×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

6 зодии, които са най-придирчиви към яденето


25 Ноември 2023, Събота, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Тези знаци често превръщат храненето навън в истински кошмар

Тъй като знаем, че нашите зодиакални знаци определят много неща за личността ни, нормално е те да могат да повлияят и на това как се отнасяме към храната като цяло. Ако сте капризен, упорит, прекалено критичен или решителен, това определено ще има нещо общо с начина, по който гледате на храната. Ако сте човек, който харесва храната да бъде приготвена добре и поднесена красиво, няма да сте доволни от нещо питателно, но безвкусно.

Може да сте придирчив към храната по различни причини. Ако не харесвате една голяма група храни, като рибата и морските храни, може да не смятате себе си за капризен човек, но вашето семейство и приятели може да ви намират точно за такъв. Някои придирчиви хора се влияят от визуална гледна точка – ако храната е със странен цвят или е твърде разхвърляна, те няма да я консумират. Някои хора имат проблеми с усещането в устата и текстурата.

Има и такива, които просто не харесват храната, нямат апетит към нея и трябва да бъдат едва ли не подсещани, за да се хранят като цяло. Те се опитват да се хранят редовно, но често пропускат хранения или просто ядат плод, вместо добре балансирано ястие.

Храната и начинът, по който я консумираме, са толкова обвити в нашите индивидуалности, че не е изненадващо, че нашите зодиакални знаци биха ни повлияли. И така, кои точно са зодиите, които са най-придирчиви към храната?

Дева (23 август – 22 септември)
Девите стигат до крайности с тяхното капризно хранене. Те не само имат дълъг списък от неща, които не ядат, но също така са много загрижени за микробите. Те ще избършат сребърните прибори, когато са навън за вечеря и ще гледат всичко под лупа.  Няма да са доволни от подправките и сосовете в храните, които си поръчват по заведенията.

Девите обичат храната им да е по фиксиран график и са склонни да упражняват строг контрол върху това, което ядат. Те са толкова специфични в поръчките си, че сервитьорът трябва да си води бележки, за да гарантира, че Девата ще получи храната си точно както я иска.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Скорпионите са склонни да ядат едни и същи неща отново и отново. Те се колебаят изключително много да опитат нови храни или вкусове. Тяхната логика е, че те вече са разбрали какво харесват и какво не, така че не е необходимо да добавят нещо ново към списъка си с одобрени храни.

Когато излиза да яде в заведение, обикновено Скорпионът избира ресторанти, които познава, и си поръчва винаги едни и същи неща. Ако любимата им храна липсва или не може да им бъде предложена/приготвена, Скорпионите са склонни да се разстройват много. Те не обичат да се отклоняват от зададеното меню.

Телец (20 април – 20 май)
Телците обичат добре приготвената, вкусна и естетически издържана храна. Всеки детайл има значение за Телеца – не само вкусът, но и формата, размерът и текстурата. Ако им се даде нещо, което не отговаря на техните параметри, те предпочитат да не го ядат.

Те обичат да превръщат всяко хранене в празник и яденето на нещо, само защото е полезно или питателно, просто не им е по вкуса. Можете да ги наречете придирчиви, но те предпочитат да смятат, че имат високи стандарти, когато става въпрос за храна и хранене.

Козирог (22 декември – 19 януари)
Козирозите са твърде заети, за да мислят много за храната, но не харесват храна, която е твърде разхвърляна, небрежна или прекалена като количество. Ако ще слагате сирене върху салатата, нека сиренето да не затрупва зеленчуците – това е философията на Козирога.

Известно е, че Козирозите деконструират ястията си, само за да си ги ядат така, както им харесват. Те също могат да пропускат хранене, защото понякога просто нямат време или енергия да ядат. Те определено не живеят, за да ядат – живеят, за да постигнат неща в живота и да намерят целта си, а храната просто им помага да направят това.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Стрелците са склонни да имат много самодиагностицирани хранителни алергии и чувствителност. Много от тях са истински, но някои не са и вместо да разбере със сигурност дали това е така, Стрелецът сам си решава да не яде определени неща и храни, защото уж „не му понасят“.

Проблемът е, че тъй като списъкът с храни, които не яде, започва да расте с годините, Стрелецът не замества тези храни с други неща, така че не само не яде достатъчно, но и не получава много от витамините, минералите и протеините, които са нужни на тялото му, за да функционира добре.

Риби (19 февруари – 20 март)
Рибите са склонни да имат доста стабилен списък с храни, които няма да ядат при никакви обстоятелства. Те обаче ще добавят или ще премахват неща от този списък през цялото време в живота си. Те са склонни в даден етап от живота си изведнъж да станат вегетарианци или дори вегани. 

Някои от проблемите им с храната са безсмислени – те, например може да мразят яйца, но да обичат майонеза, да не понасят риба, но да консумират суши и т. н. Хората от този знак са склонни да откажат да опитат дадена храна, а след това един хубав ден, неочаквано, да решат, че тя всъщност им харесва. Ако човек Риби ще идва в дома ви за вечеря, винаги първо се консултирайте с него, за да се уверите, че ще му сервирате нещо, което той ще консумира.

Източник: Tialoto.bg




Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори