×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван Ненков, водач на листата на Гражданско обединение „Бургазлии” с важно обръщение преди изборите в неделя


Иван Ненков, водач на листата на Гражданско обединение „Бургазлии” с важно обръщение преди изборите в неделя
Обещанията на повечето граждански организации са със срок на годност само до нощта на вота, ние се ангажираме да работим за събуждането на обществото, без значение какви са нашите резултати, казва Иван Ненков
26 Октомври 2023, Четвъртък, 16:02 ч.
Автор: Пресцентър ПП "МИР" и ГО "Бургазлии"

Всички в нашата листа са независими личности, работещи в екип, които влизат с отговорност в местния политически живот

Уважаеми бургазлии, предизборната кампания е към края си и не липсват обещания. Убеждението ми е, че повечето от тях са със срок на годност само до нощта на изборите.

През ноември месец ние поемаме ангажимент да организираме кръгла маса с представители на гражданското общество и след това да изготвим специален доклад с най-важните изводи и „рецепти“, по които проблемите на конкретни групи от обществото да получат решение, което ще ги удовлетвори. Да, организираме го след изборите! Това не е никаква изненада за тези, които са ни опознали! С това показваме, че желанието ни да събудим гражданската енергия и общество не идва само преди избори, а е автентично. Без значение какви ще са нашите резултати в изборната нощ ние вече сме ангажирани с това събитие.

Сигурни сме, че това ще се оцени. Очакваме представители на гражданските организации на кв. Възраждане, ЦГЧ, ж.к. Меден Рудник, кв. Долно Езерово, кв. Лозово, кв. Черно море, кв. Рудник. Целта ни ще бъде да съберем на едно място цялата енергия на бургаските граждани на едно място.

В никакъв случай не трябва да забравяме гражданската енергия, която се отприщи при протестите в подкрепа на „Случая Дебора“, запазването на 3-ти март като Национален празник и други обществено важни инициативи. Дългосрочната ни цел ще е специален доклад след края на кръглата маса с най-важното като изводи и решения.

Решенията няма да са просто красиви думи, а ще са съвкупност от действия и ангажименти, които ще удовлетворят гражданите. След това този доклад ще срещне трибуна в повечето местни медии.

Ще направим така, че той да се превърне в своеобразна програма на новия общински съвет, който ще е длъжен да я изпълнява и ще настоява решенията му да почиват на нагласите на бургазлии и оттам да получат широка легитимност. Датата и часът на провеждане, разбира се, подлежат на коментар със заявилите, че ще участват.

Искаме най-смирено да ви предупредим, че има хора, които преди избори бързат да си самозалепят етикета „гражданска организация“ и с него да получат само вашия глас – за тях доверието Ви няма стойност. Те не могат да посочат нищо, което са направили. НИЕ, от Гражданско Обединение „Бургазлии“, можем.

Отнасяме се добронамерено към всички, но в града има сили, които излъчват изкуствени наши двойници, чието минало не показва работа по посока обществен интерес. Отдавна говорим за приемственост. Бургас няма нужда да сменя посоката си радикално и изведнъж. Това, което е направено от настоящото управление, сме го отчели, защото така следва да направят всички разумни хора.

Далеч сме от дребното заяждане заради преяждането с власт. Нова детска болница. Нови паркинги. Следене за ефективността на направеното досега. Спортни бази. Съвременни пристанища. Това са вашите и нашите хоризонти, на които даваме гласност. Паралелно с тях ще има още повече ангажименти, знаем го. И знаем, че не всичко може да се изброи в една позиция.

Бургас не бива да е пълен с хора само лятото. Градът ни има капацитет за целогодишен обществен, културен и светски живот. Дадохме знак с избора ни за кмет – проф. Радостин Долчинков, че вярваме в силата на образованието и с негова помощ ще решаваме и изпреварваме проблемите. Можем в класните стаи и студентските аудитории да конструираме нашето общо бъдеще, тук в нашия Бургас. Да го направим по-сигурно, по-здраво и по-щастливо.

Убедихме политическа партия МИР да постави в периферия своя партиен интерес и да предостави възможност на граждани да влязат в местния парламент. Всеки един човек в нашата листа е независим и всеки един човек е важен, защото екип и отбор се прави трудно. Смятам, че ние вече успяхме. Заради всичко, изброено по-горе, влизаме с отговорност в местния политически живот.

Влизаме с подкрепата на бургазлии!

В бюлетината търсете ПП МИР и номер 63.

Това сме ние – Гражданско обединение „Бургазлии“.

Благодарим за доверието!

 




В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
Той оцени себе си на 150 хил.лева
Той оцени себе си на 150 хил.лева 09/05/2024, Четвъртък 11:30 0
България Всички новини
Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден ден Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" До няколко дни предстои агенция "Митници" да изготви техническа спецификация на проекта за разширяването на пункт "Малко Търново" и процедурата да бъде задвижена приоритетно по ресорните институции "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика В Черноморец отключиха морето В Черноморец отключиха морето През шпалир от военнослужещи, водено от отец Стилиян от храма „Свети Никола“ в 10.00ч. тръгна шествие с иконите на светеца - покровител на града, на Богородица и Исус Христос до пристанището Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Някогашната беквокалистка в „Шоуто на Слави“ изглежда по-добре, отколкото на 20 години Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му В лицето на възпитаниците на СУ „Н.Й.Вапцаров“ – гр. Царево служителите в общинска администрация имаха достойни заместници, които се справиха отлично с поставените им задачи и показаха силна амбиция и мотивация за работа Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Останаха само празноглави кифли  Мис България се набоцка с опасните спринцовки Мис България се набоцка с опасните спринцовки Стана като морков Той оцени себе си на 150 хил.лева Той оцени себе си на 150 хил.лева Едва ли някой формат ще му ги плати
Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори