“, категорична е блондинката, за която възрастта е основно трупане на опит и преживявания, което е най-ценното в живота ни.

Равносметките обаче не са за нея и ги пропуска на фона на масовите истерии в социалните мрежи. „Не обичам да ги правя. За мен е много важно да си обективен с това, което ти се случва и с това, което си преживял. Едната година си носи едно, другата година си носи друго. Тръгваш с нещо, което ти се е искало да се случи през годината, а то не е станало… Но то другата година може да стане или пък да се случи нещо още по-готино. Поне аз равносметки не правя. За мен е важно случилото се, а случилото се е, че станахме родители. Случилото се е, че сме живи и здрави, случилото се е, че все още сме с Цвети и сме заедно и сме добре. Оттам насетне догодина какво ще дойде – ще видим“, смята фолк дивата. Певицата определя сина, си Баян като, не много кротък, но пък за сметка на това нощите са доста по-спокойни.

В грижите за наследника на фамилията помагат и двете баби, без които Цветин и Камелия са загубени. „Добре е,че са те! От скоро време, започнахме много да оценяме баба Данче и баба Здравче, че без тях просто няма да е това, което е. Когато съм на работа или когато имам нужда от ден-два да се наспя, те са винаги на разположение, за което им благодарим. В тяхно лице имаме голяма подкрепа“, споделя Ками. Попитахме и нейният Цветин как се справя като родител, а той е повече от скромен.

„Трудно е човек да даде оценка на себе си, защото трябва да бъде сравнено с нещо. Като цяло смятам, че се справям нормално, при положение, че ролята на бащата се появява на малко по-късен етап. Иначе и аз го къпя, храня го, сменям памперсите, когато се налага“, изброява част от грижите си щастливият татко и допълва още:

„Моето отношение към детето е малко по-либерално. Пускам го да ходи босичък, пускам му малко студено душче, когато го къпя. Опитвам се постепенно да го закалявам. Иначе, честно казано, в момента най-вече му се радвам и гледам как расте.“ Оказва се, че след появата на наследника им, Камелия и Цветин не са затруднени в това да поддържат своя начин на живот в храненето, след като дълги години се придържаха към веганството, като преминаха и през вегетарианството. „Имахме даже и период, в който 21 дни ядяхме само сурова храна. Тогава осъзнахме, че природата в живота ни предоставя много хубави неща, които човек, ако бъде малко по-отговорен и буден, с тях може да живее прекрасно, без да се ограничава. Както ние в нашето семейство не обичаме ограниченията, освен ако здравословното състояние не те принуждава да бъдеш в ограничения, но при нас го няма, слава богу“, споделя изпълнителката и признава, че с днешна дата не си забраняват месото.

„Ядем си месце, ядем си агнешко по Beликден,свинско по Коледа… Гледаме да са изчистени продуктите, защото има разлика, когато вземеш едно пиле бъкано с антибиотици и хормон на растежа, тогава веднага се усеща миризмата от химията“, разяснява звездата. Два пъти годишно – на пролет и есен, семейството се подлага на гладолечение, за да може да пречисти тялото. „През другото време си живеем нормално. Но е важно човек да си изгради култура на хранене, както и да подбираш чисти продукти“, категорична е Камелия.

 


В категории: Лайфстайл


2
Коментара по темата
2.
БУРГАЗЛИЕВ
11.01.2024 11:45:41
1
2
Браво....голяма е сладурана....!!!!
1.
Правилно Ками,
11.01.2024 11:33:45
2
1
То ако Господ е искал хората да са тревопасни, нямаше да им сложи кучешки зъбки и щяха да серат барабошки , а не лайна като кебапчета!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент По време на церемонията тя не използва официалното наименование – Република Северна Македония Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Знаете ли кои са ОМО „Илинден” и как реагират нашите управляващи на новоизбраните управляващи в РСМ Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас"
Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г.
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори