×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мара Отварачката зарязала Миро Дзвера, защото свършил парите


03 Декември 2023, Неделя, 17:16 ч.

Фолкаджийката с най-много бракове сама загатна, че е в силно обтегнати отношения с Митко

Мария се е разделила още преди месец с третия си съпруг Мирослав Соколов, по-известен със страховитото си прозвище Миро Дзвера, след като се оказа, че той е свършил парите и е потънал в тежки борчове, пише  „Уикенд”. Певицата си е тръгнала от жилището, което двамата обитават, след жесток скандал, който този път, слава Богу, е завършил без бой.

Проблемите в двойката дошли, след като върху Соколов се стоварили сериозни бизнес несгоди, за които „Уикенд” вече писа. Миро Дзвера имал да връща над 1 милион лева, а за капак сметките му са блокирани и НАП го е подпукала за данъчни измами и невнесено ДДС. Свикнала да живее луксозно, Мара Отварачката останала много разочарована, че занапред няма как да поддържа луксозния стандарт на живот, на който е свикнала, и напуснала „любовта на живота си”.

Променливото положение при фолк певицата Мария не е само по отношение на последния й съпруг, а явно с почти всички хора в живота й, особено с мъжете. „Уикенд“ научи, че миньончето се е изпокарало не само с Дзвера, но и с първия си съпруг Димитър Андонов, с когото беше в добри отношения последните години.

Фолкаджийката с най-много бракове сама загатна, че е в силно обтегнати отношения с Митко, като в последното си интервю заяви, че би искала дъщеря й Марая да прекарва повече време с баща си. Тя не издаде повече, но наш репортер научи, че преди малко повече от година тя се е изпокарала с благоевградския бизнесмена и втората му съпруга Никол. Не е ясна причината за раздора в отношенията им, но наша проверка показа, че Мария и Марая вече не се следват в социалните мрежи с Митко и Никол, чиито снимки преди харесваха и коментираха със сърца и целувки.

Първородната щерка не беше поканена и на рождените дни на Ивайло и Кая, които са й брат и сестра от страна на татко й. Първият мъж на Мария - Димитър Андонов, е известен като син на бивш зам.-кмет на Благоевград. Милионерът предложи брак на любимата си през 2006 г., а години по-късно тя го дари с дъщеричка - Марая. Навръх една Нова година миньончето най-изненадващо призна, че има нов мъж до себе си и той е не кой да е, а Християн Гущеров - наследникът на Добромир Гущеров. Мария се изпокара с Митко и по интервюта тръбеше, че не се интересува и грижи за Марая, която приемаше Гущеров като свой баща. Идилията й с Християн не продължи дълго и двамата се разведоха. Тогава заралийката затопли отношения с Димитър Андонов, който развърза кесията си и плати няколко училищни такси на дъщеря си, които са в размер на 50 бона годишно.

Марая, която вече е истинска красавица, не общува с баща си и е на страната на майка си. Най-вероятно родителите й са се сдърпали за пари.


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
До 15 дъртия
04.12.2023 15:02:17
2
5
Ей лайно не ме дразни!!!
15.
do 14
04.12.2023 12:01:43
5
1
давил си..ама насън....да та ева в мекишара....аре бегай у лево,педал недоклатен
14.
До 8 дъртия
04.12.2023 10:42:50
1
6
Жена ти като я давех със смока ми и викаше за още друсане друга песен пееше голям и твърд го вадя за Мария и дъщеричката
13.
Марчето
04.12.2023 09:48:22
1
6
Рязко ми минава влюбчивостта когато им свършат парите. Преди това им викам Мечо, а след това - мойта свиня
12.
ДО 11
04.12.2023 08:32:24
6
1
Разбирасе,че ще ги приютя,пък,че са к**** изобщо не ме вълнува и не ми пука,кефа цена няма....така и така,свястни жени почти не останаха....нъл тъй....
11.
До 9
04.12.2023 08:17:42
2
8
Другата година щерка й става на 18г., парите от издръжката спират и тя сега я праща обратно при родител 1, който е семеен. Уникална гнида. Като е много готина, що не ги приютиш ти?
10.
Али
04.12.2023 07:41:34
0
6
Ашколсун къзъм Знаеш си интереса.Сега пак на лов за будале.Нйслука.
9.
do 4
04.12.2023 06:18:20
11
2
то па ти си Ален Делон....??? да та ева в цървула смачкан.....много си е готина Мара,ама ти вониш от 2 километра,вземи се изкъпи,па тогава се прави на отворен....помияр....!!!
8.
ДО ,,големия,, СМОК
04.12.2023 05:28:25
8
4
ГолЕм го вадиш,ама ...МЕК....кавал......
Мара ,такива вмирисани цървули като теб,изобщо не ги отразява......лъскай бастуна...ама и това не можеш,щото самолета не се дига.....
Аре у лево....скъсаняк....
7.
До 6 наежената хлебарка
03.12.2023 22:11:31
4
11
Като събираш от земята стотинките и чакаш бакшиша от мама и тати за седмицата такива илюзии ще си правиш.Истина е,че повечето женички сте бедни въшки,но парите не променят нищо реално.
6.
до 1
03.12.2023 22:01:15
8
7
Майките от какво да ги пазят бедните български момчета? Да не им вземат 2-та лева от джоба ли?. Те вече момичетата имат повече пари от момчетата :))))
5.
До 3 и 4 от Онгомбо големия смок
03.12.2023 21:40:25
3
8
АЗ Я ИСКАМ!! 40 сантовия ми смок не прощава!!! Ще я направим тук в Африка най-известната бастуно-лъскачка
4.
Da
03.12.2023 20:48:16
4
20
Че кой иска да в чука тази баба вмирисана
3.
Даааа
03.12.2023 20:36:41
1
20
Неначесана златотърсачка
2.
Онгомбо големия смок
03.12.2023 19:13:05
4
10
Ела тука ми седни в скута малко Марче,ще те друсам като плюшена играчка,цуни ми смокчето
1.
...---...
03.12.2023 17:30:00
5
24
Майки пазете момчетата си, пускаме щерките...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори