×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-смешните зодии според астрологията


13 Септември 2023, Сряда, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето кои са те 

Повечето от нас имат способността да предизвикат добър смях у хората. Но дали сте човекът, който може да остави почти всеки да се търкаля от смях? Често ли ви наричат „забавен човек“ или шегаджия от вашия кръг? Тогава вие вероятно сте една от най-забавните зодии според астрологията.

Противно на общоприетото схващане, шегите не винаги трябва да са обидни, за да бъдат смешни. Някои хора може да са добри в имитирането, докато други карат хората да се смеят със сухото и саркастично чувство за хумор. Има много начини да накарате човек да се смее и начинът, по който карате хората да се смеят, е силно повлиян от вашия слънчев знак.

1. Стрелец

Стрелците са комедийни съкровища. Те без сянка на съмнение са най-смешните зодии сред всичките дванадесет слънчеви знака. Тяхното чувство за хумор произтича от техния зъл и остроумен интелект. Те са дръзки и имат бързи шеги за всяка ситуация. Методът на Стрелецът за разказване на истории е несравним. Те дори могат да накарат най-обикновените неща да звучат възхитително весело и наистина смешно. Може би просто гледат на света така, но всичко е безкрайно по-интересно и оживено с тях до вас. Преминавате през криза и имате отчаяна нужда от смях? Обадете се на вашия приятел Стрелец. Те ще ви накарат да ревете от смях минути след разговора. О, колко е забавно да имаш за приятел Стрелец, най-смешната зодия.

2. Близнаци

Близнаците са много драматични по природа, затова не трябва да е изненада, че се класират толкова високо сред забавните зодии. Техните шеги са изцяло за едноредови думи, остроумни завръщания и сардоничен хумор. Приятел Близнаци постоянно ще се подиграва на всички в кръга, но никой никога няма да се обиди на техните шеги. Защото въпреки че имат дарбата да бърборят, те знаят къде да теглят чертата. Освен това Близнаците са и истински спортисти. Те не само обичат да бъдат обект на всички шеги, но всъщност настояват да бъдат печени от приятелите си. В крайна сметка, наистина ли сте забавен, ако не можете дори да се смеете на себе си?

3. Лъв

Естественото местообитание на Лъва е под светлините на прожекторите. Те са родени артисти и кралици на драмата. Така че най-добре вярвайте, че те имат най-смешните изрази и екстравагантни анекдоти зад гърба си. Огнената зодия е креативна с шегите си и обикновено могат да напуснат парти без шева с широката си гама от театралности. Някои може да намерят естествения инстинкт на Лео да преувеличава историите за досаден, но повечето от нас са твърде забавени от тяхната харизма, за да открият наистина недостатъците им. С приятел Лъв до себе си никога няма да имате тъжен ден, това можем да ви обещаем.

4. Овен

Овенът наистина е една от най-забавните зодиакални знаци. Уловката е, че те ще ви покажат своята забавна страна само след като се чувстват удобно около вас. Овенът вярва в разсмиването на другите чрез действия, така че се подгответе за имитации, глупави походки и изкривени лица. Те са известни със своята клоунада сред приятели, въпреки че имат доста мистериозен фронт, когато са с непознати. Огненият знак също има доста дълъг списък от хитри шеги в ръкава си, които използват само когато се опитват да направят добро впечатление. Добре е, ако не схванете шегата веднага (повечето от нас не разбират). Защото, когато в крайна сметка го разберете, ще откриете, че използвате тази шега навсякъде, където отидете.

5. Скорпион

Скорпионите са доста популярни със своите пасивно-агресивни шеги. Те могат да бъдат наистина смешни, но наистина трябва да сте с отворен ум, за да разберете тяхното изопачено чувство за хумор. Ако попаднете в неудобна ситуация, те вероятно ще бъдат първите, които ще се пошегуват с това. Така че, ако сте от хората, които се обиждат от шеги, Скорпионите всъщност не са най-добрата компания за поддържане. Един съвет към Скорпионите там – дайте на хората малко време да се запознаят с вашите гафове. Вашата игривост и пакостливост изискват малко свикване. Най-добре е междувременно да продължиш да разсмиваш хората с нелепите си шеги на баща си. И хей, знаете ли какво ние някак тайно копаем тези куци вицове. Продължавайте!

6. Везни

Везните са много приятелски настроени. Те обикновено са животът на купона с непрестанните си шеги. Те обичат да се забавляват и винаги търсят начини да ухажват тълпата. Зодията е забавна, без изобщо да е груба, което кара хората да се затоплят с тях. За съжаление, Везните често се губят в акта на забавление. Ако забележите някой да прави нещо неудобно или прекалено на парти, има много голям шанс човекът да е Везни. Но знаете ли какво ги прави още по-смешни? Че просто не им пука. Везните просто искат всички около тях да си прекарват добре. И ако това не е издайническата характеристика на комичния крал, не знаем какво е.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме, 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори