×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стрелба в Йерусалим, Израел нареди евакуация на 1,1 млн. души от Газа


Стрелба в Йерусалим, Израел нареди евакуация на 1,1 млн. души от Газа
Правозащитната организация "Хюман райтс уоч" обвини Израел, че е използвал фосфорни боеприпаси във военните си операции в ивицата Газа и Ливан
13 Октомври 2023, Петък, 08:14 ч.
Автор: Флагман.БГ

Палестинец, въоръжен със самоделен картечен пистолет, откри огън по израелски полицаи при един от входовете край Стария град

Израелските военни са информирали ООН, че около 1,1 милиона палестинци от ивицата Газа трябва да се преместят в южната част на анклава в рамките на следващите 24 часа, съобщават  Ройтерс и БТА, като се позова на изявление рано тази сутрин на говорителя на световната организация Стефан Дюжарик.

"ООН смята, че е невъзможно такова придвижване да се осъществи без опустошителни хуманитарни последствия", се казва в изявлението.

"Организацията на обединените нации настоятелно призовава всяка такава заповед, ако бъде потвърдена, да се отмени, за да се избегне това, което вече е трагедия, да се превърне в катастрофална ситуация", допълни говорителят на световната организация.

Дюжарик каза, че заповедта на израелските военни се отнася също и за всички служители на ООН, както и за онези, които са били подслонени в обектите на ООН, включително в училища, здравни центрове и клиники.

Междувременно Асошиейтед прес, цитирана от БТА, съобщи, че палестинец, въоръжен със самоделен картечен пистолет, е открил огън по израелски полицаи при един от входовете край Стария град на Йерусалим.

Двама полицейски служители са били ранени, един от които сериозно.

Израелската полиция съобщи, че нейни служители са преследвали и стреляли по нападателя.

Не е още ясно какво е неговото състояние.

В същото време правозащитната организация "Хюман райтс уоч" обвини Израел, че е използвал фосфорни боеприпаси във военните си операции в ивицата Газа и Ливан, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Според правозащитниците използването на такива боеприпаси излага цивилното население на риск от сериозни и дългосрочни наранявания.

На изпратено от Ройтерс искане за коментар на тези обвинения израелските военни отговориха, че "в момента не знаят за използването на боеприпаси, съдържащи бял фосфор в ивицата Газа". Те не коментираха твърденията на "Хюман райтс уоч" относно използването на фосфорни боеприпаси в Ливан.




16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Запознат
13.10.2023 20:55:46
0
3
В книгата си "Фактите са факти" Бенджамин Фридман казва: "От рождението на Исус Христос та до днес никъде не са били регистрирани по-злобни, отвратителни и порочни хули по отношение на Христос, християните и всички народи, неизповядващи еврейската вяра, отколкото между кориците на тези прочути 63 книги, които са правният кодекс на еврейския религиозен закон".

Волята и стремежът на евреите е съдържанието на Телмуда да се пази в тайна от неевреите и затова досега няма цитирани публично дори извадки от нея, независимо че тя като цяло представлява голям интерес.

Без каквото и да е съмнение напоследък се доказа какъв е произходът и историята на евреите и по-специално на европейските, които нямат нищо общо с легендарните "десет изгубени племена", споменати в Библията. Нито един евреин от Европа не може да бъде исторически приет като пряк потомък на тези десет юдейски племена. Изследванията доказват, че евреите от Европа не са били никога семити и че те, европейските евреи, не могат да бъдат считани за семити.
15.
Капитана
13.10.2023 19:40:59
0
2
Номер 10 го е написал много добре.Палестинците и евреите са семити, две племена с общ корен и последници на двама братя, сиреч са първи братовчеди и затова се мразят толкова.Проблемът е, че чифутите заграбиха земите на палестинците, изконните им бащини земи, не тези които са били населени с израилтяните по Исусово време.Юдея е била една малка област в днешен Израел, всичко останало е било арабско, наричали са се филистимляни.Когато двамата братя се разделят единия поема юдеите след себе си, другия филистимляните ,наследниците на които стават днешните араби след приемането на исляма!
14.
до 12
13.10.2023 15:45:50
0
2
Евреите ли са бели хора, чифутолюбецо? Що не ги питаш какво мислят за белите хора?
13.
Ти да видиш
13.10.2023 15:33:29
0
5
ХАЗАРИТЕ от руско-Казахстанските степи над Каспийско море приемат ЮДАизма 9 век
ХАЗАРИТЕ по кръв и ДНК нямат НИЩО общо с истинските библиейски 12 бр изгубени племена
ХАЗАРИТЕ(дошли от Русия,Полша Украйна,Литва) са окло 30-35% от населението на Израел но са управлващи
Бениамин Нетаняху е родом от Варшава Полша
Генерали от Мосад са румънски,,украински хазари
Истинските евреи най-древните и автентични са от ЙЕМЕН и Северна Етиопия от там
което е мноого долече от Каспийско море

ХАЗАРИТЕ са самозванци натресали се на ЧУЖДА територия
Главния кординатор за заселване с руски хазари в Палестина е родения в МОСКВА Яков КАЗАКОВ нарекъл се с тялмудския псевдонем Яков КЕДЕМИ
Главен спонсар на сгроитство на къще за заселници руски укро хазари в Палестина е ЕВЕТ ЛВОВИЧ кримски татар караим роден в Кишнеу Украйна и нарекъл се с талмудски псевдоним Абигдар Либерман
ЕВЕТ-на ТУРСКИ=ДА съгласие
АБ-на иврит БАЩА
ГИДОР-заграбвам,очертавам ЗЕМЯ
ЛИБЕР-ва иврит УЛЕСНЕН
МАН-на иврит ШАНС

Така все едно ако ВИЕТНАМец приеме КАТОЛИЦИЗМА това НЕ га прави автоматично РИМлиянен или кореняк ИТАЛИАНЕЦ
Ако следваме логиката ня Руско-полските-Украински хазари ВИЕТНАМЕЦА католик НГУЕН ЛИ може да поиска да се ЗАСЕЛИЛИ в РИМ под най-марковото и скъпо място Капитолийския хълм или във Ватикана и да предяви че му се ПОЛАГА по ПРАВО да си застрои жилищен комплекс с басейни и градинки за своите роднини виетнамски КАТОЛИЦИ на15.000 км от РИМ
НЕ може вероизповеданието без значения ЮДАизм,Ислям Хрисгиянство да има териториални претенции за НАРОДНОСТ
И на мен ми харесва да си направя жилущун комлекс на ез.Лаго ди Маджоре в Италия и на Хаваите и да изгяви жабарите и хаваиците от ЗЕМИТЕ им ама НЕ става така ще има кървави конфликти ако всички действат като руските хазари и арменците в Вагарникарабах или циганите в Царево и Балчик
ЕРДОГАН прави същите номера за него ВСЕКИ мюселманен в Еврoпа и Руските рeпупблики е ТУРЧИН дори 2 метрови русoляви синеоки Босненци и 1,50 м дребни кривокраки Таджики
Антрапологични им белези крайно различни което гавари за различна КРЪВ и различно ДНК
12.
Християнски братя от ХДИЛ
13.10.2023 11:42:13
5
4
Ще ядат кОрягата тия кучета на исляма. Забравиха къде им е мястото и оспорват превъзходството на белия човек. Това е нещо като новия кръстоносен поход
11.
*********
13.10.2023 10:21:43
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
8мичка
13.10.2023 09:28:36
6
19
Кога точно живяха там, когато ги изгониха от Вавилон с техния "родоначалник" ли? Или когато ги изгониха от Египет с техния "пророк"? Или когато Рим ги изкла няколко пъти? Или когато различните Халифати им разказаха играта? Евреите не са бели! Тези белите, които виждаш и на които симпатизираш са наследници на хазарите, гонени и забранявани от европейските държави многократно, защото са измамници!
Бонус за теб: хазарите и данайците са братски народи.
9.
Инджинер
13.10.2023 09:21:23
1
8
"самоделен картечен пистолет"

Малиии, тоз да не е прероденият Михаил Калашников?
8.
До 6
13.10.2023 09:12:40
23
6
Там е живял еврейския народ,много преди съществуването на Палестина :)
7.
Лицемерния русороб
13.10.2023 09:07:46
17
16
Русоробите които бяха в екстаз от насилваните украински жени, деца и убийствата на цивилни, русоробите които пожелаваха глад, гибел, мобилизация и руски ракети на неРодината си България, на майките, жените и децата си, на сънародниците си, сега са Хамазци!
https://www.flagman.bg/article/262808
Русобите дибили са загадка за медицина, наука и психиатрия за столетие напред.
6.
Израел-нвма такава държава
13.10.2023 09:03:47
25
19
Палестина е майката на днешната Американска колония наречена Израел
5.
Лицемерният Запад
13.10.2023 08:40:10
30
33
".. да лишаваш жени, деца, старци и мъже от вода и електричество е варварско, военно престъпление" - Урсула фон дер Лайън, октомври 2022г. за руските бомбардировки над украйнската енергосистема.

Октомври 2023г. говорител на ЕК по отношение на бомбардировките над цивилната инфраструктура на Газа : Израел има пълното право на самозащита. Русия нападна без повод свой мирен съсед а Израел бе нападнат. Различно е."
4.
Пффффф
13.10.2023 08:36:55
25
15
Първите 3 коментара от сайта!
Отврат! Рубладжийско-кадировско-хамазко-русчийско сайтче?
3.
Az
13.10.2023 08:32:56
29
25
БОЙ ПО ЕВРЕЙСКИТЕ ТЕРОРИСТИ
ИЗРОДИ ЧИФУТСКИ
2.
no mercy
13.10.2023 08:32:02
15
21
Никаква милост за развъдника на терористи!
1.
Tangra
13.10.2023 08:28:54
35
42
Израелските войски са също терористи ден и нощ убиват невинни деца и всички от запада си затварят очите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори