×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чутовен скандал в българския футбол - заплахи за мачкане на пловдивските отбори, закани за съд и още...


Чутовен скандал в българския футбол - заплахи за мачкане на пловдивските отбори, закани за съд и още...
БФС премести мача в Пловдив и затвори стадиона, за да се скрие от феновете, защото се страхуват от освирквания
11 Ноември 2023, Събота, 20:46 ч.
Автор: Флагман

Българският футбол става за смях пред цяла Европа заради неадекватното ръководство на БФС

Скандалът с преместения и затворен за феновете мач на националния отбор срещу Унгария, който трябва да се играе на 16 ноември, се разраства, правейки за смях българския футбол пред цяла Европа.

Снощи кметът на Пловдив Костадин Димитров обяви, че няма да допусне срещата да се играе на ст. "Христо Ботев". Днес по обяд той промени мнението си (ВИЖТЕ ТУК) и привържениците се питаха какво става. Защо новият кмет толкова драматично си смени позицията за часове?

Отговорът бе получен в късния следобед от Илиян Филипов, строител на ст. "Христо Ботев". Той е една от пречките пред националите да играят в Пловдив, защото в момента монтира козирка на спортното съоръжение и предупреди, че строителната площадка няма да е безопасно място, ако отвън се съберат няколко хиляди души. Очакванията са 10 хил. привърженици да се съберат в знак на протест срещу ръководството на БФС.

Филипов разкри, че по-рано през деня по телефона му се обадил Христо Запрянов, зам.-изпълнителен директор на БФС, който според твърденията му в прав текст го предупредил, че ще отнеме лицензите на пловдивските стадиони за елитния футбол, ако националите не бъдат допуснати до ст."Христо Ботев" след седмица.

Впоследствие Запрянов обяви, че ще съди Илиян Филипов и твърди, че не е изричал подобна залаха.

Илиян Филипов обаче отново се включи по темата и разказа подробности, замесвайки и името на директора на националните отбори Георги Иванов-Гонзо. По думите му Гонзо отправил същата заплаха и това станало пред широк кръг от хора - кмета на Пловдив, председателя на Общинския съвет и други.

“Днес имах две повиквания от непознат номер. Върнах обаждането, беше въпросният Запрянов. Предупреди ме, че ако не се проведе този мач на стадиона, Ботев и Локомотив ще им бъдат взети лицензите. Двата отбора ще играят извън Пловдив. В прав текст! Ще ви кажа и нещо, което вие не знаете - вчера имахме среща в община Пловдив. Присъстваше кметът Костадин Димитров, председателят на ОбС Атанас Узунов. Александра Топчиева и Георги Иванов-Гонзо. Същите думи ги каза и г-н Иванов. Там получихме заплаха абсолютно всички - ако не се проведе тази среща БФС ще затвори и двата стадиона",.твърди Илиян Филипов.

В същото време от БФС обявиха, че срещата не може да бъде преместена от Пловдив. Мачът трябва да се изиграе ст."Христо Ботев", в противен случай националите ще запишат служебна загуба от Унгария, но това не е най-страшното.

"Ако се стигне до ситуация срещата да не се проведе , защото дните до 16 ноември стават все по-малко, България ще запише служебна загуба, а след това за българския футбол могат да произлязат още санкции. Първата такава вероятно ще бъде България да бъде дисквалифицирана от квалификациите за Евро 2024", твърдят от БФС.


В категории: Спорт


15
Коментара по темата
15.
Фиууу
12.11.2023 15:05:00
0
2
Закривай всичко.
14.
Цв
12.11.2023 14:16:43
0
6
Циркаджии БФС. Как не ги е срам. Позорно поведение. Накрая с камъни ще ги изгонят. И напълно заслужено. Дано само е по-скоро.
13.
Перука ВЪН от футбола !!!
12.11.2023 11:36:53
0
8
Заедно с цялата клика около него.Марш на село !
Затрихте футбола,мама ви крадливо-некадърна !!!
12.
Дъно
12.11.2023 07:43:46
0
22
Оставки на хрантутниците от БФС!
Окопали се като полски мишки!Доживотна хранилка без за 1 лев работа да са свършили!Обединение на всички фенове заради нашите деца,техните мечти!Какво още трябва да се случи?
11.
Сандо
12.11.2023 02:34:32
8
6
Той че перуката е пътник но тук играе и друго политически натиск за да могат да развалят правителството-помнете жан и соросовите пари за агитките.Протест да но мирен до дупка.Ще видим дали ще се окажа прав
10.
до Надежда
12.11.2023 01:35:10
0
14
Аа,може и европейски шампиони да станем!
9.
Смърт за перуката
12.11.2023 00:44:31
0
20
Ставай и се Махай
8.
Мими
11.11.2023 23:41:27
1
24
На БФС наглостта им стига до космоса. Омръзна ми да гледам как ние българите сами се правим за резил пред цял свят. Но който сам си го направи и господ не може да му помогне. Нищо, че точно заради футбола един коментатор възкликна Господ е българин!
7.
Архангела
11.11.2023 22:57:36
0
24
Оставка !!! Боби ВЪН!
6.
W
11.11.2023 22:40:58
0
24
Тези накрая ще свършат зле....помислиха се за някакви явно.
5.
Данъкоплатец
11.11.2023 21:29:55
0
38
От кога тази престъпна клика от БФС иззеха функциите на държавните органи,като решават кой кога и къде ще протестира! Къде е прокуратурата?
4.
Дълбоко виждащ
11.11.2023 21:20:45
0
52
Ако и след този чутовен скандал, тия от БФС останат, значи в България всичко е загубено! Жалко!!!
3.
Пенсионер
11.11.2023 21:12:37
0
46
Такова чудо не бях виждал! В стремежа си Перукан и плешивеца от Стралджа да останат на власт,разиграват цяла България и футболната обшественост и станахме за смях пред цял свят! Къде са ръководните институции в тази държава? Тези се взеха за богове! Как в последния момент ще местиш срещата и ще лишиш хората да гледат мача! Тези са за затвора!
2.
C
11.11.2023 21:06:10
0
43
Пълен цирк. После децата защо вече не спортуват.Ами нямат идоли.Едно време ходех с тефтера за автографи след всички играчи на нафтата.Нищо,че не са били някакви супер звезди.Имаше емоция,стадионите бяха пълни.Сега както държавата така и спорта се управлява само от безхаберници
1.
Надежда
11.11.2023 20:57:55
0
37
То пък, щото иначе ще се класираме за Евро 2024 :-)))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори