×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тя е известна тв водеща, но сега ще стане колежка на проф. Кантарджиев


03 Ноември 2023, Петък, 20:49 ч.
Автор: Флагман

Красавицата от Варна е прочута с колекцията си от дипломи и висши образования в тв средите и е рекордьор в класацията сред родните журналисти

Амбициозната новинарка Виктория Петрова преди дни е взела своята четвърта диплома за висше образование. Журналистката се е дипломирала като магистър по микробиология в Нов български университет. 45-годишната тв звезда, очевидно има намерения скоро да се развива професионално и извън телевизията, а интересът й към науката, изучаваща микроорганизмите на нашата планета, както и вирусите, се събудил около ковид пандемията. Тогава Вики решила да, се запише като редови студент в магистърската специалност в НБУ, където изкласила с отличие, макар да съчетавала лекциите с изтощаващия си работен график, пише Ретро.

В нюзрума на Би Ти Ви вече се шегували, че е колежка на проф. Тодор Кантарджиев и й искали съвети как да се лекуват от различните грипове. Красавицата от Варна е прочута с колекцията си от дипломи и висши образования в тв средите и е рекордьор в класацията сред родните журналисти. Освен че е завършила журналистика в СУ още навремето, тя е магистър по философия и по история. Има и завършен курс по право към Великотърновския университет. С широкия си спектър от знания Петрова би могла да работи куп различни професии, ако реши да прекрати телевизионната си кариера. Освен че съобщава новите в компанията на Юксел Кадриев в централната емисия на Би Ти Ви вече дълги години, тя преподава и на млади студенти по журналистика в НБУ в две дисциплини - “Телевизия и радио“ и “Телевизионен нюзрум“. Последните месеци от живота на най-красивата тв водеща в родния ефир са изпълнени с обрати не само на професионалния, а и на личния фронт. В края на лятото става ясно, че Виктория се е разделила  окончателно с бившия спортен министър Красен Кралев, с когото живяха близо десетилетие на семейни начала.

След разлъката политикът от ГЕРБ се залюби с 20 години по-младата от него бивша манекенка и миска от близкото минало Петя Велкова, която неведнъж е изгрявала на кориците на еротичните списания в България. Двамата вече делят един покрив и не се притесняват да се показват и снимат заедно. Дългокраката блондинка също е разведена, а в зората на кариерата си беше известна и като една от многото приятелки на вече покойния милионер Христо Сираков, прочут с прякора си Стоте манекенки. От около месец първоначално съкрушената от раздялата с Кралев Виктория вече била превъзмогнала емоционалните щети и продължила живота си напред. Нейни колеги издават, излизала със заможен роден бизнесмен, с когото се запознали неотдавна. Засега обаче новинарката, която никак не обича да афишира личния си живот, не е коментирала дали намеренията й към ухажора са сериозни. Тя обаче имала нужда от промяна, като не е изключено съвсем скоро да се раздели с тв кариерата си и да поеме по нов път. До момента Вики има няколко неуспешни сериозни връзки.

Преди да прекара близо десетилетие с Красен Кралев, Виктория беше омъжена за свой колега от телевизията - операторът Добромир Иванов. С него обаче се разведоха заради любовен триъгълник, а сега той е женен за друга журналистка от Би Ти Ви - Веселина Петракиева. След това Петрова се залюби със спортния тв журналист и плейбой Петър Бакърджиев, с когото също не успяха да създават стабилно семейство и деца, а до началото на годината делеше един дом с Кралев.


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
р
06.11.2023 12:31:20
0
4
Правите ли разлика между "хубава" и "красива"/почти съвършена"?А и като я наплескат с черен грим покрай сините очи е направо плашеща.Безспорно красива е Кралица Рания-лице,коса,фигура,излъчване!Вероятно е и щастлива със семейството си!Ако една жена няма късмет в любовта и дете,Мис Свят да е ,супер интелигентна при това..-уви! Има незаменими неща и за жалост не зависи само от отделния човек да си създаде щастието!
8.
интересно
05.11.2023 15:33:09
0
11
"курс по право" висше образование ли е?Магистърска степен по микробиология за колко време се взема?И то в НБУ,където "най-красивата водеща" преподава...И я изпитват колеги и приятели ,може би.А най-интересното е как журналист се записва за редови студент в програма по микробиология?Наистина висшето образование вече е напълно съсипано.
7.
Лесни
04.11.2023 19:22:01
4
13
Има диплома и за елитна любовница /к,,,ва/ и между другото чете новините доколкото може
6.
Аlex
04.11.2023 13:14:08
2
10
Га ша фане да чисти пар ламента и правителство то от БЪЛХИТЕ, дето са там? Щот има много за чистене! Не повече от ДВА мандата на депутат, иначе 33 годишните лъжи продължават! Много е красива жената!
5.
Гугъл
04.11.2023 12:43:36
10
19
Много красива водеща ,а и кадърна!!!Стига с тези лекарски дипломи,че ни омръзна от високопарното им дрънкане!Все едно другите с дипломи са неграмотни!Да се радват на това,че има апаратура,защото без нея ще хвърлят боб,за да ти прославят диагноза! Ти ова съсловие е вече компрометирано!!!!Браво на Виктория!!!!
4.
Боровил
04.11.2023 07:42:21
6
24
Горката жива да я оплачеш сигурно няма време и за секс с това учене и толкова дипломи сета ще почне да прави реклама на ваксината за корона вируса като Кантара
3.
Антон
04.11.2023 03:13:00
6
38
Журналистката сякаш не е човек, а изкуствен интелект. Завършваш с отличие 4 висшета, през това време работиш до късно през нощта, преподаваш някъде си. Кога спиш, кога ядеш, кога учиш? Как да си го обясним?! Наистина свръх човек! Не се заяждам, чудя се само.
2.
стига
03.11.2023 22:51:04
12
51
Дотам я докараме, че хора с ПУЦ вече имат самочувствие да тръбят какво са завършили. Но виновно е МОН, което обезцени образователните цензове на хилядите лекари завършили хуманна медицина. ПОДЧЕРТАВАМ ХУМАННА МЕДИЦИНА!6 ГОДИНИ ТЕЖКИ ИЗПИТИ! РЕДОВНО!ХУМАННА МЕДИЦИНА ЗАДОЧНО НЯМА!!! И СЛЕД ТОВА СПЕЦИАЛИЗИРАТ 4-5 ГОДИНИ ЗА СПЕЦИАЛНОСТ И ПАК ТЕЖЪК ИЗПИТ! А ГОСПОЖАТА ЗАДОЧНО, РАБОТЕЙКИ С РАВЕН НА ТЯХ ЦЕНЗ! Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! И ТЕ СИ МЪЛЧАТ! ЗА ТОВА ОСТАВИХА И КОНТРОЛА НА ХРАНИТЕ НА КОНСКИТЕ ЛЕКАРИ! НЕ МИ СЕ ПИШЕ ПОВЕЧЕ ОТВРАТ!!!!!
1.
Някой се е пошегувал?
03.11.2023 22:11:31
6
44
1. Тя е известна тв водеща, но сега ще стане колежка на проф. Кантарджиев
2. В нюзрума на Би Ти Ви вече се шегували, че е колежка на проф. Тодор Кантарджиев

Последно? Ще става ли колежка на кантара или само някой се е пошегувал? Или някой се е пошегувал с вас, че ставате за журналисти, а вие сте му повярвали?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден В народните вярвания обаче петъчният ден е натоварен с друга енергия Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Реката в село Делейна е излязла от коритото си, а в Плевен 400 болни и възрастни хора остават без храна, защото социалният патронаж е наводнен Защо Кирил Маричков влезе в болница Защо Кирил Маричков влезе в болница Любимецът на българските рокаджии вече е минал през всички необходими прегледи и е установено, че състоянието му не е чак толкова страшно Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Автомобилът му е толкова смачкан, че мъжът не можел да излезе през вратата, но пък успял да се измъкне през люка Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Овдовялата хашемитска принцеса е сключила тайно брак с първия братовчед на йорданския крал Абдула II - принц Гази бин Мохамед Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир
Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори