×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той се завръща


09 Януари 2024, Вторник, 11:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Сменя Михаил Билалов 

Коронният водещ на „Стани богат“ се завръща в играта. Михаил Билалов кара последните си седмици като водещ на „Стани богат“, твърди сайта Лупа. Заради падналия рейтинг на състезанието, Би Ти Ви в крайна сметка реши да смени лицето на предаването – нещо, което обмисля повече от година. Най-невероятното е, че новият водещ всъщност е… стария! Според мълвата в Би Ти Ви, „Стани богат“ занапред ще се води от Ники Кънчев.

Кънчев е бил забелязан миналата седмица на няколко официални срещи в централата на телевизията. Той е потвърдил пред свои близки, че е получил покана да се върна като водещ на „Стани богат“. Не е ясно обаче как ще стане това, тъй като би следвало да има обвързващ договор с Нова. Възможно е той вече да е изтекъл.

Ники е споделил със свои колеги, че е разочарован от Нова телевизия, тъй като викторината, която води – „Голямото преследване“, нечаквано падна от ефир, въпреки че е имала доста висок рейтинг. Журналистът не получил логично обяснение от ръководството защо предаването пада. Обещали му, че ще е на екран с друго предаване, но това така и не се случило, пише „ХотНюз“.

Последното огорчение настъпило, след като не го поканили за водещ на новогодишното предаване с Гала. Вместо опитният Кънчев, до звездата от „На кафе“ застана футболиста Валери Божинов. Тогава Ники взел окончателното решение да си тръгне от медиата и да се присъедини към Би Ти Ви, приемайки поканата пак да изгрее в „Стани богат“ – предаването, което го направи популярен.

Кънчев бе лице на състезанието при старта му на 12 май 2001 г. в ефира на Нова телевизия. След като медиата не поднови лиценза, „Стани богат“ се завърна по БНТ1, но с нов водещ – Михаил Билалов, тъй като по това време Ники Кънчев имаше действщ договор с Нова и нямаше как да води предавания и по двете телевизии. В крайна сметка, от 20 декември 2021 г. „Стани богат“ се излъчва по Би Ти Ви, пак водено от Билалов.

Първоначално публиката посрещна с еуфория новото лице, но впоследствие Михаил Билав зацикли и започна да изнервя зрителите. От Би Ти Ви отчаяно търсят нов водещ поне от половин година, но така и не успяват да намерят достоен заместник. В крайна сметка те канят Ники Кънчев, който очевидно е приел поканата.

Тъй като „Стани богат“ се снима предварително, още поне 2 месеца ще се излъчват епизодите, заснети с Михаил Билалов. От началото на март обаче стартират предаванията с Ники Кънчев. Смята се, че рокадата на водещите е дело на новия програмен директор на Би Ти Ви Апостол Пенчев, който е амбициран до една година да направи Би Ти Ви отново телевизия №1, вадейки я от летаргията. Тази пролет новия сезон на Би Ти Ви е доста амбициозен, което със сигурност ще увеличи значително гледаемостта й.


В категории: Лайфстайл


15
Коментара по темата
15.
Папиханус
11.01.2024 20:32:02
1
0
Не го искаме.Да си стои у тях!
14.
Бобър
11.01.2024 19:54:43
1
1
То пък чудо тоя Кънчев...маймунек. Билала си беше много по готин като водещ
13.
Дида
11.01.2024 08:41:27
1
6
Супер....благодаря ви, че връщате Кънчев...той е страхотен водещ....липсваше ми....харесвам го....направихте ме щастлива и ще гледам с удоволствие...
12.
Фъфлека
10.01.2024 15:53:07
2
6
ТОЙ СЕ ЗАВРЪЩА
Кой се завръща, все едно за някъв император говорите, Фъфлекът се завръща. Тази снимка е сигурно на 15 години, човекът е направо зел дал.
11.
Без звук
10.01.2024 15:25:24
2
2
Аз затова гледам без звук. Пък има и надписи. И мен ме издразва
10.
Най после
10.01.2024 15:21:54
2
6
Супер ако е вярно. Много изтраяхме на това секнене, подсмърчане, кашляне и покашляне, вечното прочистване на гърлото на сегашния водещ. Да си лекува синузита и да бъде здрав, но не е за водещ на такова предаване. В киното се монтира и тези звуци могат да се изрежат, но тук си личи много. За носовото говорене да не говорим
9.
Габи
10.01.2024 10:53:10
2
6
Дано мяхнат четвъртия жокер Билалов. Отвращава с уж безобидните подсказки. А когато започне да дава допълнителни обяснения не можеш да разбереш къде е началото и къде е краят. Понякога участниците се правят на знаещи по 10минути и решават да спрат или да поискат жокер. Трябва да има регламент за време.
8.
Този
09.01.2024 21:24:00
9
4
В "Голямото преследване" Ники Кънчев така и не разбра, че не води в Арена Армеец с мощен натрапчив глас. Заедно с това той е много хлъзгав и неприятен в диалог каквото предаване е "Стани богат" и 'Голямото преследване
7.
ИВО АНДОНОВ
09.01.2024 17:52:53
12
14
Джаро (Билалов).....Ти НЕ СИ вече фактор......СВИКВАЙ.....!!!
6.
фил
09.01.2024 16:30:25
14
16
Пънчев е гола вода от маркуч бе, Билалов бил "зациклил" , кой ги пише тези тъпотии бе?
5.
Бургазлия
09.01.2024 13:30:01
19
31
Ужас .
Дано не е вярно!
4.
123
09.01.2024 13:04:31
5
26
"Стани Богат" е хубаво предаване, постоянно научавам нещо ново, но водещият и участниците са под всякаква критика.
Той подсказва, те са от глупав по- глупав.
Много рядко има някой участник, който те грабне и ти е кеф да му слушаш разсъжденията по въпросите.
Преди години, като се излъчваше за пръв път, имаше много качествен, знаещи участници,
3.
Рейтинг
09.01.2024 11:58:58
5
39
То рейтинга на тия предавания и телевизии постоянно пада,щото старото поколение пенсионери намалява,а новите пенсионери както и младежите телевизия НЕ гледат.Просто "Голямото преследване" беше с по-нисък рейтинг от "Стани богат",затуй го свалиха.
2.
Сарая
09.01.2024 11:38:01
25
28
Аман от тоя гьон !
1.
Мъка
09.01.2024 11:37:36
22
30
О, не!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори