×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изненади за влюбения Овен, Скорпионът да забрави за авантюрите!


Изненади за влюбения Овен, Скорпионът да забрави за авантюрите!
Лъвът да си отвори широко очите за възможностите, които съдбата му предоставя Хороскоп за днес за всички зодии
06 Ноември 2023, Понеделник, 03:05 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хороскоп за деня – 6 ноември 2023, понеделник 

Овен
Вашата интуиция ще работи на пълни обороти. Опитайте се да не замъглявате усещането си с логични обяснения и съмнения! Ако успеете да се доверите напълно на себе си, ще вземете важно решение и нещата ще потръгнат. Любовта ви носи изненади.

Телец
Възможни са трудности в общуването и комуникацията. В сутрешните часове може да се окаже, че сте доста изнервени. Смяна на средата пък, може да ви зареди с нови сили и идеи. Хората около вас ще ви помогнат да си вдигнете самочувствието. Любовта ще ви окриля.

Близнаци
Настроенията ви са променливи, но хората около вас могат да ви повлияят добре. Любовта ще ви навести по интересен начин. Носете тоалети във виолетов цвят! Това ще ви помогне в стремежа да следвате целите си. Добре е да сте с хематит. Този минерал освобождава от гнева. 

Рак
Заредете се с търпение! Днес бързите действия могат само да ви отдалечат от изпълнението на целта, която сте си поставили. Възможни са разногласия с любимия човек. Избягвайте конфликтите, защото отношенията с близките ви може да се влошат!

Лъв
Отворете си широко очите за възможностите, които съдбата ви предоставя! Голяма е вероятността в този ден да срещнете хора с подобни на вашите разбирания. Ако имате дежа вю за нещо, което вече са преживели, усетили или видели заедно, това е знак за кармична връзка.

Дева
Денят е чудесен за тези, които са готови да усвоят нещо ново, да учат или да експериментират. Някои от вас може да си сменят хобито. Ако сега започнете изучаването на чужд език, ще имате успех. Имунната ви система е слаба, избягвайте кашлящите и кихащите хора!

Везни
Възможно е да чувствате напрежение или несигурност. Това обаче не е причина да се отказвате от реализацията на това, което сте планирали. Търпение ще ви е нужно, но това не означава и да бездействате. Може да намерите нещо, което сте загубили. Любовта ще ви съпътства. 

Скорпион
Напрежението в отношенията ви с близките расте без ясна причина. Не се опитвайте да им натрапите своите мисли и чувства! Дайте им право на избор! В този ден забравете за авантюрите, защото всяка грешка се наказва! Ако изневерите, ще ви сложат и на вас рога.

Стрелец
Имате план за деня!? Чудесно! Придържайте се към него строго, но ако възникне съмнение, че няма да си изпълните целта, по-добре се откажете и изчакайте момента, в който сте готови за действия. Ако се налага да пазарувате, купувайте само това, което ви е крайно необходимо!

Козирог
Искате да срещнете някого!? Не разчитайте на случайността да ви събере! Обади му (й) се! Не умувайте дали си струва! Просто наберете номера и си признайте, че ви липсва, уредете си среща и се забавлявайте! Денят е добър и за запознанства, и за любов, и за лечение.

Водолей
Има риск монотонният ритъм да оцвети ежедневието ви в сиво, но от вас зависи дали ще скучаете или ще се забавлявате. Ако в стоманобетонната джунгла се чувствате като в клетка, излезете на свобода! Разходка сред природата с приятели ще ви се отрази добре.

Риби
В живота ви настъпват промени, които обаче са свързани с миналото. Това, което не сте разбирали или не сте постигнали, или не сте поискали, сега можете да го осмислите. Ако не приемете промените доброволно, ще стане доброзорно. Не претоварвате стомаха си!

Дневен хороскоп за всички зодии
 


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер 
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори