×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Три години тази кифла му яде от парите, а днес дори не му честити РД-то


21 Септември 2023, Четвъртък, 11:03 ч.
Автор: Флагман

Бившата на Рачков разочарова 

Димитър Рачков прекрати връзката си с Анита Димитрова, след като живя с нея близо три години. Три години, в които я хранеше, поеше, въвеждаше я в светските среди на столицата и я "тури" на масата на куп родни випове, които, при други обстоятелства, Анитка щеше да гледа само на снимки.

Защо двамата се разделиха, не е ясно, но Рачков сам обяви решението още на момента. За сравнение ще посочим, че когато скъсаха с Мария Игнатова, пазеха това в тайна. С Анита обаче Митко реши да обяви новината, очевидно доволен и облекчен. А преди дни, на рождения си ден, призна, че обикновено не се лъже в хората, но в един процент от случаите те го изненадват неприятно.

Мнозина бяха убедени, че говори за бившата си Димитрова и явно е било така, като се има предвид, че младата брокерка дори не го е поздравила за празника му. Едно "Честито, бъди здрав!" не е казала на Рачков, благодарение на който хората изобщо разбраха името й.

"Сума народ честити на Митето, колеги, приятели, почитатели, всички. Само Анита се покри и нищо не каза. А можеше поне две думи да обели. Черна неблагодарност е това, при все, че нищо лошо не е видяла от него", коментират източници.


В категории: Политика


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Жена
24.09.2023 09:17:31
0
8
Проститутките не помнят имената на клиентите, камо ли други подробности. Колкото й скъпо да са плащали. Спираш да плащаш - спомените се изтриват. А Рачков не е хлапе, но явно е наивен мъж. Да му дам ли телефона си? Не съм млада но съм умна и имам професионален опит в управлението на бизнес и пари. И добре изглеждам. Ако Рачков малко ме тунингова, дори не толкова колкото другите в живота му - ще съм прекрасната жена за него.
16.
Ivan ivanov
23.09.2023 19:44:16
2
6
Ами като е ходил 3 години що не и свърши вътре и да и направи 1 дете
15.
ХХ
23.09.2023 18:46:36
1
12
Абе хранил, поил, ама и тъпкал. Дано поне да смята, че си е струвало.
14.
До автора на тази повърня
23.09.2023 14:29:08
0
10
Ами заради това е кифла!
13.
*********
23.09.2023 12:32:11
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Ляв бек
23.09.2023 05:58:37
2
33
Така е,не може да искаш да си лягаш с набори на дъщеря си,без да си плащаш! Освен ако не се казваш Ди Каприо, Пачино,Де Ниро... Не че и те не си плащат де.
Когато се казваш Рачков, това е положението...
11.
Вики
23.09.2023 02:24:39
3
35
Благодаря Ви! Обогатихте ме с тази статия!
10.
Ами какво
23.09.2023 01:05:21
4
23
Да очаквате от една п р о с т а к и н я...?!
9.
Плачков
22.09.2023 19:32:23
4
31
Трагична новина,иде ми да ревна...С две думи:тя е гъз,и той е гъз.
8.
Димитър Рачков
22.09.2023 18:47:59
7
18
Тая е тъпо парче , гъз
7.
Nevi
22.09.2023 13:47:10
0
16
Както ние къса...тъй е и акълът му ...първите жени са мухли за такива,но после шарят пари за да намерят щастие ... с две думи каквото повикало такова намерило...
6.
Епикур
22.09.2023 09:50:42
6
44
Еми така е тия курвета от ранга на анитка са неблагодарни и заслужават само лошо отношение. Рачков ако си е мислил, че става за сериозна връзка се е излъгал, тaя пикла само за чукане става.
5.
*********
22.09.2023 08:09:59
5
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Док5
21.09.2023 12:34:58
9
57
Моите уважения към успехите на Рачков , но не се е научил да разсъждава трезво. Явно парите и славата са му взели акъла. Как изобщо може да повярва, че младо момиче което сега тръгва по пътя на живота, купоните, да опитва с различни мъже, да граби от живота и удоволствията с пълни шепи.... може да се влюби в нисък чичко и да стои мирна и кротка? Хората в днешно време не могат да се преценяват къде им е мястото. Рачков е 50+ години. Да си хване някоя улегнала 50 годишна жена, която се е скъсала от мъже, която се е наживяла и търси спокойствие и домашния уют.
3.
Zapoznat
21.09.2023 12:04:50
21
31
Ако искате да знаете, Анита няма вина за раздялата и с Рачков! Просто не е могла да прости на Митю за изневярата му с „бургаското Барби“!
2.
Валери Симеонов
21.09.2023 11:58:18
6
56
Статията цепи мрака. Но, пък е точно в десятката за нивото на съвременната бургаска журналистика!
1.
Zapoznat
21.09.2023 11:37:43
8
83
До всички "журналисти" работещи за флагман. Вие сте 100 пъти по-жалки от Анитка. Каква е тази малоумна статия? Каква е тази новина? Какъв е този стил на писане? Нещастници
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори