×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Русия никога няма да отстъпи, каза Владимир Путин в новогодишното си обръщение


Русия никога няма да отстъпи, каза Владимир Путин в новогодишното си обръщение
Обръщението на Владимир Путин бе излъчено най-напред в районите на руския Далечен изток, в които Нова година вече настъпи
31 Декември 2023, Неделя, 18:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Той отбеляза, че страната му решително е защитавала националните си интереси

Русия никога няма да отстъпи, заяви днес в новогодишното си обръщение руският президент Владимир Путин, цитиран от Франс прес и БТА.

Руският лидер отбеляза, че през 2023 година страната му решително е защитавала националните си интереси.

"Доказахме неведнъж, че можем да решаваме най-сложните задачи и никога няма да отстъпим, защото няма сила, която може да ни разедини", каза Путин в излъченото по телевизията обръщение.

Въпреки че президентът не говори директно за конфликта в Украйна, той намекна за него, като изрази признателността си към руските войници, които нарече "нашите герои".

За разлика от миналата година, този път Путин не бе обграден от хора във военни униформи. На заден план в тазгодишното обръщение се виждаше Кремъл - нещо характерно за повечето новогодишни обръщения на руския лидер.

През 2023 година "ние решително защитавахме националните си интереси, свободата си и сигурността си, нашите ценности", каза Путин в обръщението, което бе излъчено най-напред в райони на руския Далечен изток, в които Нова година вече настъпи.

Президентът увери, че Русия, която преминава през "исторически етап", ще бъде "още по-силна" през новата година.


 


В категории: Войната в Украйна


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
16
Коментара по темата
16.
Другарю
01.01.2024 10:50:28
7
13
Каква реч каква нова година, 350 000 руски войници никога няма да се върнат при семействата си. Милиони руски граждани избягаха от Русия, след започването на войната. Само се похвали преди 2 седмици че на фронта в момента са 670 000 войници, а по 1500 човека на ден се мобилизират по територията на Русия. Имаш ли представа след толкова жертви и мобилизирани и частни военни компании, защо не можете да превземете едно или град колкото Айтос?
https://youtu.be/0YVFcMrfk3M?si=m52oyQekClrUxiY0
Вова, по хиляди войници губите на ден отделно са инвалидите и безследно изчезналите
За следващата година 40% от държавния бюджет го отделихте за войната, което ще е за сметка на медицина, инфрастуктура, образование, социалка, пенсии, заплати и др разходи. До войната
всички тези ви бяха пълна скръб, а сега ще е още по-лошо. Вова Вова, господ ви дал най-богатата на ресурси земя, а народа ви болен и беден и всичко е бърдак. Благодарение на теб и шайката ти недоИмператоре.
15.
Тъпите Русофилистици
01.01.2024 09:05:22
14
11
Понеже са ментално увредени от боярщици и самагони,не помнят че едно време Първанов пускаше на запис едни и същи речи 4,5 години и тъпаците си мислеха че им говори на живо. Хванаха го господари на ефира.
Че и Путкин така там даже няма и кой да го хване
14.
Ми накъде да
01.01.2024 09:00:13
7
5
Отстъпи в Китай?
13.
Шизофреника
01.01.2024 08:44:00
9
10
Подождите ВВП а как же так?
О, Боже мой, о Путине! Какви ни ги говориш от кремълската психушка. Нападна Украйна да я превземаш, да сменяш режима в Киев, да я милитаризираш и предупреду Запада да не се меси. Извинявай товариш, обаче това е реплика на Украйна, защото е нападнатата страна. Русия не е нападната че да се предава.
Съвсем се гавриш с нас пациентите, след като не постигна, нито една цел от горе изброените от речта ти на 24 февруари.
Може би си повлиян от бягствата на непобедимата ти армия. Бягаха като зайчета от Киевска, Черниговска, и Сумска области. Бягаха от Харков, Купянск, Лиман, Балаклея, Змийний, и за капак избягаха позорно от Херсон-единствения областен град, презет след 24 февруари 2022г.
За загубите в жива сила за мобилизацията, за загубите на хикяди бронемашини, РСЗО, артилерия, за ударите по летища, бази и щабове на руска територия и Крим, да отбелязваме ли? Или си убеден че след като сме пациенти на крамълската психушка ибрик рудофилистици лишени от знания и елементарна логика,и няма да стоплим, че мобилизация и удари по руска територия по щабове, кораби и летища, и СВО са несъвместими понятия?
Амииии, прав си от русофилистик шизофрена по- емпти е само амебата!
И още нещо да питаме! Защо след всичките удари с авиобомби и ракети на калпавата ви армия по Белгород, бяхте хванати отново по бели гащи и Военното ви Министерство призна че жертвите в Белгород са следствие на бездарната работа на ПВО расчетите ви?
Така е първо свалихте вс дронове и ракети и имаше само една коствена жертва, пък после 26 жертви и 110 ранени
На лъжата краката са къси и са и нужни токчета,като твоите, Вовка.
12.
Си Дзипин
01.01.2024 02:46:18
6
9
Путин дума ли каза или ми го облиза
11.
11
01.01.2024 00:47:06
11
8
путКин като мъртвец
10.
Koko
01.01.2024 00:40:00
10
10
поне не я показвайте тая мутра
9.
наполеон
01.01.2024 00:02:06
7
0
в период WW flll
8.
1
31.12.2023 21:36:00
18
16
жуже обесен скоро
7.
Русия назад
31.12.2023 20:36:15
19
9
Не знае кръгом и пак чнапред
6.
аха
31.12.2023 20:14:07
23
23
тоя изперкал дядка е само за Сибир
5.
Хм.
31.12.2023 19:27:47
18
16
Това за "историческия момент" го слушам вече 6 години, в 23.55ч. Днес резидента ду хай!
4.
Га га га
31.12.2023 19:08:04
23
24
Някой помни ли, че навремето имаше велик непобедим неразрушим и т.н. Съветски Съюз? Злото джудже успешно повтаря историята.
3.
Путлер - капут
31.12.2023 18:59:28
28
35
Така както ботоксовото жуже навреди на руснаците никой друг не е могъл да направи. Намразиха ги целия свят, народа му мре като гниди на фронта, а на всичко отгоре и цяла Европа се въоръжава като за последно. Мега прост тип!
2.
дал-взел
31.12.2023 18:46:44
22
21
Президентът увери, че Русия, която преминава през "исторически етап", ще бъде "още по-силна" през новата година

Уместни кавички. Този ленинградски гамен продължава да унищожава сатрапията. Да се слави делото му!
1.
dqdo
31.12.2023 18:44:53
30
24
bahti pidala ple6iv
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори