×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прадядо й беше комунистически диктатор, а тя е моден дизайнер и стяга сватба


30 Септември 2023, Събота, 18:00 ч.
Автор: Флагман

След като завърши моден дизайн в престижния институт „Марангони“ в Италия, Андреа се върна в България и тръгна по стъпките на своята майка

Правнучката на Тодор Живков – Андреа Стефанова, за пръв път показа, че има сериозен мъж до себе си и плановете за сватба в младата двойка са на дневен ред. По-малката от двете щерки на Жени Живкова е неразделна с новия си любим, чието име пази в абсолютна тайна. Двамата обаче редовно могат да бъдат забелязани из актуалните софийски ресторанти и заведения, както и по светски партита, пише вестник Ретро.

Андреа е наследила афинитета на майка си към модата и помага всеотдайно за развиването на марката и бутика на Жени. Преди години красавицата, която има данни за менекенка, дори представи своя собствена колекция с елегантни облекла на изискано ревю в София.

След като завърши моден дизайн в престижния институт „Марангони“ в Италия, Андреа се върна в България и тръгна по стъпките на своята майка. Именно по нейна идея модната марка на Жени Живкова се сдобила с онлайн бутик и започнала да се развива и в социалните мрежи.

Наскоро хубавицата е сменила драстично визията си и от блондинка е преминала в отбора на брюнетките. Двете със сестра ѝ Людмила са близки, но ги разделят хиляди километри. По-голямата правнучка на Тато и първородната дъщеря на дизайнерката също е щастливо обвързана с брокер на луксозни недвижими имоти. Двамата споделят общо хоби – пътешествията. Людмила, кръстена на легендарната си баба, е космополитна натура и през годините е пребивавала в много различни държави за разлика от по-малката си сестра, която предпочете да се установи в родината.

Висшето си образование Люси завърши в Америка. Наследничката на бившия Първи се дипломира като интериорен дизайнер след обучение в елитния частен институт „Прат“, който се намира в Ню Йорк. След като взе и магистратура, тя остана известно време в САЩ, но впоследствие реши да прави кариера в Европа. Вече доста години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а към момента е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите фирми за архитектура и интериор в Обединеното кралство. Макар да се е устроила във Великобритания, Людмила често се прибира и в родината, за да вижда семейството си.


В категории: Животът


Автор
9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Спилбърг
03.10.2023 14:36:47
1
1
Колко хора са се измъчили през комунизма толко пъти да я истрескам
8.
куцото куче
02.10.2023 20:02:19
2
6
Криела му името, ама му показва лицето. Що за глупост?
7.
Путин.
02.10.2023 16:56:36
2
3
До. Коментара. На. Във. Бащата. И. Майката. Са. Цигани. Бонапарт. Долен. Със. Болен. Мозък
6.
Шопендар
01.10.2023 22:14:45
16
33
И Малък Тошко е учил в Швейцария,а виждате резултата,като че ли е учил в русия.отрочетата на червената мафия са осигурени до девето коляно,и като се върнат тук размахват дипломи,и очакват народа да ги аплодира.боже пази България от тези ..........
5.
Наш
01.10.2023 13:35:43
23
59
Да се чудиш защо не учат и живеят в Русия.
4.
до 1
01.10.2023 06:03:20
10
51
Винаги е било така !
Запада вярва единствено в пачките !
Откраднеш ли от някъде по света пари и бягаш там където може да им се наслаждаваш без да ти търсят отговорност за произхода им. ( освен ако не слушкаш и не изпълняваш)

Руските олигарси от времената на Елцин до един в Лондон живееха.
Арабските шейхове.
Африкански диктатори и те.
Наркопарите къде се изсипват ?

Защото богатството на Запад е свързано кръвно с грабежи още от времената на каперството и пиратството.
После през колониализма и грабежите над народите.

Ленин, Троцки, Георги Димитров къде се обучаваха и живееха да да станат Диктатори на Изток ?

В Онзи запис на ПП, къде обявиха, че ще отидат след четири години активистите на ПП само да удържат 4 години тук ?
На островите. На Запад.

Запада е мечтата на всеки крадец.
Тук краде кинтите и ги носи на съхранение в пещерата на Господарите си !
3.
Отговорът
30.09.2023 20:06:42
16
72
Не завършват в Москва,защото после трябва да показват и доказват какво могат и умеят.Като завършат на Запад и съответно нищо не става от тях,се връщат в България,размахват някакви дипломи,бунаците се прехласват и започват да гласуват за ментата,нищо че сричат и на български и на английски.
2.
Въй...
30.09.2023 19:51:23
23
69
Дядото (Живков) - циганин, бащата - руснак!
Завършила в ЛОШИЯ Запад и т.н. и т.н. Ще отваря модни къщи и магазини!
А можеше да се събере с други комунистически отрочета, да направят една КОМУНА и да си построят комунизма със собствен труд. А те - комунетата им ниедни щели да стават капиталисти...
1.
Warrior
30.09.2023 19:05:47
22
66
Андреа завършила образованието си в Италия, а Людмила в Ню Йорк и живее в Лондон. Защо двете принцеси не са учили и не живеят в любимата Москва, а в гнилия капиталистически Запад.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" Петима са пострадали в пътния инцидент Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Георги Чиликов и голмайсторът на А група за всички времена Мартин Камбуров продължават напред в VS Sport Open 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават Синдикат в Германия съветва внимателно да се информират за своите права Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Не уточняват броя и състоянието на пострадалите. Районът е отцепен от полицейски екипи Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ обсъдиха с бургазли въпроси за социалната политика и за по-добър живот Българската Анджелина Джоли покори Еверест Българската Анджелина Джоли покори Еверест . За 49-годишната бивша шефка на кабинета на спортния министър Красен Кралев това е първа експедиция в Хималаите Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Стотици бургазлии се хванаха на хората и си припомниха българските традиции Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Вижте как можете да удължите живота си... Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Съдбата на завод "Бронз" става ясна на 16 май Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Едно от решенията - достойно заплащане
Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори