×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Детски градини в Германия въвеждат „стаи за сексуално изследване“


29 Август 2023, Вторник, 13:43 ч.
Автор: Флагман.бг

Няколко детски градини в Германия обмислят или вече са обособили „стаи за сексуално изследване“, където децата могат да участват в сексуални игри.

Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt.

Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата „свободата да изпробват детската сексуалност“. Детската градина коментира, че сексуалното самозадоволяване е от „голямо значение“, защото „мастурбацията е нормална“.

Друга детска градина в Германия, открита в град Райнберг, въвежда „докторски игри“, при които децата са приканвани да разглеждат телата на други ученици. Твърди се, че детската градина е насърчила децата да изберат конкретен ученик, чието тяло желаят да изследват „внимателно“, но ги е предупредила, че „никакви предмети не трябва да се вкарват в телесните отвори“.

По-рано тази година през юни германският таблоид Bild съобщи за подобни практики, които се насърчават в детски център в Хановер, което стана ясно след изпращане на имейл до родителите.

В насока от 10 точки центърът информира родителите за намерението си да въведе „докторски игри“, в които децата могат да „галят и преглеждат“ себе си и другите.

„Всички деца, особено в предучилищните групи, са наясно с местата в съоръжението, където може да се осъщетсвява изследване на голо тяло“, се казва в насоките до родителите.

„Всяко дете решава за себе си дали и с кого иска да играе физически и сексуални игри. Момичетата и момчетата се галят и разглеждат само толкова, колкото е удобно за тях и за другите деца.

Концепцията беше подкрепена от Pro Familia, водещата професионална асоциация за сексуалност и партньорство в Германия, която наскоро публикува препоръки към дневните центрове, насърчаващи практиката.

Източник "Гласове"


В категории: Животът


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
ХХ
29.08.2023 18:05:29
0
1
Браво!
народ който не учи децата си, че над милион немци са били затворени в лагери на голо поле и под небето, да оцеляват с корени и дъждовна вода от поробителите си отвъд океана, народ който не учи децата си, че този когото наричат "баща на републиката", два пъти е отказвал да обедини германиите, заслужава единствено да изчезне.
8.
*********
29.08.2023 15:55:24
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
7.
Гошо
29.08.2023 15:46:19
4
6
Мда, с руски пари беше финансирана и прословутата пропаганда, как в Норвегия имало обичай цялото семейство да се изрежда на малките деца. После като се разплете историята се разбра, че е плод на целенасочена измама от страна на руска журналистка, която не е помирисвала Норвегия през живота си, но естествено се раздуха лъжата, а опровержението, което беше подплатено с факти и документи не стигна до почти никого.
Изключително ниската интернет и медийна грамотност на болшинството хора се използва много умело от руската пропаганда, като възходът беше някъде около 2012-та година и оттогава върви смо нагоре. Западът "проспа" тази заплаха и в момента губи кибер войната отвсякъде.
А България тотално я е загубила. Тези, които имат необходимите умения не искат и да помирисват държавна работа и затова разчитаме на доказани некадърници като Явор Колев например, които още повече сриват кибер-отбраната.
6.
Do 5.
29.08.2023 14:58:08
3
9
Гоше, разбира се, че с руски пари. Лично Путин учи лапетата как да зареждат шмайзера.
5.
Гошо
29.08.2023 14:35:20
9
13
Две детски градини в Рейн Вестфалия съобщават за НАМЕРЕНИЕ да въведат такива стаи и изпращат поща до родителите за да ги уведомят. Отказват се от това намерение почти веднага, но ескплозивната реакция е факт. Т.е. поредната манипулация.

След проучване на Die Welt се установява, че зад тази акция седят няколко нелегални организации, които наистина се опитват да пропагандират педофилия, като част от тях са подкрепяни с Руски и Арабски пари.

На всеки, който има представа от системата в Германия му е ясно, че такова нещо няма как да се случи и там обществото е изключително чувствително по темата. Целта е ясна - използват разни малоумни дегенерати за поредната пропаганда срещу морално разложения запад.
4.
Възмутен
29.08.2023 14:33:29
1
23
Като взема едно дърво и като ги залющя.Егати извратеняците!
3.
Ужас!
29.08.2023 14:25:59
2
26
Какви са тези извращения и педофилски наклонности сред ръководствата на градините и кой допуска това да се случва?!?!? Родителите, чийто деца посещават въпросните градини, не виждат ли накъде води тази практика и как се възпитават погрешни морални ценности сред бъдещото поколение? Не се ли вдигат на протести? Това е безумие!
Това чака и България, ако сляпо следваме западните модели и не се вглеждаме какво всъщност стои зад "добрите" намерения и практики - ДЕГРАДАЦИЯ
2.
аз
29.08.2023 14:05:02
3
34
И тези ни бяха за пример. Тотален крах.
1.
Поредната
29.08.2023 14:04:20
2
36
Поредната гнусна педофилска изцепка.
Разбира се, способни са да паднат и още по-ниско.
Това е само подготовката
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори